![]() |
Re: Probleme, sugestii şi reclamaţii
Quote:
Partea cu adaptarea sau selectia naturala o detaliez: formatul nu se va schimba. Am intrebat daca se schimba, mi s-a explicat ca nu, mi s-a explicat si de ce nu, iar motivele sunt complexe dar le inteleg, asa ca am ales sa ma doara capul de cu totul alte probleme mai acute de-ale mele din viata reala si formatul forumului sa-l iau ca atare Repet: daca tot sunt in stare sa imi citesc actualizarile de facebook pe fix aceeasi latime si m-am descurcat cu asta de 3-4 ani deja, sigur o sa ma descurc si cu 4tuning. Quote:
40.000 de useri activi inseamna oameni care se logheaza constant, care intra efectiv pe cont. Oamenii aia exista, nu sunt vise, doar tu nu intelegi cum functioneaza o pagina web in general si un forum in mod special. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
1)Ai dreptul de a-ti inactiva contul. Nu te mai loghezi pe 4tuning, iar contul tau devine INACTIV. In concluzie nu vei mai aparea in lista userilor ACTIVI. Cei 40.000 de useri activi vor fi cu unul mai putin. Deci tu vei avea din acel moment un cont INACTIV. Treaba de logica, iar capitolul asta l-am lamurit mai devreme.... 2)Contul nu se poate sterge dintr-un motiv foarte simplu, care tine de LOGICA, din nou: un forum e format dintr-o serie de dialoguri, de postari succesive intre mai multi useri. Daca unul din ei este sters, cu postari cu tot, logica discutiilor dispare si ea. Inmulteste asta cu fiecare user care si-ar sterge contul, si asa o sa intelegi ca forumul ar deveni un loc haotic cu rupturi din discutii diverse, fara nicio noima. Ei, treaba asta nu se poate intampla pe niciun forum care se respecta, si nu trebuie argumentata suplimentar, e o chestiune de... logica elementara :) |
https://forum.4tuning.ro/member.php?u=19627
Stimabilul horatiu are sechele de pe bmwclub de unde a fost ejaculat de o multitudine de ori, iar acum isi incearca norocul pe aici. Nu exista topic unde sa nu intervina in stilul sau slinos. |
Ca sa punctez, aici este ultima interventie a gradarului:
https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5608607 |
rezolvat, momentan...
|
Individul nu e la prima, nici la a doua abatare si totusi vad ca activeaza bine mersi pe aici:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post5615321 |
Daca ai ceva de reclamat, fa-o cu dovezi. Oricine poate arunca cateva cuvinte in stanga si in dreapta. Cum ti-am mai spus, daca citesti regulamentul general complet si regulamentul sectiunilor comerciale o sa vezi cum trebuie formulata "o plangere".
PS: Daca si sprinter e om neserios ... atunci ce sa ma zic. Nu cataloga un om ca neserios daca nu ti-a convenit tie ceva. |
Ce dovezi vrei ? Email-urile, ti le trimit pe toate.
Mai nou, se pare ca primesc injurii prin sms de la altul cristi_turbo, daca vrei ti le trimit si pe alea. Eu chiar cer suspend pt horatiu si acest cristi. |
Quote:
Ti-a cerut cineva poze pentru gunoaiele pe care le vinzi si nu ti-a convenit ? Sau ? In ce calitate ceri tu suspend pt cutare si cutare ? Tu vorbesti,care esti si nou pe forum si 90% din posturile tale pe 4 tuning sunt flame si parazitare ? si restul mistouri si luat peste picior ? O flegma in ochi daca ceri,te servesc ....Mai faci si reclama la alte forumuri,aici,cu tupeu.Nesimtitu dreq :oops: |
Cer suspend pentru nesimtitu si reclamagiul asta de profesie Scrofy. Deja sare calu' si nimeni nu se sesizeaza.Bine ca mi-am luat eu warn de la Aleks ...:shock:
|
Gafaila, tu n-o sa cresti mare nici cu silicon. La limbajul care l-ai avut, da eu cer suspend, ca esti singurul care injura. Toate postarile tale la adresa mea au fost jignitoare, nu ai avut nimic constructiv. Si nu e primul suspend care-l iei pe vreun forum, cred ca stii cum e, cand te trimite lumea sa te racoresti, pentru ca injuri fara noima.
De curiozitate, mai suni lumea si le gafai in telefon ? |
esti doar un nenorocit de mitoman care nu trebuie bagat in seama ...aberezi cu gratie ,minti si vorbesti aiurea
Cand un user ti-a cerut poze la un produs pe care "il vinzi " l-ai luat la misto,cum ca sa astepte pana developezi pozele. Oricum ,activitatea ta pe 4t la asta se rezuma.Comercial ,jigniri ,minciuni ,scandal si bagarea batului prin gard . Odata si odata cine trebuie sa vada,o sa vada ;) ps eu nu-mi mai prind mintea cu tine Scrofy,nu pot sa ma mai cobor la nivelul tau. ;) |
Quote:
Nu de alta,dar o sa creada lumea ca esti analfabet.Ceea ce se pare ca nu e prea departe de adevar...:D |
Ca sa-ti demonstrez ca tu incalci regulamentul si inca nu esti cu suspend, am recitit anumite sectiuni si nu am gasit nicaieri mentionat ca nu am voie sa vand gogosi, asa cum sugerezi tu.
In schimb am gasit asta: 4. NU JIGNI şi nu declanşa scandaluri. Si din ce-mi amintesc, e al treila scandal care il declansezi iar la jigniri am pierdut numarul. Recidiva ar trebui pedepsita mai drastic, nu crezi ? |
Quote:
Da, pacat ca la scoala nu ai invatat de perfect simplu. O ce tare ! La l-a, da, n-am de ce sa nu-ti dau dreptate. |
Scroty, pardon..*****ofy ,gramatica e mai importanta decat orice.Lasa sofismele si pune mana pe un Abecedar.Si dup'aia te intorci si ne suspenzi.Ok ? hai,pa !:D
|
Nu pot sa ma abtin sa nu scriu si eu cateva randuri.
Daca si pe acest topic va balacariti si va injurati.....e clar, ori au innebunit moderatorii, ori fiecare aveti vreun moderator in spate. Ce dreaq, parca sunteti in clasele primare, nu puteti sta de vorba ca 2 oameni civilizati care va dati ? Exista telefoane, PM, FB, YMess...si multe altele. Credeti ca daca postati aici faceti un bine? Din contra, singuri va faceti rau, si tot singuri va trageti in jos. Mi-am scris parerea, fara a va cunoaste pe nici unul dintre voi....doar ce-am vazut din afara ca nu m-am putut abtine, vazand si pe alte topicuri certurile voastre. Seara buna va doresc, si tratati subiectul mai cu calm, ca poate va plesneste vreun vas de apa/de sange.... |
horatiu si scufi, e inutil sa continuati sa va reclamati, la fiecare reclamatie ati primit amandoi aceleasi penalizari, e o chestiune personala deja intre voi, va rog mult sa incercati s-o retrageti de pe pagina publica, nu blocam conturi dupa ureche si nu blocam conturi doar pentru certuri intre 2 colegi de forum...
|
Multumita lui @scufi (alias predator,alias predator mcc si probabil alte cateva ID) mi-am plimbat scaunul pana la CT si inapoi (pe banii mei,evident).A vazut marea,pacat ca e extrasezon..
Baiatul sta foarte prost cu timpul si timp de o saptamana "a incercat,dar nu a reusit" sa-l ridice,reusind in schimb cu brio sa ma duca cu vorba,amanari peste amanari,si la mine si la FAN. Nu mai mentionez faptul ca inafara de bip-uri si SMS (cel mult) nu am comunicat decat daca l-am sunat eu... Vad ca e suparat pe diverse persoane (cu care am luat legatura intre timp) si faptul ca ii mentioneaza ca neseriosi e doar ca in situatia in care hotul striga "HOTII!" Deci aveti mare grija,daca ii trimiteti ceva voluminos,ar fi bine sa solicitati plata in avans sau macar banii de transport. O zi buna. Quote:
|
Poti sa lacrimezi cat doresti, m-am oferit sa-ti platesc transportul si tur si retur, dar nu mi-ai raspuns asa ca am considerat ca le poti suporta. Daca apar povesti ca nu le-ai primit, ti le atasez screenshot aici.
Cat despre timp, da chiar nu il am, daca tu ai toata ziua libera asta nu inseamna ca suntem toti la fel. Scaunul ti-am zis ca il cumpar, luni dupa 3 telefoane l-ai si trimis, nici macar sa ma intrebi cum il vreau, cu sau fara sine cu sa il transporti. De pret nici n-ai mai adus discutia. Aluzia de clone e usor spre SF. Mai departe te priveste cum abordezi situatia, nu sunt eu ce l-am chemat inapoi, ca nu ti-am zis eu sa faci asta. Cu bip-urile ai zis-o bine. Concluzia e misto, daca tu te consideri. |
Quote:
Si am postat SI aici nu ca sa-ti cer banii de transport,ci in speranta ca nu vor pati si altii ca mine (care de exemplu nu suporta cheltuielile facute de tine,pe carca lor). |
Stai ca nu mai inteleg ce vrei sa zici. Cand e una cand e cealalta.
M-am oferit sa-ti platesc transportul. N-ai vrut si acum recunosti asta. M-ai obligat sa-ti ridic coletul in ziua respectiva, ca daca tu nu il ceri inapoi, cand eu ti-am zis ca l-am programat pentru joi, cred ca am si mesajul in care imi confirma asta. L-ai cerut inapoi, a fost alegerea ta. Mai departe nu vad ce mare tam tam. Probabil ca nu esti baiat deloc rau, eu te mai intreb o data zi-mi cum iti dau banii de transport eventual pe tot scaunul. |
Quote:
Asta ca sa fie clar ce zice respectivul ,cum ca "Aluzia de clone e usor spre SF." :D V-am atras atentia de mai multe ori cine si cu ce se ocupa individu'.Si ca urmare ,mi-am luat-o tot eu.Warn....jigniri .....chestii Incet incet ,lumea se va lamuri cine ce cu cine cu ce si de ce ;) Pe forumurile astea tre' sa ai grija sa separi pleava de restul,ca daca nu ,ti-o furi :idea: |
Eu nu judec pe nimeni insa un lucru e clar :
1. Comanzi ceva 2. Ridici comanda si o platesti Restu ca nu am timp , ca plm sunt frecti la picior de lemn , dar tu pe deasupra ai avut nerusinarea sa te dai victima si sa il ataci pe cel care a fost om si ti-a onorat comanda . Decii moderatorii in mod clar ar trebui sa ia masuri in momentul in care vanzatorul aduce dovezii. |
Scoateti dracu mizeria aia de reclama cu tunu ca da disperare!
|
sincer am patito personal cu scufi.nu inteleg dece nu se iau masuri
|
Ce s-a īntāmplat cu băiatul cu Audi TT, cel pățit cu cărămida?
A dispărut subit de pe forum și toate postările sale au fost șterse ... ? |
Quote:
Sa fiu bine inteles de la inceput,nu am nici cel mai mic interes in problema semnalata,e doar o curiozitate pur personala ,si anume: Cum se poate permite ca un singur user sa aibe 40 de topice active cu acelasi subiect in sectiunea comerciala ( vanzari-cumparari) ? Dau un exemplu aleator 8) ca sa fiu inteles la ce am vrut sa ma refer.Userul "mariusrafi" are 40 de threaduri deschise simultan toate cu titlul " cumpar catalizatoare" .Unde mai pui cele 72 :shock: de topice active cu aceeasi tema ,initiate de clona aceluiasi user si anume "cat2" Din start avem 112 topice active :D cu subiectul "Cumpar Catalizatoare " Ms . |
Intra in conflict cu pct.5 de la Regulamentul general,care zice ca"5. Nu introduce acelaşi subiect (sau acelaşi tip de produs comercial) pe 2 sau mai multe secţiuni, sau de mai multe ori pe aceeaşi secţiune. Nu folosi clone.
Reguli facute pentru a fi incalcate,pare-se.. |
Am rezolvat problema :-) Pe viitor puteti oricand apela cu incredere la un moderator pentru astfel de probleme. Seara buna.
|
https://forum.4tuning.ro/645-masini-o...pel-manta.html
https://forum.4tuning.ro/528-scule-ec...-automata.html https://forum.4tuning.ro/481-anunturi...5gtt-inox.html https://forum.4tuning.ro/481-anunturi...ctoare-sh.html As dori si eu inchise subiectele din linkurile de mai sus multumesc ;) |
1 Attachment(s)
facerea de bine e f****e de mama,nu ?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...59-000-km.html Daca-l inveti pe cioban care e diferenta intre un volan sport si un volan M ,daca-i spui de inseamna OEM si AM ..... Daca esti amabil si vorbesti frumos,ce primesti in schimb ? Vezi poza.Sper din toata inima sa se ia masuri ;) |
Eu consider ca iei foc prea repede. Schimbul de replici pot spune ca este printre cea mai civilizata discutie pro si contra. Deci nimic de rezolvat aici ...
|
Quote:
|
Ai dreptate :lol: In print screen nu m-am uitat. Dar mesajele private sunt mesaje private. Singurul lucru pe care il poti face e sa ii dai block :-) Daca problema persita, da-mi de stire.
|
Salut ,de ce nu pot vedea lista de membri 4t ?
Daca dau click pe "community" si apoi incerc sa accesez "member list" imi spune asa: horatiu_72, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: 1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? 2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. 3. Your account is invalid. Check the email for the activation link ...sa fim seriosi :shock: |
Daca te incalzeste cu ceva...si mie imi zice la fel:-P
|
moderatorul 2010 mi-a sters un post fara nici un drept. Ma face sa inteleg ca eu nu am dreptul la libera exprimare.
https://i1055.photobucket.com/albums/...ps99494e0d.png doresc o mustrare sanctiune pentru el. si scuze din partea lui. |
De ce nu esti corect? Ai vazut suficiente poze cu interiorul pe pagina anterioara si chiar ai comentat in privinta asta. Acum vrei sa te martirizezi inutil.
https://forum.4tuning.ro/688-machetel...ml#post5748251 Quote:
Cum ti-am spus si in privat, moderatorul era perfect indreptatit sa va stearga posturile si sa va sanctioneze pentru iesirile voastre de pe 2 topicuri si intepaturile gratuite de pe al treilea topic avand in vedere trecutul vostru. El a facut curat dupa voi probabil sperand ca bunul simt va va opri de la noi postari. |
Am pus inapoi toate postarile tale de cacat in care faci flame.
https://forum.4tuning.ro/688-machetel...g/page-31.html https://forum.4tuning.ro/583-discutii...e/page-24.html Astept sanctiuni! |
Quote:
Quote:
#456 acum este #461 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning