![]() |
Re: Street Legal Racing Redline - Help
Motoare diesel se gasesc :D ? care sa si scoata fum negru:))?
|
vreau si eu audi a4 b5 pt 2.2.1 mwm.multumesc mult
|
poate cineva sa imi urce si mie passat cc.:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salut! Folosesc versiunea le2mwm, am instalat mai multe motoare, iar cand caut in catalog la "Air delivery" primesc crash la joc. M-am uitat in error log si asta am gasit:
--- !Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\I6TT_engine\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\2JZGTE\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\2JZGTE\scripts) !Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\Chrysler_V8_pak\scripts) --- Cum pot sa repar ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Se pare ca nimeni nu spune nimic cum sa faci decalurile sa se vada bine...Va spun eu...Deci
1-Intri in joc..cumperi o masina...o faci o culoarea..cand e montata desigur...apoi dai save PJ ...alegi un nume..si dai Save.. 2-Iesi din joc...si intri in Street Legal Racing/Save/Skins..acolo o sa gasiti niste "chestii"...sa zicem asa..cautati numele pe care a-ti salvat in joc... 3-Ele sunt enumerate...de la 1 pana la ...depinde acum....Acum va trebuie un program cu numele Rename all pe care l-am urcat eu 4-Selectati fisierele cu numele Pj-ului dar doar pe alea enumerate...mai este unu care nu este enumarat...de ala nu va atingeti!... 5-Deschideti programul Rename all si puneti fisierele acolo si dati Rename JPG 6-Inchideti Rename all si deschideti Image tuner pe care il luati voi de pe Google..punei imaginile JPG acolo si selectati Rezolutia maxima si dati Start 7-apoi inlocuiti imaginile JPG cu rezolutia maxima pe alea cu rezolutia mica din joc 8-Deschideti rename all..selectati imaginile JPG ...le puneti in rename all si dati remove extention si apoi inchideti rename all.. 9-Intrati in joc si apoi deschideti PJ-ul din joc..asteptati cateva secunde si apoi puteti pune decalurile...o sa se vada 100% bine acum...o sa mearga putin mai greu dar nu e nici o problema... Eu asa fac..Cine stie alta metoda sa o zica.....Cu Stima R.Equinox |
Salut!Stie cineva cum se cheama mod-ul care-mi permite sa am doua randuri in meniul cu piese,ca in imaginea de mai jos:
https://img196.imageshack.us/img196/4...line20120m.jpg |
Quote:
|
dati-mi si mie un
Passat B4 va rof frumos... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru Laurica
|
As dori si eu un Mitshubisi FTO daca se poate !!Multumesc Anticipat :*
|
as dori si eu un passat b6.multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
FTO :rolleyes2
|
Tutorial pentru facut poze:
- va luati rabla cu care vreti sa faceti pozele - mergeti in locul in care vreti sa faceti sedinta foto - apasati pe TAB ca sa va dispara harta si "bordul" de pe ecran - apasati pe F9 - de acolo aveti : A , Z ( zoom in , zoom out ) ; + - ( de pe numpad cred, pentru focus?) sageti pt aranjat camera :d - setati camera in ce pozitie vreti , si dati un print screen .. - dup-aia dati paste in programul vostru grafic (paint:-P) si il salvati jpeg :d - voila! |
Tutorial pentru facut poze:
- Iesi pe mapa cu o masina cu care vrei sa faci pozele - Mergi in locul in care vrei sa faci sedinta foto - apasati pe TAB ca sa iti dispara harta si "bordul" de pe ecran - apesi pe F9 - Reglati ungiul pozei din mouse si sageti si cu + si - din stanga tastaturi mariti si indepartati... -Si apoi apasati butonul pe care e setat Fraps pentru a face poze Am facut mici modificari..sper sa nu te superi ..bafta! |
Cine poate sami dea si mie un B.M.W URSULET? multumesc!!!
|
Am o mica probelma.. De fiecare data cand dau la car dealership imi sugereaza decat masinile jocului... dar eu vreau sa imi dea din toata lista de masini.. folosesc versiunea LE2MWM. Are cineva o idee?:-)
|
Salut ! Exista vreun RX-7 fara trapa ?
|
Quote:
|
Da, ca vreau sa fac un pj pentru masina si trapa ma incurca.
|
baieti ajutatima va rog vreau sa imbunatatesc grafica cat se poate de mult la slr am calculator foarte buna am dat eu in optiuni tot ce se putea la maxim dar tot nu sunt multumit.dak ati putea sa ma ajutati pas cu pas vas fii recunoscator.thx.P.S poate imi spuneti cum as putea creea decaluri asemanatoare k cea din link http://rdmteam-sl.3dn.ru/news/1000_d.../2011-04-16-83.
|
vreau si eu un audi a3 modelu 1999 pentru mwm
|
Dak imi puteti spune cum sa fac sa imi iasa masinile in poze foarte clar.Am totu la grafica dat pe maxim dar in poze tot nu iese cum trebuie am vazut la ceilalti o claritate de invidiat.Thx
|
trebuie sa setezi totul la maxim si din control panelul placii video :d
|
Ma ajutati va rog cu un Audi A6 mersi anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da...l`am avut am formatat calcu si nu il mai gasesc si nu mai stiu de unde l`am luat
|
Quote:
|
Mda... Am sa o fac si pe asta... De unde pot downloada TRACTOR sau TIR pt SLRR?? :))
Daca exista!? :D |
Imi puteti spune cum sa imi creez piese proprii.Thx
|
AM SI EU O PROBLEMA HELP!!!:) https://www.youtube.com/watch?v=cd_g3...ature=youtu.be
|
Imi raspundeti va rog,cum fac un Pj
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning