![]() |
si globurile ..... pff te ung pe suflet ...
de o frumusete rara :lol: :lol: :lol: :lol: |
eu n-am avut niciodata suport de brad alb :cry:
|
LOL :D ..... ma bucur k va place ! 8)
|
1 Attachment(s)
ete si p-a mea :D atata pot sa agatz cu calibra :twisted: atat pot atata am :mrgreen:
|
4 Attachment(s)
foxy, daca tot te dai mare cu d-ra raluca... :twisted: hai ca bag shi yo :wink:
Ea e bebelushul meu!!! Scuzati calitatea pozelor... dar ce trebuie se intzelege :twisted: |
ce fel de om esti tu mah? ne arati poze cu sanii prietenei tale? :roll:
|
:D nea... zi-mi ca te deranjeaza... :wink:
voi atzi cerut poze cu prietenele (ma rog prietena...) eu doar m-am conformat... |
pfuai.. fa un efort si mai conformeaza-te odata! de data asta, putin mai mult! ;) :lol:
|
hahahaha ce rau e shaw .. oricum cu pozele astea ne`a terminat :) ... jos .. palaria .. respek :) ... multzam :)
|
imi pare bine ca va plac pozele... :D
mie imi place si personajul din poze (in spetza iubita mea) OFFTOPIC: dupa multe si indelungate cautari / tzepe etc. am dat peste o fata de nota 20... Numai bine baietzi! LaMishto jajaja nu pot sa ma conformez mai mult ptr ca mai umbla si ea pe net si in plus e vb de respect... Bafta! |
Re:
Quote:
|
jajaj
mi-am dat seama ... stai linistit :lol: |
jajaja parca tot mai .... e a mea ...
ca sa nu fiu ... :roll: si sa fiu realist adevarul e ca ... ai o bijuterie... ;) tine-te bine de ea... :wink: |
Merci EvLSant0S... fetitza asta e singura / unica persoana pentru care as face orice ... (ma rog asta cu masura pentru ca i se urca la cap - dar asta e adevarul)
PS: Felicitari si tzie... nu esti departe ... e frumushica foc prietena ta... n-o scapa :wink: |
Re:
Quote:
i know that feeling.. ;) s-o scap?! never ever... ;) eu ma retrag , nb :D |
1 Attachment(s)
cu domnisoara am iesit in orash in grup acu 2 sambete! Doar am iesit in grup altceva n-am facut! :D djkhan77, stiu ca te gandesti sa ma torni la a mea gagica, dar stie! :mrgreen:
|
3 Attachment(s)
si una din fostele, o sa caut poze si cu altele si le pun aici. urat din partea mea ca le fac reclama :o
|
Foxy stai linishtit k nu te-ash turna ptr ca tu nu ai face nimic... rau cu niciuna... jajajaj
Glumesc... PS: foxy... tzine-te de raluca ptr ca merita... Skuze ptr abaterea de la topic... |
Re:
Quote:
|
frumos domnilor... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
vino maine adica sambata seara in club twice bucuresti si o s-o vezi live :) |
pai.. nu prea am cum sa ajung maine seara in bucuresti.. sorry.. un nr de tel era ideal ;)
|
si ce faceai ...
salut auzi sunt un prieten d`al lui X .. ti`am vazut poza pe forum la veveve for tiuning punct ro ... n`ai vrea sa ne int. sa ieshim la un suc alea alea ... sa vorbim .. dudeeee :) hahahahaah esti dus :) nebunule |
:lol: :lol: :lol:
bwahaha.. nu asa mah.. :blahblah: \" -Buna, esti Ioana? -Da! -Uite, am gasit intamplator nr tau prin agenda, dar nu imi amintesc de unde te cunosc.. poate daca iesim la o cafea or sumthin` 8) o sa`mi amintesc.. ce zici? -Oh, da!:pelvic_th \" :twisted: :mrgreen: eh, parc`asha mai merge ;) :lol: :lol: :lol: cat tre sa va mai invat? :mrhappy: |
no commen :wink:
|
o cheama ioana, da a mancat o litera. si tzatze mari aia e cassandra, care are fitze grupa mare. Daca n-aveti vrun bimmer sau ceva pe acolo, lasati`va. Io am dus-o in Solenza (nu masina mea, evident) si nu a fost prea incantata :)
Ma intreb ce facea daca se nastea in epoca medievala PS: asa o cheama in buletin, eu am crezut ca face misto de mine. Parinti nebuni... |
pfuai.. uite ca am corectat.. ;) las`o mah pe cassandra ca e riscant daca sta deasupra.. poate sa te sufoace cu airbag-urile :lol: :lol: ioana e mai mishto.. parerea mea :mrhappy: nr cand mi-l dai? :mrgreen:
|
LaMishto.... ce faci tata?! t intalnesti cu ea p la mijlocul distantei Bucuresti-Iasi?! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
eh.. asta e, ce sa`i facem? se mai intampla si pe la noi.. eu zic ca e mai romantic.. intr`o noapte, in cort.. ;)
|
dezamagire..am fost sambata cu ea in twice, si s-a cam nasolit :)
|
baga niste poze noi ca sa stiu daca mentin sau retrag cererea ;)
|
1 Attachment(s)
iata o amica...pe care am vrut s-o combin, dar nu s-a putut :) si m-a si facut la unele mici faze. deh, asta-i viata.
o sa mai revin cu o poza. e anu 2 la ASE, a invatat in Mihai Viteazu la 12 B :D Daca sunteti cuminti va spun si unde sta :mrgreen: ( pe langa mall ) |
Frumoasa initziativa cuplarii pe net. Ce bine de voi ca avetzi asa de multe incat sa datzi si la altzii! Poate ma rezolvatzi si pe mine cu o gajicutza cand ajung prin Buc. V-as fi recunoscator! :bunch: :hug: :icon_kiss :drunk: :pelvic_th :wave: :tears:
|
pfuuuuu.....ce bucata nene :) :shock:
|
Ofer 200 de euro pe ea! :lol: Da cineva mai mult?! :lol:
|
300 de euro si o plimbare cu masina !!! Da cineva mai mult ?? :ciggy: :ciggy:
|
Imi dau masina ...... :D
|
Imi dau ...stai sa vad ce dau...masina nu, dar dau 400 de euro !!! Da cineva mai mult ?? :lol: :lol:
|
Un sut in fund - un pas inainte .
Printese nu alta , da vb aia p___ are alt gust intr-un bmw ? ( sa raspunda fetele ) . Mei LaMishto daca esti din Iasi ar trebui sa stii ca gasesti bucati una si una la care nu trebe bimmer sau alte masinutze trasnite - doar putina glegorie si :blahblah: . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning