![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
colier metalic pt montarea tobei de teava de evacuare??
|
Ce fel de colier?Daca te referi la colierul acela banal ce se trange cu surubelnita sau cheia gasesti la orice magazin de feronerie.
|
Quote:
|
Quote:
multumesc oricum:) |
Unde pot gasii kit geamuri electrice pt Honda Civic fastback ma8 1996?
Mersi.! |
Quote:
|
Quote:
|
Caut second hand un costum piele pentru un naked,ghete(42) si o casca bunicica. Tavi
p.s:am 181cm si 89 kg astept p.m cu date de contact cine are ceva din lista de mai sus p.s 2: @Cretzu intra pe h o n d a f a n punct ro si gasesti garantat sau suna-l pe carlitos(0766678472) sau dragos(0726641232) sau pe un baiat ce dezmembreaza modelul tau,nu de alta dar sunt destui ce dezmembreaza.Garantat gasesti ce cauti si baietii sunt de incredere 100%.Eu numai de la ei iau piese pentru honda mea.Succes |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut cumpar supapa din poza.Daca aveti de vanzare sau idee unde pot gasi va rog sa ma contactati la nr 0752690502 sau pm.Masina opel calibra 2.0 ecotec.
|
am nevoie de niste informatii de la cineva care face taxi independent, sau la Ro. :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
salut am un g3 ptr care as vrea un motor 1600 benzina si o trapa saau mecanismu de pe partea dreapta a si daca tot sunt aici poate are cineva usa stanga fata ms
|
Quote:
Mersi mult...imi trimite un baiat din bucuresti supapa.La noi nu am gasit pe la dezmembrari |
Stie cineva vreun strungar bun in brasov? Am nevoie de 2 reductii.
|
Murariu - in curtea lui Maxipaint,in spatele halei
|
Quote:
|
Quote:
|
La edi/alex am fost chiar si ieri.El din pacate nu are ce imi doresc si oricum este axat mai mult pe partea tehnica,consumabile etc.Oricum il recomand ca avand preturi foarte bune.Combinezoane sau ghete insa nu prea are.Am totusi o promisiune de la un coleg de forum,sa vedem cum se va concretiza 8)Am fost si la mymoto insa cam piperate preturile pt niste costume si ghete nitro sau mai stiu eu ce wanna be.Astept,inca nu a venit sezonul motoarelor:D Cu stima,Tavi
|
Caut coleg taxi pentru program 12 ore. Planul este de 45 lei . Masina este pe gaz
|
Quote:
|
Incinta Agro Barsa 100% la statia mica de ITP.
|
Salut!
Are cineva idee unde gasesc de cumparat intaritor pentru fibra de sticla? Mi-ar trebui cam jumatate de litru. |
Un pot sa testez si eu niste injectoare 1.8 benzina? Am fost la bosch pe baba novac si cica nu fac benzinare... :rolleyes2
|
De pe golf? Ai doar unu :lol: Incearca la kritters
|
O adresa, ceva? Ai idee de pret?
|
Service I
Baba Novac nr. 24 500333 Brasov Tel: +4 0268 312 572; +4 0368 405 778 Fax: +4 0268 312 572 GPS: N 45.64819 / E 25.62653 Program: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00; Sambata: 9:00 - 14:00 Banuiesc ca nu ai fost tot aici nu? :lol: |
Ba da, acolo am fost. La Bosch.
|
Pai asta apare ca fiind service'u de la kritters, ma rog, in alta parte nu stiu.
|
Se discutase aceeasi problema acum vreo 2 luni .
Bosch Service/Adciel Zarnesti adciel.ro |
Quote:
|
are cineva numarul lui nea mitica amortizor??? sau stiti pe cineva care reconditioneaza/intareste amortizoare ? :)
mersi anticipat |
Mort nu cred ca mai raspunde la telefon, nu stiu daca are cine sa l puna la incarcat...
|
A murit nea' Mitica ? :(
|
Quote:
|
intrebarea mea ramane valabila, unde pot intari amortizoare(nu neaparat in bv)
|
In ploiesti cunosc pe cineva care reconditioneaza si intareste dar trebuie sa mergi la el,nu stiu daca le face prin posta/curier
0733306930 Florică. ;) |
unde gasesc bec semnalizare 12v 21w BAY15S rosu?
http://fl1.shopmania.org/files/p/ro/...r~18550373.jpg |
o statie itp unde sa nu ma ia la rost legat de ce am pe masina stiti? goarna o dau jos, in rest as vrea sa trec cu ea asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning