Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile Voastre Preparate de XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/2605-masinile-voastre-preparate-xxdadixx.html)

driver 19-02-05 08:51

1 Attachment(s)
desi nu prea vad c ai mai putea sa'i faci spoileru fata putin finisat si alte jante(mai mari)si spatele lasat mai jos si luneta neagra(fumurie)

zzero 19-02-05 10:02

OK, DADI, am inteles mesajul tau.Atunci...voi astepta pana o sa imi vina si mie randul, nu??? :lol:

EvLSant0S 19-02-05 10:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"
hai frate chiar nu vrea nimeni sa imi faca si mie m5-ul?????

Pozele sunt facute cu telefonul ...

orice ai pune pe masina .... se vede clar ca e .. am incercat , i-am pus niste super lexani`uri ... si se vedea de la o posta ca-s puse pe pc ...

pun poza ?

steph 19-02-05 11:17

1 Attachment(s)
hahaha da poate s aimi faca si mie masina ?

da de pe poza asta :D

tng 19-02-05 12:51

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"CataNOS\"
xxDADIxx incearca sa lucrezi un pic si p masinutza asta. Mersi! Bafta

Cu acordul lui DADI pot sa \"prepar\" yo masina lui Cata si sa o postez aici?
..pt a-ti mai usura tie putzin munca.

blazeyblaze 19-02-05 15:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"blazeyblaze\"
hai frate chiar nu vrea nimeni sa imi faca si mie m5-ul?????

Pozele sunt facute cu telefonul ...

orice ai pune pe masina .... se vede clar ca e .. am incercat , i-am pus niste super lexani`uri ... si se vedea de la o posta ca-s puse pe pc ...

pun poza ?

da da da thx

EvLSant0S 19-02-05 16:04

3 Attachment(s)
uite... asta e facuta in 5 min , pe cealalta la care am stat 30 de min , am sters-o , era useless ..

SUS VIOARA !!!!!!!!

shadow 19-02-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Imi pare enorm de rau. Treaba cu calcluatorul e critica. Ma restrange spatiul pe hard pt ca a bulita o partitie importanta. Primesc aproape zilnic mesaje pe messenger cu masini sa le modific. Nu am 4 maini si nici timp non stop. Problema e ca mai trebuie sa asteptatzi asta e imi pare rau dar bine ca baietzii, uni dintre voi au invatat cate ceva si lucrarile lor chear prind forma asa cat sa va facetzi o idee despre cum va arata masina. Eu mi-as dori enorm de mult sa vad o masina modificata de mine virtual si pe urma transpus kitul in realitate!

Daca astepti pana in vara o sa vezi cel putin spoilerele si pragurile care le-ai pus tu pe a mea, o sa le vezi in realitate!!! :D

driver 03-03-05 17:29

o uitat lumea de topicu' asta?????????

HoricutzWSR 08-03-05 19:42

nice :D

driver 10-03-05 14:22

1 Attachment(s)
hay frate mai prepari masinile sau nu?sa styu si io sa nu astept degeaba

DaciaMustang 10-03-05 14:27

1 Attachment(s)
salut dadi, restecp!
am un tico alb (am schimbat dacia) si vreau sa m-apuc serios de el (deocamdata are doar instalatie audio). am gasit pe net cateva poze cu tico modificat si mare parte din ele m-au dezamagit, una singura e mai rasarita (nu stiu daca e modificata real sau pe calculator, cert e ca m-a convins ca se poate!)
am si eu o rugaminte: daca ai timp si daca gasesti o poza cu un tico simplu, fa-mi si mie plz un tuning cu spoilere mai patratzoase, cu capota fara gauri si neaparat sa NU aiba eleron ca nu suport eleron pe hatchback-uri! si inca ceva: daca se poate pe alb sau ceva deschis, ca sa se vada mai bine. deocamdata am camera la reparat si o primesc in 2 saptamani, deci nu pot sa-i fac poza.
(poza e cu tico ala care mi-a placut, n-am gasit nici una stock)

xxdadixx 11-03-05 23:47

Nu am uitat de topicul asta. Dar am mai spus ca sunt f ocupat cu masina mea. Asta e ce sa spun incerc da nu promit nimic. Sorry.
Pt Tico, nu promit nimic. Mai bine trimite o poza cu masina ta, cand ai timp. E altceva cand rezultatul e pe masina ta. Asa gasesti mii de poze pe net!

DVDValy 12-03-05 11:32

3 Attachment(s)
super :peace:
i-a incercati sa modificati si pe asta

Adryx 31-03-05 17:52

VT

1 Attachment(s)
Salutare xxdadixx ! Te-as ruga..daca ai timp, sa-mi faci si mie un VT la masina...ceva cat mai realizabil daca se poate...merci :wink:

Lucian 01-04-05 13:26

sfn

4 Attachment(s)
Ceva frumos pt asta mica alba face cineva ? merci !

EvLSant0S 04-04-05 21:05

... :shock: tot stau si ma gandesc.. si .. eu .. unu chiar nu gasesc.. ce sa mai pun pe ea..
e... gata.. :) nu mai ai ce sa pui pe ea..

lucian .. poate ne ajuti ? ce am mai putea pune pe ea ?

Lucian 04-04-05 21:19

Vreau sa schimb spoilerul fata + spate , sa mai cobor putin pragul , pleoape si o grila in fata (la intercooler) . Eventual si alt eleron . Astea chiar vreau sa le fac. Spoilerele sunt cam crapate iar cel de pe spate e greu rau. Eleronul e cam batran si el ... desi parca imi cam place. Nu stiu cat de eficient e ... stiu ca asta conteaza , dar (ma repet) parac imi place . 2 prize laterale pe capota. Centrala nu e indicat (fise , buji , etc). Asta chiar vreau sa fac. Deci ... m-ati ajuta mult cu ceva variante. BTW - Renunt la actualele stickere , masina va fi revopsita (tot alb) si ... daca gasesc un model mai interesant de stickere ok. Daca nu ... ma mai gandesc. So .... multumesc anticipat pt eventuala mana de ajutor !
P.S. Mai multe poze si la calitate mai buna sunt in galeria 4tuning de la cursa de duminica.

Lucian 09-04-05 11:27

Nimic nou ?

Al3xius 09-04-05 12:00

dungile alea albastre dau foarte bine pe ea...eu zic pe alea sa nu le dai jos ! :wink:

c i k y 21-06-05 21:00

maaaaaaaaaama ce-mi place masina te-am vazut cu ea pe strada si vreau sa-ti zic k am ramas uimit de cum pleaca dupa loc si imi place galagia pe care o face.cea mai tare SUPER NOVA dupa mine.bv men chiar imi place....scaune sparco,frane pe disc pe spate,jenti super...ce sa mai zic BRAVOOOOOOOOOOO tineo tot asa si sa n-o schimbi...nu stiu dak ai si neoane k ar da foarte bine unele albastre dedesupt si in masca...hai bafta in continuare si iti recomand sa fi si mai fioros decat esti la semafor :wink: nu uita:NEOANE

c i k y 21-06-05 21:43

1 Attachment(s)
iti place?

EvLSant0S 21-06-05 21:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
iti place?

culoarea , n-are treaba cu realitatea ..
incearca s-o faci sa para cat mai reala

c i k y 21-06-05 21:51

vreau sati comunic ca am facuto in 15 min :( nu mia iesit chiar grozava
Vreau sa-ti recomand sa nu mai faci masini in 15 minute, decat sa le faci doar ca sa le faci , mai bine nu le faci , fa-le intr-o ora , 2 , 3, 4 etc. ca .. intradevar sa iasa ceva .. ;) ia-o ca pe un sfat , salut
sant0s

Lucian 21-06-05 22:15

Re:

Quote:

maaaaaaaaaama ce-mi place masina te-am vazut cu ea pe strada si vreau sa-ti zic k am ramas uimit de cum pleaca dupa loc si imi place galagia pe care o face.cea mai tare SUPER NOVA dupa mine.bv men chiar imi place....scaune sparco,frane pe disc pe spate,jenti super...ce sa mai zic BRAVOOOOOOOOOOO tineo tot asa si sa n-o schimbi...nu stiu dak ai si neoane k ar da foarte bine unele albastre dedesupt si in masca...hai bafta in continuare si iti recomand sa fi si mai fioros decat esti la semafor :wink: nu uita:NEOANE

:oops: 10x :twisted:

killerhitman2002 29-06-05 19:40

sal fratzilor...pt cine vrea tuning...sugerez sa intratzi p virtual tuning, la \"desene facute de mane,postare la comanda\"...sunt facute d mana...dar merita sa va uitatzi... :wink:

WRC-rulez 06-07-05 19:23

PT DVD

1 Attachment(s)
Frate , ti-am facut ce am putut , nu uita k sunt un incepator ... (sper sa nu se supere dadi da m-am gandsti sa-l mai ajut )
sorry , petnru geamurile PREA fumurii

Skillzu 06-07-05 19:32

bah..tuh esti petarda.....???sa mor yo...in primu; rand nu-ti recomand sa te prinda dvd-u.... :twisted: si e prea naspa....IDEEA E K AI GRESIT TOPICUL...IARRRRRRR
Lasa-l frate .... n-ai cu cine sa discuti , i-am sters N posturi , i-am facut topic mare .... sa vada ce si cum ... n-ai cu cine ..
sant0s

EvLSant0S 06-07-05 19:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

:oops: 10x :twisted:

Lucian .... ai pus neoanele ? :lol:

sebi{ 06-07-05 20:20

tot io

2 Attachment(s)
io acu postez peste tot sa nu ma injuratzi dar vreau sa vad ce se poate face din jucaria mea

xxdadixx 06-07-05 23:26

Io nush ce mai vrei tu pe meganu ala ca in afara de jante si folie nu-i lipseste nimic, poate un cip tuning si muzica :D

sebi{ 07-07-05 08:33

Re:

Quote:

Io nush ce mai vrei tu pe meganu ala ca in afara de jante si folie nu-i lipseste nimic, poate un cip tuning si muzica :D

muzica este ceva dar de restu nu am bani :D

tng 08-07-05 15:39

Re:

Quote:

pai poate ca vrea alte spolere/praguri/sticker (sa-l scoti pe ala care il are si sa-i pui altu),alta culoare pe masina,trese.Mai ar fi :roll:

Master_of_Ice 08-07-05 18:20

5 Attachment(s)
Ma poti ajuta cu un tuning la jeepul asta? as vrea daca poti sa o faci neagra..in rest faci cum crezi tu..

tekno 08-07-05 19:04

1 Attachment(s)
sincer... yo asha l-ash face ca in poza de mai jos :twisted: extreme off road baby :twisted:

ca sa i-l faca in photoshop ar trebui o poza in care mashina sa fie mai curata :wink:

Master_of_Ice 08-07-05 19:45

4 Attachment(s)
Eu ma gandeam la asa ceva..ma rog, nu exact dar mai street decat off-road in orice caz, mai ales ca eu nu sunt fan off-road si o sa merg mai mult prin oras cu masina..
si nu se poate face nimic cu pozele? :(

HoricutzWSR 10-07-05 19:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Master_of_Ice\"
Eu ma gandeam la asa ceva..ma rog, nu exact dar mai street decat off-road in orice caz, mai ales ca eu nu sunt fan off-road si o sa merg mai mult prin oras cu masina..
si nu se poate face nimic cu pozele? :(

incerc eu ceva .... :oops:

sandrin 04-08-05 16:58

1 Attachment(s)
Salut Allz , Sunt nou pe forum :wink: , sper sa ma imprietenesc cu toti de aici... si sa ne intelegem.... As vrea si eu un tuning pentru loganul din poza.... :lol:

Multumesc ! :P

Bla..bla

tekno 04-08-05 17:46

tuning?
pune suspensii sport, ushureaza volanta, pune un ax cu came cu unghiuri mai mari, ushureaza pistoanele, o turbina acolo, frane... :roll: :lol:

a. da... datzi foc ba!

Ju!ceD 12-12-05 08:41

1 Attachment(s)
XxDADIxX bagate la asta :)

All times are GMT +2. The time now is 00:56.

- Copyright 2026 4Tuning