Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My Ride ........B 860 HMV (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/261758-my-ride-860-hmv.html)

darck_angel64 12-10-12 22:11

Re: My Ride ........B 860 HMV

Arata foarte bine cu acest mic artificiu, dar stau si ma intreb n-ar nimeni nimic de spus referitor la acest mic gadget? nici militia sau RAR-ul cand faci ITP-ul?

hmv86 12-10-12 22:12

eventual peste 2 ani cand fac itp-ul din nou, ieri nu m-a intrebat nimeni despre asta cand am fost la RAR

hmv86 19-10-12 23:18

10 Attachment(s)
cateva poze de la Exporom :)

hmv86 25-10-12 22:45

5 Attachment(s)
mai schimbam un far, mai punem un led........una alta :)

Wally ZPM 03-11-12 15:14

foarte frumoasa masina am vazuto la 4tunning fest.noata 10

Devu 11-11-12 14:13

Felicitari pentru participarea la Exporom.
Ce planuri mai ai cu masina?

hmv86 02-12-12 11:42

5 Attachment(s)
ms, momentan am schimbat franele pe fata cu unele mai mari de VAN, urmeaza sa schimb pompa de frana tot cu una de VAN , am schimbat suspensia pentru iarna si mai am de schimbat barile tot pentru sezonul de iarna :), am dat folia jos de pe fata( o pun la primavara iar )

hmv86 23-01-13 10:08

2 Attachment(s)
am si eu o problema si vreau cateva sfaturi legate de ce pot face in continuare

in 2011 o tanti binevoitoare a intrat printre mine si un alt participant la trafic chiar in fata treceri de pietoni de pe strada CPT.AV.Alex. Serbanescu ( exact ca in poza) nemaiputand sa ocupe din nou banda de mers in totalitate a franat brusc deoarece treceau pietoni pe trecerea de pietoni iar eu nu am mai putut sa o evit si am intrat in ea rezultand avariarea masinilor, ochiu de pisica si bara zgariata stanga spate ( ford fiesta ) iar la mine spart farul dreapta si putin zgariata bara , problema e in felul urmator, ea daca va uitati pe poza nu avea voie sa schimbe sensul de mers deoarece e linie continua inaintea treceri de pietoni , eu cand am lovit-o ea era 3 sferturi pe banda a doua si un sfert pe prima banda dupa ce ma plimbat 4 ore prin oras ducandu-ma la prietenu ei care binenteles a venit la mine cu un tupeu ordinar in care zicea ca eu sunt de vina , am mers la ea in Colentina sa isi ia foaia de amiabila ca binenteles nu o avea la ea , am asteptat-o aproape jumatate de ora sa coboare ca apoi sa imi spuna ca ea nu e vinovata si ca vrea sa mergem la politie , eu am fost de acord si am zis sa mergem la o sectie pe Grivitei ca acolo cica stia ea , eu am plecat primu si ea a mers dupa mine pana am pierdut-o la un moment dat si am ajuns la 1 Mai la metrou si binenteles am asteptat-o din nou de m-am plictisit ca in final sa ma sune sa imi zica sa facem hartia de amiabila in care o trecem pe ea vinovata

Masina nr 1 e dansa, masina nr 2 eu si masina nr 3 celalalt participant la trafic

am facut hartia in care am desenat ce si cum sa intamplat si am scris ca ea e vinovata( aici nu imi aduc aminte 100% ca inca nu am vazut dosarul facut de cei de la asigurari) si am ramas de acord ca ea sa imi trimita pe mail copie la dosaru de dauna cand depune actele in care am scris care sunt avarile la ambele masini inclusiv aripa stanga spate care o avea lovita dinainte ( am zis sa fiu baiat bun sa si-o repare si pe aia cand se foloseste de casco) si am plecat asteptand sa imi dea raspuns legat de dosar , evident nu am primit nimic

si acum dupa aproape un an jumate ma trezesc ca cei de la Allianz Tiriac( unde avea ea casco ) imi trimit mie dosaru de dauna cu REGRES binenteles in care eu sunt obligat sa platesc despagubirea pentru reparatia masinii ei in valoare de vreo 1000 lei

eu vreau sa stiu asa :ce pot face prima data ca sa pot demonstra ca nu eu am fost de vina in acel accident ( am si martor care poate depune declaratie in acest sens ) si sa nu platesc banii pe care ii cer ei ? pot demonstra prin pozele pe care le-am facut la masina ca masina ei nu a avut si aripa lovita in acel accident si daca da cum ?
am sunat-o pe femeia respectiva si ma luat cu dealea ca ea nu isi mai aminteste si ca nu poate vorbi acum la telefon

daca eu ma duc acum la sectia de politie pe raza caruia sa intamplat incidentul si depun marturie si eu si martorul se mai poate lua in considerare la un eventual proces impotriva firmei de asigurari ?

am incercat sa fac ceva pe poza aia da nu mi-a iesit , dar va dati voi seama cum sa intamplat , am pus poza cu strada si cu avaria masinii mele dupa o zi sau 2 de la accident

eu vreau sa demonstrez cine a fost de fapt vinovatu pentru ca eu nu am avut nici o pretentie materiala de la ea ( motivu banuiesc ca e evident, ce rost avea sa vopsesc o bara cand eu aveam de modificat o masina intreaga )
Am sunat la Allianz Tiriac acuma si cel care a cautat numarul de dosar a zis ca nu il gaseste ........?????????????? vi se pare normal ? avand in vedere ca a fost facut de catre un angajat al lor si are si un nr, de dosar inclusiv data si ora la care sa facut ?

mi-a zis domnu respectiv ca sa sun la firma de asigurari unde am avut atunci incheiata polita de asigurare si sa vorbesc cu aia si daca ma cred nedreptatit sa depun o contestatie

Wally ZPM 23-01-13 15:02

din cate stiu eu trb sa depui contestatie.si normal ar fi fost sa te duci atunci cand sa intamplat incidentul sa o denunti.pt ca asa face curvele suna si zice nu am fst eu de vina.si cel care denunta primul se zice ca are dreptate.e foarte bn ca ai pozele le scoti undeva saw la imprimanta cv si le arati la copoi cn a fst de vina.eu am vrut sami fac presiunea la roti intrun peco ala sia lasat masina sa nu pot intra si lam rugat sasi dea 2min masina laoparte ca statea de vb q cnv cai lovise oglinda si mia aratat degetu din mijloc.am parcat langa el.el sa urcat in masina si cand a apasat ambreiaju mia lovit usa si a zs ca eu st de vina ca am parcat langa el.iar intre noi a ramas politaiu care era prieten cu el si ia zs sami dea copia de la asigurare sa ma duc sa o fac.asigurarea era facuta la o scarba de firma si trb sa umblu vreo saptamana sa mio fac.si pana la urma miam fcto singur.asa ca dute la sectia de politie unde sa produs accidentul si vezi ceti zic cei de akolo

hmv86 10-02-13 16:10

3 Attachment(s)
mai dezghetam putin topicul

hmv86 16-02-13 22:55

9 Attachment(s)
tzaca paca........

B-61-KYS 17-02-13 09:46

Quote:

Originally Posted by hmv86 (Post 5365802)
tzaca paca........

Abia astept sa vad cum e cu camberul ala ;) Felicitari pentru lucrare!

IULY-CLA 17-02-13 20:34

Disc de frana de scenic si etrier cumva

hmv86 17-02-13 20:42

Renault 19 II ;) , Cosmin inca mai e de lucru la el sa iasa bine

hmv86 17-02-13 21:08

9 Attachment(s)
inca cateva....

hmv86 24-02-13 17:40

6 Attachment(s)
noi imbunatatiri.....

Tweety_rzw 25-02-13 23:42

3 Attachment(s)
Frumos loganul 8):shock::shock::shock::shock::shock::shock:

hmv86 26-02-13 07:44

ms :) ............

b08ygs 26-02-13 09:45

Nu o mai parchezi in subteran?:))) in weekend o vedeam des parcata, dar cand nu era vopsita :-P

hmv86 26-02-13 10:05

parcarea subterana se deschide abia la 10 dimineata si nu pot intra decat atunci si de multe ori parchez afara langa un coleg pe primu loc sa nu mi-o infunde vre-un destept cu usa lui ( nu ca nu ar fi facut asta deja )

Manson 28-02-13 20:45

superb loganul tau! felicitari!!!!

hmv86 04-03-13 20:25

3 Attachment(s)
una alta ........

Tweety_rzw 05-03-13 05:20

2 Attachment(s)
Au iesit super bine etrierii!

Sunt curios pe viitor ce ii mai faci pe exterior ca eu nu cred ca mai ai de facut nimic in afara de ce iti atasez eu !:lol:

hmv86 05-03-13 19:16

e o varianta si asta dae eu unu vreau sa bag leduri in ele :)

Tweety_rzw 07-03-13 00:34

Quote:

Originally Posted by hmv86 (Post 5388459)
e o varianta si asta dae eu unu vreau sa bag leduri in ele :)

:))))))))))) Am inteleeeeeeeeeees unde bati man !

Pai bines dar....nu a zis nimeni nimic de leduri :lol:

hmv86 09-03-13 17:22

8 Attachment(s)
pai nu are rost doar sa le vopsesc , mai bine le las asa pana ma apuc de stopuri pana una alta din lipsa de ocupatie astazi am facut si camberul pe fata , primele 2 poze sunt din prima tentativa , iar celelalte poze sunt cu finalul , mai ramane sa imi fac geometria pe fata ca ma sacaie volanu ca sta intr-o parte de cand am pus gumele de vara ( treage putin stanga ),ca prima impresie volanu merge mai usor acum

hmv86 29-03-13 14:51

2 Attachment(s)
ca tot venise iarna

hmv86 09-04-13 22:14

1 Attachment(s)
low and slow

valy1233 10-04-13 09:48

arata foarte bine masina,imi palce mult :-)

mareo 10-04-13 10:26

Am vazut parca,un anunt cu rotile de vanzare,erau ale tale? La ce anume te-ai gandit pentru viitor? Bafta cu masina,imi place,am urmarit toate etapele din umbra,dar nu am scris niciodata. Te salut!

hmv86 10-04-13 16:24

Da ale mele sunt , momentat sa le dau si dupaia o sa vad ce iau, am mai multe variante din care sa aleg

hmv86 04-05-13 22:47

17 Attachment(s)
diverse............

fazekasnfs 05-05-13 20:48

arata foartebine masina vreau si eu una casi altau :D

hmv86 06-05-13 22:32

pai ce mai astepti? apucate de construit :P

B-61-KYS 10-05-13 13:05

Quote:

Originally Posted by hmv86 (Post 5462342)
pai ce mai astepti? apucate de construit :P

sau cumpar-o :)

hmv86 02-07-13 21:41

1 Attachment(s)
facem KM ..............

hmv86 02-01-14 18:32

7 Attachment(s)
a trecut si anul asta si masina a luat alta forma, evident va urma un nou proiect pe baza modelului facelift, momentan masina arata asa............

andi_cimpean 02-01-14 19:32

Frumoase şi de bun gust modificările dar observ că eşti un pic nebun. :lol:
După atāta muncă, ai trecut la Ph2?!:shock:
Cu Ph2-ul ce ai să faci, ce modificări doreşti să-i aduci?

După părerea mea, Ph1 este mai interesant deşi este mai din topor dar cu
modificările tale, chiar ieşise ceva deosebit.

hmv86 12-01-14 15:03

5 Attachment(s)
momentan sa adun toate piesele sa fie completa si apoi vedem ce modificam , am mai facut rost de o grila de PH2 de export si ma gandeam sa o modific pe asta , farurile vreau sa le remodific iar devil-eyu va suferi si el modificati , pe langa asta deja am dat un prag jos ( urmeaza si celalalt cand o sa am timp ) si multe altele , probe cu fete de usi de Duster si asa mai departe

hmv86 27-01-14 19:37

8 Attachment(s)
mai schimbam si noi una alta

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning