![]() |
Re: BMW E30 1988 325i
Salut 66NFS.Eu nu am vrut sa-i fac in ambitie lui Gabi_323i si sa-i arat lui ceva prin treaba asta,doamne fereste!!Am vrut doar sa vedeti ca se pot face faruri la fel si prin alte metode si nu neaparat facute de el.cat despre faruri mi-au placut f mult cele de pe NSF(ZEE) si am vrut sa am si eu la fel...in primul rand pt ca mi-au placut si in al 2lea rand pt ca mi s-a parut buna ideea cu 2 lupe pt ca eu vroiam sa am farurile negre si daca as fi facut oglinda de la faza lunga neagra nu as mai fi vazut nimic cu ea.Oricum nu mai scriu aici despre treaba asta pt ca suntem offtopic si stricam topicul omului:))
kezz da am rezolvat cu alternatorul:))Era de la un bec din bord pe care eu il scosesem cu 1 zi inainte, ca sa cumpar altul la fel dar rosu.Si ce am zis eu"hai sa nu-l scot pe ala de la iluminatul din bord...hai sa-l scot pe ala de la indicatorul de baterie ca e la fel":))Si l-am scos pe ala nestiind ca astfel nu o sa mai incarce alternatorul:)))Pana la urma am rezolvat punand becul inapoi.Va salut pe toti. |
si de la postul meu in continuare STOP OFF TOPIC !
cei ce doresc sa discute, sa povesteasca sau mai stiu eu ce.. legat de faruri negre/mov/roz :rolleyes2 sa deschida un topic in aria corespunzatoare, topic in care sa discutati pe aceasta tema .. de ce stricati topicul omului ? mult succes ! |
trecem peste partea cu farurile ca toti am inteles care ce si cum!nu trebuie sa ne certam..
fiecare cu ale lui ca pana la urma tot faruri cu angel sunt;)bafta |
care are pe masina KONI reglabile pe duritate ??? pentru ca am si eu nevoie de robinetul de reglaj de la ele PLS
|
pt fata sau spate ai nevoie?
|
spate, doar sa le reglez atat, nu sunt puse pe masina
|
+ mai caut sezor de temperatura (cel din bara) pt OBC
|
era o intrebare capcana :)) nu stiu cine te-a mintit pe tine insa amortizoarele koni adjustable pt bmw e30 spate nu se regleaza extern, trebuiesc demontate de pe masina, se demononteaza flansa de cauciuc de sus, si se baga o surubelnita pe una din gaurile de sus din protectia de praf ca sa impingi tamponul de cauciuc jos, extinzi amortizorul la maxim si scoti cauciucul de pe ax, dupa aia comprimi amortizorul la maxim si rotesti usor de capat, pana simti ca "prinde" axul pe ceva, dupa aia il invarti invers acelor de ceasornic pana cand simti ca se opreste, cand s-a oprit, nu forta! acum ai amortizorul reglat maxim soft, de aici poti incepe sa-l invarti in sensul acelor de ceasornic pt al intari, ai vreo 4 rotiri complete pana sa ajungi la tarie maxima, dupa ce ai terminat reglajul, ridici amortizorul cel putin 1 cm foarte atent sa nu il invarti, si il extinzi maxim ca sa bagi la loc tamponul de cauciuc, dupa aia il comprimi maxim iar ca sa se aseze bine tamponul, montezi flansa de cauciuc, il montezi pe masina si gata :)
|
multumesc, am gasit si eu explicatia aseara pe un site de unde cred k mi-ai zis si u.Eu am incercat insa fara a scoate protectia de praf.Azi voi incerca sa le reglez.Multumesc pt ajutor
|
nu stiu de pe ce site crezi tu ca ti-am zis insa te inseli
|
va pun si eu o intrebare dak ma puteti ajuta, k am auzit ca amortizoarele astea reglabile nu pot fi reincarcate dar am auzit si pareri care spun k se pot incarca.Si as vrea sa imi spuneti dak stiti undeva sau pe cineva care a facut asa ceva si unde, k sa stiu si eu ce am de facut
|
Quote:
|
si le-a facut bine?erau reglabile sigur?k dak nu gasesc aici vb sa le trimit la tine dak vrei sa ma ajuti.10x
|
nu inteleg de ce vrei sa incarci un set de reglabile???
|
nu vreau sa incarc un set, doar unul dintre ele care nu mai e bun, reglat la max de dur e moale,si vreau sa il incarc, celalalt e super bun
|
iti dai seama ca tot nu o sa iasa la fel..
mai bine le faci pe amandoua |
mai bine iti cumperi altele, asta daca nu vrei sa te rastorni cumva :))
|
caut senzor de temperatura pentru OBC, dak are cineva dati-mi si mie un PM sau un mail.
|
Quote:
|
ms XXSule dar nu mai e nevoie, in schimb am nevoie de senzorul de temp pt OBC chiar nu are nimeni?
|
spuneti-mi si mie unde gasesc in BUCURESTI teava de inox pt evacuare si ce diametru tre sa aiba respectand traseul de 2 tevi.Multumesc
|
nu stie nimeni?
|
si coturile cine le face ?
|
daca vrei te duc unde ;e-am facut eu
|
Quote:
..diametru nu masi stiu sa-ti zic exact ce si cum.. ..un sfat..ia legatura cu Maroo , sa-ti spuna exact ce si cum, ca are pe masina traseu cu doua tevi..din inox,facut la nu stiu ce service specializat pe astfel de lucrari care lucreaza cu firma Bosal.. poate te ajuta cu cu vreun sfat, o indicatie ceva ..cum sa dai de oamenii respectivi:rolleyes2 .. EDIT : m-am apucat sa scriu mesajul asta si mi-a luat cateva minute, timp in care a postat maroo inaintea mea.. :lol: |
undeva prin cartieru 23 gasesti teava de tot felu, de la antilopa mergi inainte spre centura si aproape de capat-ul strazi (daca nu ma insel) pe partea dreapta este o firma care se ocupa numai cu inox
|
multumesc baieti, acum ramane sa vad cati bani e si ce diametru imi tre.multumesc
|
Salut.Am fost eu azi acolo unde zice GAFTON BMW si teava de diametru 60.3(grosime 2mm) (am inteles ca asta se foloseste pt esapament)este 671.000 metru.Pb e ca se vinde numai la bucata si bucata este de 6 m.Pretul asta e pt teava de inox dar nelustruita.Acum nu stiu cati metri iti trebuie tie pt ca daca nu-ti trebuie mai mult de 3,luam una si o faceam jumate jumate.Uite id-u meu de messenger sa vb : roby_sme
|
Quote:
Am folosit jumate, dami un tel daka vrei sa treci pe la garaj sa iei ceilaltsi 3m pe 1,5m ! ;) YM ID : NamAidiu / TEL : 0766.494.191 :peace: |
ti-am dat add
|
6 Attachment(s)
un ugrade pe care l-a suferit masina, nu e gata dar macar nu mai e uratenia aia de spoiler.Acum imi trebuie si mie o bara de 90 de fata care are sa-mi dea si mie un semn pls.
P.S. Merci KNS :D P.P.S. Stiu k nu sunt in stare perfecta dar la banii care le-am luat sunt mai mult decat multumit, asta k sa va scutesc de comentarii de genu |
oricum sat mai bine decut prima oara nu??
|
eu zic sa gasesti repede o bara de facelift ca arata cam din topor asa :P
|
vezi la uwe ca are un break din 91 in perfecta stare ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mi-am luat arcuri :D 60/60, maine sper k le voi monta
|
mc mate am si eu o intrebare... este greu de intretinut un bmw ( ursuletz ) ... vreau sa stiu parerea ta pt ca suntem apropiati de varsta si sunt si eu in tanjire de un ursuletz... ms mult !
|
sincer, pentru mine e destul de greu.Nu fac parte dintr-o familie cu bani si nici nu lucrez nicaieri pentru ca abia termin liceul si e destul de greu.Gandestete ca un urs 2.5 consuma, al meu 17 in oras, + k dak iei un urs ieftin vei avea de bagat multi bani in el sa-l aduci pe linia de plutire.Eu am avut noroc k l-am luat printr-un prieten de la un prieten de-al lui si masina vroia sa o tina si a schimbat toate consumabilele inainte sa o iau eu, dar eu de cand l-am luat am bagat peste 600 e in el pt a-l mentine intr-o stare buna de functionare si abia acum m-am apucat de upgradeuri care sunt costisitoare, insa cu sacrificii le voi face pe toate usor usor, k ma voi angaja si eu la vara si avand un venit sigur nu va mai fi atat de greu.Un + mai e k eu lucrez 90% singur la masina si nu mai trebuie sa dau banii si pe serviceuri, insa ia in calcul k e o masina veche si vei avea intotdeauna de facut ceva la ea, insa iti spun inca odata sa nu-ti iei un urs ieftin cu gandul k o sa-l aduci u pe linia de plutire pt k nu e asa.Bafta si sa-ti indeplinesti dorinta de a-ti lua un urs, sper k ti-a fost de folos ce am scris mai sus
|
6 Attachment(s)
Ieri i-am pus arcurile si azi am spalat-o pt poze :D as fi vrut sa o las mai jos dar e bine si asa :D
|
Pune jante pe 16 cu gume cu talon mic si o sa fii multumit
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning