![]() |
Re: Anvelope Noi - Sub Pretul Concurentei
Quote:
nu mai devreme de saptamana viitoare, ce zici ? le dau drumu' ? daca, da...mai pune-mi o data mobilul tau...il am pe undeva p'aici, dar imi este lene sa scobesc dupa el...PLS Bogdan |
225/40 R18 de preferinta Continental Sport Contact 2 sau similare cu acelasi profil.
Multumesc, Razvan |
1 Attachment(s)
Quote:
acestea sunt toate...atentie la coloana verde/rosie care iti spune exact cate mai sunt disponibile in acest moment...la ei, la noi in 7-8 zile Bogdan |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bogdan |
1 Attachment(s)
Sevi te salut,
am si pentru tine o lista intreaga...baga un ochi !! Bogdan, |
-Ce avem cu livrare rapida dimensiunea asta?
-190/50-ZR17- |
1 Attachment(s)
Quote:
in cel mai "fericit" scenariu, le comad luni, le primeste marti (in Jermania), miercuri de dimineata pleaca spre Ro, joi noapte sunt la mine, abia vineri ne putem vedea...inca o data acesta este scenariu "ideal" si cel mai rapid...altfel nu se poate daca vrei asa, baga un ochi in lista de mai jos si alege ceva...ar mai fi o varianta, Continental Road Atackk la 175 eur, vi si in seara asta si l-ai luat...este guma mea dar eu nu am nevoie de ea ..maine...mai pot sa astept ce zici ? Bogdan 0744 363678 |
-Ai si pe privat......al 6"lea de sus in jos la 154 de E.
-Te sun maine sa vb de kash. |
195/45/15 bune si cele mai ieftine! prpfil vara- ploaie, baga pretul!
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai jos, lista cu preturi in euro, (preturile sunt cele finale) coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt disponibile la ei...la noi in 7-8 zile Bogdan, |
Spune-mi si mie un stoc la anv. iarna 205/55/16.
Mersi!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
@andreas22 te salut sunt impresionat !!! un om gospodar....ok alege tu din lista de mai jos si ai grija ca pretul este in euro cu all inclusive la Bucuresti, iar coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt disponibile in acest moment la ei....la noi ajung in 7-8 zile (din momentul unui avans) numai bine Bogdan, |
-Recomand cu incredere. Multumesc.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Lao te astept.... Bogdan |
Quote:
|
Quote:
|
salut! caut anvelope 225/45-17 si 245/45-17... toyo proxes 4, falken ze 512...sau orice altceva pe dimensiuile astea (in afara de bridgestone,michelin, continental si anonimi)... mersi
|
Quote:
saluti, la 225 am gasit asa: 225/45R17XL 94Y/ZR T1R TOYO la 135 eur 225/45R17 ZR FK-04 FALKEN cu stocul pe 0 la 245: 245/45R17XL 99Y/ZR T1R la 165..dar mai este doar una singura pe stoc iar la FALKEN FK451 sau FK-04 aceias situatie ...stoc 0 Bogdan |
sal bogdan un 205-40/35-17 si un 245-35-17 gasim???
|
salut, pentru ATV ai?
ma intereseaza 25x8-12 25x10-12 |
2 Attachment(s)
Quote:
din pacate aceste sunt toate...205/35-17...nada !! o zi buna Bogdan |
2 Attachment(s)
Quote:
da, am si pentru ATV-uri...vezi mai jos Bogdan |
Salut,
cine ma poate ajuta cu un set de anvelope de iarna 225/50R1794V cu sau fara jante, noi, firma buna (Nokian, Vredestein, Michelin,etc) si , normal pret mai bun decat ce gasesc pe piata locala. Merci, Valentin [email protected] |
Quote:
acestea sunt singurele oferte pe dim ceruta, de iarna, 225/50R17 94V W300 RFT HANKOOK la 165/eur 225/50R17 94V LM22 BRIDGESTON la 188/eur Bogdan |
175/65/R14 de iarna la ce preturi ai?
|
1 Attachment(s)
Quote:
acestea sunt preturile mele pentru dim ceruta daca gasesti ceva, imi spui si in 6-7 zile sunt in Bucuresti coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt pe stoc in acest moment la ei iar pretul este in euro Bogdan |
spune-mi si mie te rog ... ai ceva 195.60.15 pentru iarna. in special ma intereseaza fulda montero, 2 bucati.
|
Salut
Ma intereseaza si pe mine, daca ai pe stoc 2 anvelope 205/50/16 sau 195/50/16 de iarna. Multumesc. Eventual daca poti sa-mi dai un mesaj pe mail la [email protected] ca intru mai rar pe forum. Multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
alege din tabelul de mai jos, Bogdan |
2 Attachment(s)
Quote:
vezi daca gasesti ceva interesant in cele doua tabele....din pacate pe dimensiune asta, este tot ce am gasit Bogdan, |
anvelope pe 20 ai cu talon 30 sau 35?
|
Quote:
DA am cu 20 de inci si cu talon de 25, 30 35...etc spune ce dimensiune cauti defapt Bogdan |
ma ntereseaza 2x 305/30/20
2x 255/35/20 |
sal, ma intereseaza si pe mine 2 bucati de iarna 225/55/16, ms
|
Salut! 205/45/17 ce ai? si al ce preturi ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
ai un tabel mai jos cu tot ce am gasit pe dim ceruta... coloana verde/rosie iti spune exact cate mai sunt disponibile in acest moment la ei...la noi in 8-9 zile...poate si un pic mai mult acum cu sarbatorile si cu nebunia pachetelor care navalesc peste noi... altfel Sarbatorile cu bine Bogdan |
1 Attachment(s)
Quote:
ai si tu un tabel mai jos cu tot ce am gasit pe aceea dimensiune de iarna... coloana verde/rosie iti spune exact cate mai sunt disponibile in acest moment la ei...la noi in 8-9 zile...poate si un pic mai mult acum cu sarbatorile si cu nebunia pachetelor care navalesc peste noi... altfel Sarbatorile cu bine Bogdan |
4 Attachment(s)
Quote:
am urmatoarea problema: - daca introduc in baza de date cele trei valori la varianta propusa de tine cu 305/30/20 nu-mi da nici macar un rezultat - daca scot "30-ul" ai deja doua obtiuni (vezi attach) - daca scot "305-ul" si las 30 si 20 iaras gasim...lucruri nu stiu ce sa-ti spun daca tu esti sigur 100% ca aceasta dim se face, inseamna ca eu, nu o am...dar inclin sa cred ca nu exista...poate ma insel in schimb pentru 255/35/20 ai de unde alege... bafta si Sarbatorile cu bine Bogdan PS: coloana verde/rosie iti spune cate mai sunt disponibile in acest moment...la ei, la noi in 7-9 zile din momentul unui avans PS 2: in poza este un maxxis... |
Salve ! Ce ai de vara inalta performanta pe dimensiunea 235/35/19 ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning