![]() |
Re: Recensamant BMW E36 RO
Quote:
Conteaza ca nu este alb !? Eu sustin varietatea de culori ! Oricum, majoritatea prefera alb, deci vor fi putini cei ce se vor abate de la regula ! Voie buna ! |
Numai la noi vezi asa ceva......culori , ajungem sa facem tuning si pe sticker .Va dau un exemplu SW vinde logoul doar pe alb , toata lumea il pune pe parbriz/luneta . La noi trebuie sa mearga cu interioru , jantele( nu ma refer strict la Sharky , am vazut ca si raul_rebelul2005 are ceva rosu pe jante ) plus multe alte chestii ce le avem la masina , e doar un simplu sticker nu e o piesa decorativa cu care sa ii imbunatatesti lookul masini , el arata de fapt ca faci parte dintr-o comunitate atata tot
|
Quote:
Cred ca ai ajuns cam departe cu comparatia STANCE|WORKS ~ E36 ROMANIA(cel putin momentan)si in afara de asta.. nu cred eu ca daca mi-as face sticker cu S|W mov ar fi vre-o problema din punctul lor de vedere.. doar ca S|W este un stil(stance=atitudine),unde pur si simplu "da bine" asa cum l-au propus ei. Si voi(cei de la E36 Romania) daca il faceati la modu` sa fie "obligatoriu" pus undeva anume(cum au cei de la S|W in partea de sus pe mijlocul parbrizului)nu ar fi fost nici un fel de discutie. Dar daca este facut la modu` il pui unde vrei.. este un simplu sticker! Din nou,asta este parerea mea personala! Si stickerul S|W nu se vinde doar pe alb. |
Quote:
Prieteni voi trebuie sa intelegeti ca am vrut sa facem ceva frumos pentru noi la urma urmei , trebuia sa imi vad de pwla mea de la inceput si sa o las balta , nu mai vorbesc de banii investiti. A zis bine ce a zis Skillzu ... |
LOGO OFICIAL BMWE36 RO ESTE PE ALB
|
Quote:
Este prea mult tam-tam aiurea. Si daca incepi sa vorbesti de banii investiti de acum(cu toate ca trebuie sa fim realisti)nu esti pe drumul cel bun!Trebuia sa iei aminte legat de banii cheltuiti de la intalnirea de anu` trecut(unde nimeni nu a pomenit nimic)... Bunul simt l-au aratat mai putin de 5 persoane legat de munca/cheltuiala/drumuri! Daca o faci,fa-o din placerea ta personala,nu trebuie sa astepti nimic de la nimeni!Si ai sa vezi ca in momentul in care o sa primesti ceva de la cineva o sa fie o bucurie mai aparte! |
Quote:
|
Susţin ideea cea originala......"white in front, red at the rear"
|
Quote:
eu zic ca e ok daca toti avem cel alb pe geamuri ( unde vreti voi ) eu de exemplu o sa il pun cel mai probabil undeva pe parbriz , acum daca voi vreti si altele ,,,colorate , mai mici , mai mari ...e problema voastra unde le puneti , ce culoare , ce marime ... |
Eu il pun pe geamul lateral cel mic de la usa din spate....:lol:
Maine iau si eu legatura cu baieti care au masina acolo pe Facebook..sa vad daca vor Stiker. |
5 Attachment(s)
Atasez si eu cateva poze cu pisik mea...
|
1 Attachment(s)
Sa vedem , care va recunoasteti masina ?
Daca considerati ca poluez topicul aiurea rog sa fie sters postul . |
|
13 Attachment(s)
Hop si eu :oops: Nu prea am poze frumoase cu ea ... dar imi incerc norocul :)
|
4 Attachment(s)
Salutare .Si masina mea vrea sa intre in comunitatea e36 ro.
|
1 Attachment(s)
O poza mai veche...
|
Vreau sa fac un anunt pentru toti cei care vor sa vina la meeting E36 anul acesta sa acceseze topicul dedicat meetingului si sa isi exprime votul privind locatia de anul acesta , este vorba de Transalpina si Darste Brasov,,,,inainte sa va exprimati votul va rog sa cititi cu atentie ce s-a postat inainte despre cele doua locatii SI VA ROG SA VOTATI DOAR CEI CARE SUNTETI HOTARATI SA VENITI !!!! Postez aici mai jos linkul , ar trebuii sa hotaram o data locatia si data ca sa putem avansa cu pregatirile Va Multumesc
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...ng-2012-a.html |
5 Attachment(s)
sper sa fie bine:P nu ma prea pricep pe aici :P, in fine daca ar fi undeva in apropiere sincer vin la meeting.......scz E MASINA DE ELEV:)) un 316i din '96...recent inmatriculat in RO in 6.11.2011....astep un rasp despre locul unde va avea loc meetingul......
|
|
4 Attachment(s)
d-l ricko, recensamant fara mine? se poate asa ceva? nu da-ti cu pietre, to be continued...
|
7 Attachment(s)
Foarte tare.
|
10 Attachment(s)
Nu ne prea cunoastem, sunt destul de nou pe 4tunning si am descoperit topicu ,care mi s`a parut interesant.Deci am si eu in cap un proiect pentru o pisica cabrio.Is la inceput asa ca sper sa fie cat mai bine si sa imi vad visu cu ochii.
|
4 Attachment(s)
hop si eu cu cateva poze azi am reusit sa le fac sper sa raman in grafic :D
|
7 Attachment(s)
ma bag si eu cu al meu 325 TDS...
|
6 Attachment(s)
see below:
|
5 Attachment(s)
Nu e inscrisa inca,dar lucrez la asta...:| :| BV 19 EAS
|
3 Attachment(s)
Ia bagati-l si pe fulger mcqueen ,( asa mi-am botezat masina ) :))
|
2 Attachment(s)
Vin si eu cu cele doua pisicute,una modesta si una mai deosebita
Bmw E36 Touring 318i Bmw E36 Coupe 328i |
2 Attachment(s)
update
|
3 Attachment(s)
si de la mine
|
3 Attachment(s)
inca mai am mult de lucru pe ea dar promit k va arata intr-un mare fel la vara, deci pun numai 3 poze k sa am loc pt cele care vor urma :)
|
3 Attachment(s)
am vazut ca se poarta,update.
|
5 Attachment(s)
316 i coupe 1997 stock pe parcurs vor urma modificari
|
5 Attachment(s)
In sfarsit s-a gandit cineva sa ne adune pe toti...
|
3 Attachment(s)
1.8 is Coupe , pina se mai indreapta vremea nu am alte poze, promit un update cit de curind.
|
5 Attachment(s)
BMW 316i 8)
|
5 Attachment(s)
Buna, va prezint si eu E36 meu 2.5 24V vanos
|
5 Attachment(s)
Salut.Acesta este e36-le meu
318is m44b19,individual,1996 |
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ricko tu ai vrut sa`mi vinzi mie anul trecut citroenul si uite ca am ajuns sa am o matza si eu.Cateva poze si d la mine cu 320`ul meu si scuze de Off!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning