![]() |
pt mine cred ca la orice ora e bine numai sa va hotarati
bafta in trafic |
si pentru mine e bine orice ora....macar sa se hotarasca pana joi..sa stim ....
|
eu pot veni ori la 10 dim. ori dak nu dupa 15 oricand
|
Re:
Quote:
|
Ma fratilor eu ma trezesc cel mai greu dintre toti pe care ii cunosc, totusi ora 10 e ideala :lol: pentru csa nu pot ajunge la alta. Faceti si voi un sacrificiu ca se discuta lucruri importante... club si alte alea...
|
atunci daca marea majoritate a votat pentru ora 10 atunci asa sa ramana.ne vedem la 10 in livada???
|
Re:
Quote:
|
Ne vedem la 10
|
Salutare la toti
Ne vedem Sambata la 10 |
Re:
Quote:
ps : sa mi trimitetzi o harta cu punctuletzu unde locuieste fiecare ca sa va gasesc usor :wink: :lol: |
Sa-mi zici daca nu esti motorizat, Flow, sa trec sa te iau sambata :wink:
|
Re:
Quote:
ps: am shi o mica provocare pt tine(nu din partea mea) so be ready :lol: |
:)
wow.......ne vedem sambata 8) ..........tot nu inteleg cum vreti sa o punem de linute ziua la 10 dimineata :lol: :lol: :lol: ..........sau ne intalnim sa bem o bere fara alcool??? :wink:
|
Re: :)
Quote:
|
Re: :)
Quote:
|
Intalnire, intalnire, da' mie-mi plac provocarile :lol:
PS Vb la tel sambata Flow si trec sa te iau :wink: |
Sorry ca nu am putut onora cu prezenta intalnirea de sambata,dar poate cu alta ocazie!
Multa bafta! |
mei baieti o punem de o intalnire pe sambata?
|
Gata!
Merge de o intalnire!Dar sa-mi spuna cineva si mie ora si locul!Va rog mult!Deoarece eu merg acasa si nu am net sa vad!
Tel:0721227851(Imi dati un mesaj)Va rog mult! Multumesc!! |
Re:
Quote:
lanseaza shi tu o ora locatzia banuiesc ca ramane aceiashi '' livada la masina de poiana'' |
eu nu pot intre 9-12 in rest sun liiber ca pasarea cerului..:)))
|
sambata insemnand maine? hmm. as vrea super mult sa va cunosc insa azi plec la buc sa mai caut piese si ma intorc duminica
|
din motive bine intemeiate eu nu va pot onora cu prezenta astazi (sambata) si cred ca nici maine.bafta la intalnire.
|
se pare ca nu va mai fi nici o intalnire pt ca nimeni nu se anunta..:))..asa ca poate sapt viitoare...
|
daca se face intalnire sambata pe 26 vin sa va cunosc. Daca contez la numaratoare voi fi pe acolo :) Fara roti pana prin decembrie dar poate nimeresc un taxi mai reusit :)
|
Prin urmare...sambata pe 26??? :roll:
|
sambata pe 26 vin sa ma bag in seama :) cineva sa propuna locul si ora ca mai departe nu stiu cum procedati. Daca se contacteaza oamenii telefonic pot fi gasit la 0742 238 994.
|
banuiesc ca o sa ne intalnim sambata in livada, la masina de poiana...dar cu ora astept propuneri ca sa poata venii cat mai multa lume.eu vin in functie de voi...
|
eu pot oricand dupa ora 15 :)
|
Hai sa fie 15.00 sa nu fie nici prea tarziu ca e frig ca dreq seara. oricum de dat nu se pune problema...Ramane???
|
pe sambata la ora 15 in livada... din pacate vin fara roti insa pot aduce busonul de benzina ;) care in sfarsit a venit de la augsburg. Asta ca sa am si eu ceva de tuning la mine :D
|
o sa fiu acolo ;)
|
Ramane pe sambata la ora 15 in livada postei!!Ne intalnim acolo!Adica sper daca nu plec la Giurgiu! :( Distractie placuta! :cry2: :peace:
|
Va salut pe toti.
Sper sa ajung si eu Sambata 8) |
ne vedem la ora 15 la livada
se pare ca shi vremea tine cu noi :2gun: :mrhappy: 8) :wink: :wink: |
stiu ca probabil asteptati filmuletele de sambata. Trebuie sa fac un montaj si sa le scot la o dimensiune civilizata ca acum au peste 300 de mega :)
eventual ma cautati la tel si vi le pun pe cd :D |
Poti sa-mi faci un CD
Ne intalnim in weekend sau daca ai timp treci pe la KT Electronics si il dai lui Sorin :pistoles: |
sambata... miscam ceva???
|
Ne vedem, daca vor si ceilalti.
Cred ca o sa vina in Poiana Brasov si cei de la Bucuresti (Speedline) |
si eu pot sa vin ..daca ma motorizeaza cineva si pe mine..:))...locatia banuiesc aceiasi ramane..ora...?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning