Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Intalnire 4tuning HD / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25941-intalnire-4tuning-hd-deva.html)

F.R.Sonic 06-04-07 17:14

Re: Intalnire 4tuning HD / Deva

Super idee sa ne intalnim la raliu sa mergem in "coloana" :D ... cu competitia pe timp iara e idee buna da asta ramane la alegerea celor cu masini mai cat de cat tari...ca yo cu dacia ce timp sa scot??...

alexinho 06-04-07 17:58

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 837244)
si cam cand va fi data viitoare ? la raliu sa vedem cu incing altzii cauciucurile ??? , sau daca nu, fac si eu o propunere sa facem o competitie de TIMP sau chiar DRIFT pe serpentine baraj :D ( exclus GYM daca e pe ud ) :D sa fie mai palpitant :P:P:P ...de liniutze sau cam saturat totzi

suna bine bine de tot.....;)

VectraB 06-04-07 18:16

De acord.:)
Voi fi acolo!

BAD-GUY 07-04-07 00:23

Quote:

Originally Posted by CBY (Post 837244)
si cam cand va fi data viitoare ? la raliu sa vedem cu incing altzii cauciucurile ??? , sau daca nu, fac si eu o propunere sa facem o competitie de TIMP sau chiar DRIFT pe serpentine baraj :D ( exclus GYM daca e pe ud ) :D sa fie mai palpitant :P:P:P ...de liniutze sau cam saturat totzi

E prea rau drumu pe acolo...mai bine pe Silvas...si in nici un caz drift...decat daca ploua :).

BAD-GUY 07-04-07 00:24

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 837256)
Super idee sa ne intalnim la raliu sa mergem in "coloana" :D ... cu competitia pe timp iara e idee buna da asta ramane la alegerea celor cu masini mai cat de cat tari...ca yo cu dacia ce timp sa scot??...

Idee e sa ne intalnim...acuma ca mergem sau nu in coloana ce mai conteaza :).

fratzika 07-04-07 11:47

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 837951)
Idee e sa ne intalnim...acuma ca mergem sau nu in coloana ce mai conteaza :).

Vezi Adi ca incep sa apara si masini tari prin zona!!!

PS. Am vazut aseara la Crama o masinutza alba cu nr. de Franta super misto tunarita, nu stiu ce era...nu am apucat sa o inspectez un pic.

BAD-GUY 07-04-07 12:57

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 839841)

Masini or fi dar i got skills man :D

mutzu 07-04-07 19:53

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 839946)

Oricine putea sa zica asta, numai tu nu :)

Kedy 07-04-07 19:54

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 839841)

PS. Am vazut aseara la Crama o masinutza alba cu nr. de Franta super misto tunarita, nu stiu ce era...nu am apucat sa o inspectez un pic.

Este un Peugeot 405 o fost de vanzare in deva masina.
Din cate se pare or luat-o aia din micro 5 ai lui Jelea pe unul din ei l-am vazut cu ea pe la cazinoul de deasupra stadionului.
Frumusica masinutza.8)

CBY 07-04-07 20:52

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 840638)

de ce mah ?!?! - are si el permis ca tot omul , poate are si de "pilot" :P , sau poate ca ,,,conduce ca un adevarat racer profesionist :D .

BAD-GUY 07-04-07 22:11

Quote:

Inainte mai mergea sa zicetzi asta...nu aveam masina etc. etc. ... acuma s-au mai schimbat lucrurile... numai cu mg'u am deja 8000 de km... la activ, cu bmw'u inca vreo 5000 deci experientza si cu tractiune fatza si cu spate,si amandoua cu peste 140 de cai...nu se pot lauda multzi dintre voi cu asa ceva,am mai condus si altele dar nu are rost sa va mai zic...

Pace man.

VectraB 07-04-07 23:16

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 840889)
Inainte mai mergea sa zicetzi asta...nu aveam masina etc. etc. ... acuma s-au mai schimbat lucrurile... numai cu mg'u am deja 8000 de km... la activ, cu bmw'u inca vreo 5000 deci experientza si cu tractiune fatza si cu spate,si amandoua cu peste 140 de cai...nu se pot lauda multzi dintre voi cu asa ceva,am mai condus si altele dar nu are rost sa va mai zic...

Pace man.

Deci domnu BAD-GUY nu ne putem exprima skill-ul(indemanarea )in ale condusului in functie de km parcursi si de puterea motoarelor pe care le-am condus, deoarece eu in viata reala sunt sofer de TIR si fac cam 12000 km pe luna iar ca si masina am un DAF FX95 cu un motor ce dezvolta 450 hp.

Deci cum stam cu SKILL-UL???:ihearu:

Sper din tot sufletul ca nu te-am suparat.

Cu respekt VectraB

mutzu 08-04-07 00:37

Quote:

Originally Posted by VectraB (Post 840968)
Deci domnu BAD-GUY nu ne putem exprima skill-ul(indemanarea )in ale condusului in functie de km parcursi si de puterea motoarelor pe care le-am condus, deoarece eu in viata reala sunt sofer de TIR si fac cam 12000 km pe luna iar ca si masina am un DAF FX95 cu un motor ce dezvolta 450 hp.

Deci cum stam cu SKILL-UL???:ihearu:

Cu respekt VectraB

Un raspuns, perfect.
O sa te rog sa nu-ti pui mintea cu Bad-Guy, pt ca nu o sa ajungi niciodata la o intelegere, asa e el, sufera, nu e bai, o sa-l cunosti si-o sa-l intelegi.
El are aia 13.000 de care zice, daca-i are, de toti.Restu ii are pe NFS 1,2,3,4 si Underground.. placile video fac sa para jocul realist, dar nici asa, ca sa acumulezi experienta din asta..
De aici, tragi tu concluzia:)
Bafta:)

sNap7 08-04-07 12:07

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 839946)

Quote:

Touch Point ! :lol:
1-0 pt mutzu ;)

sNap7 08-04-07 12:15

Eu am cea mai mare experienta in ale condusului. M-am jucat toate NFS-urile incepand cu NFS 2 pana la NFS Carbon. Daca-mi aduc bine aminte, in NFS 2 cu ceva coduri am condus si o buturuga, o cutie si un dinozaur. Deci am experienta si pe asa ceva + vreo 6.000 pe dacioasa :lol: :lol: :lol:

Bad-Guy, stiu persoane care nu au condus niciodata o masina peste 140 de cai si cu toate astea te au la degetul mic in ale condusului.

PS : aveau kilometraj masinile din NFS ?!

2-0 pt mutzu ;)

CBY 08-04-07 15:14

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 840889)

Pace man.

...:)) da , esti un adevarat profesionist , cu 13000km la activ ne dai lectzii la totzi, itzi doresc o vara fara incidente si sa o stapanesti sanatos , ... ,
PS: cred ca pe tine te conduce masina nu tu, cu experienta pe care o ai .

F.R.Sonic 08-04-07 18:18

Quote:

Originally Posted by fratzika

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY
Masini or fi dar i got skills man

Quote:

Originally Posted by mutzu
Oricine putea sa zica asta, numai tu nu

Quote:

Originally Posted by Kedy
Este un Peugeot 405 o fost de vanzare in deva masina.
Din cate se pare or luat-o aia din micro 5 ai lui Jelea pe unul din ei l-am vazut cu ea pe la cazinoul de deasupra stadionului.
Frumusica masinutza.

Quote:

Originally Posted by CBY
de ce mah ?!?! - are si el permis ca tot omul , poate are si de "pilot" , sau poate ca ,,,conduce ca un adevarat racer profesionist .

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY

Pace man.

Quote:

Originally Posted by VectraB

Deci cum stam cu SKILL-UL???

Cu respekt VectraB

Quote:

Originally Posted by mutzu
Un raspuns, perfect.
O sa te rog sa nu-ti pui mintea cu Bad-Guy, pt ca nu o sa ajungi niciodata la o intelegere, asa e el, sufera, nu e bai, o sa-l cunosti si-o sa-l intelegi.
El are aia 13.000 de care zice, daca-i are, de toti.Restu ii are pe NFS 1,2,3,4 si Underground.. placile video fac sa para jocul realist, dar nici asa, ca sa acumulezi experienta din asta..
De aici, tragi tu concluzia
Bafta

Quote:

Originally Posted by sNap7
Touch Point !
1-0 pt mutzu

Quote:

Originally Posted by sNap7
Eu am cea mai mare experienta in ale condusului. M-am jucat toate NFS-urile incepand cu NFS 2 pana la NFS Carbon. Daca-mi aduc bine aminte, in NFS 2 cu ceva coduri am condus si o buturuga, o cutie si un dinozaur. Deci am experienta si pe asa ceva + vreo 6.000 pe dacioasa

Bad-Guy, stiu persoane care nu au condus niciodata o masina peste 140 de cai si cu toate astea te au la degetul mic in ale condusului.

PS : aveau kilometraj masinile din NFS ?!

2-0 pt mutzu

Quote:

Originally Posted by CBY
... da , esti un adevarat profesionist , cu 13000km la activ ne dai lectzii la totzi, itzi doresc o vara fara incidente si sa o stapanesti sanatos , ... ,
PS: cred ca pe tine te conduce masina nu tu, cu experienta pe care o ai .

:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah:
Sunteti toti FOARTE Off-Topic!!!!
Discutati pe topicul cu discutzii :chainsaw:
Sau faceti un topic ceva de genu: Mistocareala :)
ce treaba au toate discutiile de mai sus cu Topicul asta cu intalnirea:confused:

HD-21-ARD 09-04-07 12:59

scuze ca intervin si eu da.......... cred ca e cazul....
sorry bad-guy dar in cat timp ai facut tu kilometri astia?
si ce legatura au cu "skill-ul" acuma no........
zi o masina cu care ai curaj sa te infrunti la ce vrei tu........si unde vrei tu...

fast_racer_sonik : Este topic de Discutzii!!! Urmatorul off-topic il sterg fara sa mai intreb!!! :p(fara suparare):hug:

sNap7 09-04-07 21:27

Ce ziceti, n-ar merge o intalnire 4tuning HD / Deva pe data de 14 Aprilie (sambata asta) ?? Haideti sa o facem lata ca si data trecuta la Deva care, dupa parerea mea a fost cea mai reusita intalnire de-a noastra :D

Ne bagam ?!

xxdadixx 09-04-07 22:29

I'm in........ !

VectraB 09-04-07 23:23

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 842982)
Ce ziceti, n-ar merge o intalnire 4tuning HD / Deva pe data de 14 Aprilie (sambata asta) ?? Haideti sa o facem lata ca si data trecuta la Deva care, dupa parerea mea a fost cea mai reusita intalnire de-a noastra :D

Ne bagam ?!

Klar ca ne bagam doara io nu v-am vazut la fatza asa ca deabea astept:lol:

Cu respekt VectraB

F.R.Sonic 10-04-07 00:32

Ne bagam ;) !!! sper ca nu ne fugareste iar jandarmeria :lol: ...riscu meseriei, nu?

fratzika 10-04-07 13:06

Si eu sunt(voi fi acolo) acolo...:D

HD-21-ARD 10-04-07 18:50

se ofera careva sa ma transporte si pe mine???

sNap7 10-04-07 21:00

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 844513)

pana la stadion ?!

F.R.Sonic 11-04-07 10:36

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 844513)

Hai in hunedoara cu maxi-taxi si te duc eu :D ....sNap7 zi-ne si o ora....eu sper sa pot ajunge si sa nu trebuiasca sa merg la lucru ...om' vedeam

sNap7 11-04-07 11:07

14 martie, ora 21:00 in parcarea de la stadion si de acolo vedem noi :D

Kedy 11-04-07 12:20

Sper sa ajung si eu, depinde de Bogdan daca nu merge la servici.

xxdadixx 12-04-07 18:55

Aprilie 2007

F.R.Sonic 13-04-07 00:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 845624)
14 martie, ora 21:00 in parcarea de la stadion si de acolo vedem noi :D

Dadi zice bine ;) ..14 aprilie nu martie:lol: si anu 2007 se subantelege...
Si pt Bad-Guy: Te rog nu mai fa off-topic pe aici...dak vrei sa le raspunzi este topic de provocari ...sunt sigur ca lumea abea asteapta sa te vada la actiune.
Am spus pe pagina cealalata ca nu mai tolerez off-topicu...
Deci pana una alta...
Hold Your Horses!!!!

Quote:

Originally Posted by Kedy
Sper sa ajung si eu, depinde de Bogdan daca nu merge la servici.

nu stiu daca o sa merg la intalnire pt ca sunt foarte racit(sper sa faceti poze sa vad si eu)...doar dak imi revin cat de cat te gasesc eu dak merg o sa te iau cu mine ;)

sNap7 13-04-07 09:12

Scuzati, 14 Aprilie :D
Hai mah Bogdane ce naiba .. doar vii cu masina nu pe jos. :(

Takashy_Vtec18 13-04-07 16:01

nAAA...foarte fain...daca nu am internet si telefon pe cosmote...nu mai am cum sa comunic cu voi.........De data asta ratez intalnirea ...........asta este...ma sper sa facetzi ceva poze......

xxdadixx 15-04-07 03:45

Pt SNAP7 astea-s jantele: http://www.pneus-expert.ro/products_..._293_0-P36.php

sNap7 15-04-07 10:18

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 852071)

pfuai ce le-ai nimerit :D
Eu cred ca ai castigat cv tricou si la concurs de ghicit jante :-P

F.R.Sonic 15-04-07 14:30

Alea-s jantele de pe 206-le rosu si cel negru ce au fost aseara la intalnire:p...ziceti si voi sa stie lumea cei cu ele
Mai incolo o sa punem si pozele facute ieri

fratzika 15-04-07 15:06

Chiar daca nu s-au incins cauciucurile aseara, a fost o intalnire placuta...astept next event...in urmatoarele 4 saptamani :(

VectraB 15-04-07 20:33

io zic ca sor incins o tzara cel putzin io si cu bad guy nu neam lasat fara o mica tura de fortza."nu a fost rau de inceput"

F.R.Sonic 15-04-07 23:42

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VectraB
io zic ca sor incins o tzara cel putzin io si cu bad guy nu neam lasat fara o mica tura de fortza."nu a fost rau de inceput"

pai bine ba :p nu puteatzi sa va incingetzi mai repede :lol: ...ati asteptat sa plec eu?....lasa ca next time plec ultimu:)

Uite pozele de la intalnire...facute de Kedy(deci pe el sa-l certatzi pt claritate) :D eu doar le-am uploadat

Takashy_Vtec18 16-04-07 02:07

Na faina intalnire..... Un 10 pt Poze....asa cum sunt..sunt bune si alea.....MAcar o fost fainnn...??? BAgatzi detaliii ...ca yo am fost absent(din pacate :( ....) !!

alexinho 16-04-07 10:26

a fost frumos......dar pt data viitoare promit sa-i provoc mai tare k sa incinga shi cauciucurile............:lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:19.

- Copyright 2026 4Tuning