![]() |
Re: Logan P88RS - SQ & SPL (Helix Esprit | SPL Dynamics)
@Mini1000 - Am dat 139,0dB @49Hz cu incinta de spl ;) Mai ales ca n-am deloc antifonare pe masina, este foarte ok... Peste asteptari sincer !
Cu incinta de muzica n-am depasit 132,5dB @32Hz. Legat de suportul ala de plastic al bateriei: L-am scos si am pus bateria direct pe suportul metalic. Intra maxim o baterie de 32cm pe Logan... Revin cu poze pe seara ! |
6 Attachment(s)
Si asta a fost :lol:
Locul 1 @Mini1000 - 139,0 dB @49Hz |
1 Attachment(s)
Si o poza cu scorul ;)
|
Felicitari pentru scor...si pentru masina,foarte frumos:P!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari pentru rezultat, hai ca mai e umpic si vedem 140'ul :lol:
|
Multumesc mult! Mai e destul de lucru la incinta ... Daca ma credeti, din lipsa de timp, difuzorul l-am pus pentru prima data in cutie acolo la concurs, si la 10 min dupa ce l-am montat am dat si proba cu el. :lol:
Dupa ce mai modific putin cutia si portul, sunt sigur ca dau 140 ;) |
11 Attachment(s)
Cum dă un DD in cutia mea? :lol::lol::lol:
:arrow: |
Pai spune tu cum da :)
|
Quote:
Vizual imi place cel mai mult :lol: Legat de sunet, nu prea pot sa ma pronunt acum fiindca difuzorul nu e rodat... Suna la fel ca al meu, numai ca nu urca in volum la fel de mult, nu iti bubuie capu' atat de tare. As vrea sa mai am ocazia sa-l testez in cutie la mine dupa ce-si da drumul ca sa-mi fac o impresie corecta despre dansul. ;) |
Eu as evita sa-l "apreciez" in incinta aia. Nu prea are nici o legatura cu ce-i trebuie unui 510, in mod special intr-o berlina. Diferentele intre starea actuala si cea de dupa rodaj nu sunt atat de mari (sunt "doar" 4 spidere). :)
Dar daca iei in calcul faptul ca difuzorul tau are 2 bobine de 2 Ohm si 510-le are o singura bobina de 4 Ohm (unde mai pui ca si urca "nativ" destul de mult in impedanta), pot sa ma dau cu parerea si sa spun ca pui in jur de 250W pe el (in cel mai bun caz). Sa presupunem ca ar merge si ceva ma mult. :) Sunt convins ca oricare dintre difuzoare isi face treaba foarte bine in incinta potrivita. In final e o chestie de gusturi si, daca e sa se masoare, de decibeli. :) |
pe unde ma uit dau tot de dd 500 :)), doar ca de data asta, din posturile de mai sus reiese ceva interesant, de bine pt el ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari pt scor..frumos sistemul bafta multa
|
ReLLaXX - n-a zis nimeni ca nu este bun, am zis ca imi place cum suna si nu am ce sa-i reprosez din punctul asta de vedere. Insa eu vreau mai mult iar ca sa fiu sincer pana la capat, nici al meu nu ma satisface deplin in momentul asta si as vrea ceva mai mult. Urmeaza sa analizez posibilitatile si variantele existente si o sa decid. ;)
M-am raportat strict la el meu cand am vorbit de 510 insa nu este o comparatie realista, dat fiind nr. de bobine, incinta, puterea, etc. Quote:
Multumesc Lucian. |
stefi, ma crezi ca eu acum mi-am dat seama ca cu dd-ul, amplifu mergea in 4 ohm si cu al tau intr-un ohm? :))
RMS Power 4 Ohm 1 x 320W RMS Power 2 Ohm 1 x 550W RMS Power 1 Ohm 1 x 800W deci pt "320w" eu cred ca se auzea prea bine... plus ca abia l-am scos din cutie... claudiu, azi i-am facut si dd-ului cutie, dupa specificatiile de pe ddaudio. revin cu pareri dupa ce-l montez si-l mai rodez. |
Chiar... :lol: Ne-a grabit ploaia si tunetele care veneau catre noi si ne prindeau cu toate pe afara. :mrhappy:
|
Quote:
Restul decide fiecare pentru el. Nu eu, nu altii. |
Ceva pareri despre XTR300D2S ? Ma gandesc la un upgrade... Ceva mai bun in banii aia?
http://www.spldynamics.fi/products/s...-300d2s-e.html |
Aha,deci nu le vrei pe ale mele ca nu au S la sfarsit... E parerea ta
|
Ai zis tu ca mi le dai? :lol:
|
Trezim putin thread-ul cu un filmulet de ieri de la un meet, cu putin flex. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=EAHBQW5frNA |
Frumos!am ajuns prea tarziu si nuai era nimeni!! :(
|
daca ar fi sa alegi ,care ar fi nr.1:hertz Energy ESK 165.5 , HELIX Esprit E 62C, Focal Performance PS 165, DLS Reference MS6A, sunt in dilema nu stiu ce sa iau si unde sa ascult,da-mi un sfat,merci.
|
Depinde de ce amplificatoare ai...
|
nu am amplificare,urmeaza dupa ce pun sistemul,masina este duster,unitatea 2 din china
|
Quote:
O sa fiu mai mult prin Craiova in urm. perioada si sigur apucam sa ne vedem. ;) |
Ce parere aveti de acest amplificator ? il voi folosi doar ptr sistem fata, Helix esprite e 62c . ce amplificator mi-ati recomanda pentru acest sistem? Acesta este bun? Ground Zero Iridium GZIA 2235HPX
Amplificator 2 canale Putere RMS: 2 x 150W (4 ohmi) 2 x 235W (2 ohmi) 1 x 540W (4 ohmi, punte) Sursa MOSFET Lowpass regrabil: 30 - 250 Hz Highpass reglabil: 40 - 3000 Hz Intrare "high level" Intrare RCA dimensiuni: 285 x 213 x 50 mm |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pentru inceput, eu zic ca este f ok. :) |
Urmeaza un upgrade la amplificatorul de sunet, de la GZ-ul actual, care este la vanzare AICI, trecem la acest Focal FP 4.75 , 4 canale, care sper eu ca va fi net superior statiei actuale.
Pregatim usor usor terenul ptr. etapa de la Brasov. ;) |
6 Attachment(s)
New toy for SQ ;)
http://www.focal.com/en/focal-power-...fp-475-le.html |
2 Attachment(s)
Aveti idee cate foi de silent coat mi-ar trebuii ptr antifonarea usilor fata, exact ca in poza de mai jos? (interior + exterior usa)
Eventual si de unde pot procura niste silent coat la un pret ok. Multumesc. ;) |
silent coat iti trebuie cam 20 de foi. adica un pachet.
dar ti-as recomanda STP silver. se lipeste mult mai bine si e mai usor de lucrat cu el. 5 foi iti ajung |
Okk, am notat !!!
New upgrade pe masina, defapt mai multe ;) Focal FP 4.75 - amplificator 4 canale pentru boxe SPL Dynamics XTR300D2S a luat locul micutului XTR de 10" Urmeaza in urmatoarele saptamani achizitionarea statiei ptr difu xtr - Helix SPXL Competition 1000 - 1x1750W @1ohm. |
4 Attachment(s)
Some photos ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning