![]() |
Re: E46 - 320D FL '03 project !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am o statie de amplificare cu 4 canale montata deja ..2 canale pt subwoofer si celelalte 2 pt boxele din spate as vrea sa le schimb cu unele focal de 2 cai de 16,5cm 70W rms dar nu stiu daca intra ale masinii sunt 16cm ...probabil o sa fac niste suporti cu prindere ca cele originale in cele 3 suruburi (pe net am vazut suporti dinaia dar o sai fac eu nu cred ca ii asa de greu ).. merci pt raspuns |
galeria de admisie nu e modificata.are niste garnituri de cauciuc in jurul clapetelor,dar cunosc cazuri unde au cedat si alea.acele galerii se monteaza pe euro4 daca nu ma insel.oricum pentru sigurantza eu le-am anulat.pe spate am cumparat suporti pentru difuzoare de 16,5 si vin perfect.
|
Quote:
|
[QUOTE=Kalasnikov86;4975381]galeria de admisie nu e modificata.are niste garnituri de cauciuc in jurul clapetelor,dar cunosc cazuri unde au cedat si alea.acele galerii se monteaza pe euro4 daca nu ma insel.oricum pentru sigurantza eu le-am anulat.pe spate am cumparat suporti pentru difuzoare de 16,5 si vin perfect.[/QUO
de unde pot sa fac rost de dopurile alea ..nu am incredere in tranzactiile facute pe net..multi am auzit ca au scos clapetele si au taiat axele ..e ok asa ¿¿ voi ce parere aveti ?..nu poa´ sa scape din capatul ala care il roteste si sa intre in motor .. scuze ca mam bagat pe postu tau .dar ma inebuneste ideea ca poate sa rupa motoru cand masina merge perfect.. |
am cam ramas in urma cu proiectul ,dar bine ca a venit caldura,asa pot incepe si eu sa foliez masina.dupa cum se vedea si in poze motorul era foarte murdar de cand am luat masina,dar azi a primit o baie pe cinste:D,cat de curand voi atasa poze cu noi upgrade-uri(pachet M,si alte chestii:D).:D.
|
10 Attachment(s)
O sa postez eu pozele , ca la el netul e prin lita :)))))
|
Salutare ! Foarte frumoasa masina .. felicitari .. si eu sunt din Barlad si am tot un Bmw 320d e46 din 2003 Fl , exact ca al tau :)) . Lasa-mi si mie un PM cu id-ul tau de messenger , sa vorbim , vad ca te pricepi la mecanica , poate ma ajuti si pe mine cu cate ceva :P.
|
Quote:
Stiu masina , chiar vroiam sa te opresc de vreo 2 ori , ca vroiam sa testez ceva , dar deh, stii si tu cum e cand nu cunosti omul si nu poti sa cauti anturaj asa cu el aiurea ! iti dau pm ! |
8 Attachment(s)
Distractie maxima , a inceput folierea masinii :)))... deja prima problema aparuta. se pare ca metoda intinsului foliei de 1.26 pe capota nu il multumeste pe frate miu... asa ca va trebui sa cumpar 3 mp cu latimea de 1.52 ca sa foliese capota cum trebuie!
|
3 Attachment(s)
|
ehe.incet incet o sa trec si la partea mecanica.sper ca duminica acum sa o trm de foliat.:D .imi lipsesc 3mx1.52 oracal 651(alb lucios) sa fac si capota.:sad:
|
Quote:
Eu nu inteleg cum de inca il suporti pe fratitu ! :)))))))))))) |
azi masina a primit si un volan de M .duminica sper sa termin cu folierea:Ddureaza mai mult din cauza ca lucrez numai duminica la ea,dar incet incet o scot la capat.o sa puna frati miu poze :D
|
7 Attachment(s)
acum si pozele ....
|
10 Attachment(s)
poze cu masina terminata si volanul montat !
PS : se cauta jante pe 17 ceva frumos , cine are de vanzare da-ti pm , nu postati aici sa nu mi umplu topicul de oferte ! multumesc anticipat ! |
ce schimbare :shock:
esti nebun ma ! |
Arata foarte bine!
|
Arata foarte bine!
|
Nu aveai ceva jante pe 18 prezentate pe aici ???:shock:
|
Quote:
|
Cam mici 8)
|
Quote:
sa vad ce gasesc si in ce conditii sunt.am vorbit deja cu frati-miu si cauta si el:-) |
Quote:
Sau cauti ceva provizoriu , vii acasa , roluim aripile si apoi iti dau eu ceva de nu o sa mai ai cauti tu alte jante ! |
uitasem sa precisez ca bara spate M ce am montato este mai scurta decat cea originala a masinii.probabil.din cauza ca a fost demontata de pe un non facelift,:rolleyes2
|
7 Attachment(s)
Sa reimprospatam putin topicul cu niste actualizari... momentan astea vor fi jantele provizorii pana gasim ceva ok pentru masina !
|
2 Attachment(s)
OZ mito 17 inchi 8 cu 9j modulare !Cu toate ca arata bine si in stadiul actual , vor fi reconditionare !
|
misto jantele...am vazut niste pisici in Tm si dau foarte bine...
hai sa vedem cum da pe e46:D |
Quote:
|
jantele deocamdata am sa le trimit acasa la reconditionat,cu toate ca le-as pune si maine pe masina:twisted:.tre sa le cumpar si 4steme noi de la oz ca una imi lipseste:sad:.pe urma tre sa mai iau 8prezoane pentru spate ca astea ale masinii sunt pre scurte.in curand sper sa achizitionez si niste oglinzi sport si interior recaro.pentru interior imi vine cam greu cu transportul deoarece nu ma aflu in tara.
multumesc tuturor pentru complimente si sfaturi:D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte foarte tare schimbarea :) felicitari!!!
|
jantele vor fi trimise acasa la fratele meu saptamana asta sau cealalta sa le rconditzioneze.jantele+suruburile vor fi in culoarea nogaro silver,buzele polishate,iar interiorul jantelor negru.:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Bun.. in urma unei discutii in contradictoriu cu fratele meu ...am hotarat sa va intreb pe voi :
Ce parere aveti de acet lip pentru bara de Mtech 2?..va da sau nu bine impreuna cu ochelarii hamann pe masina?Masina va avea in dotare si jantele OZ MITO 2 modulare 8j fata cu 9j spate pe 17 inchi vopsite in nogaro silver ! |
parerea mea o stii :))
|
putin din lateral ii mai ciudata...dar din fata ii chiar ok
hai cu janteleeee:X |
Cu siguranta OZ-urile vor arata frumos pe E46 in combinatie cu o suspensie sport!
|
Foarte tare da arqray lip :) . Eu unul nu am vazut prin Romania asa ceva .
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning