![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
mie imi place cum scrie pe spate 316i (parca, sau 318i, nu mai stiu exact). tare ideea, desi nu cred ca fff multi isi dau seama ca e M
|
Unde vezi u ca scrie 316 ca eu nu vad ... :|
Frumos si CL 65-u ... :) |
318i scrie pe spate!!!
|
Asta e M3u lui b_m_r ca vad ca e si CLu in fata ;)
|
Quote:
|
Hai sa lasam matematica si sa gandim logic. Al3cS daca inscriptia cu 318i a fost pusa pe masina intr-o zi(sa zicem marti) si pozele au fost facute cu o zi inainte(sa zicem luni) normal ca in poze nu apare ca inca traim pe taramul real. ok ideea si nici nu pot sa zic ca deranjeaza tare cu toate ca clean si badgeless arata un pic si mai bine;)
|
1 Attachment(s)
No comment:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
The STI...
|
2 Attachment(s)
Cand am vazut prima oara de la distanta am crezut.."S6", dar nu. Cu mult bulan, am dat de masina ulterior si am tras-o-n chip. Scuzati calitatea dar mobilu e la putere. Sincer tot respectul pt proprietar pt upgrade-u care l-a facut....proiectoare de S6 nou pe S4. Aprinse, arata :shock:, cine nu stie cu ce se mananca, da-ti un search pe youtube la S6 si este un test pe Autobahn cum atinge 250 cu unu de la "fifth gear", sau va descurcati voi.
|
A Aparut Un Nou Sti N Sb ,e A Copilotului Lui Titi Aur.....e Cu Numere De Germania ...deocamdata
|
sunt vreo 5 barbus-uri in sb.. atatea am vazut eu :)
|
1 Attachment(s)
Hahahahahah mi-am amintit de o poza... nush daca a mai fost pusa p-acia... :)
|
2 Attachment(s)
la mine, in fatza porti ;) si da e in sb.
|
NASOL BENTLEY-ul , NICI COTETUL ALA GALBEN NU-I MAI PREJOS. NU STIU CUM POT UNI SA CONDUCA ASA CEVA,TE FACI DE CACAO PRIN ORAS CU ASA CEVA.:lol: :lol:
|
@direct hit
eram acolo in seara aia...langa cotetz :)) @westcoast am vaz si eu continentalul, pakt k nu e GT cine e gagiul cu masinile astea? si de ce nu le "pune" p strazi? p.s.: a mai vazut careva corvette urile? park au disparut... |
dupa amplasarea masinilor pare sa fie in cartierul resita
|
astia, de genu, trebuie prinsi, batuti si luate masinile... :twisted:
:D |
Tari masinutele westcoast dar stii cumva daca si proprietarul sau proprietarii sunt din sibiu? Faza cu 5 Brabusuri la noi nu am inteles-o...
@Petter: avem un GT in sibiu... |
locul liber de pe trailer cred k e pentru bentley, iar masinile sunt pentru bucuresti... sunt deja inscrise pe bucuresti
|
Unde 5 Brabusuri ? Ai visat rau noaptea ?:)
|
si eu sunt f interesat daca gallardo ala e din sibiu???
|
Am auzit mai de mult niste zvonuri ca erai interesat sa cumperi un Gallardo, sau inca nu ai abandonat visul?:)
|
vrei sa l cumperi?
dak sunt la comanda pt bucuresti atunci fii sigur k va face comanda si pt alt gallardo pt tine.dak e din sibiu...nu stiu. sa spuna cine stie. |
am vrut sa il cumpar da nu a vrut decat cash eu am vrut sa scap si de cl...acum nu stiu ce masina o sa cumpar...ma mai gandesc...
|
oriqm incearca ceva exotic...
d c nu incerci skyline gt r 35? e la acelasi nivel cu porsche 911 gt3 am auzit p cineva din sibiu k ar vrea sa si ia asa ceva... |
ceva exotic o sa fie da in nici un caz skyline
|
Ati vazut ca si-o luat unu din MM un TVR Sagaris, ala da om inspirat. In jur de 50k de lire sterline se vinde in Anglia dar io zic ca s-a ales omu cu un unicat in Romania. Nici nu stiam ca se fabrica si cu volan pe stg. Chiar daca e destul de scump da io zic "ca cu" un Porc 997 TURBO nu dai gres. Aleasa una dintre cele mai bune supercaruri la ora actuala in toate review-urile, daca nu te intereseaza numai imaginea ci si performantele. Jeremy Clarkson de la TOP GEAR si-a vandut Ford GT-u pt un Gallardo(varianta cea mai puternica, cred ca sunt 2 disponibile) si aia ii o masina cu adevarat nebuna.....
|
ma incanta un 997 alb::)
|
997 turbo nu mai are nevoie de prezentare.
totusi un Aston Martin DB9 e mai frumos, numai k nu are aceleasi performante k porschele... |
platforma aia cu gallardo era pe niste strazi de dupa podu' garii. l'a vazut un prieten deal meu cand l'a dat jos, a zis ca i'a dat o cheie, i'a facut niste poze si la urcat la loc.acum vreo 2 sapt parca mi'a zis si mi'am adus aminte acum.
|
Eu sunt proprietarul restului de 4 Brabusuri,are cineva vre-o problema?
|
serios ???
|
3 Attachment(s)
Sper ca va apare shi la noi vreun Ferrari mai nou... ca pana amu au fost doar in trecere..... hmm.. am mai gasit p-acia nishte poze vi le pun shi voua... lolz abia amu am observat calibra aia din fatza la Ferrari
|
este f430 sau f360(modena) ? mie mi pare 430..
|
Vai vai vai petter cum po sa intrebi asa ceva?? e 360 normal.
GTI, GTI nu imi dai si mie un B"a"rabus ce faci cu atatea? Aline, a 3-a poza ii dintr-un Sibiu intr-o realitate paralela nu?:) |
cred ca e din timisoara:D
|
1 Attachment(s)
vreau sa-i arat lui lexani cam ce tebuie sa-i mai faca la ursulet
|
a treia poza e din Roman... am uitat sa precizez, dar era superb beemarul... moama ce tapiserie avea inauntru...:shock:
|
T E N N Y - E, bimmer-ul e superb! Nu l-am vazut prin SB cu toate ca vad ca are nr de SB! Eu inca sunt in dubiu daca sa mai bag bani in ursuletul meu sau sa imi cumpar altceva... Ursuletul este o masina super misto, dar trebuie sa ai si ceva bani sa o intretii si mai ales sa ti-o faci misto! Si mai trebuie sa ai si ceva relatii sa-ti faci rost de spoilare jante si restu ce sa merite! Se zice ca la o masina veche gasesti chestii si la dezmembrari (eu cel putin nu am gasit), spoilare, eleron, jante, interior... care le iei la preturi bune! In fine tot respectul ptr cei care isi cosmetizeaza ursii (si tin sa spun ca sunt putini care o fac cu gust).
|
Eu ti-am aratat poza pentru ca ,din cate am vazut tu ai inceput sa bagi bani in ea (vopsita la turci, stopuri) si m-am gandit ca poate vezi ceva ce-ti place la masinuta si vrei sa-ti faci si tu. Chestea cu dezmembrarile si cu intretinerea ii adevarata,pentru ca si eu am un prieten care are un ursulet si un urs. apropo daca esti interesat,vinde ursuletul pentru piese,are culoarea albastru metalizat(poate-l sti)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning