![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
185 ai si fata si spate ? modificari banuiesc ca ai facut pe spate. ce jenti ai fol ?
de dacie ? |
Quote:
|
au trebui distantiere? e rm al tau? la 185 ar trebui distantiere , la spate ma refer?
|
Quote:
|
pai ia s ate vedem si sa ne zici si 9 de unde iei jentzile cine stie poate ma pot aproviziona si eu de acolo si nu numai eu
|
Quote:
|
Quote:
|
asa e laure ai mare dreptate
|
hai o data cu pozele de la bucovatz sa vada lumea cum arata un oltcit...8) 8)
|
heeee....doamne dar cum se tine....:shock: :shock: pe hopurile alea... zine si noua ceva de suspensi sau ce ai facut... sau vrei sa fie secret:lol: :lol:
|
10 Attachment(s)
poze de azi :P
|
iaute maaaaaaaa cei place sa fie pozata arata bine modelu :D:D:D
|
io nu ma mai joc.
si amu io cum ar trebui sa imi fac rabla? |
Quote:
|
heeeehheee vad ca te-ai pragatit bine ... ai luat si vesta sa nu te ia garda... :)) dar daca te opreste tot gaseste ceva lipsa sau in plus :)):lol: :lol: 8) 8) 8)
|
oricum nu vazusi merg cu 20 la ora ... :) si nebunu de frato trecu pe langa ei de nu mai stiau de capu lor le mai facui si poza cu aparatu din masina vazusi ca prinsai un pic "POL.." 8) 8) 8) 8) sper sa nu avem surprize...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Laure ce`s centurile alea? schimbale frate (parerea mea)
|
pai a cam avut domnu laur grija sau cel care a izolat masina pt vopsit sa se gazeze si centurile macar ocupate acuma de ele cat mai ai vopseaua inca proaspata ca peste 2 luni potzi sa le schimbi sau daca nu schimbale direct
|
centura din stanga e retractabila iar pe dreapta nu am mai gasit..cand oi gasii o sa pun si in dreapta
|
Laure... ne luam de mana cu lamaia aia in geam.... ;))
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
LAure... alea sunt jenti balon?? Cam cat mai costa bucata...?
|
Quote:
|
vreau si eeeeeu... :((
|
deci laure............cand facem sedinta foto...:D
am cosmetizat azi masina... si arata .. bine...:rolleyes2 a si... s-ar putea sa avem intalnire nsl...saptamana asta ;) si sa iti dau sticker ;) cu 4tuning si vb pe mess... nu aici.. ca nu mess aici sau chat :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aveti grija cu jantele CMS .. cica`s facute la turci si ai ocazia sa iei baragladine de jante ... mare atentie ... |
am mers din 96 pina in 2006 primavara cu jante cms turcesti si au fost super ok
|
cine stie poate depinde si de lot unele sunt de mai proasta calitate alte sunt facute bine
|
da... depinde de lot, dar acuma e super greu sa mai gasesti ceva de calitate!!! :(
|
eheeeee.... vorba aia ce e frumos ii place si lu Dumneze.... si ce apreciez cel mai mult la u ca nu minti sau sa te lauzi cum fac alti ai vazut ce s-a intplat cu mercedesu acela cu turbo plm...180 intr-a 3-a...deh...:???: :???:
|
aaaa si apropo de 180 de ce nu le arati la baieti ca si tu ai "dat":rolleyes2 :rolleyes2 ca s-a blocat acul la 180 si ai in bord 200;) ;)
|
Quote:
|
....asa....:):):) ... bun baiat laure :):):):twisted: :twisted:
|
aporpo de spoileru tau, am vazut si pe dacie si da bine. u de unde ai luat matritza? http://pics-00.hi5.com/userpics/400/...492400.img.jpg
|
cu durere`n inima pot spune ca .... chiar da bine pe dacie ... bv DAC`ule ;) prietenu` meu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning