![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
tu chiar vrei sa vi sa lucri la mine?
ai masina?scriemi un PM cu ce stii, la ce te pricepi .si fara sa le infloresti:) |
Frumoasa luneta succes in continuare!;)
|
5 Attachment(s)
Zozo... ce zici merge reparat asta? Spune-mi si mie te rog.. sa stiu sa il cumpere unchiumiu din germania sau nu..? Ar pica cam ieftin.
|
sigur ca se repara,trimitel cu fan curierul.
detali.0749119694 |
masacre o iesit semnatura! felicitari celui care a facut'o!
|
Sunt suparat :(((. Cred ca e o tzapa. Spoilerul e pe ebay in germania. Si nu a licitat nimeni pe el... + ca mai cere ala 35 de euro pe transport in germania... ce e prea mult. Nu o sa am spoilerul :(((
|
pai la cat e de mare coletul...pt un spoiler..pretul din D...pana in RO e ceva normal..crede-ma am mai cumparat cate ceva de pe ebay :wink:
ON-TOPIC: a ieist bine...semnatura.. :oops: |
1 Attachment(s)
Quote:
PS. Zozo ai ceva de Focus? Orice.. daca ai pune te rog frumos poze :D. In poza asta.. acolo in spate par niste spoilere ca Rieger`u ala care l-am vrut eu. Sorry de OFF-topic. |
8 Attachment(s)
am pre[arat un focus,este in bucuresti masina,si a fost si la 4tuningday anul trecut.avea culoarea verde cameleon.
ati pun niste poze care le-am f cand am terminato. daca vrei am barile astea.:) |
Hehehehe deci a iesit si semnatura 8)
|
Mersi Zozo pt poze. Spoilerul de fata cat costa? Al meu e Turnier deci spatele nu e valabil :D.
|
iarasi visati masini la 15 ani ?!
DrZozo daca erai din bucuresti, nu mai aveai timp sa lucrezi pt tine, bafta in continuare ! |
Quote:
L.E..: si in al 3 lea rand poate ca are si copilu` dreptu` sa viseze |
deci pe acest topic nu vreau sa vad certuri,jigniri,etc.ma-n saturat de ele pe alte topicuri.
bara fata costa 250 euro. |
Ms Dr. Si ms Barum...asa-i.. ai mei au spus ca daca eu ma descurc...treaba mea. Si asta este. Poate si visez uneori la anumite chestii...da nah daca imi plac masinile.. ce sa-i faci. Asa ca daca nu ai loc de mine macar taci din gura.
|
O Sa Ma Mut La Bucuresti:)
|
daca te muti la bucuresti atunci o sa vedem si noi concurenta adevarata ca oarecum pe aici exista monopol pe anumite "sectoare"
|
doar ptr 3 zile:) 1,2,3 aprilie
nu as rezista in buc sant total diferiti oameni au alta mentalitate nu stiu cum sa maexprim dar sant altfel. |
stiu la ce te referi...:D
|
Quote:
|
...ZOZO ...lasa-mi si u yd tau de mess ...dami un privat cu el ..sau intra tu pe mine .....vreau neaparat sa vb ....credema nu mai am liniste ....
|
ID meu e zozonextzone.
|
si putem sa-l luam si noi?:D
|
pai daca l-a pus aici banuiesc ca puteti sa il luati si voi , daca vruia sa fie confiedntial ii trimitea la on un PM :D
|
zozo .. in ce stadiu se afla luneta ???si ceva poze cu ce ai ma facut...daca se poate .:D
|
maine diseara incep iar cu pozele,e bine?
e in stadiu mai avansat un pic:) |
asteptam cu sufletu la gura:D
|
ok ..atunci ne conformam si asteptam pana maine seara...:D
|
6 Attachment(s)
dac o sa doreasca cineva fete de usi din fibra ptr ursulet,si seria 5,ca in poze sa ma conecteze.
loc ptr 2 difuri de 16 si 2 tweetwre. cam asa a iesit luneta ,acuma lucrez la parbriz. fetele de usi nu sant inca gata acestea sant doar matritele,si inca nu sant finisate,doar asa de idee. |
ptr kadett poti sa faci???? cu o singura boxa jos...un pret daca se poate???
|
Criminala luneta...Unikta. ..!!! R3spect ...Ceva nou ..misto ... bafta in continuare...
|
Se vede unde pune Zozo mana, foarte tare ! Bafta in continuare !
|
DANY Let
sigur ca se poate,pretul difera de ce complexitate are fata de usa in fina,ceva foarte suparat cu un sing dif gata vopsit la ce culoare vrei 2 fete de usi te costa aprox 400 euro,ptr ca tre sa fac prima data matrita acea e scumpa normal,daca ai avea matrita deja ptr masina ta ar fi jumatate de pret. |
arata f bine luneta si fetele de usi.... acum cred ca urmeaza spoilerele fata/spate nu ??:D
|
Te-ai hotarat Zozo la spoiler deja care a fi forma lui finala ? Vad ca macar tu ai gatalit cu fata de usa la BMW , si eu sunt pe finala da cred ca apuc sa o gat saptamana viitoare cand vor fi inchise portile firmei pe anul acesta
|
1 Attachment(s)
ma-m hotarat,am sa-l fac din lut asa cum stiu eu ptr ca nici dintr-un spoiler de firma nu pot sa folosesc nici o bucatica.am sa-l fabric asa cum scrie la carte:) unicat si brutal de tot ca sa ma reprezinte.ca de acea ma cheama dr,zozo.
ptr cine nu cunoaste aceasta masina din poze ia uitativa atent ce cauciucuri are:) masina a fost facuta de mine in totalitate acu 5 ani. 500/15/85. |
7 Attachment(s)
aceasta masina o mai am si as dori sa o vand,aprox 7000 euro,are nr de new york.
are mot v8 6l.240 kw.are 14000 km.mot a fost reconditionat cu pise org. are o mica prob in cutia ve viteze automata tre schimbate discul in forma de potcoava ,care nu mi la trimis in set.si incepe sa patineze in viteza a treia. masina are acuma volan din lanc,doua tobe ovale mari ,in loc de 6, si este de la jumatate in jos roru ferari si alb de la jumatate in jus,cu doua dungi grose rosi de-a lungul masini(ca viperul) |
impresionanta masina, dealtfel tot ce iese din mana ta :)
|
4 Attachment(s)
cam asa arata de rev omega
|
arata superr...asteptam urmatoarele etapele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning