![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
Quote:
Masina aia trebuie sa apara la KITCH !!!! |
Quote:
|
Plin de cunoscători pe aici !:lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
despre dacia YCE...ce sa va spun...anul trecut am vrut neaparat sa fac unele interventii la caroserie si la suspensii....dupa ce am lasat-o mai pe burta, si am cracanat toate 4 rotile (FIF si Graty17 va pot spune si confirma lucrul asta) am ajuns in punctul in care nu mai puteam vira si am decupat aripile pt un wide body.
dupa ce am paltit mai mult de jumatate din lucrare la un service, si am primit foarte multe promisiuni din partea mesterilor, s-a lungit treaba si masina a ramas la ei in curte, pe post de "closca" si pe post de pus lucruri pe ea de mi-o ondulat capotele si palfonul. +de asta , masina a fost descompletata, o gramada de piese lipsa: baterie, electromotor, fise, delocu, tlacson, butoanele de la cgeamurile electrice, modulul de deschidere al portbagajului, si multe alte suruburi si surubele care nu imi vin acuma in minte, dar lista continua, pe care nu le-am recuperat nici in ziua de azi..... masina a stat la ei 1 an si 2 luni fara ca sa faca nimik la ea, moment in care am hotarat sa o iau acasa, masina momentan se afla la mine in garaj, in vara asta sper sa iasa din nou pe strazi, mai frumoasa si mai LOW ca niciodata......sper ca am lamurit pe toata lumea..... PROIECTUL NU A FOST ABANDONAT, doar pus in asteptare .... stima, sa ne auzim cu bine |
Scuze de off topic.R3sp3c7 eu cred ca ai fost prea bun cu ei,eu daca eram in locul tau ii omoram la ce au facut la saraca masina,adica sa-mi vad masina eam si minca de distrusa de unii,pai inebuneam.Asteptam sa pui niste poze mai noi cu masina in starea actuala si sa redeschizi iar topicul.Spor la lucru.
|
ms, spor la munca va fi, acuma finalizez celalalt proiect, un vw MK3..... veti gasi topicul la sectiunea VW, peste vre-o 2-3 saptamani ma voi apuca din nou de batrana dacie, se va redeschide topicul
vom vedea ce va iesi :) numai bine :D |
Quote:
Chiar ma intrebam ce mai era de batrana Dacie :rolleyes2 Bafta si mult noroc :oops: |
1 Attachment(s)
De asta ce se stie
|
Dupa cum o vad eu, este un Renault si sigur este pregatit prin strainatate. Si poza pare destul de vechiuta (2002-2003). Nu cred ca este cineva pe-aici sa stie ceva despre ea.
|
Uau...Recunosti anul pozei numai uitandu-te la ea?! :shock: Cum reusesti sa faci asta? De ce nu mergi la Romanii au talent, "fratiuc"?
In poza aia observ un link care duce spre o pagina de facebook, poate se gasesc pe acolo mai multe detalii. |
din poza asa la prima vedere se poate vedea ca este aspirat cred...adica am mai auzit chestii de genul cu intercooler pe aspirat, iar dupa cum este pozitionat carburatorul poate sa fie ceva din natia alpine..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Un fel de Mama Omida :lol: |
2 Attachment(s)
DACIA MD 87 : conceputa in atelierele Uzinei Dacia, si a fost initiat de Ing. Nicolae Cosmescu cu o mica echipa de entuziasti mecanici si piloti sportivi ai IATSA club si inca ceva important, in doar 3 luni s-a realizat masina.
|
Mai multe informatii despre aceasta masina le gasiti aici
|
6 Attachment(s)
inca una care ar merge aici,tinand cont ca este facuta de un pusti,care sa zic,ca cel putin pe mine,si inca cativa,ne-ar invata mecanica
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar,asta e...daca nu are "spoilere si stickere" nu e tiunata,adica sunt cateva pe topic care sunt puscate de rugina,dar na...sunt tunarite |
Quote:
|
1 Attachment(s)
trecand pe langa...Mru...am observat ceva,voi observati?rugina e ca la ea acasa :cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Despre BXL ... stie cineva ceva detalii este de vanzare :(
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Va pretati prea mult baieti. Incercati sa spalati haine la masina de spalat si nu pe forumuri. |
1.MRU numai are acelasi proprietar de ceva timp
2.Toata lumea facea poze cu ea,era de bine 3.Pe cine sa intepe andrei?cine il asculta?noi ne vedem de treaba noastra,deci nu prea are ce haine sa spele cu noi....aa ca s-a trezit el asa deodata ca are rugina,sa vb cu actual proprietar Ps andrei ne vedem la expo:D |
Nu înţeleg o chestie ? Voi sunteţi nervoşi pe mine ?!
@ Sonny: anul ăsta nu văd marea, cred! e nasol programul de muncă :( dar nu-i problemă , ţine-l la rece că ne vedem pe undeva , cumva!:D |
Quote:
|
Păi aşa credeam !
Mie îmi plăcea maşina, dar ..fără întreţinere o să ajungă o EPAVĂ ! |
Adevarul asta este. Gabi cu tine n am nimic, esti de milioane dar cat timp vor exista hateri, they are gonna hate :))
|
Quote:
Quote:
|
Are careva sa dea niste detalii despre masina asta?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1343994364 Scopul principal al intrebarii e...care-i duma cu manerele alea? Am mai vazut intr-o seara anul trecut, in complexul studentesc din Timisoara, o dacie abandonata (sau cel putin asa parea), tot neagra si cu aceleasi numere. Dar era o dacie simpla... e tot aceeasi sau e un model mai rar cu astfel de manere? Sunt ciudate si oribile, dar e o curiozitate. Si despre asta... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1343994488 Ce bord e ala? Acum cativa ani, am vazut una similara cred, intr-o expozitie la Timisoara. Avea un motor de Renault si bordul schimbat, parca tot in ceva de genul asta... |
Manerele,de fapt usile sunt de 1325 liberta(primul model,CN1)
http://www.bestautophoto.com/images/...rta-gtl-01.jpg La a 2-a intrebare,este bord de MG/Rover,mai este o poza in care se vede emblema pe ceasurile de bord http://194.88.148.103/1f/d3/d0/ce/Da...257b61ad99c6a4 Pe mine unul,nu ma incanta,mai bun un CN4,nu stai sa tai/prinzi in holsuruburi/etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning