Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Modificari la bordul Daciei (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/28180-modificari-bordul-daciei.html)

CristiRS 21-09-08 12:08

Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!

1 Attachment(s)
OZN ai calibrat vitezometrul ?
uite o idee pentru toti, se ia ceasurile de DSN si se baga in panoul de 1310, cam asta incerc acum :lol: sper sa iasa ceva in genul...

fata respectiva se face dintr-o bucata de plastic si se lipeste peste carcasa actuala la ceea ce vreau eu sa fac folosesc fata de la DSN ca sa am aranjamentele la fel. poza respectiva nu stiu de pe ce masina sa luat, oricum repesct pentru munca

Uzy_ak_DMX 28-09-08 16:50

Postati oameni buni si modu de listare si montare a ceasurilor ce le-ati pus pe topic!

Bogyciu 28-09-08 17:08

Imi cer scuze daca a mai fost postat dar caut si eu scanate ceasurile de SuperNova, le are cineva?

_DPG_ 22-10-08 20:19

3 Attachment(s)
Le facusem ptr Dacia mea (1300, bord o-o-o) dar cum n-o mai am, poate-si face altcineva ceasuri cu ele 8)

Reyza 01-11-08 00:35

salut felicitari pt munca depusa,tot respectul. ma intereseaza si pe mine pe ce fel de folie sa mi imprim ceasurile sa nu fie transparenta (decat cifrele) ms.

PH 33 RNR 01-11-08 16:11

cei care va pricepeti la borduri...mia dat cnv si mie ceasurile jos sa imi puna o banda de leduri...in fine se vede frumnos multumit..dar am observat ca acum nu mai pot da km de la 0...stiti cand invart de ala se invarte in gol,si cand dau sa ma opresc cu masina pe loc,se aude un zgomot ciudat in bord pe la ceasuri peacolo,in masalier se aude un tacanit,tot de la kilometrajul ala care il pot da inapoi...ce ar putea fi?

cip77 03-11-08 08:26

Tacaneala care se aude provine de la cablu de kilometraj care nu este montat bine,inceaca sa-l pozitionezi si sa-l strangi mai bine iar sa poti da kilom de la 0 ai mai multe operatiuni de facut.N-ui complicat dar e migalos,necesita timp si rabdare.8):idea:

B-11-AYG 14-11-08 17:48

3 Attachment(s)
de asta ce spuneti?:rolleyes2

cip77 14-11-08 20:32

frumos,de pe ce masina l-ai luat,ceva modificari?

B-11-AYG 14-11-08 20:43

bmw urs, functional 100% foarte multe modificari...

cip77 14-11-08 20:54

este mai lat

Bengy_BLS 15-11-08 00:35

bord se potriveste si de pe asta 92-96 , cu mai putine modificari , problema apare deoarece bordul vine aplecat spre fata iar volanul este indreptat spre plafon la dacie nu e paralel cu podeaua , dar daca nu te deranjeaza , e bun de pus , unchiul meu a avut o dacie , super smechera cu modificari ca niciuna de aici . omu lucra numa la detaliu , un lucru care te facea sa uiti ca e dacie era acel bord . daca exista cineva care a incercat sa ridice 2 degete :D

TR_00_ANN 15-11-08 12:17

frumos bordul de bmw

B-04-SVA 20-11-08 15:03

Am citit tot thred-ul asta...ideea de baza am inteleso...in legatura cu ceasurile de berlina...ceva cu plexiglass...o firma care face autocolante...si unu tovarash care stie sa monteze leduri...AM SI EU O MARREEEE RUGAMINTE ! ! ! !
Va rog mult de tot, unu din voi care si-a facut deja...puteti sa ma ajutati si pe mine (preferabil din bucuresti...ca asa pote sa ma indrume si spre anumite firme de aici).....Va rog mult da-ti-mi si mie un PM, un ID de mess, orice...sa-mi dati si mie mai multe detalii, VA ROG ! . . . am vaz k multi din voi ati scos niste chestii super tari... :sad::sad::sad:

Uzy_ak_DMX 22-11-08 08:56

Ceasuri plasma custom pentru orice model de dacia pe www.ceasuriplasma.ro persoana de contact ADI.

B-04-SVA 22-11-08 11:59

Quote:

Originally Posted by Uzy_ak_DMX (Post 1879590)
Ceasuri plasma custom pentru orice model de dacia pe www.ceasuriplasma.ro persoana de contact ADI.

Da dar din pacate...la sectiunea DACIA.. scrie "in curand" :sadblinky:sadblinky:sadblinky

PH 33 RNR 22-11-08 13:53

1 Attachment(s)
si ceasurile mele,nu stiu ce parere aveti dar mie imi place...:D

TwentyOne 22-11-08 14:01

o idee foarte buna, se vede bine

Uzy_ak_DMX 22-11-08 16:00

Quote:

Originally Posted by B-04-SVA (Post 1879868)
Da dar din pacate...la sectiunea DACIA.. scrie "in curand" :sadblinky:sadblinky:sadblinky

Ia legatura cu ADI si vezi ce are de zis

Sh4ggy 24-11-08 20:44

Este cineva din craiova care stie sa faca ceasurile frumoase?!Daca da astept e`mail sau sa ma bage in lista id: [email protected]

B-04-SVA 25-11-08 16:23

Quote:

Originally Posted by PH 33 RNR (Post 1880059)
si ceasurile mele,nu stiu ce parere aveti dar mie imi place...:D

Da...si asta e o idee...solutie speciala si led-uri UV...arata bine....dar eu tot vreau un bord cum si-au facut baietzii astia p'aici... :ashamed:

B-04-SVA 25-11-08 16:29

Nimeni??? Nu vrea nimeni sa ma ajute si pe mine sa-mi fac si eu un bord? (ma refer la modelul cu plexiglas,autocolant si leduri)....fac cinste :drunk:
Macar sa imi arate primii pasi...Va rog mult !!!

BH 59 FIF 26-11-08 21:41

Quote:

Originally Posted by B-04-SVA (Post 1879868)

Am trimis un mail si mi-au raspuns extrem de rapid. In concluzie, cam peste o luna vor fi "pe piata". Pretul va fi in jur de 120 E/set. Cred ca o sa-mi fac si eu un cadou frumos de Craciun.

Sp1ky 27-11-08 18:03

5 Attachment(s)
ia sa pun si io o poza cu ceasurile din bordu meu:D:-P

Uzy_ak_DMX 28-11-08 07:32

Quote:

Originally Posted by Sp1ky (Post 1889915)
ia sa pun si io o poza cu ceasurile din bordu meu:D:-P

Da,.... simplu si eficient.... e ok...

IonutNFS 30-11-08 19:56

Multumesc foarte mult de ceasuri vreau sa imi pun si eu un model dar sunt cam noob si nu jtiu cum se desface bordul daca imi poate explica cineva pas cu pas as fi foarte recunoscator !! multumesc anticipat !!

cip77 30-11-08 20:27

nu trebuie sa da-i jos bordul ca sa umbli la ceasuri dandu-l jos te complici prea milt dupa parerea mea.bagi mana sub bord desfaci cablul de la km ,scoti cele trei mufe de la panoul cu ceasuri,in stanga si in dreapta panoului o sa gasesti doua cleme care tin fix panoul,slabestele,apoi scoate ceasurile prin partea stanga a volanului.multa bafta
:rolleyes2

IonutNFS 30-11-08 21:13

Quote:

Originally Posted by cip77 (Post 1895227)
nu trebuie sa da-i jos bordul ca sa umbli la ceasuri dandu-l jos te complici prea milt dupa parerea mea.bagi mana sub bord desfaci cablul de la km ,scoti cele trei mufe de la panoul cu ceasuri,in stanga si in dreapta panoului o sa gasesti doua cleme care tin fix panoul,slabestele,apoi scoate ceasurile prin partea stanga a volanului.multa bafta
:rolleyes2

multumesc am sa incer maine dimineata !!

cip77 01-12-08 19:51

Quote:

Originally Posted by IonutNFS (Post 1895301)
multumesc am sa incer maine dimineata !!

daca ai nelamuriri nu ezita sa ceri sfaturi

daca stiu si pot te ajut.:lol:

Jokerel_2004 09-12-08 12:14

4 Attachment(s)
Ceva de genu zici??
Bordul meu... ultima poza e cu blitz de aceea se vede asa urat....Sper sa va placa...

wu_vladutz 11-12-08 20:06

Hai sa traiesti jocker ... trebuia sa modifici ... " Fostul meu bord " :)
Ai fost la mesteru` ala sa iti faca bordu din nou ?

Uzy_ak_DMX 12-12-08 06:58

Quote:

Originally Posted by Jokerel_2004 (Post 1910838)
Bordul meu... ultima poza e cu blitz de aceea se vede asa urat....Sper sa va placa...

E super tare... felicitari... dar pe mine maa intereseaza mai mult ce neoane ai pus sub etajera.

TM77LDC 13-12-08 00:19

In curand interior de papuc modificat:twisted:

B-32-TYC 18-12-08 03:52

trebuie dat tot bordul jos ptr a umbla la ceasuri ?

B-11-AYG 18-12-08 08:06

Quote:

Originally Posted by B-32-TYC (Post 1927869)
trebuie dat tot bordul jos ptr a umbla la ceasuri ?

nu. doar il slabesti un pic din suruburi.;)

Jokerel_2004 20-12-08 15:05

Are dreptate AYG doar slabit si scoase ceasurile.Pt uzy ak DMX nu sunt neoane sunt 2 placute cu SMD-uri ,leduri super micute care lumineaza super puternic.Sa traiesti si tu mamulea.....

B-04-SVA 20-12-08 19:21

Jokerel ti-am lasat si eu un PM...astept raspuns de la tine...

wu_vladutz 21-12-08 00:34

Quote:

Originally Posted by Jokerel_2004 (Post 1932791)
Are dreptate AYG doar slabit si scoase ceasurile.Pt uzy ak DMX nu sunt neoane sunt 2 placute cu SMD-uri ,leduri super micute care lumineaza super puternic.Sa traiesti si tu mamulea.....

salut, salut jockerel ...
Am si eu o intrebare pt voi ... care are pe cineva in Constanta cu un VW Polo 6N sau Golf III ? Vreau sa fac proba la pompa de vaccum ( care e in portbagaj si se scoate foarte usor..are o singura mufa ) pt ca nu`mi mai merge inchiderea la masina ..
Imi cer scuze daca am intrebat unde nu trebuie, dar chiar sunt disperat :)

ciprianeduard 05-01-09 20:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 682274)
Cine imi poate spune daca pot muta turometrul in locul kilometrajului si invers?... pls astept raspuns...

Chiar daca a trecut 2 ani de la intrebarea ta eu i-ti raspund... se taie partea din spate in 4 parti si dar mai intai se face un sablon de carton pe o forma sa se potriveasca cu toate partile taiate , dupa care se traseaza si se taie : se taie partea din stanga a tabloului (finitia) sa ramina pe pozitia ei , la fel se taie si partea cu turometru si partea kilometrajului dupa care se inverseaza locul si se lipesc inmreuna ( cu poxipol) dupa care se reface cablajul cu niste fire electrice.
Eu am facut asta la ambele dacii ale mele.

Bengy_BLS 05-01-09 21:19

Quote:

Originally Posted by ciprianeduard (Post 1959369)
Chiar daca a trecut 2 ani de la intrebarea ta eu i-ti raspund... se taie partea din spate in 4 parti si dar mai intai se face un sablon de carton pe o forma sa se potriveasca cu toate partile taiate , dupa care se traseaza si se taie : se taie partea din stanga a tabloului (finitia) sa ramina pe pozitia ei , la fel se taie si partea cu turometru si partea kilometrajului dupa care se inverseaza locul si se lipesc inmreuna ( cu poxipol) dupa care se reface cablajul cu niste fire electrice.
Eu am facut asta la ambele dacii ale mele.

stii ca nu scapi pana nu ma ajuti sa imi fac si io
inclusiv ceasurile cu lumina din spate :))
bafta

All times are GMT +2. The time now is 09:13.

- Copyright 2026 4Tuning