Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   SPANIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html)

Capone_street 30-07-09 11:43

Re: SPANIA

am si eu o intrebare : Anul acesta va mai fi ceva Show Tuning Pe Circuity De Catalunya sau in Barcelona ?si pe ce data

madicioco 30-07-09 14:21

Quote:

Originally Posted by Capone_street (Post 2522593)
am si eu o intrebare : Anul acesta va mai fi ceva Show Tuning Pe Circuity De Catalunya sau in Barcelona ?si pe ce data

cred ca te referi la circuitul de la montmelo,nu??? anul asta nu se mai face din pacate:sad:

cRbL 24-09-09 04:07

Intrebare interesanta.
am o masina care e la noi in tara, cu numere rosii etc.
vreau sa vin cu ea in Spania.
daca vreau sa merg cu masina acolo, eventual sa ma stabilesc cum e mai rentabil: sa o inscriu la noi asigurare toate cele si sa merg asa cu ea, eventual actele traduse probabil sau o inscriu la ei :-?? sau trebuie cetatenie...nu imi dau seama exact si nush unde as putea gasi informatii exacte.
sper sa tie cineva.ms

madicioco 24-09-09 20:44

salut ,pai acum depinde de ce vrei tu sa faci ,daca vrei sa pastrezi masina mai mult timp si sa te reintorci dupa aceea in tara si sa o inmatriculezi pe romania, eu zic ca nu se merita sa o inmatriculezi pe spania plus faptul ca e o gramada de bani.si ca sa o inmatriculezi pe spania nu iti trebuie cetatenie aia se obtine dupa multi ani trebuie pur si simplu rezidenta ,aia mai nou cu intrarea noastra un UE se obtine foarte usorparerea mea e ca mai bine o inmatriculezi pe rom

cRbL 25-09-09 14:41

am inteles. o inscriu la noi. dar eu vreau s o conduc acolo fara probleme si toate cele.
banuiesc ca tre sa revin in tara cu ea pt itp chestii si acte traduse...

madicioco 25-09-09 20:18

pai poti conduce fara nici un fel de problema atata timp cat ai actele in regula,si eu am fost cu masina inmatriculata pe romania (n am avut actele traduse si nici nu cred ca e nevoie ),in spania ,am stat cam jumatate de an cu ea acolo si nu prea am avut prb ,doar cum e si la noi cand te vad cu masina de alta tara te opresc la orice colt de stradaavantajul care ar fi ,este ca daca te ia radare fixe sa incalci vreo neregula de circulatie si nu au apucat sa te opreasca ,scapi fara amenzi :)))))

cRbL 25-09-09 21:14

sa stii ca ma gandeam la faza asta dar pe unde vreau eu ( Pamplona ) nu prea am vazut radare fixe, cel mult vreo 2 3 echipaje pe sosea. In oras...nici nu am de ce s merg urat, la ce trafic au ei, nu se merita. Cum sa fie la ei rush hour, 12-1 cum e la noi la 12-1 noaptea? nu tu claxoane, nimic. prea civilizati :)) tre sa ma duc eu acolo sa le urui in cap.
Sa ma traga pe dreapta fara numar, fara itp asigurare permis si ce-o mai trebui oricum nu plecam. Ma gandeam doar pe termen lung sa nu fie probleme, dar stau sa ma gandesc, de unde dracu stie ala ala ce sa se uite de ex, daca mi-a expirat asigurarea sau whatever, si sa fim sincer, niste date le modifici si singur daca te chinui putin.
Oricum din ce am obs pe la ei pe acolo, nu se compara sub nici o foram cu noi. Si ca maniere in trafic, aglomeratii, masini... In Madrid imi imaginez ca e cam si ca la noi dar acolo...ciuciu...nu auzi tu cocalaru cu gutza la maxim in masina, frane, tipete, claxoane, flash-uri la semafor ( traiasca redondele ) nu tu masini pe trotuar, nimic. Bravo lor.
Sa vedem ce si cum.

madicioco 25-09-09 22:07

:D
Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2669186)
sa stii ca ma gandeam la faza asta dar pe unde vreau eu ( Pamplona ) nu prea am vazut radare fixe, cel mult vreo 2 3 echipaje pe sosea. In oras...nici nu am de ce s merg urat, la ce trafic au ei, nu se merita. Cum sa fie la ei rush hour, 12-1 cum e la noi la 12-1 noaptea? nu tu claxoane, nimic. prea civilizati :)) tre sa ma duc eu acolo sa le urui in cap.
Sa ma traga pe dreapta fara numar, fara itp asigurare permis si ce-o mai trebui oricum nu plecam. Ma gandeam doar pe termen lung sa nu fie probleme, dar stau sa ma gandesc, de unde dracu stie ala ala ce sa se uite de ex, daca mi-a expirat asigurarea sau whatever, si sa fim sincer, niste date le modifici si singur daca te chinui putin.
Oricum din ce am obs pe la ei pe acolo, nu se compara sub nici o foram cu noi. Si ca maniere in trafic, aglomeratii, masini... In Madrid imi imaginez ca e cam si ca la noi dar acolo...ciuciu...nu auzi tu cocalaru cu gutza la maxim in masina, frane, tipete, claxoane, flash-uri la semafor ( traiasca redondele ) nu tu masini pe trotuar, nimic. Bravo lor.
Sa vedem ce si cum.

la capitolul civilizatie jos palaria ,aici chiar daca se fac cozi km_etrice nu auzi nici cel mai mic claxon sau sa vezi smecherii care mai de care sa se bage pe contrasens sa treaca ei mai in fata ,aici chiar daca sensul opus de circulatie e liber nu vezi pe unul sa se bage in fata asteapta fiecare linistit pana poate sa treaca asta da civilizatie nu?? in fine noi mai avem mult
spuneai ceva de faptul ca nu au de unde sti sau nu inteleg cand se uita pe actele masinii ....sa sti ca unii stiu unde sa se uite si in general nu se uita dupa actele masinii itp sau daca ai modificari in carte ,te intreaba si iti verifica cartea verde aia e primul lucru care ti l cere si ar mai fi o problema ca daca modifici ceva in acte si o sa te intorci acasa,la vama o sa ai prb(si eu am facut la fel nu esti primu si era sa ma aleg cu dosar penal in vama pt modificare de acte) :)

cRbL 25-09-09 22:26

pfiu...
asta nu suna bine. in fine, macar sa se puna problema sa am bani sa bag in ea acolo :)) ca o rezolv eu cumva. important e sa merg cu ea ca fara masina sunt mort.
ca vb de civilizatie am vazut alta faz acare m-a lasat prost.
pe drum nat/autostrada whatever, daca vrea cineva sa te depaseasca, nu o face pana nu ii observi intentia si dai semnal dreapta. abia atunci trece pe langa tine...
ma miram eu intr-o seara ce mergea in spatele meu mare ML cu 90....sa nu mnai vorbim ca daca arunci pe geam, ala din spatele tau poate sa sune si te arde cu o amenda primu echipaj pe traseu ...
sunt MULT MULT peste noi la toate capitolele....n-or fi ei asa enteligenti, dar la cap asta, suntem zero fata de ei.

L.E. acum mam citit mai bine, te refereai la modificat tu in acte, eu credeam ca zici de pus pe masina, tuning alte alea.
eh, noi sa fim sanatosi.

madicioco 25-09-09 23:27

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2669328)
pfiu...
asta nu suna bine. in fine, macar sa se puna problema sa am bani sa bag in ea acolo :)) ca o rezolv eu cumva. important e sa merg cu ea ca fara masina sunt mort.
ca vb de civilizatie am vazut alta faz acare m-a lasat prost.
pe drum nat/autostrada whatever, daca vrea cineva sa te depaseasca, nu o face pana nu ii observi intentia si dai semnal dreapta. abia atunci trece pe langa tine...
ma miram eu intr-o seara ce mergea in spatele meu mare ML cu 90....sa nu mnai vorbim ca daca arunci pe geam, ala din spatele tau poate sa sune si te arde cu o amenda primu echipaj pe traseu ...
sunt MULT MULT peste noi la toate capitolele....n-or fi ei asa enteligenti, dar la cap asta, suntem zero fata de ei.

L.E. acum mam citit mai bine, te refereai la modificat tu in acte, eu credeam ca zici de pus pe masina, tuning alte alea.
eh, noi sa fim sanatosi.

nu m am referit la tuning ,acolo cam orice modificare se poate omologa asa ca nu i prb , m am referit la modifcatul in acte ,eu am venit din spania pana in romania in vama fara itp la masina si cand am ajuns in vama au vazut bajetii veseli ca modificasem data de expirare a itp ului o decalasem cu o luna:-) pt ca nu puteam sa plec si mi a expirat itp,intr un final am dat o la pace i am explicat care a fost treaba ,a fost "intelegator" cu mine :lol:;)

cRbL 26-09-09 00:20

=))
e bine ca se rezolva
bun de stiut.
sa lasi un id de mess ceva ne mai vorbim poate fac o vizita in iarna si raman p`acolo.

Fixius 14-10-09 23:58

cei din spania.. facem o intalnire pe weekendul viitor.. ajung si eu prin madrid si stau 10 zile.. ne vedem la un ciuleton ??

morpheusmaster 15-10-09 13:53

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2719928)
cei din spania.. facem o intalnire pe weekendul viitor.. ajung si eu prin madrid si stau 10 zile.. ne vedem la un ciuleton ??

Sa faceti poze vedem si noi ce mai e pe la voi!

Fixius 27-10-09 22:10

sunt in madrid de cateva zile.. si mai stau putin, ma gandesc pe weekend sa ne vedem pe undeva la o poveste si un succ :P

inafara de mine mai vrea cineva ??

madicioco 27-10-09 22:22

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2757163)
sunt in madrid de cateva zile.. si mai stau putin, ma gandesc pe weekend sa ne vedem pe undeva la o poveste si un succ :P

inafara de mine mai vrea cineva ??

pfiu as fi venit eu dar masina mea zace de ceva timp cu cutia in portbagaj:sad: ar fi fost misto sa mergem la un gratar duminica,altcineva sa vina cine !!!!!eu aveam in p[lan o iesire la pescuit sfarsitul asta de weekend:lol:

Fixius 29-10-09 23:55

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2757214)
pfiu as fi venit eu dar masina mea zace de ceva timp cu cutia in portbagaj:sad: ar fi fost misto sa mergem la un gratar duminica,altcineva sa vina cine !!!!!eu aveam in p[lan o iesire la pescuit sfarsitul asta de weekend:lol:

poi pe duminica daca vreii vii unde locuiesc eu.. si o punem de un gratar.. se mai strang romanii la mine.. pt ca marti plec inapoi in tara si mi s-or anuntat vreo 6 familii plus ceva prieteni mai indepartati, acum ca o sa vii si tu o sa fie si mai bine

eu locuiesc in escalona cum mergi catre portugal, treci de xanadoo la km 74 e iesirea spre escalona..

daca vrei.. da-mi un pm si ne intalnimi :P

CoCaine 26-02-10 20:10

Salut.
De vreo 2 luni sunt in Madrid,mai este careva pe aici?

CoCaine 28-02-10 18:33

3 Attachment(s)
Am cumparat ultimul numar al revistei Maxi Tuning.80% din masinile spaniolilor sunt kitsch!! Noroc ca mai fac astia articole cu masini din Germania:-)
Vad ca e la moda sa pui grila de Audi pe ORICE altceva:shock:

In revista Maxi Tuning din februarie am vazut acest A4 alb,mi-a placut la nebunie,vad ca a fost prins in poze pe la evenimente..

madicioco 28-02-10 20:22

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3132660)
Am cumparat ultimul numar al revistei Maxi Tuning.80% din masinile spaniolilor sunt kitsch!! Noroc ca mai fac astia articole cu masini din Germania:-)
Vad ca e la moda sa pui grila de Audi pe ORICE altceva:shock:

In revista Maxi Tuning din februarie am vazut acest A4 alb,mi-a placut la nebunie,vad ca a fost prins in poze pe la evenimente..

il stiu audi ul asta l am vazut live si arata destul de bine pt gusturile ce le au spaniolii
ps.la evenimentul ala unde s facute pozele cu audi am fost si eu:-)

CoCaine 28-02-10 22:18

Stiu,am vazut ca de tine erau puse pozele de la Toledo si din Arganda del Rey.
Asta vara am stat o luna de zile aici,am ajuns pe 4 august,mi-ar fi placut sa fi ajuns la eveniment..
Nu am citit tot thread-ul,poate este scris pe undeva,unde este service-ul in care lucrezi?Cu ce va ocupati?Doar parte de tinichigerie sau si mecanica?As vrea sa pun masina pe elevator sa ma uit la cateva chestii..

wu_vladutz 30-03-10 00:47

Salutare ... se mai intampla ceva prin Madrid sau nu aveti timp de "nebunii". Dati si voi un semn daca va intalniti pe vre-undeva ( ziua/ora/ etc ).

App, ma poate ajuta cineva cu o bara de R32 si un set de jante pe 16" cu tot cu cauciucuri, pt un Golf IV ( 5x100 ) !

Numai bine si sper sa ne auzim curand !

CoCaine 30-03-10 13:59

Eu de o luna de zile astept sa vad daca se intalneste lumea undeva..

wu_vladutz 30-03-10 15:33

Cocaine, daca aflii ceva, anunta`ma si pe mine te rog !

Iti las id-ul meu de mess sa imi dai add cand ai timp !

YM : wu_vladutz !

Numai bine ...

Fixius 02-04-10 23:30

salutare din nou, dupa 5 luni de roamania ma intorc din nou in madrid, facem de un gratar pe duminica ?

sambata la 19:30 aterizez si eu prin madrid ne intalnim baietii ?
daca tot sunte-ti acolo va prezint si un plan de afaceri din care ies bani frumosi :P daca ne grabim :P

Fixius 02-04-10 23:34

apropoo vrei sa aduc stikere ??

wu_vladutz 02-04-10 23:36

Salut !
Din pacate duminica am programat alt gratar cu niste prieteni de familie, asta in cazul in care o sa fie frumos afara !

Poate facem o intalnire, ceva pe saptamana viitoare !

Numai bine si zbor placut :)

madicioco 02-04-10 23:37

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 3243476)
apropoo vrei sa aduc stikere ??

eu eu sunt interesat de un stiker :-)de gratar m as fi bagat dar duminica tai motul la un bebe si nu pot:-) alta data

madicioco 02-04-10 23:52

10 si 11 de luna Mai se desfasoara concentratie tuning in arganda del rey ,ce ziceti ar fi o buna ocazie sa ne intalnim la o bere si sa admiram creatile unora:lol:

wu_vladutz 03-04-10 00:00

Cum sa nu !

Spune-ne mai multe detalii, ca eu unul nu cunosc Arganda :)

madicioco 03-04-10 00:06

pardon era 15 -16 de mai m a incurcat ,pt mai multe detalii premii ce se vor da si ce probe vor fi vedeti aici http://www.zonatuning.com/f18/15-y-1...madrid-204699/
sper sa intelegeti
eu unul cred ca mai mult ca sigur o sa ma inscriu si eu cu masina asa ca magasiti acolo sigur

Fixius 03-04-10 00:23

baieti...
eu nu lociesc chiar in madrid centro...
ci locuiesc in escalona si acolo pun la dispozitie casa intreaga si la nevoie puteti ramane si peste noapte...

asi vrea sa vin in arganda del rey dar nu prea cred ca am cu ce ajunge pana acolo...

imi aduc tricoul cu 4tuning. voi aveti ??

wu_vladutz 03-04-10 13:30

Ohoo...stai destul de departe !

Dar nu vii cu masina din tara ? Lasa ca vedem cum facem ... daca nu am nimic de facut atunci si merg in Arganda, poate trec eu si te iau !

Ne auzim, ca mai e destul pana pe 15 :)

Numai bine !

CoCaine 03-04-10 16:09

Eu locuiesc in Madrid,mai exact in Rivas Vaciamadrid.As vrea sa schimbam vreo 2 vorbe,duminica nu am cum oricum,dar pe viitor mi-ar face placere.
In mai o sa ma duc neaparat in Arganda,spectator.
Apropo,l-am intrebat pe un amic spaniol de drag racing si din cate am inteles nu sunt deloc populare cursele aici,cel putin nu in cadru legal.

Daca stie cineva vreun event drag racing,oricand ar fi el,anuntati.;)

EDIT: Ce inseamna "KDD"?

madicioco 03-04-10 20:51

curse legale mai rar pe aici ,doar evenimente din astea gen cum sunt la noi 4tuning days ,ca sa faci curse in cadru legal iti trebuiesc muuuuulte autorizatii pe care sigur le obtii destul de greu,si cursele legale aici se fac numai pe circuite
KDD e un fel de show tuning dar fara premii sau alte cele ,se intalneste lumea la o vorba,la o berica sau cubata:-):-)

Fixius 04-04-10 23:59

seara buna baietii

sambata seara am aterizat la 8 au avut intarziere o ora si 20 minute.. =))

ziua de azi a trecut super repede am stat am facut plaja :D m-am si bronzat oleaca
de luni incep sa lucru si eu pe aicea :D
dar pe weekend sunt liber si asi vrea sa va face-ti timp sa veniti aia la un gratar si la o bere :P

tinem legatura...
daca se anuntza ceva misto lasati-mi un P.M.

aici nu le plac cursele adica liniutele aici merg pe idea de circutit..
am vb cu un politisit sub acoperire care umbla dupa genul asta de curse si el mi-a spus ca nu prea sunt asa ceva pe aici, din pacat pt noi =))

am taiat-o la somn Va doresc o saptamana faina !!

Fixius 21-04-10 19:43

nu mai spune nimeni nimic ?

wu_vladutz 21-04-10 20:16

Pai de obicei pe aici e liniste :)

Poate facem intr-un fel thread-ul asta mai "activ" !

Eu unul astept evenimentul de pe 15 mai cu sufletul la gura ! :) Aveti idee, db drag se tine, ca as vrea sa particip si eu !

Numai bine ...

CoCaine 21-04-10 21:16

Vad pe afis top 3 SPL -> profi si amatori.
Orice ar fi insemnand asta (nu le am deloc cu SPS,DB DRAG si ce competitii car-audio mai sunt..)

Unde mai exact se tine evenimentul?
Ca nu am idee unde e Recinto Ferial si pe google maps nu este:-)
O adresa,o strada ceva,sa am de pus pe GPS?

wu_vladutz 21-04-10 21:36

Da, acum m`am uitat inca o data pe poza respectie si se tine SPL-ul. Poate particip si eu :)

Nu am idee unde este exact, dar am dat un search pe google si am gasit asta http://www.descubremadrid.com/dm/es_...dObj/2500321/# . Poate te ajuta ! Daca mai aflii ceva, posteaza aici adresa, sau daca nu vin in Rivas si plecam amandoi de acolo ... tre sa gasim pana la urma :)

Numai bine !

Patrulei 21-04-10 23:05

Salutare la toata lumea!Din Castellon nimeni?:))va inteleg ca e alta lume la Madrid:P
Madi poti sa ma rezolvi si pe mine cu un suport de ceasuri?poti sa mi`l trimiti?iti trimit detalii despre marimea ceasurilor?Bafta si numai bine baieti!

All times are GMT +2. The time now is 03:37.

- Copyright 2026 4Tuning