![]() |
Re: E36 - \Inca un cabrio....
Quote:
|
Quote:
|
:yikes::omfg: criminale. Bogatanule :lol: Abea astept sa le urci sus sa vad cum dau...
|
Quote:
|
eeeee...hai ca e de bine :D
mai cateva detalii de lucrat la ea si apoi e boboc |
sa speram ca pana in primavara iesim la bulevard in regula......complet:D
|
Quote:
|
ms. frumos, ma uit deja de gume poate gasesc ceva ieftin pana nu vine sezonul...:lol:, dar vad ca oamenii vor pe ele mai mult decat pe astea de iarna si e zapada pana-n gat:lol:
|
1 Attachment(s)
le-am pus in stand by langa pat...:lol::lol::lol:
|
7 Attachment(s)
Quote:
EU AVEAM 205/40/17 FATA SI 215/40/17 SPATE, TOATE PIRELLI P ZERO NERO, "TRASE DE PAR" DE BAIETII MEI DE LA VULCANIZARE :lol: DAR E CEEA CE TREBUIE PENTRU UN STRECH PERFECT ;) SA LE INVARTI CU PLACERE PRIETENE !!! |
sa le stapanesti sanatos
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
o sa fie una dintre cele mai frumoase pisici din tm ..:) numa cu jantele alea trebe avut mare grija ca orasu asta ii cam tare aiurea cu drumurile numa gropi mai ales acuma dupa zapada asta o sa fie prapad tare frumos e si contrastu intre cul masinii si miezu jantelor auriu :X
|
sau la hoti :lol:
|
Quote:
|
din pacate in strada sta :D, dar pana cand le pun sus imi iau CINCI antifurturi la ele:lol::lol::lol:.....deocamdata le-am luat un set de valve ascunse....;) si am inceput sa caut gume....
|
Cred ca iti inchiriez tie garaju meu :)) Stau eu in strada sa iti fie tie bine . Frumoase jante ai reusit sa iti gasesti.Sa ai bafta de ele si abia astept sa le vad si sus
|
De fapt ma gandesc.. daca iti dispar tie si a 2-a zi apar la mine ce zici ? M`ai suspecta pe mine ca le`am luat ? :))) Aiurea.. iti zic de acuma , vezi ca imi iau roti ca ale tale :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai cand sunt gata poate imi arati si mie ce ai si sa stam de vorba mai mult pe subiectu asta :p
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
... cateva atentii ptr. motan: proiectoare Hella originale (parca tot alea negre sunt mai faine), valve ascunse si, PRIMUL set de antifurturi....:lol:
Inca mai caut piele rosie ptr fetele de usi...daca stie cineva sau are aproximativ 2 mp astept oferte....;) |
Quote:
|
Re: E36 - Inca un cabrio...
2 Attachment(s)
vroiam sa-mi iau xenon ptr proiectoare, ieri, dar s-a f...t alarma....:evil:....acum am vb cu cineva sa-mi faca rost de una care sa aibe iesire ptr senzorul de perimetru si xenonul iar mai asteapta...:lol:...nu gasesc nici piele rosie, asa ca merg fara fetele de usi (stau acasa) de o luna cred...
am incercat niste gume ptr spate la jantele noi, dar una avea defect asa ac le-am dat inapoi si trebe sa vina altele zilele urmatoare.... valvele ascunse sunt de vanzare...sunt ptr gaura de 11,3mm nu de 8,3mm cum am eu la BBS:sad: am pus stickerul.....:lol: |
Lasa ca e mai usoara masina fara fetele de usi,te dai racing :lol:
|
marimile astea la valve sunt doar alea 2 ? pt ca am la oz-uri o gaura mica acolo iar la vulcanizare m-au trimis la cumparaturi ca nu aveau valve asa subtiri si vreau sa iau dinalea ascunse dar nu stiu marimea
|
In legatura cu pielea,incearca sa ii intrebi pe baietii pe 2 roti la "facerea de bine" .
Era cineva in Timisoara inainte care lucra mult in piele si apelau baietii la el,dar nu mai stiu nici in ce zona sta si nici numaru de telefon. http://www.motociclism.ro/forum/inde...100-timisoara/ Intreba i ca sigur vor incerca sa te ajute. |
....imediat ma bag la motociclisti sa vad....:lol:...ms frumos
....din cate am priceput eu astea sunt singurele dimensiuni la valve 8,3 si 11,3. Majoritatea sunt 11,3mm...nu am stiut nici eu cand le-am luat astea...:D....mi-a zis cineva ca exista pe e-bay si de 8,3mm, dar nu cred ca mai caut. Am vazut 2 modele de jante cu valve ascunse si parca si in janta e un lacas mai deosebit ptr valvele astea ascunse...dracu sa le ia de figuri:lol: Daca vad efectiv cum arata pe bbs montate si le vad la fata locului poate imi pun altfel....merg pe alea metalice ca sunt dragute si ele... |
De ce dimensiuni ai nevoie pentru piele?
|
Quote:
da-mi un nr de tel daca esti in tara, sau pe mess daca vrei sa vb: claudiu_serafim este id-ul meu |
valve se gasesc pe e bay din acelea subtiri si ascunse.sau poti sa maresti gaura si sa pui valve normale.
|
Quote:
P.S. ....astept gumele ptr. spate si o sa vin sa vad cu aripile...;) |
cat au fost alea subtiri? ca am si eu nevoie de un set , acum ca mi-am luat si gumele
|
Quote:
|
si eu vreau :)))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |