![]() |
Re: Intalnire NSL
salut..vreau si eu sa intru in club :D
|
tu esti cel care a cumparat.. uwe`le ?! ala albastru ?
golfuletz_gti pt info ;) sau 0741969785 cum iti e mai convenabil |
da :Dsi vin si eu atunci sambata la 21:00
|
-Vrei sa fi aproape de fratiorul tau UWE cel INTUNECAT.....te sateptam Sambata, si ai grija cum conduci ca am auzit ca ai si facut" una buna ".
|
nu eu ..fratele meu :D a avut grija :D
|
parca B 81 U W E..are ala negru
|
-"Fratior" este la figurat. Vali este prietenul meu de ani de zile ma refeream la "frate" in sensul numerelor de la masini si oricum ai avea multe de invatat de la UWE in domeniul Bmw. Tu esti "UWE mic".
|
stai linistit am prins ideea..am 18 ani dar nu sunt but :) ca sa iti zic asa...eu am vrut sa zic ca fratele meu din familia mea a lovit masina :) l-a furat spatele intr-o curba unde era ud pe jos ..si a accelerato mai tare, si s-a dus :) Mi-a zis Vali ca sunteti prieteni de foarte mult timp, il poti intreba nici nu luasem bmw de la el, si deja il intrebam in ce club intru si eu :)) si radea ...mi-a zis foarte clar NO SPEED LIMIT la Florica tovarasu meu :D
|
-Ai peste 15 Ursuleti fratiori in NSL asa ca avem cele mai multe masini se SHOW dinter toate Cluburile existente. Nu uita de Hai , Baw , Uwe , Kns , Axe , doar cati-va ursi......
|
pai am ganduri marete in ceea ce priveste masina..din ce ai enumerat acolo sincer sa fiu il stiu pe HAI (SORIN) asa..si AXE ce i-am vazut masina la benzinaria de langa billa..un id de mess ai Florica? ..ca vad ca pe NSL_FLORICA nu raspunzi :P
|
si Vali(uwe) l-am uitat :D
|
uwe mic .. ala e id`u ... da nu prea intra flo .... prea des pe net... daca sunt nelamuriri ;) .... vb cu mine sau la tel cu flo :P
|
nustu daca aici ar trebuii sa postez .... dar vreau sa spun ca ..prietenul ala cu r5 .nu are net ..si daca rebuie ceva anuntat vro data ..ceva o intalnire importanta sau altceva... puteti sa ma anuntati pe mine ...:):oops: :lol: :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning