![]() |
Re: DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania!
A fost, intr-adevar, un eveniment deosebit! M-am bucurat de el, alaturi de miile de spectatori! Felicitari celor care au reusit sa adune atatia piloti excelenti si sa organizeze evenimentul! Astepta o reeditare al lui, dar cu o organizare mai buna!
Adica: - se puteau amplasa si niste boxe spre miile de spectatori care erau in stahga Casei Poporului; acolo nu se auzea NIMIC! (sau, se puteau intoarce doua boxe spre acea directie; nu costa nimic!) - sambata, la ora 12, NU MAI EXISTAU BILETE, ci doar ABONAMENTE pe doua zile! Pacat de aceste ..."romanisme!" - se putea aduce/inchiria un ecran pe care se putea urmari si ce se intampla "dupa colt". In rest, asteptam urmatorul eveniment de acelasi calibru! PS. CHIAR NU SE POATE AFISA CLASAMANETUL FINAL?????? (din cauza frigului si a pauzelor interminabile, nu am rezistat pana la final). Si,un film cu cursa finala? Multumesc |
Atunci cand iti asumi responsabilitatea sa organizezi un eveniment sau sa fi partener la acel eveniment iti asumi responsabilitatea si pentru aprecierile sau criticile ce le vei primi. Din punctul meu de vedere orice critica este binevenita pentru ca, pe viitor sa se rezolve micile scapari de organizare...
|
1. Brendan Stone
2. Pawel Trela 3. Bartosz Stolarski 4. Grzegorz Hypky |
Quote:
Si, uitasem ceva important (doar pentru unii, cred!): - NU a existat nici macar un cos de gunoi in tot perimetrul!! deci, s-a si lasat in urma o mizerie de nedescris! nici asta nu ar fi o cheltuiala suplimetara! Cu stima |
2 nemulțumiri am avut:
1)frigul (aici e vina naturii) 2)lipsa coșurilor de gunoi, cum a subliniat colegul care a comentat īnaintea mea. deși...īntr-un mod bizar...fără rușine recunosc...īn timp ce pe stradă sting țigara sub talpă și aștept să gădesc un coș...plimbāndu-mă cu chiștocul īn mānă, nu am avut nici cea mai mică reținere să arunc pe jos fiind pe peluza parlamentului. mi-a venit foarte firesc... :evil: Īn rest....super show. Chiar mi-a făcut foarte mare plăcere să urmăresc piloți de un asemenea calibru. Nota 10 pentru eveniment, lăsānd la o parte micile erori de organizare semnalate de colegi. Pe mine unul nu m-au deranjat, īntrucāt am fost pentru drift, nu īn inspecție. Aștept cu nerăbdare următorul eveniment legat de motorsport din București, și dacă este cel puțin la nivelul acestuia...īncepe să fie bine și la noi. |
Quote:
In rest, foarte frumos, felicitari! |
Quote:
Festivitatea la ce ora a fost programata? iti spun eu de la 18:00 la 19:00 Sti la ce ora sa facut? la 22:30 La ora 22:05 autorizatia expira ( la ora 20 si nu stiu cat, s-au luat wc-urile) Cand am comentat Gratian a spus ca nu e vina lor a organizatorilor, ci vina accidentelor care nu erau programate... Acum chiar nu mai conteaza si nici nu ma intereseaza, dar sa fiu impacat ca m-am descarcat de nervii facuti aseara cand am inghetat langa gardul ala de fier si langa puscasi marini de la shelter. Multumim jandarmeriei, multumim pompierilor, multumim ambulantei, multumim tuturor care au facut posibil acest eveniment, sau asta e ultima cursa, am auzit cuvintele astea de n ori si acum dupa 24 ore imi trezesc amintiri foarte frumoase cand stateam ca. ...... si stateam si iar stateam si dardaiam cu nervii intinsi la maxim. Raidare da mai tare melodia aia 8) |
Imi permit sa postez si eu.
Tin sa mentionez ca show-ull a fost DEMENTIAL, a meritat sa indur tot frigul. Dar eu mai am inca un minus de adaugat, si anume.. daca stam sa gandim practic, cei care au stat la peluza ( iarba Palatului Parlamentului) au avut camp vizual mult mai complex decat cei de la vip sau platinum. Ca de scaune, nici nu trebuie sa vorbim, s-a stat mai mult in picioare la ce frig era. |
A meritat tot frigul pe care l-am indurat acolo . Trela daca nu avea aciident sunt sigur ca era pe primul loc
|
Am dat 30 de lei pe bilet , am stat cam 22 de ore adunate , cu ghiozdanul in spate , senvisuri facute acasa , sticla cu apa si multa multa rabdare pentru picioarele mele , pe care la un moment dat nu le-am mai simtit , insa senzatia aceea din calificari si din battel-uri , pur si simplu cand KNS se dadea impotriva rx7-lui , mi s-a ridicat parul de pe maini , o senzatie de nedescris , foarte frumos si orice iubitor de masini nu ar fi trebuit sa rateze asa ceva :twisted:.
Restul nu ma intereseaza atata timp cat mi-am hranit sufletul si pasiunea de muritor de rand . |
un mic clip filmat sambata 22 octombrie
|
Quote:
DAR, organizarea a fost tipic noua. nu vreau sa arat cu degetul spre nimeni. - juriul mi s a parut VARZA, parerea mea de amator. foarte indecisi, deloc profesionisti. pur si simplu nu erau capabili sa ia o decizie. altfel nu vad de ce ar fi pus pilotii sa repete battler`urile de atat de multe ori. la etapele de la noi nu era cate un arbitru un fiecare clipping point ? nu asa ar fi trebuit sa fie ? in rest, doar felicitari pentru piloti nu mai fi asa recalcitrant, esti tanar te consumi prea mult. era o simpla parere si o intrebare |
Acum nu mai are rost sa vorbim de organizare , haide-ti sa ne gandim la spectacolul extraordinar pe care l-am avut acest weekend. Am avut Show in fiecare cursa , l-am avut pe Terry Grant , am avut Tuning Expo , am avut Tuning Audio , si multe altele. Pentru 3 zile , va jur , nu am crezut ca sunt in Romania. Totul a fost minunat! Sper doar ca data viitoare organizarea sa fie un pic mai serioasa , in rest numai stima!
|
Ar trebui sa ne gandim cu totii si sa zicem "merci" ca s-a reusit realizarea unui eveniment la o scara atat de mare si chiar s-a REUSIT. Intotdeauna se vor gasi nemultumiri si nemultumiti. Da, si eu am stat la peluza, da, si eu am fost data jos de pe gard, si ce? M-am bucurat din plin de un spectacol adevarat (lucru foarte rar in Romania) si sunt sigura ca asa a fost si pentru majoritatea. Din partea mea sunt si vor fi numai cuvinte de lauda pentru organizarea acestui eveniment. Felicitari!
|
Quote:
Juriul s-a panicat de la cursa lui KNS, au fost huiduiti si saracii nu au mai vazut asa ceva in viata lor, poate ca in restul curselor unde jurizeaza sunt 1000 de persoane cu tot cu piloti, prieteni si firma de securitate. Una peste alta cel mai tare eveniment de drift la care am fost in viata mea, nu am ratat nici macar un run de sambata dimineata pana duminica in finala. |
Foarte urata chestia cu arbitrajul daca stiam saream gardul si bagam un sprint macar un picior in gura sa ii dau lu unu cu toate ca nu sunt smardoi dar ... cu toate ca puteam sa fac si puscarie dar meritau ... cea mai urata chestie a fost asta cu toate ca nu au fost cosuri de gunoi si un monster era 10 lei :shock: si ala de la monster de duminica mi`a vandut seara stickere si bratari :lol: nu prea a fost corect dar mi`a convenit (era roman) logic ....
DAR A FOST CEL MAI TARE SHOW LA CARE AM FOST VREODATA SI A FOST ADRENALINA MEREU SI MA MIR SI ACUM , CUM DE NU S`A FACUT ACCIDENT ACOLO IN PRIMA CURBA [DAR CEVA CATASTROFIC] FINDCA ERAU VITEZE DE 100+ SE VEDE CA AU FOST EXTRAORDINBARI PILOTII SI PAWEL TRELA TREUBIA SA CASTIGE ERA LOGIC ... |
Quote:
|
In weekendul trecut am avut un alt program decat cel auto dar mi-ar fi fost greu sa aleg intre eveimentele care se desfasurau la noi.
Trebuie clar incurajat fenomenul iar aceasta demonstratie de drift a fost la un nivel neatins pana acum la noi. Orice organizare poate avea minusuri dar partea plina a paharului e mult mai importanta acum. Asa da! |
Nu pot sa ma exprim vis-a-vis de juriu pentru ca din pacate nu am avut cum sa fiu acolo, insa in unele campionate se tine cont de clipping points si la battle. Este posibil ca phaeton sa fie mai familiar cu regulamentul din Formula D de exemplu.
Daca clipping point-urile sunt puse cum trebuie pe trasa corecta (iarasi, nu stiu daca a fost sau nu cazul la DGP, in KOE si CND sunt puse cam aiurea de obicei ca sa oblige pilotii sa ia alta trasa in calificari) mie unul mi se pare perfect normal sa se tina cont de ele pentru ca asta arata capabilitatea pilotului de a urma trasa ideala chiar si in conditii de presiune. Iarasi pot da exemplul Formula D unde se tine cont de clipping points si in battle si chiar joaca un rol foarte important in notare. Daca in filmuletul de pe vimeo cu battle-urile s-ar anunta si scorurile as putea sa imi formez o opinie vis-a-vis juriu, sa vedem cand iese montajul 4Tuning :) Multa bafta, Octav |
Quote:
Trasa pilotului in battle-uri trebuie sa fie 80% din trasa de calificari, jurizarea se face putin diferit de ce eram noi obisnuiti. De exemplu daca pilotul merge sa zicem in calificari fara sa lase gazul din curba 1 de la initiere pana in acul de par la intrarea pe piatra cubica (asa cum a facut Bojan), pilotul are spre maximul de puncte. Partea diferita e ca pilotul trebuie sa mearga la 80% din trasa de calificari in battle-uri, depunctandu-l daca acesta nu a tinut gazul in aceleasi zone ca in calificari (de exemplu pilotul a gresit trasa si a trebui sa lungeasca driftul cu frana de mana ) fapt pentru care Bojan a fost depunctat. Juriul considera astea moduri de a-ti pacali adversarul si a-l forta sa greseasca indreptandu-se. Ciudata m-i s-a parut lupta intre Nigel si Stone, unde Nigel a fost lovit din spate si tot el pierdut battle-ul. Explicatia a fost ca Nigel a redus viteza prea brusc si a urmat alta trasa fata de cea din calificări. Da au fost cateva greseli in jurizare dar nimic dramatic. OMT-ul dintre polonezi nu m-i s-a parut una dintre ele, oamenii din punctul meu de vedere au fost copy\paste de fiecare data, primul dintre ei mergea pe clipping point 100% al doilea mai putin. In acul de par erau tot timpul unul langa altul cu unghi mare amandoi. Hai ca posturile mele incep sa semene cu cele a lui Octav, interminabile :hug: |
Sorry bro, I'm contagious :) Chestia cu Nigel/Stone am scris-o si eu in alt topic si mi se pare cumva normala. Din ce ai scris si tu baietii incearca sa mentina smecheriile la un minim ceea ce nu e rau deloc.
Cu OMT-urile sunt si eu de acord, daca nu este un invingator clar, mi-ar place sa cred ca ambii concurenti prefera sa se dea din nou pana se departajeaza in loc sa se ia decizii discutabile. |
Quote:
Citeste ce-a scris Ciuli mai sus pt ca el stie mai bine. Nu se arbitreaza la nici o etapa JDM cum se arbitreaza la noi in parcare la Real. Ar fi trebuit explicat insa. |
Quote:
|
Quote:
Gangstar , cred ca la 14 ani ai putea sa treci de vreo 5 Shelter si sa te duci sa dai un picior in gura unui arbitru , ba chiar sa-l si omori + de asta sa te bage direct la facultatea de maxima siguranta rahova :lol::lol: |
Quote:
|
A little more than 4 weeks ago, a promotion started under the tags Drift, GP, Bucharest and JDM/Drift Allstars. We all were curious about any information, but one thing was sure, we will go there! All rumors were declared, it will be a JDM/Drift Allstars event organized by the help of 4tuning.ro and probably Bucharest city as well. On the events page the drivers list was really impressive, more and more drivers confirmed day after day. Highlighted UK and Irish drivers, the Poland army, the crazy Finn guys followed by the Hungarians, teamed up with Slovakia, along the Swiss brotherhood, the Serbian Champ and not to mention Bulgaria and Romania itself already sounds a good battle for the title.
Read the full rewiew: http://www.balkandriftseries.com/?page=hirek&Hid=70&oeh |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning