![]() |
Re: Masina mea...
2 Attachment(s)
Cum am spus mai demult masina a suferit mai multe modificari ;)
Sincer imi e cam lene sa pun poze mai multe... Asa ca dati clik aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...75#post1000575 si vedeti mai multe :) eventual spuneti-va si parerea. |
1 Attachment(s)
TIR , ARATA FOARTE BINE PASSAT-ul TAU. II PERFECT ASA , DAR EU MAI AM O SUGESTIE: . . .
|
mmm nu e rea sugestia mai sunt cate ceva de facut... momentan vreau sa termin ce mi-am pus in minte cu interiorul... da sa fie si finante :)
|
hm...hai ca ia culoare passatu..incep sa`mi retrag cuvintele nene TIR:D
|
Quote:
ma bucur sa aud asta... oricum pana acuma ce am facut la vreo masina nu mi-a zis unu e urata si sa poata sa argumenteze dc :) eu ma chinui sa iasa cum imi place mie... dak place si la altii e mai bine atunci ;) |
oooooo foarte faine masinile
|
salutare la toti cei de pe forum...
inainte de toate sa imi prezint si eu ultima achizitie: BMW 520I E34,168 cp,neagra, interior piele, jante aliaj si in rest... mult de munca la ea pana va arata decent...(mici defectiuni de designe exterior si interior) poate imi spune si mie cum pot pune o poza cu masinutza si poate ma ajutati cu idei sfaturi sa o readuc pe linia de plutire, avand in vedere ca are 14 vechime... primul lucru ce ma intereseaza la bmw, este sa repar inchiderea usilor. s-a uzat butonul ala din stalpul usii de la sofer si masina nu mai sesizeaza cand inchid usa. trebuie sa inchid mereu manual toate usile din interior ca sa pot pleca de langa ea... pls help |
2 Attachment(s)
si ceva poze cu masinutza mea...
|
ui cine sta in valeu:D
|
ai si recunoscut strada deja?
:)) hai sa ne intalnim sa mai discutam cate ceva de masini... ca la bmw-ul asta cam am de munca... |
1 Attachment(s)
pt liniute....ma gasiti prin oras:D
|
1 Attachment(s)
si pe mine la fel :D
|
cati cm are cielo al motor
? |
1500 cm dak la asta te referi
75cp |
pt tine nu dau a3a maestre...;)
|
:-"......
pot sa fi mai explicit ? :-" :)))) |
hahahah .. beton... :P
|
Sa nu va muscati mah!!!
corrado_adi,iti merge G-Laderu'? |
Quote:
oricum.....pana imi dau ai mei masina sa ma dau io cum vreau io cu ea....mai e un pic.......dar dak mio da vreodata........si cand aveti intalnire....dak pot.......vin si io cu bolidu :)) |
imi place tipu' cu cielo, ambitios foc!:D
|
Quote:
|
lasa fra k poate cine stie ce mare destia o sa ajung...:))))))
nu tre sa te feresti de mine de ex.......k merg f bine......nam avut probleme deloc pana acuma......si nus dinala sa merg incet sa incurc traficu.....las k dak ne veedem in trafic......sa vezi u acolo bolid si pilot de curse :))) |
nu uita ca ai cielo......:D
|
...cielo M-POWER:evil:
|
Ma rog,e bine sa ai o parere buna despre tine.....
|
Golf 2 hatchback,Cutie viteze 5 trepte, Cilindree motor 1.600 cm 3 , 85CP,An fabricatie 92',Jante aliaj,Carburant benzina,Inchidere centralizata,Spoilere Lungi,Sistem audio Panasonic 100Watt
|
Quote:
|
Pai acum ce sa mai zic...sti bine ca Golfu' e a doua Dacie in Romania:)
|
...poi...da...dar daca e sa compari golful cu dacia.......alegi golful din 1986 si dacia din 1999....si dacia e plina de lipsuri:D
|
Quote:
oricum.....pt inceput ii numa bun |
Bah da toti visati la BMW.......
|
lasa sa viseze ca nu au nim ic de pierdut, uneori visele devin realitate :)
i5@k, prima mea masina a fost un polo din `79 urmata de o skoda 120l tot din `79, o dacie si abia de curand bmw. cielo ptr inceput e chiar bun , nu iti mai fa probleme de masina, doar tot 4 roti are. sa o stapanesti cum vrei tu |
... si hai sa fim seriosi un ursuletz nici nu te costa chiar asa mult si crede-ma ca multi vor avea ciuda pe tine cand pleci de la semafor sau cand faci un burn :)
|
Bine dar ptr un incepator ca tine (I5@k), un "proaspat pilot de curse", este mai bine Cielo.... Cu ocazia asta mai faci si tu cunostinta cu o fata dragutza cu punto :)
|
Quote:
|
rupe-i kilometraju' la cielo.....:D
|
mai bine ii rup kilometrajul la fata din punto :)))))
|
masina mea.....
4 Attachment(s)
este o daciana din `99........
Daca Ai Cap Iese Altfel..dar la asta mai e de lucrat....... m-am tot gandit sa o schimb dar o mai tin putzin...... Acuma va las pe voi sa-mi ziceti daca va place......sau ce o face mai frumoasa si unikata:D |
Re: masina mea.....
Quote:
|
Nu arata rau dacia...:).Sa te tzina tabla...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning