![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Dif de 12" nu intra nici mort, nici in E46 nu intra prin cotiera, nici macar un 12W7 care are suruburile sub membrana. Trebuie neaparat sa masor, poate reusesc sa inghesui un 10".
In link-ul ala de mai sus, nu mi se pare o idee buna sa lasi amp-ul acolo si dupa cum arat difuzoarele si cum suna in clip nu cred ca-i mare lucru de capul lor. Clar se aud mai bine ca difurile originale dar scandal nu fac. --- Asta-i ce am avut inainte: https://www.youtube.com/watch?v=eMzlw42Dhqw |
Quote:
|
eu unul sunt multumit cu ce am acum...:D...vad la care din astea ma hotarasc si e suficient....:lol:
|
4 Attachment(s)
Update topic:
Rulment spate stanga nou, filtru de aer schimbat si garnitura capac motor/ bujii. Probleme noi : arc rupt pe spate. Masinuta trage din ce in ce mai bine. |
Quote:
|
pai el este mecanicul sef, nu te-ai prins?
:) |
11 Attachment(s)
Update topic, cum pot si eu :D
Prima sambata libera dupa concediu si m-am mai apucat de carpit una alta :lol: Am vopsit partea de jos neagra de pe bari, pragurile si am facut sa mearga stropitorile de la parbiz. --\\ Stopurile de pe masina sunt de vanzare. |
Salut tuturor, ca veni vorba de subwoofere... credeti ca ar avea loc un un 10" ??? nu vreau sa iasa nici in afara (in masina) pentru ca vreau totusi cateodata sa mai pun si perna de la cotiera la loc, dar nici nu vreau sa stea in portbagaj, sa fie undeva cam pe la jumatate, eu am scos astazi bancheta de pe pisi a mea, am masurat acolo inauntru, dar tot nu-mi dau seama daca ar avea loc cum trebuie... Ma poate ajuta careva cu un sfat ??? Multumesc !!! (ma gandeam la un Alpine type r10)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
--- Update topic, masina a primit programare la vopsitor ( capota fata, portbagaj, aripa, partea de sub portbagaj si hardtop ) dupa 1 Septembrie |
Superba masina, in poze e frumoasa, dar in realitate este exceptionala... te-am vazut ieri prin Deva... suna foarte frumos cand ai dus-o in ture (eram in Sprinterul verde:) )
|
7 Attachment(s)
Quote:
--- Update jurnal: Am scos-o de la vopsit, s-au vopsit portbagajul ( lac sarit ), capota ( lovitura de la vasco-cuplaj, cateva mici indoituri si puncte multe de rugina deasupra farului drept ), aripa dreapta ( rugina ) si partea de sub portbagaj ( rugina ). Hardtop-ul a ramas pentru inceputul saptamanii viitoare. |
E tzipla , foarte frumoasa , bafta cu ea in continuare
|
super masinua, m-am plimbat cu ea, am condus-o, e senzatie si sunetul evacuarii :)
Dar cand schimbi oglinzile alea de M? :p http://carphotos.cardomain.com/ride_...0005_large.jpg |
cand o vinzi? :)
|
cu cat? :)
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Azi am scos hard top-ul de la vopsit... Cred ca mor si nu apuc sa o vad in culoarea aia :love::dribble::dribble: |
Quote:
Tu ai fi bun la Wheeler Dealers jur! :-)https://www.youtube.com/watch?v=ET6AockoS8g inca mai e de lucru dar e deeeeeparte de cum arata acum 4...5 luni :peace::yes: |
e prea maxim hard-ul,e direct hardcore.. :twisted:
|
Parca ziceai ca il faci negru.... frumoasa culoare oricum si asa:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos ca se lucreaza 8) .Imi place ce vad pana aici :!:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
--- Update jurnal: In weekend am calculat sa vad ce difuzor ar intra in portbagaj, am ramas putin dezamagit, loc mic, 10" intra cu multe modificari. Tot atunci am vazut si surpriza, se pare ca vechiului proprietar i-a curs acid de baterie prin portbagaj si a facut ravagii pe acolo. Azi m-am lucrat de zor sa curat rugina. Acum e la uscat. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si o baterie noua.
|
1 Attachment(s)
Opinci de iarna si hibernare.
|
Quote:
|
In postul asta ar fi trebuit sa scriu de o bara M dar banii s-au dus la jegosii din guvern. Mai exact impozitul.
|
sa fie primiti. poate primesti la alegeri o bara plina de M...
:p |
senzatie postul lui ondin :lol::lol: ii sustin ideea :-)
|
1 Attachment(s)
ceau, am o rugaminte, daca ai ornamentele (capacele) alea ce vin pe stalpii din spate la hardtop (pe interior) si mascheaza sistemul de fixare al acestuia....poti sa pui o poza doua sa vad si eu cum arata sa stiu ce caut...:D...ms frumos
sau daca sti unde gasesc.....ar fi super |
1 Attachment(s)
Iti pun eu una care o am in PC ,daca nu maine ...nu se vede chiar asa bine.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am comandat ceva de pe schita aia de la realoem la plesneala...:lol: ca nu sunt sigur ca e ala.....si daca e ok mai comand unu daca nu le masluiesc si le imbrac in carbon ca mai am ceva ornamente la interior cu folie si interiorul meu este negru la hardtop.....oricum ms ptr ajutor....;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning