Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii modificate...detalii... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/267500-dacii-modificate-detalii.html)

BlueAngel 16-04-12 15:32

Re: Dacii modificate...detalii...

Quote:

Originally Posted by kowally (Post 4983254)
Masina asta a fost la mine in oras pana acum cativa ani .Cand am vazut-o prima oara mi-a cazut fata la cat de bine arata ( cel putin mie mi-a placut enorm, mai putin bara pe spate si haionul ca era fara buza aia iesita) . Ultima oara cand am vazut-o era seara( a venit omu la mama la magazin sa umple sifoanele:)) ) si cand a deschis usa sa vazut un interior stock cu bord vechi si un ditamai ceasul .

Am citit si eu topicul pe care nu cred ca il descopeream dak nu il postai tu si multi radeau de eleron. E o "magaoaie" dar are un rol foarte important , la viteze mari, cu cat eleronul este mai inalt (nici exagerat) cu atat masina este mai presata de pamant si in curbe ii ofera o aderenta foarte buna.

Nu spun asta din capul meu , am vazut pe Discovery. De cand ma stiu ma uit pe Discovery la tot ce tine de masini.(in special "Rides"). Si in legatura cu pompa de frana cu un singur circuit pot sa spun k e mai buna.Eu am avut pompa cu un singur circuit pe breakul meu si cand am fost la rar prima orara nu a vrut sa mi-l faca deoarece masina ,la anul ei de fabricatie, trebuia sa aibe altfel de pompa asa ca a trebui sa o schimb si akum pot sa spun k cea veche era de 100 de ori mai buna decat asta cu dublu circuit.

Acum , baiatul cu "dacia verde" are un Bmw ursulet , alb perlat cu niste jante late cu buza(nush ce marca) si cu camber la roti.Intradevar el a facut dacia pentru curse si bmwul la fel. Rareori il vedeam cu dacia prin oras.Mereu am vrut sa ma opresc pe la el sa il intreb de dacie si niciodata nu am oprit, dar cu prima ocazie cand il vad "al meu e" . Sunt tare curios sa stiu la cine a ajuns masina si din cate am auzit , dacia s-a vandut cu multi bani.

Prietene trezeste-te cu dacia aia,era un gunoi pur si simplu,ai citit topicul ce aberatii scotea ? Daca tu crezi asa ceva inseamna ca ai minte de 2 ani.Cred ca te uiti la Discovery dar macar incearca sa pricepi exact la ce anume se foloseste eleronul si mai exact pe ce masini.Sa folosesti tu la tractiune fata un eleron cat mai mare pe spate sa vedem ce aderenta vei avea tu...
Masina aia trebuie sa apara la KITCH !!!!

aditza579 16-04-12 16:30

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4983298)
Prietene trezeste-te cu dacia aia,era un gunoi pur si simplu,ai citit topicul ce aberatii scotea ? Daca tu crezi asa ceva inseamna ca ai minte de 2 ani.Cred ca te uiti la Discovery dar macar incearca sa pricepi exact la ce anume se foloseste eleronul si mai exact pe ce masini.Sa folosesti tu la tractiune fata un eleron cat mai mare pe spate sa vedem ce aderenta vei avea tu...

Cat adevar ai grait! Se vede ca unii au citit cum trebuie si altii nici macar nu s-au uitat la poze sa vada ca avea flanse la roti si ca avea garda la sol de tractor si ei mai si credeau ca "ia suta in 6 secunde".

GJ 64 GAB 16-04-12 16:33

Plin de cunoscători pe aici !:lol::lol:

kowally 16-04-12 22:00

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 4983298)

Gata nu te infuria ca stiu k nu avea cum sa scoata atatia cai cu un carburator in plus,radiator de racire si "nos":)) . Eu am zis ca mi-a palcut cand am vazut-o prima oara pentru ca nu mai vazusem o dacie tunata si in 2 culori si cu jante in 5 gauri . Nu aveam internet ca sa ma uit sa vad dacii modificate .Acum cand o vad , da, pot sa zik ca este nasoala ca a umflat-o naspa pe spate , pragurile sunt de cacat si bara pe spate e pusa asa cum a venit de pe alta masina.Eu am vorbit in general de eleron nu cel pus pe masina lui , eleronul preseaza masina de asfalt pentru o aderenta mai buna la rwd. m-am exprimat eu gresit prima oara.

r3sp3c7 18-04-12 21:48

1 Attachment(s)
despre dacia YCE...ce sa va spun...anul trecut am vrut neaparat sa fac unele interventii la caroserie si la suspensii....dupa ce am lasat-o mai pe burta, si am cracanat toate 4 rotile (FIF si Graty17 va pot spune si confirma lucrul asta) am ajuns in punctul in care nu mai puteam vira si am decupat aripile pt un wide body.
dupa ce am paltit mai mult de jumatate din lucrare la un service, si am primit foarte multe promisiuni din partea mesterilor, s-a lungit treaba si masina a ramas la ei in curte, pe post de "closca" si pe post de pus lucruri pe ea de mi-o ondulat capotele si palfonul. +de asta , masina a fost descompletata, o gramada de piese lipsa: baterie, electromotor, fise, delocu, tlacson, butoanele de la cgeamurile electrice, modulul de deschidere al portbagajului, si multe alte suruburi si surubele care nu imi vin acuma in minte, dar lista continua, pe care nu le-am recuperat nici in ziua de azi..... masina a stat la ei 1 an si 2 luni fara ca sa faca nimik la ea, moment in care am hotarat sa o iau acasa, masina momentan se afla la mine in garaj, in vara asta sper sa iasa din nou pe strazi, mai frumoasa si mai LOW ca niciodata......sper ca am lamurit pe toata lumea.....
PROIECTUL NU A FOST ABANDONAT, doar pus in asteptare ....
stima,
sa ne auzim cu bine

3-DB4421 22-04-12 18:11

Scuze de off topic.R3sp3c7 eu cred ca ai fost prea bun cu ei,eu daca eram in locul tau ii omoram la ce au facut la saraca masina,adica sa-mi vad masina eam si minca de distrusa de unii,pai inebuneam.Asteptam sa pui niste poze mai noi cu masina in starea actuala si sa redeschizi iar topicul.Spor la lucru.

r3sp3c7 22-04-12 19:55

ms, spor la munca va fi, acuma finalizez celalalt proiect, un vw MK3..... veti gasi topicul la sectiunea VW, peste vre-o 2-3 saptamani ma voi apuca din nou de batrana dacie, se va redeschide topicul
vom vedea ce va iesi :) numai bine :D

Dacia.turbo 23-04-12 17:55

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 4993022)
ms, spor la munca va fi, acuma finalizez celalalt proiect, un vw MK3..... veti gasi topicul la sectiunea VW, peste vre-o 2-3 saptamani ma voi apuca din nou de batrana dacie, se va redeschide topicul

Ohoo r3sp3c7 revine in forta :D
Chiar ma intrebam ce mai era de batrana Dacie :rolleyes2
Bafta si mult noroc :oops:

Puya_BSX 24-04-12 06:49

1 Attachment(s)
De asta ce se stie

aditza579 24-04-12 14:51

Dupa cum o vad eu, este un Renault si sigur este pregatit prin strainatate. Si poza pare destul de vechiuta (2002-2003). Nu cred ca este cineva pe-aici sa stie ceva despre ea.

AnduRace 24-04-12 18:00

Uau...Recunosti anul pozei numai uitandu-te la ea?! :shock: Cum reusesti sa faci asta? De ce nu mergi la Romanii au talent, "fratiuc"?

In poza aia observ un link care duce spre o pagina de facebook, poate se gasesc pe acolo mai multe detalii.

B XX ADI 24-04-12 18:43

din poza asa la prima vedere se poate vedea ca este aspirat cred...adica am mai auzit chestii de genul cu intercooler pe aspirat, iar dupa cum este pozitionat carburatorul poate sa fie ceva din natia alpine..

kowally 24-04-12 20:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 4993022)

Sper ca nu se supara r3sp3c7 ca pun poza :D

b08ygs 25-04-12 16:26

Quote:

Originally Posted by AnduRace (Post 4996106)
Uau...Recunosti anul pozei numai uitandu-te la ea?! :shock: Cum reusesti sa faci asta? De ce nu mergi la Romanii au talent, "fratiuc"?

In poza aia observ un link care duce spre o pagina de facebook, poate se gasesc pe acolo mai multe detalii.

Da nu stiai ca Aditza e viitoarea Carmen Hara :lol: clar vazatoarea in poze de pe net:lol:

andreigame 29-04-12 22:33

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4995870)
Dupa cum o vad eu, este un Renault si sigur este pregatit prin strainatate. Si poza pare destul de vechiuta (2002-2003). Nu cred ca este cineva pe-aici sa stie ceva despre ea.

citesti in poze?:lol::lol::lol:

Cosmin-SNR 29-04-12 22:42

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 5003146)
citesti in poze?:lol::lol::lol:

Un fel de Mama Omida :lol:

pokemonu` 30-04-12 22:09

2 Attachment(s)
DACIA MD 87 : conceputa in atelierele Uzinei Dacia, si a fost initiat de Ing. Nicolae Cosmescu cu o mica echipa de entuziasti mecanici si piloti sportivi ai IATSA club si inca ceva important, in doar 3 luni s-a realizat masina.

AnduRace 30-04-12 23:10

Mai multe informatii despre aceasta masina le gasiti aici

ovy_geo93 02-05-12 21:19

6 Attachment(s)
inca una care ar merge aici,tinand cont ca este facuta de un pusti,care sa zic,ca cel putin pe mine,si inca cativa,ne-ar invata mecanica

By Afs-Cot 03-05-12 16:07

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5007096)
inca una care ar merge aici,tinand cont ca este facuta de un pusti,care sa zic,ca cel putin pe mine,si inca cativa,ne-ar invata mecanica

=))))

andreibadea 03-05-12 21:17

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5007096)

Acest topic se numeste Dacii tunate. Ti se pare tie vreun tuning la aceasta Dacie? Vreo Janta de aliaj? Daca arcuri taiate tie ti se pare tuning atunci plec capul in fata ta. Seara buna.

Sonny™ 03-05-12 21:21

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 5008522)
Acest topic se numeste Dacii tunate. Ti se pare tie vreun tuning la aceasta Dacie? Vreo Janta de aliaj? Daca arcuri taiate tie ti se pare tuning atunci plec capul in fata ta. Seara buna.

nu e vorba de asta, ca tuning si modificari nu inseamna doar jante de aliaj, dar trebuie sa stim sa facem diferenta dintre o masina modificata si una intretinuta, se pare ca multi nu stiu asta andrei...ce sa faci acu...?

ovy_geo93 03-05-12 22:12

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 5008522)

imi pare rau,dar vad ca voi prin tuning vedeti doar spoilere,jante....nu pune doar arcuri taiate,pune bad-boy,portbagaj clean,si mai multe,in plus,prin tuning se intelege orice modificare care are ca scop o imbunatatire....

dar,asta e...daca nu are "spoilere si stickere" nu e tiunata,adica sunt cateva pe topic care sunt puscate de rugina,dar na...sunt tunarite

andreibadea 05-05-12 01:49

Quote:

Originally Posted by ovy_geo93 (Post 5008628)
imi pare rau,dar vad ca voi prin tuning vedeti doar spoilere,jante....nu pune doar arcuri taiate,pune bad-boy,portbagaj clean,si mai multe,in plus,prin tuning se intelege orice modificare care are ca scop o imbunatatire....

dar,asta e...daca nu are "spoilere si stickere" nu e tiunata,adica sunt cateva pe topic care sunt puscate de rugina,dar na...sunt tunarite

Scuze daca am inteles gresit dar ... portbagaj clean la tine inseamna ca a astupat un buton de aprox. 1 cm patrat? Pot sa faci imbunatatiri masinii si fara sa se numeasca tuning ;) ... restaurare tot imbunatatire se numeste si nu cred ca e tuning. Ce ne prezinti tu este o Dacie restaurata. Dar ramai cu ideea ta. Tu ai dreptate.

valy1233 30-05-12 13:25

1 Attachment(s)
trecand pe langa...Mru...am observat ceva,voi observati?rugina e ca la ea acasa :cry:

Sonny™ 30-05-12 14:11

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5045367)
trecand pe langa...Mru...am observat ceva,voi observati?rugina e ca la ea acasa :cry:

asa este toata....;)

valy1233 30-05-12 16:05

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 5045431)
asa este toata....;)

da...am vazut mai ales pe la praguri

GJ 64 GAB 30-05-12 19:54

Quote:

Până acum aţi lăudat-o toată şi acum .........

Sonny™ 30-05-12 19:57

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5045827)

nu e vorba de asta...masina a fost facuta bine, dar trebuie sa mai ai si grija de ea...si hai la mare odata sa bem jack ala...:twisted:

pokemonu` 31-05-12 14:51

1 Attachment(s)
Despre BXL ... stie cineva ceva detalii este de vanzare :(

GJ 64 GAB 31-05-12 15:52

Quote:

Originally Posted by pokemonu` (Post 5047068)
Despre BXL ... stie cineva ceva detalii este de vanzare :(

Era prezentată şi pe aici pe forum !

andreibadea 31-05-12 18:04

Quote:

Asta din cauza ca nu mai este la acelasi proprietar ca anul trecut ;) ..

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 5045431)
asa este toata....;)

Acum un an faceai poze cu ea :)

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5045827)

Intr adevar, anul trecut cand faceau parte comuna a aceluiasi club toti o laudau si se laudau pe sine iar acum se inteapa cum, care, pe unde apuca :) ...

Va pretati prea mult baieti. Incercati sa spalati haine la masina de spalat si nu pe forumuri.

kreasta_style 02-06-12 00:28

1.MRU numai are acelasi proprietar de ceva timp

2.Toata lumea facea poze cu ea,era de bine

3.Pe cine sa intepe andrei?cine il asculta?noi ne vedem de treaba noastra,deci nu prea are ce haine sa spele cu noi....aa ca s-a trezit el asa deodata ca are rugina,sa vb cu actual proprietar

Ps andrei ne vedem la expo:D

GJ 64 GAB 02-06-12 00:39

Nu înţeleg o chestie ? Voi sunteţi nervoşi pe mine ?!

@ Sonny: anul ăsta nu văd marea, cred! e nasol programul de muncă :( dar nu-i problemă , ţine-l la rece că ne vedem pe undeva , cumva!:D

kreasta_style 02-06-12 22:23

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5049176)
Nu înţeleg o chestie ? Voi sunteţi nervoşi pe mine ?!

@ Sonny: anul ăsta nu văd marea, cred! e nasol programul de muncă :( dar nu-i problemă , ţine-l la rece că ne vedem pe undeva , cumva!:D

nope:D,ce sa avem cu tn?

GJ 64 GAB 03-06-12 01:17

Păi aşa credeam !
Mie îmi plăcea maşina, dar ..fără întreţinere o să ajungă o EPAVĂ !

andreibadea 03-06-12 15:00

Adevarul asta este. Gabi cu tine n am nimic, esti de milioane dar cat timp vor exista hateri, they are gonna hate :))

kreasta_style 04-06-12 01:00

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 5050407)
Păi aşa credeam !
Mie îmi plăcea maşina, dar ..fără întreţinere o să ajungă o EPAVĂ !

da de acord cu tn

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 5050900)
Adevarul asta este. Gabi cu tine n am nimic, esti de milioane dar cat timp vor exista hateri, they are gonna hate :))

true story:D

AnduRace 18-09-12 22:15

Are careva sa dea niste detalii despre masina asta?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1343994364

Scopul principal al intrebarii e...care-i duma cu manerele alea? Am mai vazut intr-o seara anul trecut, in complexul studentesc din Timisoara, o dacie abandonata (sau cel putin asa parea), tot neagra si cu aceleasi numere. Dar era o dacie simpla... e tot aceeasi sau e un model mai rar cu astfel de manere? Sunt ciudate si oribile, dar e o curiozitate.

Si despre asta...

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1343994488

Ce bord e ala? Acum cativa ani, am vazut una similara cred, intr-o expozitie la Timisoara. Avea un motor de Renault si bordul schimbat, parca tot in ceva de genul asta...

ovy_geo93 18-09-12 22:30

Manerele,de fapt usile sunt de 1325 liberta(primul model,CN1)
http://www.bestautophoto.com/images/...rta-gtl-01.jpg

La a 2-a intrebare,este bord de MG/Rover,mai este o poza in care se vede emblema pe ceasurile de bord
http://194.88.148.103/1f/d3/d0/ce/Da...257b61ad99c6a4

Pe mine unul,nu ma incanta,mai bun un CN4,nu stai sa tai/prinzi in holsuruburi/etc.

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning