![]() |
Re: Arlequin / VW Passat Kombi - Pure Music
Quote:
Eu nu stiu cum sa-l motivez pe Ionut. Nu stiu daca am mai incercat. Poate imi iese acum. :) Vorba ta, nu cauta semnificatii sau motivatii ascunse. Citeste exact ce am scris. Atata tot am vrut sa spun, si nimic mai mult. |
cam acelasi lucru am spus si eu ...CA TU NU VREI , DAR POTI SA FACI !!!!
si daca stau bine si ma gandesc Ionut este mai mult spre SQ iar tu clar SPL....deci fiecare este bun consilier in doua segmente separate dar apropiate ...muzica.... nu am zis nimic cu rautate , ba din contra !!! |
Quote:
Mai, eu stau foarte bine cu trofeele obtinute in SPL (in vreo 3-4 tipuri de competitii). Chiar nu stiu cum sta Ionut cu alea obtinute in SQ. :-) Ludo, eu am invatat sa-ti citesc printre randuri. Iti apreciez sinceritatea si intentia de mediator chiar si atunci cand, poate, nu reusesti sa o asezi perfect in cuvinte. Chestia asta cantareste mai mult decat multe altele. Asta asa, ca o interventie personala. |
Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca
eu cand am spus CA TU NU VREI , DAR POTI!! , m-am referit la faptul ca daca vrei neaparat iti faci o masina , concurezi intr-o clasa pe care ti-o alegi , si bati tot , DAR NU VREI ...asa am spus-o !!!! in nici un caz ca nu poti sa iti iei o cazatura si sa faci SPL in ea .... sau ca nu ai lucrat , sau construit proiecte la care s-au vazut rezultatele ...departe de mine gandul asta !!!
foarte adevarat ca nu prea imi place sa dau detalii in tot ce gandesc, am pretentia ca vorbesc cu oameni care mai si gandesc nu doar ..... cat despre faptul ca esti un om bun sau nu.... fiecare avem partile noastre bune si rele... de la tine nu stiu decat una rea ...SFORAIIIIII!!!!! :)) RESTUL NU PREA MA INTERESEAZA ATATA TIMP CAT NU MA AFECTEAZA IN MOD DIRECT ...;) |
Quote:
|
Quote:
Nu vreau sa imi fie luata in nume de rau afirmatia, doresc doar sa stiu si eu o masina la care tu ai lucrat si a avut rezultate intr-o competitie afara. Spun toate astea si pt ca tu ai fost de acord cu afirmatia lui ludo ca daca ai concura intr-o anume clasa in Romania ai bate tot(nu contest lucrul asta, departe de mine gandul asta) dar mi-e greu sa cred ca un om cu o asemenea experienta nu a dorit la un moment sa-si masoare puterile cu cineva de nivelul lui, tocmai de asta intreb de o competitie externa. |
Quote:
|
Quote:
dB Drag si EMMA sunt competitii internationale. In ambele am avut masini cu rezultate foarte bune. Iar la ora actuala CNCA este o competitie mai mare si mai sanatoasa decat orice alta competitie in Romania, de la inceputuri si pana in prezent. Si dupa dimensiune, si dupa vizibilitate si in mod special, DUPA REZULTATE. Pozitia senzorului si metoda de masurare din CNCA este aproape identica cu cea din dB Drag (si exista un motiv pentru asta). Dupa cum intuiesti, ca sa putem sa folosim un termen bun de comparatie intre rezultatele noastre si alea de afara. Gen... :) Aceeasi pozitie la parbriz, aceleasi sinusuri, usi inchise si marea majoritate a restrictiilor prezente (in functie de clase). Nu mai enumar ca nu face sens. :) Mie imi e clar ca te plimbai pe marginea baltii cu un batz in mana, si nu stiai ce sa faci cu el. :-) Cum nu stii probabil nici ce e ala Termlab sau cum functioneaza. Ca altfel nu-mi explic de unde ai scos textul ala. :-) Daca te referi la nivelul competitiilor de afara si castigarea unei etape acolo, singura competitie pe care o iau ca etalon este dB Drag. In Romania nu a existat niciodata o masina suficient de bine pregatita sau cu o instalatie suficient de buna (si aici totul a fost limitat exclusiv de bugete) incat sa ne gandim macar sa emitem vreo pretentie in Top 3, la oricare dintre clasele dB Drag. Si mi-e clar ca nu ai habar ce presupune o astfel de instalatie. dB Drag - Street A - Cea mai mica clasa de concurs - 1 x 12", 1 amplificator, 1 baterie, tot sistemul in portbagaj, sub linia geamurilor, masina 100% stock. - 160 db+ Daca stii tu vreo masina din tara cu pretentii de genul asta.... :) Da' eu nu sufar sa ma compar cu "aia de-afara" si nici nu prefer sa fac....nimic.... fiindca vezi Doamne oricum nu am cum sa ajung la nivelul ala. Nu cu atitudinea asta a crescut nivelul competitional. Eu zic sa ne raportam la nivelul accesibil noua si sa-l crestem, ca sa ajungem si noi acolo unde au ajuns altii dupa 10-12 ani de munca sustinuta. Daca stii tu o cale mai usoara.... te rog sa o impartasesti. PS: Acum 2 ani am avut ocazia sa achizitionez cu o suma modica (pentru o masina la care s-a muncit enorm timp de 6 ani de zile) un audiomobil de Extreme (dB Drag) capabil de 180db + cu un singur 18". Aveam nevoie de 2 saptamani ca sa dam un 179+ in tara si afara, avand in vedere ca la nivel european era masina Nr 1 in clasa Extreme 1-2. Aveam pana si aparatura necesara. Dar chiar nu vad unde era farmecul. :) Si nu-mi spui si mie, totusi, cum faci Termlab-ul sa fie subiectiv? :-) Daca ati ajuns sa contestati rezultate din SPL... trist, jenant si deprimant. Si comic... pentru mine. :-) |
Quote:
Daca am spus mai sus ce am spus inseamna ca nu-i cum spui tu aici. N-are sens sa exemplific. :-) |
1 Attachment(s)
- Domnule Inger Negru. Cand vorbesti de unul ca: Claudiu, Bigu, Adrian MNC, Norbi si un pic de Raidaru, Seal, Ludovic, Tibitzu, Dolha etc. de reparatile lui MGM ar trebui sa tremuri.
Vorbesc de baietii cu care m-am intalnit nu de legende.:-P Claudiu in industria CAR AUDIO;):lol: :arrow: |
Like!!! :lol:
|
Domnule AYG ai avut ca de obicei o inteventie de genul "hodoronc-tronc". ei bine afla ca nu mai sunt la varsta la care sa-mi fie frica de "bau-bau".
A si apropo afla ca si eu m-am intalnit cu baietii pe care tu i-ai enumerat si chiar le-am ascultat si masinile(unora dintre ei care au fost abordabili) asa ca...nu vad sensul interventiei tale acide. Cat despre discutia cu Claudiu o sa o mut pe privat deoarece am fost inteles gresit si nu vreau sa fac circ pe acest forum. Dupa cum se poate observa desi am cont de prin 2005 nu am fost foarte activ deoarece nu imi place sa am interventii doar de dragul de a le avea, chiar nu simt nevoia sa ma bag in seama ca altiii. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=3L1U4...eature=related ;) :lol: |
Din pacate mai ai mult pina departe!!!!!
|
Re: My Renault 5 GTR project
Quote:
|
Quote:
|
Ovidiu, mai traiesti? :lol:
|
Quote:
Ovidiu, La multi ani! Ca nu am apucat anul asta. :) |
Quote:
vlad noi ne vedem in cateva minute,tu ai cam lipsit in ultimul timp hai ca eu am mai facut cate ceva la masina,tu ? |
N-am apucat sa vin in seara asta. Am facut si eu multe la masina, las ca povestim zilele astea :D
Ne-am gasit si noi unde sa discutam, am stricat aici frumusete de topic de prezentare :twisted: |
pun pariu ca doar numele te-a fermecat la subul asta... "bomb"... :))
parca luasei un amplificator, gz parca... nu mai lua chinezarii si ia ceva calumea si ti mai mult de ele... felicitari pana acum, asteptam noua incinta, care, apropo, dupa ochiu meu prost, portu ala e cam scurt pentru latimea lui... doar daca nu asculti la 45hz... |
Quote:
Niciodata, indiferent cat esti de bun si de priceput nu o sa poti sa intuiesti macar frecventa de lucru (acordaj) a unei incinte din priviri. :) Aceeasi incinta cu acelasi difuzor pot sa cante complet diferit in functie de orientarea in habitaclu. Si asta e doar unul din amanunte. Ai putina rabdare si mai aprofundeaza. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am unu identic(folosit putin) si as vrea sa-l dau,sa imi fac o ideie ca si pret mersi si bafta |
Quote:
|
de ce te arunci la comentarii aiurea?
nu ai inteles la ce ma refeream in postul de mai sus. pt mnc am tot respectul, chiar ma bate gandul la un s3000, nu am spus ca e chinezarie, doamne fereste. ma refeream ca initiatorul topicului este genul de om care nu se uita la recomandari, parametrii, istorie... se uita la nume (la propriu), culoare sau la orice altceva care nu are legatura cu functionalitatea componentelor. daca mai ai vreo problema cu mine, te astept pe pm. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo "chinezariile" de care vorbesti sunt....made in korea:)...la fel ca si traductoarele pe care le folosesti in mod direct. Am mai instigat eu la modestie asa din cand in cand....poate e cazul sa mai instig.Mai calm asa cu parerile,oricum ne omoara asta cu frecventele, ne pricepem toti. |
da` ati luat-o pe aratura rau de tot?
"parca luasei un amplif gz" si "nu mai lua chinezarii" sunt 2 fraze SEPARATE. nu au legatura una cu alta. cand am zis CHINEZARII, m-am referit la Vieta, toxic, xcite si ce a mai avut pe masina el. nu am zis ca a schimbat ampliful gz cu o chinezarie de mnc. asta intelegi tu si cei care dorm cu mnc in brate noaptea, ca vad ca faceti urat de tot daca zice cineva de rau despre brandul care il carati in portbagaj, dar nici macar nu am zis, ci asa intelegi voi. ne pare rau ca unii din noi nu avem bani ca altii, sa ne dea afara din casa... ne descurcam si noi cu ieftinaturi de la gz... asta e... eu zic sa nu va mai atacati atat pt simplul fapt ca ati inteles voi gresit... pana la urma, mnc este o firma ca oricare alta, sunt altele mult mai bune, doar ca nu sunt aratate si ridicate in slavi asa cum faceti voi. nu va mai luati de nestiutori. daca sunteti asa de buni voi, de ce nu incercati sa explicati cu frumosul? zic sa ne oprim aici si, din nou, daca aveti ceva cu mine, va astept pe pm sau chiar la un telefon. o seara buna si sper ca o sa faca treaba buna cu m.n.c. Bomb |
ne pare rau ca unii din noi nu avem bani ca altii, sa ne dea afara din casa... ne descurcam si noi cu ieftinaturi de la gz... asta e...
eu zic sa nu va mai atacati atat pt simplul fapt ca ati inteles voi gresit... pana la urma, mnc este o firma ca oricare alta, sunt altele mult mai bune, doar ca nu sunt aratate si ridicate in slavi asa cum faceti voi. nu va mai luati de nestiutori. daca sunteti asa de buni voi, de ce nu incercati sa explicati cu frumosul? BullsEye,aici ai tot respectul meu....:icon_kiss |
Quote:
EU ma opresc aici pentru ca TU ai inteles gresit si parerea mea personala este ca in ultima vreme afirmi prea multe si gandesti prea putin inainte de a afirma.Dar e posibil sa gresesc. Inca o data CITESTE SI VEZI CINE PE CINE ATACA si mai citeste INCA O DATA ce am scris eu si vezi unde te-am jignit Imi cer scuze daca te-ai simtit jignit de ceea ce am scris. Daca iti pasa ti--am subliniat ceea ce mi s-a parut deplasat in ceea ce ai scris TU. Respect! Later edit.Poate nu am fost clar .Ceea ce m-a deranjat si m-am "atacat" cum zici tu desi nu o consider asa(daca atacam era putin mai rau) a fost aia cu fascinatul dupa nume, nu treaba cu chinezariile.Daca tot ai postat un raspuns asteptam sa te justifici la afirmatia aia.Apropo ai auzit wooferul vreodata?Nu cred....poate ca de asta e mai bine cand nu stii sa ai o abtinere si sa nu arunci cu vorbe, din respect... |
Quote:
Cand eram pe la 4-5 ani era un joculet "pui-pui" Vedeam o masina straina si era un adevarat concurs care zicea primul "pui-pui masina mea" . |
:lol::lol::lol::lol::lol::peace: sa vina cineva si sa faca curat dupa noi:lol:
|
Quote:
|
Eu zic ca trebuie dati in judecata astai de la cnca vi-au furat idea :lol::lol::lol:
|
M-am documentat eu legat de "loudest car" fara sa fiu avocat CNCA si doar sa stabilim daca putem folosi acest termen fara sa il relationam cu vreo competitie:
Toate regulamentele db drag(versiuni diferite) incep cu asta: "dB Drag Racing Competition dB Drag Racing is an auto sound competition format where competitors compete against one another to see who has the loudest car stereo system. This is the fundamental basis for a dB Drag Racing event. " Avand in vedere ca CNCA este o competitie cu format 99% db drag cred ca putem folosi (nu sunt sigur :) )"loudest car" intr-o discutie. |
Quote:
M-am referit la Event Loudest Car si nu la Loudest Car! Daca citeai mai atent observai ceeace am scris... :-) Putin mai multa maturitate nu ar strica... Event Loudest car este folosit la CNCA, copiid EMMA. Punct! |
Roby folosea argumentul unui cel mai bun rezultat in RO- "Loudest Car" intr-o cu totul alta discutie fara sa faca vreo aluzie la vreo competitie si in niciun caz sa denigreze Emma sau ceva de genu.
Raspunsul a fost "Event Loudest Car este denumirea folosita de EMMA, inclusiv EMMA Romania incepand cu 2006... din cate stiu, Basic nu a obtinut acel scor la o competitie EMMA" Eu am inteles prin asta asa cum vad ca au inteles si altii ca "Loudest Car" nu a fost folosit oportun in discutie. Am adus un argument prin faptul ca ....auzisem de Top 5 loudest si la Cnca, si am cautat si la competitie SUPREMA car audio DB DRAG( si aici la suprema asta nu va putea sa ma contrazica nimeni:)) fara argumente) si am citiit exact ca in definitia db drag apare sintagma asta.Am adus un argument favoarea opiniei mele.Daca asta este sinonima cu a da dovada de lipsa de maturitate.....poate am inteles eu gresit. Intreb acum, despre ce "lipsa de maturitate" este vorba aici (ca sa fie clar)? Ce legatura are discutia legata de sintagma asta "loudest car" si cui apartine/are voie sa foloseasca expresia cu ceea ce zicea Roby si care e treaba cu lipsa de maturitatea.Eu sincer nu am inteles. Discutia de cui apartine o sintagma o puteti purta in particular.Parerea mea e ca nu apartine nimanui,sau in cel mai rau caz oricui ar apartine nu era "the point" pentru ceea ce afirma Roby acolo, si asta am vrut sa evidentiez. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning