![]() |
re: CRM-mobilul Passat 35i
Quote:
Acum ai flanse , raman jantele astea !! :lol::lol: Trebe sa cauti si 2 buze mai mari .. 8) |
Mersi! Poate ca e :) nu vreau sa ma laud, dar vreau sa-l fac cel mai tare din tara! :twisted: nu doar din zona in care stau. :-P
|
Nu pot da edit,dar aia a fost cumva la intalnirea volkswagen din campu cetatii ?:D pozele?
|
@Adryanno - Da, neaparat 2 buze de 9j :-P si niste gume 195/40/17 pt fata. :D
@Roly94 - Da, de la intalnirea Mk1 Mk2 sunt pozele. Pozele nu sunt facute de mine, eu n-am avut camera la mine :lol: |
frumoasa.. stii doar ca ti-am mai spus :)
sa vedem acum cum o sa arate cu flansele de 4 .. cand pui KW-urile sus ? |
Mersi!
Dupa ce roluiesc aripile. Cat de curand, numa sa mai intre niste bani. :) |
4 Attachment(s)
Am reusit intr-un final sa roluiesc aripile pe spate, si sa pun flansele de 4 cm sus. :) Cam asa arata.
Urmeaza sa pun suspensia, si sa incerc sa o mai las un pic. Intre timp, caut minim 2 gume 195/40/17, daca stie cineva unde gasesc, sa-mi dea un semn! :D |
Ce bine arata !! :lol:8)
|
Gumele care le cauti tu, sunt foarte rare...eventual noi le gasesti; dar SH, foarte mici sansele...!
|
Stiu ca sunt foarte rare. :) Sper sa gasesc, daca nu, o sa pun 205/40/17 sau, in cel mai rau caz.. (in sensu bun) o sa le cumpar noi. :)
Am comandat pozitia de state. Pe Luni sper sa ajunga, sa le modificam, si sa le punem sus! |
Erau niste baieti pe la Timisoara care aduceau marimi rare de anvelope din cate stiu...
TM_77_ADF cred ca era userul... |
1 Attachment(s)
Scuzati calitatea pozei...
Astazi mi-am luat pozitia de state din reprezentanta, n-am apucat sa le fac poza scoase din cutie, m-am dus cu ele direct la vopsitor, le-am facut negre, si le-am montat pe masina. Poza e facuta cu un telefon naspa, ca n-am avut altceva la indemana. :) Maine montez suspensia, punem gumele, 205/40/17, ca n-am gasit 195/40 :(, reglaju de directie, si la exterior am cam terminat cu ea. :) Dupa toate astea, urmeaza un set de poze klumea! :twisted: |
E ce trebuie, arata superb.
|
misto passatul tau ! asteptam pozele
|
3 Attachment(s)
2-3 poze cu bestia :twisted:
|
bv tata !! in sfarsit ai reusit sa faci ceea ce trebuie ... , dar trebuiesc alte buze ;)) ...8.5 ar fi perfect pentru tine ;) :D
|
1 Attachment(s)
Mersi! Da, sa stii ca ar trebui niste buze mai late. :)
inca o poza |
Arata bestial, sa ai noroc de ea, tot timpu cand trec pe la interservisan acolo :)) ma uit in locul de parcare sa vad dibolu :D
|
Quote:
|
cel mai frumos b4 . foarte oem . felicitari . tineo tot asa
|
Quote:
@giksy - Mersi! |
Bravo , felicitari nu am cuvinte :)) bafta pe viitor !!
|
4 Attachment(s)
@RIcKO - mersi! Frumoasa si pisica ta, imi place ce a iesit. :)
Inca se lucreaza la detalii... astazi am polishat un pic stopurile. Poze inainte de polish, in timpul polishului si rezultatul final. LE: Am uitat sa adaug o poza din seara asta. :) |
Quote:
Ps. ce polis ai folosit la stopuri ? Prevent cumva? |
Nu stiu ce pasta s-a folosit :) Nu eu le-am polishat. M-am dus la firma specializata.
|
Quote:
Sper sa-ti reziste si sa nu se matuiasca mai repede decat ar trebui. F bine arata masina ! |
Cel mai frumos B4 variant de la noi, banuiesc.... sta ff bine pe roti acum, totul se "imbina" cum trebuie la masina (ma refer la culoare, roti, prelungire fata care imi place mult, faruri etc). Keep it clean !
|
frumos rau
|
1 Attachment(s)
Tranteala! :twisted:
Azi cred ca ma duc sa fac un reglaj de directie, ca n-am apucat inca de cand mi-am pus suspensia. La exterior o sa-i mai pun folie pe fata, un polish auto profesional, si daca vrea sa o vada cineva live, ne vedem in 6-7 octombrie la Alba Iulia! |
Quote:
|
Photoshop?:lol::lol:
Glumeam ! Arata super !! :D Cred ca imi caut si eu 2 buze mai inguste..8):lol: |
chiar ca tranteala:D. arata super
|
Felicitari pentru ce ai realizat pana acum , arata foarte bine.
Bafta mai departe. |
4 Attachment(s)
S-ar putea sa nu ajung in weekend la Alba :( Am primit mail ca nu mai sunt locuri libere :(
|
Si normal ca nu mai sunt, trebuie sa bage fibrele si chitul , ca alea atrag prostimea nu stance-ul, eu nici nu ma mai obosesc sa duc masina la vreun expo,am vazut la cee se aduna lumea :))))) eleroane si plase si ceasuri extra in bord
|
Foarte bine arata masina! IMI PLACE! felicitari:-):-)
|
1 Attachment(s)
Pregatiri pentru iarna.
Ceva idei de culoare? Le-as vopsi. :) |
o idee din pacate putin mai dificila pentru iarna.
http://www.stanceworks.com/forums/sh...t=26442&page=6 |
Ideea asta ar fi foarte ok si pentru vara,dupa parerea mea.
|
Merg gri facute, adica simple... Poti sa le faci roz/verde/albastru ca sa fie un contrast frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning