![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
acum is mai putini membri
|
pai sa zica cine ar fi dispus sa puna...
|
http://www.mobile.de/SIDQQJrFmHNchXg...1111257503420& ia uitati ce am gasit...si eu zic ca e de ajuns :lol:
|
Quote:
|
:-P la asta ma gandeam si eu acuma da uitate acolo sa vezi ca altceva nu gasesti....numai brak-uri
luam break ?? :lol: |
Quote:
|
mda...m-am lasat pagubash ca nu gasesc nik interesant mai cautati si voi...cand o sa inceapa sa se strice numai de tuning nu o sa-ti vina :lol:
|
wai baloo da nici nu ai pretenti cu bmw....un ursulet nu-ti place sau un rekin de vreo 100 euro
|
Quote:
|
Quote:
|
asa este ....eu mai lipseam de aici
|
Tot ai intrat k-lumea pe 4tng si vii si pe la intalniri si faci show cu "matahala" lasa niste date la identitati useri bt;)
|
Quote:
|
da..da baga baga :lol:
|
asa este ...... eu mai lipseam
|
:)) daca mergi la intalniri 4 tuning sa ma suni si pe mine :D :)]
|
Cel mai bine ar fi ca bani pentru bolid sa fie stransi de cel care a venit cu ideea. Ar putea aparea o problema, banii pentru combustibil...
|
punem...mana de la mana la orice :)) sau fiecare cu benzina lui :))))
|
Quote:
|
eu vin cu masina...si o cunduc numai eu,.,,,,cu gazul tau vllladutz ::))
|
Quote:
|
Hmmm, a venit vara si noi trebuie sa facem o intalnire din aia "ultra mega zbenga cool'. Am vb si cu cei din SV si sunt de'acord sa ne ajute intr'un fel sau altu'. Pentru asta trebuie sa mergem in numar cat mai mare la intalnirea lor de Sambata, oara 17:00 ODN pentru a discuta mai multe . Care e pentru??? Trebuie sa ne punem pe treaba. Eu unu ma Implic cum pot si cat pot. Multumesc.
|
Quote:
|
Chiar asa ce vom face la intalnire?:D
|
probabil mad_angel se referea la o intalnire cum au fost la bacau, neamtz, iasi etc .. da cu cine sa faci? cine se ocupa ? :D
|
1. deci mad angel a luat legatura cu mine ... si vrea sa facem o intalnire la BT... eu unu si cred ca si ceilalti membrii din sv ar fi bucurosi sa va ajute ... dat pentru asta ar trebui sa veniti sambata la ora 17-17:30 in sv la ODN.. unde ne int noi...
2. ati vazut intalnirile 4tuning de la Iasi, Bacau, Piatra Neamt? ehh.. aja vrea si Mad Angel sa organizeze si in Botosani.. pt ca vad ca pe 4tuning membrii din botosani... incep sa tot apara... si trebuie sa va faceti recunoscuti.. noi cei din sv ne-am facut cunoscuti prin organizarea celor 3 curse de pe aeroport... si indata si cea de a4a... si prin prin participarea la acele intalniri de la Iasi, bacau, piatra neamt.. si chiar mai departe.. cluj si ungaria.. si sa nu uita si de 4Tuning Day si cel de anu trecut si cel de anu asta... In BT am vazut ca este potential.. Espinoza cu shumi cu hot.. cu lucyfer cu mad-angel si cu altii incearca sa faca cva acolo... espinoza si ceilalti baieti mai sus enumerati sunt si membrii unui club.. singura voasrta problema este ca.. nu sunteti uniti.. si nu este bine ;) DECI INCAODATA VA ZIC... CA AR TREBUI FACUTA O INTALNIRE 4TUNING LA BT.. PT CA LUMEA NU STIE PREA BINE C E PE ACOLO.. SI CEI DE ACOLO NU STIU PREA MULTE DESPRE ACEASTA MISCARE... CEI CARE VOR SA SE IMPLICE IN ORGANIZAREA ACESTEI VIITOARE INTALNIRI 4TUNING BOTOSANI... SUNT AJTESPTATI SAMBATA ORA 17-17:30 (5-5:30) LA ODN. IN SV... PT CEI CARE NU STIU UNDE ESTE ODN S AMA CONTACTEZE SI LE EXPLIC... O zi buna.. si ajutati comunitatea 4tuning de la voi din oras RESPECT.. KAmikazee Suceava ;) |
roger That :D
|
Inca odata repet.. aveti potential oameni buni.. aveti oameni care au mers si care au intrat in contact cu cei care au organizat astfel de intalnir.. o sa aveti sprijinu si celor din suceava... dar dak incepeti ca nu ai cu cine sa faci.. deja e pierdut startu.. ;) deci incercati sa fiti si mai optimisti si sa veniti in sv sa vb mai pe larg... pt ca inca odata va zic.. suceava va ajuta.. aja cum a mai facut-o si la alte intalniri cand au venit majini din sv deji nu erau cine stie c intalniri.. si aici chiar va aduc aminte de probabil ultima intalnire cand au venit Toyota celica .. supra... hyunday Coupe si park golfu 4 cu kit de r32 ;)
|
Deci facem ceva??? Daca nu facem acum .... nu stiu cand o sa mai facem.Uitati'va la celelalte orase (Suceva,Bacau,Piatra Neamt, Iasi) ei cum au putut sa faca acele intalniri ?Aaaaa, ei sunt mai uiniti si cand spun ceva ei si fac.... Eu unu, sambata ma duc la Suceava.
|
Bafta..!:)
|
da.. eu unu sunt total de acord .. dar sa mai fie cativa cu initiativa in in 2-3 oameni nu faci nimic
|
Quote:
|
Quote:
|
de asta nu ma duceam nici eu...am fost de 2 ori ..."odata erau 5" "a doua oara erau 4"
|
pai de asta nici nu se mertia sa faci ceva...sa-i chemi pe aia din Suceava..sa ne mai facem de ras?
|
asa`i asa`i :D
|
mai ales ca la noi la intalnire din cate am vazut vin ...din astia de 14 15 ani ..! 2 3 cu masini !
|
Quote:
|
haideti totusi sa ne abtzinem de la comentarii de genu nu cred ca o sa iasa nu avem chu cine nu vine nimeni sunt mici nu sunt nu e vorba de catzi ani are sau .. faraonu .. ce spectacol o sa iasa sau n`o sa iasa .. eo zic ca suntem cativa shi nu suntem putzini cine s`a descurajat cha la ultimele doua int. am luat o pauza .. faraonu au mai fost intalniri shi au sa mai fie la care ai sa potzi veni chiar daca ai sa fhii a patra mashina .. hai sa nu ne descurajam din start .. cha nu e bineh deloc chiar va rog sa va abtzinetzi deocamdata de la astfel de comentarii .. merjem sambata la sv shi mai vb shi chu baietzii care va spun sunt deschisi sa vb shi sa ne ajute .. nu comentam aici pe forum deocamdata vad ca nu suntetzi deloc abitiosi shi ii descurajatzi shi pe restul chu posturile voastre .. vorbim unde shi cum ne intalnim sambata shi chu cate mashini suntem imi doresc sa fhim catzi mai multzi baietzi .. shi merjem la sv .. baietzii de acolo o sa ne ajute ptr. ca ei au mai facut int. de genu de cateva ori .. shi o sa ne dea ceva sfaturi ce putem face in bt
|
ma Lucyfer eu inteleg ce vrei tu sa zici acolo...tu vrei sa mergi la Sv dar la intalnirile din BT de ce nu ai venit ?poate ai fost dar eu nu te-am vazut.asa ca nu vb de ambitie.pe forum toti vb...dar de intalnit...va cotitzi mare parte din voi. in primul rand trebuie sa ne facem o comunitate aici in oras...nu sa mergem in alta parte , numai de dragul de a merge...si pt unii de a face o plimbare. sunt intradevar si omuletzi de 16 ani...asta e...bravo lor ca vin...dar restul de pe forum , unde sunteti...? la ultima intalnire care am fost...normal nu aveam cum sa vin...eram cu cel mic ramas acasa...dar...am venit cu tot cu el...cei care au fost stiu.daca vrei intradevar vii.la intalnire vin ...ba 5...ba 6...si in general cam aceeasi...uite...hai sa ne intalnim duminica asta...sa vad si eu cati veniti...is tare curios...chiar foarte...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning