Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

MisterYo_25 06-09-07 17:21

Re: Masina mea_dacie berlina TM 24 ADY !!!

te-ai gandit sa meri p camp sa ari ku ea..:)))=)))!
glumeam..:P!
arata bn..;) manerele de la usa..aratau mai bn negre... sau cu "clapa".. dk ai bani sa-ti iei fete noi la usa.. sau usi noi..:D !;)

adi.schumi_tm 06-09-07 19:09

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 1085391)
te-ai gandit sa meri p camp sa ari ku ea..:)))=)))!
glumeam..:P!
arata bn..;) manerele de la usa..aratau mai bn negre... sau cu "clapa".. dk ai bani sa-ti iei fete noi la usa.. sau usi noi..:D !;)

Am schimbat fetele de usi dar am pus tot modelul vechi pt ca daca puneam modelul nou cu manerele incorporate atunci in partea din spate imi era o diferenta de aprox 1 cm la partea de sus a portierei unde are loc o curbura.Acum manerele sunt cromate..daca la fac negre risc sa-mi ''sara'' vopseaua de pe ele si atunci ar arata urat...

adi.schumi_tm 07-09-07 15:15

3 Attachment(s)
Am ''reusit'' sa sparg prelungirea fatza :

adi.schumi_tm 07-09-07 15:27

Am o intrebare : din ce cauza imi crapa cauciucurile pe lateral?pe spate deja am avut explozie din cauza asta,iar pe fatza am cauciucuri Michelin cumparate noi acum 2 ani si azi am vazut ca au inceput si astea sa-mi crape in lateral cu toate ca au inca ''carne'' foarte buna pe ele?Astept pareri si ..ceva solutii pt a evita asta pe viitor...

Ghimpe200 07-09-07 15:31

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1087131)
Am ''reusit'' sa sparg prelungirea fatza :

Eu sunt la a 3-a,si am crapat-o si pe asta!!!!!:oops:

adi.schumi_tm 07-09-07 16:00

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1087170)
Eu sunt la a 3-a,si am crapat-o si pe asta!!!!!:oops:

Bine ca nu sunt foarte scumpe...sunt curios acum daca reusesc sa mai folosesc aceleasi gauri ce le am in spoiler ca am foarte multe gauri de la pop niturile cu care am prins prelungirea...

Cypy... 07-09-07 16:02

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1073371)
DOAMNE am vazut-o si pe asta.Tips cu 2 tevi din care una nici nu iese fum pe ea.

1.auzi sti ceva nu mai fa tu observati k nai fost sa vezi dk imi iasa fumul pe amandoua tevi
2.uitate mai bn la poze si vezi ca amandoua tevi sunt afumate
3.sunt originale pt k eu nam mai vazut tips gros si cu sita in interiorul tobei si mai ceva dute undeva prin magazine si cauta ca le gasesti la vreo 50-100 euro
4.nu mai vb anapoda k nu sti sa faci diferenta dintre un tips si un original
5.nai ascultat inca sunetul sai faci o diferenta intre tips si original:lol:

Cypy... 07-09-07 17:16

apropo am vrut sa spun ka 50-100 o toba nu amandoua cel putin asa am vazut eu k kosta intr-un magazin

adi.schumi_tm 10-09-07 22:23

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1087319)
apropo am vrut sa spun ka 50-100 o toba nu amandoua cel putin asa am vazut eu k kosta intr-un magazin

DAca tu zici..fie ....

Cypy... 11-09-07 00:29

pai zic dar nu trebe sa ma creada nimeni dk nu a vrut

adi.schumi_tm 14-09-07 12:16

3 Attachment(s)
Niste poze mai noi cu masina...

AG-20-MCA 14-09-07 12:24

arata mult mai frumos cu capacele noi decat fara ;)

BAFTA in continuare cu modificarile si fara incidente

adi.schumi_tm 14-09-07 12:25

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1099686)
arata mult mai frumos cu capacele noi decat fara ;)

BAFTA in continuare cu modificarile si fara incidente

Mersi mersi....si tie bafta si sa ajungem sa le facem macar in proportie de 80% cum am vrea noi

Cypy... 14-09-07 14:50

1 Attachment(s)
pe cine intereseaza sa vada dacia lui fratemiu (viitoare a mea sarputea):-P
p vidio nu se prea vede ca iasa fum pe amandoua tobe pt k e p zii

AG-20-MCA 14-09-07 14:58

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1100184)
pe cine intereseaza sa vada dacia lui fratemiu (viitoare a mea sarputea):-P
p vidio nu se prea vede ca iasa fum pe amandoua tobe pt k e p zii

mai baiete lasa naibi vrajeala asta de doi bani......se vede clar ca aia din stanga nu e afumata deloc fata de cea din dreapta ( crezi ca ne-am nascut maine :lol: )

SCUZE de OFF Topic Ady BAFTA;)

Cypy... 14-09-07 15:48

sati spun ceva nare rost sa ne certam saptamana viitoare vine fratemiu de la tm si atunci am sati fac o filmare si o sa astup pe rand toba cand pe cea din dreapata cand pe cea din stanga sa vezi ca iasa fum pe amandoua pt ca toba a fost gaurita si are gauri amandoua
Si nare rost sa ne certam aici pt ka asta e topicul lui Ady
SCz ady

adi.schumi_tm 16-09-07 11:34

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1100203)
mai baiete lasa naibi vrajeala asta de doi bani......se vede clar ca aia din stanga nu e afumata deloc fata de cea din dreapta ( crezi ca ne-am nascut maine :lol: )

SCUZE de OFF Topic Ady BAFTA;)

nici o problema...dar chiar se vede ca cea din dreapta e mai afumata dar se poate intampla sa iasa mai mult fum pe acolo...pe vremuri am avut si eu o toba din inox cu 2 iesiri si fumul chiar nu iesea uniform prin ambele gauri...poate de aia si la Cypi e asa...

Cypy... 16-09-07 17:02

vezi ca sti ca a 2 toba ia fost facuta gaura ca la cealalta era facuta de teava standard
si asa ca iese pe amandoua dar nu uniform las ca o sa va fac o filmare

adi.schumi_tm 16-09-07 20:50

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1103449)
vezi ca sti ca a 2 toba ia fost facuta gaura ca la cealalta era facuta de teava standard
si asa ca iese pe amandoua dar nu uniform las ca o sa va fac o filmare

Asteptam filmarea dar si cu sonor daca poti....

AG-20-MCA 16-09-07 22:12

4 Attachment(s)
pozele promise Ady ;)

Cypy... 16-09-07 23:46

am sa va fac cu sonor doar cu telefonul mobil o sa fie format .3gp si am sa va fac si cu aparatul digital fara sonor

adi.schumi_tm 17-09-07 11:27

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 1104021)
pozele promise Ady ;)

Mersi de modificarile facute in poze...prima poza chiar imi place cum da fara manerul de la usa din spate si fara capacul de la rezervorul de gaz.Deasemea arata bine si cu ramele de la usi facute negru...Bafta cu a ta masinutza....

adi.schumi_tm 17-09-07 17:55

1 Attachment(s)
uitati ce poza am gasit.Oare merg pe daciile cu faruri ca a mea?

raresh_r 18-09-07 17:28

eu cred ca se poate pune pe masina dar e mult de lucru ... sau putin depinde cum se prind farurile. cumpara, incearca si daca nu merge poti sa iti faci o lustra frumoasa din alea :P

adi.schumi_tm 18-09-07 18:27

Quote:

Originally Posted by raresh_r (Post 1107051)
eu cred ca se poate pune pe masina dar e mult de lucru ... sau putin depinde cum se prind farurile. cumpara, incearca si daca nu merge poti sa iti faci o lustra frumoasa din alea :P

Daaa e si asta o idee...

Bogyciu 18-09-07 19:20

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1105106)
uitati ce poza am gasit.Oare merg pe daciile cu faruri ca a mea?

De pe ce masina sunt? Si astea le-ai gasit de cumparat sau le-ai vazut pe undeva si te-ai gandit ca merg... Daca le-ai gasit undeva zi-mi ce pret au...
Bafta & only safe roads:-) !!!

adi.schumi_tm 19-09-07 18:31

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1107242)
De pe ce masina sunt? Si astea le-ai gasit de cumparat sau le-ai vazut pe undeva si te-ai gandit ca merg... Daca le-ai gasit undeva zi-mi ce pret au...
Bafta & only safe roads:-) !!!

Nu stiu de pe ce masina sunt...am gasit aici pe forum la sectiunea bazar de la comunitatea 4tuning pe judetul Timis si seama cu cele de dacie..de asta intrebam si eu

MisterYo_25 20-09-07 15:17

ady.schumi.tm:nu te-ai gandit sa dai "coada d rechin" jos.. si sa pui eleronu' ala.. d p portbagaj.. sus p plafon..:-? :D !sau unu un pik mai mare. k asta e kam mic..:D

adi.schumi_tm 20-09-07 18:48

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 1110161)
ady.schumi.tm:nu te-ai gandit sa dai "coada d rechin" jos.. si sa pui eleronu' ala.. d p portbagaj.. sus p plafon..:-? :D !sau unu un pik mai mare. k asta e kam mic..:D

Ai chef de glume nu?NU VOI DA ELERONUL JOS DECAT DACA SE VA DETERIORA SI AT VOI PUNE ALTUL LA FEL ,IAR CODITA ARATA BINE ZIC EU :P

MisterYo_25 20-09-07 19:02

sch si u bordul ala k .. .. pacat.. k arata bn la exterior.. dak la interior.....

adi.schumi_tm 20-09-07 19:16

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 1110473)
sch si u bordul ala k .. .. pacat.. k arata bn la exterior.. dak la interior.....

Interiorul nu mai e la fel ca in pozele ce le am pe site.Am mocheta neagra pe jos si alte presuri-imitatie de tabla striata.Bordul stiu ce e foarte foarte urat dar din pacate e cam scump unul nou su nu am atatea finante momentan.Volanul sper sa-l schimb pana la craciununl 2007 cu unul nou model sportiv ceva

Cypy... 20-09-07 19:50

si eu iti zic sa dai coada de rechinul jos k nu cred ca sta fain

giany_TM 20-09-07 20:39

Sal ady nu da tu nimic jos fai cum iti place tie
farurile ce leai gasit tu mai sus sint de bmw e 30 am vrut sa pun si eu pe dacia si merg puse numa ca sant scumpe ca dracu au lupa xenon si angel eyes bafta
:lol:

adi.schumi_tm 21-09-07 12:53

Quote:

Originally Posted by giany_TM (Post 1110670)
Sal ady nu da tu nimic jos fai cum iti place tie
farurile ce leai gasit tu mai sus sint de bmw e 30 am vrut sa pun si eu pe dacia si merg puse numa ca sant scumpe ca dracu au lupa xenon si angel eyes bafta
:lol:

Mersi Giany de sfaturi si informatii..Sa ne vedem cu bine

adi.schumi_tm 25-09-07 10:35

1 Attachment(s)
Am mai gasit o poza mai veche inc are masina era curata...:P

MisterYo_25 25-09-07 12:18

mah renunta la coada aia d rechin sau la antena aia.. k se vede nasol.. amandoua.. una dupa alta..:|!
si gandeste-te dk ai bani..:Dsa iti pui faruri d golf 4:D yo deja mi-am luat un far..:D !

adi.schumi_tm 25-09-07 13:45

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 1117587)
mah renunta la coada aia d rechin sau la antena aia.. k se vede nasol.. amandoua.. una dupa alta..:|!
si gandeste-te dk ai bani..:Dsa iti pui faruri d golf 4:D yo deja mi-am luat un far..:D !

mie imi place cum da antena dupa ''codita de rechin'' asa ca nu are rost sa le dau jos

83_URZ 25-09-07 18:39

aditza am o idee pe care eu o consider buna, acum depinde de gusturile tale:
acel ornament cromat din jurul usilor + manerele de la usi ai putea sa le faci negre. Eu zic ca ar da mai bine rosu cu negru in aspectul masini decat combinatia (rosu +cromat +negru). Sunt pre multe nuante pe masina.
Eu o sa imi iau intr-un interval relativ scurt de timp o solenza rosie( o fac rosie daca nu este..:lol: ) si o tot ce va fi pe masina va fi cul rosu+ negru, atat!
Ai grija de rosioara.... :drunk:

adi.schumi_tm 25-09-07 20:44

Quote:

Originally Posted by 83_URZ (Post 1118142)
aditza am o idee pe care eu o consider buna, acum depinde de gusturile tale:
acel ornament cromat din jurul usilor + manerele de la usi ai putea sa le faci negre. Eu zic ca ar da mai bine rosu cu negru in aspectul masini decat combinatia (rosu +cromat +negru). Sunt pre multe nuante pe masina.
Eu o sa imi iau intr-un interval relativ scurt de timp o solenza rosie( o fac rosie daca nu este..:lol: ) si o tot ce va fi pe masina va fi cul rosu+ negru, atat!
Ai grija de rosioara.... :drunk:

Da mersi de sfaturi...ma gandeam si eu la asta sa fac ornamentele cromate negre dar...sunt 100% convin ca o sa sara vopseaua chiar de sunt bine pregatite si apoi e greu de adus la starea initiala

83_URZ 25-09-07 21:53

da..... probabil :???:

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning