![]() |
am si eu o dilema legatra de dacia:ce capacitate are radiatorul de racire modelu mare????
pls help |
hello
salutari din craiova...Respect to SGM.Am reusit intr-un final sa mai citesc si eu cate ceva...in prmele pagini am vazut cum ii incurazati pe cei care modifica dacii..e o kestie buna,aici in dolj eu chiar ma saturasem de atatea olcituri tunate unele superbe adika jos palaria..insa nimeni nu se apucase de dacii ...a aparut Pil-u ,Stn-u(mafa masina),si sper ca in vara asta sa termin si eu modificarile.Sper sa revin cu poze daca fac rost de un aparat foto digital.Apropo Sgm ...pm me pe messenger dca mai ai vre-o axa cu came de vanzare sau daca mai ai weberu ala de 38.
De galerii separate admisie ,evacuare stie cineva ceva? evacuarea sa sie 1-4 si 3-2?separte? Pompa de benzina electrica(lastun sau altceva)? pistoane 1.4 Racing?(n-am mai basit la fabrica decat de 1.6) Vreau si eu lamuriri in legatura cu supapele de cielo...ce modif necesita? Unde gasesc arcuri duble? nu se uzeaza mai rapid aroborele cu came? De simeringuri de supapa de cielo stiam ca merg ..alte componente de renault unde gasesc...auzisem ceva de un cimitir de renault-uri in hateg? o cutie 4 trepete de franta? are cineva de vanzare? eu am una 4 trepte romaneasca de vanzare ..inca nu stiu ce grup are...cuma aflu ..ceva in legatura cu niste dinti..sgm-ule tu parca stiai..cati dinti ..ce si cum...explica-mi si mie? btw 10x pt sfatul in leg cu cauciucurie de 175/50 rupe pe demaraj....viteza maxima 140(reala) DJ-85-ROV |
Are cineva idee ce cutie de viteze se potriveste la Dacia Nova GT ?
|
ce cutie ar fii ok pt o berlina.intreb pt ca a mea e cam naspeta din punct de vedere al demarajului si al vitezei.As vrea ceva sa rupa pe tr.I,II si sa se simta ceva in plus si pe III,IV,V.Zic asta pt ca a mea nu poate trece de 60km/h in a 2 a si in a IV a nu trece de 140km/h.Am avut o cutie super inainte pe masina dar am vandut-o ca prostu'
|
pai nu e din cutie , tie iti trebuie motor.
o cutie ori o setezi pt acceleratie ori pentru viteza. :roll: |
salutare...bravo din nou sgm`ule...
asta din cluj cu dacia aia...cu dungi...stai in andrei muresanu? te`am vazut de cateva ori cand eram sub masina si`mi reparam si eu maibahu :)) meu tu ti`ai desfacut motoru la slk`u tau? poate ne intralnim sa o punem de`o poveste..schimb experienta..alea alea [email protected] ..*****ie`mi sau intra pe mess si vb.. |
Quote:
Quote:
|
dacia wrc, am incercat sa iti scriu pe mess da ii gresit id-u ala ce mi l-aiu dat...
intra tu pe mine si mai vorbim |
DNKROZALEX asta`i id`u...l`am scris bine
|
Re:
Quote:
hai sa fim seriosi pls! |
bytzu ma refeream la a schimba cu totul cutia. dar fiecare cu nfs ul lui . eu prefer masinile reale :) vad ca tie iti plac alea cu force feed back :)
poate data viitoare citesti mai tot inainte sa te arunci inainte. de la gebeleisis nu am mai vazut atata avant patriotic |
hehheh :))
|
pe aici se doarme rau de tot :paper:
|
Se coace ! :lol:
|
Imi raspunde si mie careva???PLS!!! La problema cu cutia de viteze
|
ti-am raspuns . vrei viteza sau sprint ?
doar nu vrei sa decidem tot noi ? |
ba da! :lol: :lol: :lol:
vreau sprint dar sa nu se plafoneze la 100km/h.astept raspuns |
pt cristi... daca vrei si sprint si viteza pune o cutioe 8x33 cu cinci viteze!
in alta ordine de idei... am montat motoru si surpriza, din cauza ca am luat din chiulasa bat supapele in pistoane... :cry: acuma am trimis la pitesti motoru si astept! |
pt sprint grup conic 8*33 cum spunea si lancer evo.. dar iti va plafona undeva pe la 140-150km/h asta daca iti face 7000ture, dar cu roti de 13 tot de spint.. daca pui de 15 va creste viteza maxima dar vei pierde la demaraj
|
10x.e destul 150km/h ca doar e dacie si risc sa o pierd p drum peste 150
|
150 :shock:
|
Ma baieti ... stie cineva o inginerie prin care sa fac 1-a la cutia de nova ceva mai lunga ?
|
apel umanitar catre SGM:pls zi-mi si mie cauzele pt care se supraincalzeste motorul(probleme de racire),kiar si fara termostat.Astept raspuns.Poate raspunde oricine se pricepe cu adevarat la Dacie.10X
|
pai poti avea urmatoarele probleme:
1)pompa apa dusa(ar trebui sa scoata si un sunet ciudat) 2)garnitura de chiuloasa ciupita 3)radiator infundat atat imi vine acu in minte :x |
3 Attachment(s)
Am si yo o Dacie:
|
Re:
Quote:
schimba cutia de viteze cu un de pe renault 11 sau 9 cutia de pe modelul 1.4 se duce in a 2-a la 100km/h la 5500rpm in a 1-a undeva pe la 60km/h |
Re:
Quote:
|
mai ai fiatul?
|
Re:
Quote:
|
cum pot mari raportu de compresie al motorului de dacie???chiulasa are 72.8 mai putin fata de 73.0,valoarea normala si imi supraincalzeste motoru.Eu stiu 2 variante:
1 alta chiulasa 2 2 garnituri d chiulasa,da e riscant si nu stiu cat rezista scz da am facut o greseala.Pana la 73.0 se poate repara chiulasa.Mai jos nu merge facut |
Cota de reparatie a chiulasei de dacie este de 0.5 mm ! atat da fabrica.Deci tu nu ai un raport de comprimare ( nu compresie!) mare, este normal.
Daca chiulasa avea din fabrica 73 mm, inseamna ca a mea avea 69 mm, luasem 4 mm din ea. Nu aveam probleme cu racirea, pt ca aveam sistemul bine pus la punct. Foloseste un radiator de papuc cu 3 randuri de celule, este foarte mare, din balama in balama! |
racirea e perfecta!curatat tot,tot nou nout.deci rap d comprimare cred ca e de vina.BTW:care e val nominala la chiulasa
BTW:da-mi ID ul tau de mess pls sa te intreb si altceva |
pentru cel cu dacia papuk aia nu e dacie mah e KAMBUZA :lol: :lol: :lol: :lol: prieteni stiu de ce
|
1 Attachment(s)
o yeaaaaaaah :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
numa' ca aicea ii greshala de tipar |
Re:
Quote:
de pe ce masina e bara stabilizatoare? |
nimeni nu mai magareste nimic ce se mai aude cu sgm-u cu lucian nimic nou :D
|
2 Attachment(s)
mi-am pus gaz ! misto instalatia, nu? E din aia facuta pentru Cambogia.
|
Re:
1 Attachment(s)
am reusit sa ii pozez in`sfarsit si robinetul de gaz...
|
Am citit undeva pe forum ca unu a schimbat cutia de viteze de pe dacie cu 1 de pe toyota.
Cica masina avea 1 demaraj mult mai bun si o viteza maxima mai mare, deci DACIA aia fugea intradevar fara modificari la motor. Ce parere avetzi? e posibil? si de care? chiar as face si eu asa ceva :D |
sa stii ca si eu ma gandeam la asta! si daca ii pun o cutie de m5 fuge la fel precum m5-ul? sau mai bine ca a mea este mai usoara? hai va rog sa-mi raspundeti sincer pls!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning