Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing Redline - Help (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/288862-street-legal-racing-redline-help.html)

Ruffy RUF 16-02-12 19:11

Re: Street Legal Racing Redline - Help

Motoare diesel se gasesc :D ? care sa si scoata fum negru:))?

kitz` 18-02-12 19:38

vreau si eu audi a4 b5 pt 2.2.1 mwm.multumesc mult

killer23 19-02-12 10:58

poate cineva sa imi urce si mie passat cc.:D

kitz` 19-02-12 11:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by killer23 (Post 4888030)
poate cineva sa imi urce si mie passat cc.:D

poftim :D:D:D:D

sYdanyel 19-02-12 11:31

Quote:

Originally Posted by Jink (Post 4866424)
nu stie nimeni? si eu am nevoie! up!

Chiar nu stie nimeni cum fac sa se vada decalurile / stickerele frumos pe masina? UP..

g2by 19-02-12 23:47

Salut! Folosesc versiunea le2mwm, am instalat mai multe motoare, iar cand caut in catalog la "Air delivery" primesc crash la joc. M-am uitat in error log si asta am gasit:

---
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\I6TT_engine\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\2JZGTE\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\2JZGTE\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\Chrysler_V8_pak\scripts)
---

Cum pot sa repar ?

dary762 20-02-12 12:59

Quote:

Originally Posted by g2by (Post 4889434)
Salut! Folosesc versiunea le2mwm, am instalat mai multe motoare, iar cand caut in catalog la "Air delivery" primesc crash la joc. M-am uitat in error log si asta am gasit:

---
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\I6TT_engine\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\engines\Chrysler_V8_pak\scripts)
---

Cum pot sa repar ?

Sterge error log si incearca din nou

R.Equinox 21-02-12 19:30

1 Attachment(s)
Se pare ca nimeni nu spune nimic cum sa faci decalurile sa se vada bine...Va spun eu...Deci

1-Intri in joc..cumperi o masina...o faci o culoarea..cand e montata desigur...apoi dai save PJ ...alegi un nume..si dai Save..
2-Iesi din joc...si intri in Street Legal Racing/Save/Skins..acolo o sa gasiti niste "chestii"...sa zicem asa..cautati numele pe care a-ti salvat in joc...
3-Ele sunt enumerate...de la 1 pana la ...depinde acum....Acum va trebuie un program cu numele Rename all pe care l-am urcat eu
4-Selectati fisierele cu numele Pj-ului dar doar pe alea enumerate...mai este unu care nu este enumarat...de ala nu va atingeti!...
5-Deschideti programul Rename all si puneti fisierele acolo si dati Rename JPG
6-Inchideti Rename all si deschideti Image tuner pe care il luati voi de pe Google..punei imaginile JPG acolo si selectati Rezolutia maxima si dati Start
7-apoi inlocuiti imaginile JPG cu rezolutia maxima pe alea cu rezolutia mica din joc
8-Deschideti rename all..selectati imaginile JPG ...le puneti in rename all si dati remove extention si apoi inchideti rename all..
9-Intrati in joc si apoi deschideti PJ-ul din joc..asteptati cateva secunde si apoi puteti pune decalurile...o sa se vada 100% bine acum...o sa mearga putin mai greu dar nu e nici o problema...

Eu asa fac..Cine stie alta metoda sa o zica.....Cu Stima R.Equinox

g2by 22-02-12 07:56

Salut!Stie cineva cum se cheama mod-ul care-mi permite sa am doua randuri in meniul cu piese,ca in imaginea de mai jos:

https://img196.imageshack.us/img196/4...line20120m.jpg

sYdanyel 22-02-12 08:47

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4892195)
Se pare ca nimeni nu spune nimic cum sa faci decalurile sa se vada bine...Va spun eu...Deci

1-Intri in joc..cumperi o masina...o faci o culoarea..cand e montata desigur...apoi dai save PJ ...alegi un nume..si dai Save..
2-Iesi din joc...si intri in Street Legal Racing/Save/Skins..acolo o sa gasiti niste "chestii"...sa zicem asa..cautati numele pe care a-ti salvat in joc...
3-Ele sunt enumerate...de la 1 pana la ...depinde acum....Acum va trebuie un program cu numele Rename all pe care l-am urcat eu
4-Selectati fisierele cu numele Pj-ului dar doar pe alea enumerate...mai este unu care nu este enumarat...de ala nu va atingeti!...
5-Deschideti programul Rename all si puneti fisierele acolo si dati Rename JPG
6-Inchideti Rename all si deschideti Image tuner pe care il luati voi de pe Google..punei imaginile JPG acolo si selectati Rezolutia maxima si dati Start
7-apoi inlocuiti imaginile JPG cu rezolutia maxima pe alea cu rezolutia mica din joc
8-Deschideti rename all..selectati imaginile JPG ...le puneti in rename all si dati remove extention si apoi inchideti rename all..
9-Intrati in joc si apoi deschideti PJ-ul din joc..asteptati cateva secunde si apoi puteti pune decalurile...o sa se vada 100% bine acum...o sa mearga putin mai greu dar nu e nici o problema...

Eu asa fac..Cine stie alta metoda sa o zica.....Cu Stima R.Equinox

Multumim , R.Equinox ! :D

ilegalrock 24-02-12 20:22

dati-mi si mie un
Passat B4 va rof frumos...

R.Equinox 24-02-12 20:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ilegalrock (Post 4897253)
dati-mi si mie un
Passat B4 va rof frumos...

Pentru ilegalrock

R.Equinox 25-02-12 13:42

1 Attachment(s)
Pentru Laurica

Rid3r*RaCe 27-02-12 15:23

As dori si eu un Mitshubisi FTO daca se poate !!Multumesc Anticipat :*

kitz` 27-02-12 15:42

as dori si eu un passat b6.multumesc

R.Equinox 27-02-12 16:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 4903488)
as dori si eu un passat b6.multumesc

Uite aici..Masina e inca in lucru ...si cine a cerut FTO din pacate nu il am:(..o sa il caut...

quick_silver2 27-02-12 17:48

1 Attachment(s)
FTO :rolleyes2

Jink 29-02-12 10:00

Tutorial pentru facut poze:
- va luati rabla cu care vreti sa faceti pozele
- mergeti in locul in care vreti sa faceti sedinta foto
- apasati pe TAB ca sa va dispara harta si "bordul" de pe ecran
- apasati pe F9
- de acolo aveti : A , Z ( zoom in , zoom out ) ; + - ( de pe numpad cred, pentru focus?) sageti pt aranjat camera :d
- setati camera in ce pozitie vreti , si dati un print screen ..
- dup-aia dati paste in programul vostru grafic (paint:-P) si il salvati jpeg :d
- voila!

R.Equinox 29-02-12 13:09

Tutorial pentru facut poze:
- Iesi pe mapa cu o masina cu care vrei sa faci pozele
- Mergi in locul in care vrei sa faci sedinta foto
- apasati pe TAB ca sa iti dispara harta si "bordul" de pe ecran
- apesi pe F9
- Reglati ungiul pozei din mouse si sageti si cu + si - din stanga tastaturi mariti si indepartati...
-Si apoi apasati butonul pe care e setat Fraps pentru a face poze

Am facut mici modificari..sper sa nu te superi ..bafta!

ionut.alex63 29-02-12 16:39

Cine poate sami dea si mie un B.M.W URSULET? multumesc!!!

JulianK 29-02-12 18:01

Am o mica probelma.. De fiecare data cand dau la car dealership imi sugereaza decat masinile jocului... dar eu vreau sa imi dea din toata lista de masini.. folosesc versiunea LE2MWM. Are cineva o idee?:-)

g2by 01-03-12 19:10

Salut ! Exista vreun RX-7 fara trapa ?

Robicutz 01-03-12 20:10

Quote:

Originally Posted by g2by (Post 4909425)
Salut ! Exista vreun RX-7 fara trapa ?

Asa tare te deranejaza trapa?

g2by 01-03-12 20:19

Da, ca vreau sa fac un pj pentru masina si trapa ma incurca.

Majdi Garcia 01-03-12 20:49

baieti ajutatima va rog vreau sa imbunatatesc grafica cat se poate de mult la slr am calculator foarte buna am dat eu in optiuni tot ce se putea la maxim dar tot nu sunt multumit.dak ati putea sa ma ajutati pas cu pas vas fii recunoscator.thx.P.S poate imi spuneti cum as putea creea decaluri asemanatoare k cea din link http://rdmteam-sl.3dn.ru/news/1000_d.../2011-04-16-83.

kitz` 04-03-12 13:32

vreau si eu un audi a3 modelu 1999 pentru mwm

Majdi Garcia 04-03-12 16:35

Dak imi puteti spune cum sa fac sa imi iasa masinile in poze foarte clar.Am totu la grafica dat pe maxim dar in poze tot nu iese cum trebuie am vazut la ceilalti o claritate de invidiat.Thx

Jink 04-03-12 18:53

trebuie sa setezi totul la maxim si din control panelul placii video :d

jurec10 04-03-12 21:00

Ma ajutati va rog cu un Audi A6 mersi anticipat

quick_silver2 06-03-12 11:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jurec10 (Post 4914226)
Ma ajutati va rog cu un Audi A6 mersi anticipat

Singurul A6 care exista,ca model... cel putin pe moment.

kitz` 10-03-12 13:04

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 4913424)
vreau si eu un audi a3 8l modelu 1999 pentru mwm

up/\/\/\(.)(.)

Robicutz 10-03-12 15:42

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 4924061)
up/\/\/\(.)(.)

Daca te uiti cu cateva pagini in urma cineva a pus mai multe site-uri cu moduri pentru slrr. Deci e foarte simplu... dai click pe site. cauti SEARCH, scrii ce vrei sa cauti si dai ENTER. Scuze daca is cam ironic dar mi se pare foarte usor sa cauti o masina... inteleg daca ai cauta niste roti sau ceva de genuu ar fii altceva.

kitz` 10-03-12 15:48

Quote:

Originally Posted by Robicutz (Post 4924267)
Daca te uiti cu cateva pagini in urma cineva a pus mai multe site-uri cu moduri pentru slrr. Deci e foarte simplu... dai click pe site. cauti SEARCH, scrii ce vrei sa cauti si dai ENTER. Scuze daca is cam ironic dar mi se pare foarte usor sa cauti o masina... inteleg daca ai cauta niste roti sau ceva de genuu ar fii altceva.

am cautat pe cateva site`uri si nu e si pe altele iti trebuie cont ;) stai linistit ,intreb ultima data aici daca nu gasesc ceva :D8)

R.Equinox 10-03-12 17:19

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 4913424)
vreau si eu un audi a3 modelu 1999 pentru mwm

Dar exista?..Pentru Srll ma refer..:-)

kitz` 10-03-12 17:25

da...l`am avut am formatat calcu si nu il mai gasesc si nu mai stiu de unde l`am luat

R.Equinox 10-03-12 17:54

Quote:

Originally Posted by kitz` (Post 4924424)
da...l`am avut am formatat calcu si nu il mai gasesc si nu mai stiu de unde l`am luat

Aha..Pai am cautat acum pe Gom-Team si Vstance si din pacate nu am gasit nimic..:(

CoCoBistrocel 10-03-12 18:49

Mda... Am sa o fac si pe asta... De unde pot downloada TRACTOR sau TIR pt SLRR?? :))
Daca exista!? :D

Majdi Garcia 10-03-12 18:51

Imi puteti spune cum sa imi creez piese proprii.Thx

sorinsidesmokelfs 10-03-12 20:01

AM SI EU O PROBLEMA HELP!!!:) https://www.youtube.com/watch?v=cd_g3...ature=youtu.be

alexg 10-03-12 20:02

Imi raspundeti va rog,cum fac un Pj

All times are GMT +2. The time now is 03:54.

- Copyright 2026 4Tuning