![]() |
Re: b 39 tdh
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:):):):):):):):) pilaf
|
:)) daca a baut altceva in loc de suc de morcovi :))
|
sa curga vinu` ,sa curga vinu` si a curs din vana de la subsol pana au crapat pistoanele 1cu 4 .....da domne l-au lasat tentaculele omu nu mai putea ..asta este lasa ca schimba el pistoanele cu unele cocosate de la batrani....morcove ..un sfat de la batrani ....alcoolul trebuie sa-l bei u ...nu sa te bea el pe tine:)))))
|
s-a dus draq TEDY...omul vroia sa se faca sarma ca se cam transformase in varza
|
acum facetzi haz de necazul omului ...ia punetzi voi poze si cu altii care mai erau in starea asta ...cei drept morcovul a fost intr-o stare avansata de ebrietate ....dar sa nu uitam ca si altii erau ametiti da???
|
daaaaaaaaaaaa............... bine mahhhhh....... radeti si voi acuma k am baut si io odata si ............. mi sa taiat filmu :))
|
baaaaaaaaaaa, esti prafffffffffff, taraneeeee ai baut tu ma? =)))))))
|
Quote:
|
Quote:
exact bujiile alea beru mai tii minte.......... am pastrat banii k sa ma imbat cu ei :)))))))))) |
3 la 5 mii, ieftin baietii, arunca coae parasolarul ala cu DRT si pune unu 3 la 5 mii =))))))))
|
Quote:
stiu k iti pare rau acuma....... da asta e :)) trebuia sa iti iei dalea d la benzinarie k erau mai ieftine |
Frumoasa intrare ti-ai facut azi la parc :D :shock: .
|
ce sa faca si baiatu`....:lol:....da tu unde erai? ca nu erai cu noi...:-?
|
50 m mai in spate cu baieti de pe daciaclub :-) .
|
100 m mai in spate razvane :lol:
|
1 Attachment(s)
.............................
|
se vinde TDH-ul
|
iti iei baba, ma?
|
Quote:
|
pacat ca o dai.arata belea masina.gandestete bine inainte de a o da k poate cine stie te razgandesti si nu o mai dai.oricum imi place mult masina ta.eu mai am ceva de munca la ea.am si eu intrebare daca ii pun arcuri de spate de nova pe fata are ceva?bafta si numai bine
|
o cobori daca pui arcurile alea
|
pai si asta vrea si sa ii fac
|
atunci de ce mai intrebi? :lol:
|
pai intrebam ptr ca sa fiu sigur ca merg si daca se poate si o poza cam cat e de lasata cu arcuri de spate de nova puse pe fata la berlina.daca sunt off scuze
|
Quote:
|
:tenisclap bv bv deabia astept sa vad si urmatorul tau proiect:twisted: .succes in continuare
|
https://forum.4tuning.ro/vbimghost.ph...mg&imgid=11364
MA PRIMITI SI PE MINE CU DACIOARA ASTA ? |
Quote:
|
loale, ii mai tb niste oua kinder pe antena si un nike sau boss (dupa plac) pe luneta si e aproape gata
|
bafta la proiectul cu batranica!!!!!
|
4 Attachment(s)
vand jantele dupa TDH pret 250 eur usor negociabil gume fata 175/ 50 r13 , spate 185/ 55/ r13 + inca 2 gume 185/ 60/ r13
|
vand jantele separat si gumele separat ...... asa vrea cineva?
|
nnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
mult prea scumpe ceva tuning moca .....unde crezi ca se poate face k de obicei o gramada de nebuni si nu mai zic cum deschid tot felul de thread-uri cum ca si-au luat si ei o dacie si ar vrea sa o tuneze ....daca se poate moca ar fi cel mai bine....ei bine eu am un msj pt toti cei care si-au luat dacii si vor sa le modifice cat mai ieftin......"scoteti-le in ploaie sa se tuneze cand tuna"......
|
Quote:
|
mi-a fost un pic foame .....
|
sau mai bine sa isi cumpere o cartela de metrou si sa o tuneze p aia k este foarte ieftin d facut tuning la ea........ :)))) asta e pt toti habarnavistii si cei care renunta foarte repede la un proiect....... bah voi vreti sa faceti ......... plm nu mai zic nimic k sunt prea multi de fapt foarte multi habarnavisti p forumu asta care poasteaza numa ghene de masini........dreaq suntem in 2008 internet gasesti si la wc ......... vedeti atatea poze cu masini destul d placute..... va e greu sa adunati din fiecare ceva si sa faceti ceva frumos la masina? voi puneti numa produse VITAN TUNING p masini le faceti sorcove si le postati aici sa va laudati cu sorcovele voastre .................................................. ......................
|
in concluzie sorcova vesela.............la anu si la multi ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning