![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Super idee sa ne intalnim la raliu sa mergem in "coloana" :D ... cu competitia pe timp iara e idee buna da asta ramane la alegerea celor cu masini mai cat de cat tari...ca yo cu dacia ce timp sa scot??...
|
Quote:
|
De acord.:)
Voi fi acolo! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS. Am vazut aseara la Crama o masinutza alba cu nr. de Franta super misto tunarita, nu stiu ce era...nu am apucat sa o inspectez un pic. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din cate se pare or luat-o aia din micro 5 ai lui Jelea pe unul din ei l-am vazut cu ea pe la cazinoul de deasupra stadionului. Frumusica masinutza.8) |
Quote:
|
Quote:
Pace man. |
Quote:
Deci domnu BAD-GUY nu ne putem exprima skill-ul(indemanarea )in ale condusului in functie de km parcursi si de puterea motoarelor pe care le-am condus, deoarece eu in viata reala sunt sofer de TIR si fac cam 12000 km pe luna iar ca si masina am un DAF FX95 cu un motor ce dezvolta 450 hp. Deci cum stam cu SKILL-UL???:ihearu: Sper din tot sufletul ca nu te-am suparat. Cu respekt VectraB |
Quote:
O sa te rog sa nu-ti pui mintea cu Bad-Guy, pt ca nu o sa ajungi niciodata la o intelegere, asa e el, sufera, nu e bai, o sa-l cunosti si-o sa-l intelegi. El are aia 13.000 de care zice, daca-i are, de toti.Restu ii are pe NFS 1,2,3,4 si Underground.. placile video fac sa para jocul realist, dar nici asa, ca sa acumulezi experienta din asta.. De aici, tragi tu concluzia:) Bafta:) |
Quote:
Quote:
1-0 pt mutzu ;) |
Eu am cea mai mare experienta in ale condusului. M-am jucat toate NFS-urile incepand cu NFS 2 pana la NFS Carbon. Daca-mi aduc bine aminte, in NFS 2 cu ceva coduri am condus si o buturuga, o cutie si un dinozaur. Deci am experienta si pe asa ceva + vreo 6.000 pe dacioasa :lol: :lol: :lol:
Bad-Guy, stiu persoane care nu au condus niciodata o masina peste 140 de cai si cu toate astea te au la degetul mic in ale condusului. PS : aveau kilometraj masinile din NFS ?! 2-0 pt mutzu ;) |
Quote:
PS: cred ca pe tine te conduce masina nu tu, cu experienta pe care o ai . |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: Sunteti toti FOARTE Off-Topic!!!! Discutati pe topicul cu discutzii :chainsaw: Sau faceti un topic ceva de genu: Mistocareala :) ce treaba au toate discutiile de mai sus cu Topicul asta cu intalnirea:confused: |
scuze ca intervin si eu da.......... cred ca e cazul....
sorry bad-guy dar in cat timp ai facut tu kilometri astia? si ce legatura au cu "skill-ul" acuma no........ zi o masina cu care ai curaj sa te infrunti la ce vrei tu........si unde vrei tu... fast_racer_sonik : Este topic de Discutzii!!! Urmatorul off-topic il sterg fara sa mai intreb!!! :p(fara suparare):hug: |
Ce ziceti, n-ar merge o intalnire 4tuning HD / Deva pe data de 14 Aprilie (sambata asta) ?? Haideti sa o facem lata ca si data trecuta la Deva care, dupa parerea mea a fost cea mai reusita intalnire de-a noastra :D
Ne bagam ?! |
I'm in........ !
|
Quote:
Cu respekt VectraB |
Ne bagam ;) !!! sper ca nu ne fugareste iar jandarmeria :lol: ...riscu meseriei, nu?
|
Si eu sunt(voi fi acolo) acolo...:D
|
se ofera careva sa ma transporte si pe mine???
|
Quote:
|
Quote:
|
14 martie, ora 21:00 in parcarea de la stadion si de acolo vedem noi :D
|
Sper sa ajung si eu, depinde de Bogdan daca nu merge la servici.
|
Aprilie 2007
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si pt Bad-Guy: Te rog nu mai fa off-topic pe aici...dak vrei sa le raspunzi este topic de provocari ...sunt sigur ca lumea abea asteapta sa te vada la actiune. Am spus pe pagina cealalata ca nu mai tolerez off-topicu... Deci pana una alta... Hold Your Horses!!!! Quote:
|
Scuzati, 14 Aprilie :D
Hai mah Bogdane ce naiba .. doar vii cu masina nu pe jos. :( |
nAAA...foarte fain...daca nu am internet si telefon pe cosmote...nu mai am cum sa comunic cu voi.........De data asta ratez intalnirea ...........asta este...ma sper sa facetzi ceva poze......
|
Pt SNAP7 astea-s jantele: http://www.pneus-expert.ro/products_..._293_0-P36.php
|
Quote:
Eu cred ca ai castigat cv tricou si la concurs de ghicit jante :-P |
Alea-s jantele de pe 206-le rosu si cel negru ce au fost aseara la intalnire:p...ziceti si voi sa stie lumea cei cu ele
Mai incolo o sa punem si pozele facute ieri |
Chiar daca nu s-au incins cauciucurile aseara, a fost o intalnire placuta...astept next event...in urmatoarele 4 saptamani :(
|
io zic ca sor incins o tzara cel putzin io si cu bad guy nu neam lasat fara o mica tura de fortza."nu a fost rau de inceput"
|
14 Attachment(s)
Quote:
Uite pozele de la intalnire...facute de Kedy(deci pe el sa-l certatzi pt claritate) :D eu doar le-am uploadat |
Na faina intalnire..... Un 10 pt Poze....asa cum sunt..sunt bune si alea.....MAcar o fost fainnn...??? BAgatzi detaliii ...ca yo am fost absent(din pacate :( ....) !!
|
a fost frumos......dar pt data viitoare promit sa-i provoc mai tare k sa incinga shi cauciucurile............:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning