Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

Teroarea 29-10-06 17:44

Re: Discutii despre cursa

da am auzit un comentariu de la un tzaran care vorbea de txa zicea : degeaba are masina asa tare ,ca nu stie sa o repare.. niste ratoni ce sa le faci de comentat sunt buni si alti tarani aia care s`au ingramadit pe masina lui inteleg frate te duci te uiti odata da pleci nu stai acolo langa omu ala si iar asa toti cu mainyle pe ea oricum chiar daca nu l`am vazut in actiune pe pista ma bucur ca l`am vazut live:lol:

Danny-future STN 29-10-06 17:47

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 603371)
da am auzit un comentariu de la un tzaran care vorbea de txa zicea : degeaba are masina asa tare ,ca nu stie sa o repare.. niste ratoni ce sa le faci de comentat sunt buni si alti tarani aia care s`au ingramadit pe masina lui inteleg frate te duci te uiti odata da pleci nu stai acolo langa omu ala si iar asa toti cu mainyle pe ea oricum chiar daca nu l`am vazut in actiune pe pista ma bucur ca l`am vazut live:lol:

Mult prea tare masina,poate sa zica orice tzaran ce o zice,desi imi pare rau ca nu am vazut-o decat la start si atunci nu de foarte aproape,mi-ar fi placut sa stau sa o analizez mai atent dar nu aveam chef sa ma iau la tranta cu toti tzaranii pt asta ....

NightClubRacer 29-10-06 17:52

un public care nu avea treaba, prea disperati si foarte curiosi...in plus faceau la comentarii de te apucat nervii si nu stiai cu ce sa ii pocnesti(mari doctori ce se credeau in ale tuningului). Oricum daca se putea pune si public pe cealalata parte a pistei, era mai mult mai bine si nu era asea ingramadeala. :)

dj16xxs 29-10-06 18:00

astia sunt 90% din publicul nostru....gura multa si degeaba....

fiderzen 29-10-06 18:20

a fost tare cand s-a dat sgm cu bmw ala negru....incepusera sa zica chestii de genu: ce cauta si dacia aia langa BEMVEU ala....?...si cand a plecat si a castigat sgm au ramas cu gura cascata toti coclitii aia...asa zisi ''cunoscatori'' ..in rest a fost frumos :D

DolusD 29-10-06 18:32

poze sau filme ??? hai ma pls ca yo nu ajunsai :( :( :( adik nu avusai cu cine si singur imi fu groaza sa plec la drum :( :( cine are sa posteze pls !

thor 29-10-06 18:35

intrebare ,intrebatoare: al cui e Seat`ul Galben?..

alex_g 29-10-06 19:02

Ce mi se face mie greata ca tot aia de fac baza de altii se agita si pe forum.

@NightClubRacer:bataie de joc si fara obraz mi se pare cand inviti prietena la restaurant ca tu ai rezervare de la 7 si ea abia vine pe la si jumatate! Tu la examene ajungi dupa ora de incepere?Acolo mai ai tupeul ca e bataie de joc ca din vina ta nu ai ajuns la timp?

Felicitari baietilor ce au batatut atata drum pentru a face spectacol si nu se agita ca altii pe forum!

AR33COP 29-10-06 19:12

care a fost cea mai tare masina la grupa cea mai mare?mustangul?

yknot 29-10-06 19:25

bravo bogdane, inca o data r5-ul e la inaltime ;)

thor 29-10-06 19:31

m-am uitat acum la niste filme,facute la Craiova..destul de riscant cu oamenii asa aproape de zona de rulare,am vazut chiar in timpul cursei doi cum treceau alene pista...Doamne fereste de vreun accident....brrr...eneway..cel mai frumos,Ferrari vs Bmw...:P)

alex_g 29-10-06 19:34

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 603469)

Evo, a luat grupa.

AR33COP 29-10-06 19:38

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603511)
Evo, a luat grupa.

detalii evo poti da?
si vad ca mai apare ceva ferrari?

MaF|OtU 29-10-06 19:38

Quote:

Evo, a luat grupa.

Avand in vedere ca mustangul e stock sau ma insel ?

alex_g 29-10-06 19:45

Quote:

Originally Posted by MaF|OtU (Post 603518)
Avand in vedere ca mustangul e stock sau ma insel ?

Nu sunt eu in masura sa vb ca nu e masina mea,proprietarul daca vrea sa dea detalii.

@AR33COP: Evo negru stock al lui radu_lkv,mai multe detalii si film va da robert.

AR33COP 29-10-06 19:48

gata.ms.sint multumit.

Danny-future STN 29-10-06 19:49

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603527)
Nu sunt eu in masura sa vb ca nu e masina mea,proprietarul daca vrea sa dea detalii.

@AR33COP: Evo negru stock al lui radu_lkv,mai multe detalii si film va da robert.

Nici evo nici mustangul nusunt stock din cate stiam eu .......

Danny-future STN 29-10-06 19:50

Quote:

Originally Posted by thor (Post 603506)
m-am uitat acum la niste filme,facute la Craiova..destul de riscant cu oamenii asa aproape de zona de rulare,am vazut chiar in timpul cursei doi cum treceau alene pista...Doamne fereste de vreun accident....brrr...eneway..cel mai frumos,Ferrari vs Bmw...:P)

Esti sigur ca era ferrari???Esti sigur ca era de la Craiova ???
Eu fusei la cursa si nu vazui niciun ferrari

NightClubRacer 29-10-06 19:51

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603454)
Ce mi se face mie greata ca tot aia de fac baza de altii se agita si pe forum.

@NightClubRacer:bataie de joc si fara obraz mi se pare cand inviti prietena la restaurant ca tu ai rezervare de la 7 si ea abia vine pe la si jumatate! Tu la examene ajungi dupa ora de incepere?Acolo mai ai tupeul ca e bataie de joc ca din vina ta nu ai ajuns la timp?

Felicitari baietilor ce au batatut atata drum pentru a face spectacol si nu se agita ca altii pe forum!

astra rosie a ajuns la ora 11:05 la inscrieri, doar vroiam sa zic ca ne-ati grabit degeaba, ca oricum nu s-a inceput la 12 si nici nu s-a inchis la 11 inscrierea. Si la examene daca m-ai intarzii 10-15min unii te primesc, altii nu. Bravo voua cei din Ghost ca ati dus acesta competitie la final!!! numai are rost sa ne razboim pe tema asta.

alex_g 29-10-06 19:55

Quote:

Originally Posted by Danny-***ure STN (Post 603532)
Nici evo nici mustangul nusunt stock din cate stiam eu .......

Radu imi e prieten si stiu FOARTE BINE ca masina nu are nimic pe ea.

AR33COP 29-10-06 20:00

adica 200 si ceva de cai?

EVOLUTION8 29-10-06 20:03

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 603329)
In sfarsit o cursa care se termina cu bine, dar se putea mult mai bine. Nu prea sa tinut cont la unele grupe de cp, dar asta e... A fost marfa si vreau sa ii felicit pe organizatori pentru initiati-va! Cam goala grupa A1 :D

Adika ???
Fii mai explicit sa inteleg la ce te referi.

Al3xius 29-10-06 20:05

Quote:

Originally Posted by Danny-***ure STN (Post 603533)
Esti sigur ca era ferrari???Esti sigur ca era de la Craiova ???
Eu fusei la cursa si nu vazui niciun ferrari

Ce modificari stii tu ca are ? Ia uimeste-ma pe pm sa nu facem offtopic ...asa se duce vorba aiurea !

Legat de cursa momentan nu comentez ! Publicul a fost mai rau ca in alte dati ! Sincer nu ma asteptam la asa mare turma de oi sa reaca prin santul ala ...tre sa fii un pic nebun sa faci chestia asta !

Multumim celor care au participat si celor care ne-au ajutat!

EVOLUTION8 29-10-06 20:09

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 603325)
nu se merita sa faci curse in craiova.....numai idioti in public,numai jmecheri numai lideri.....numai SEFI....eu am un gust amar rau de tot si imi pare cel mai rau de baietii de la bucuresti si anume de toba and stuff si de txa!!!....care au fost tratati cu curul....si nu numai ei....toata lumea!!!

De acord cu tine.
M-am cerat cu jandarmii ca sa o bag pe gagicamea pe pista sa faca poze si sa filmeze.A trebuit sa ii aduc tricou cu GRT sa o lase sa intre.............
ACR-ul vai mama lor.........

kandya 29-10-06 20:13

cursa din pctul meu de vedere a fost ok..dar publicul mi`a lasat un gust f amar...nesimtiti de mare clasa majoritatea...ghostu` a facut tot ce s`a putut face..dar in unele chestii esti cam legat de maini...!Felicitari pt tot ce ati facut...sper ca am ajutat cu cat am putut,am incercat sa nu mai las lumea sa treaca pe partea stanga,dar uneori imi era imposibil...!

Comentarii o sa fie mereu,fiecare poate e nemultumit de cate ceva..asta e..conteaza esentialul si munca depusa! ;)

h3llboy 29-10-06 20:14

pt inceput buna seara si bine v`am regasit

EVOLUTION8 29-10-06 20:15

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 603359)
majoritatea au plecat cu un gust amar, chiar si eu...si pe bune ca sa bati 250km, sa iei si amenda ca trebuia sa gonesti ca sa poti ajunge la ora 11:00 ca se inchide...e o bataie de joc. Nu vreau sa incep sa atac in stanga si in dreapta, dar nu este frumos. Sa dai nu stiu cat pe benzina si sa te dai o singura data...numai zic de cei care nici macar 1 data nu s-au dat si sa fi platit si taxa de inscriere.

P.S: numai zic de public...deasta nu e bine sa fie moca. Iar Dany ramane no 1 in grupa A1. :D

In medie daca mergi cu 120-130 faci 2,5 h de la Bucuresti,asta cu autostrada unde se lucreaza.Zii 3 ore.
Plecai de la 8 din Bucuresti(9 dupa ora veche)si ajungeai lejer.
Despre sistemul piramidal,da trebuia sa sa dea si pierzatorii intre ei,dar din pakate si cu parere de rau nu ai cu cine : ACR-ul.
Urmatoarea cursa iti garatez ca va fii facuta numai de noi si vor fii si grupe si libere.

EVOLUTION8 29-10-06 20:20

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 603469)

Nope.
EVO 9 ..........

alex_g 29-10-06 20:22

Acum si 2 filmulete interesante:

http://www.bestsharing.com/files/ms0...STANG.MPG.html

http://www.bestsharing.com/files/ms0...UBARU.MPG.html

Evo pleaca mai tarziu sa nu fie comentarii,ambele curse le-a castigat.

h3llboy 29-10-06 20:22

Si acuma sa trec la cele intimplate
vreau sa le multzumesc celor care au venit la cursa si vreau sa imi cer scuze personal pt cei care au venit din afara si a trebuit sa isi lase prietenele afara dar pur si simplu nu am putut face nimica ca aveam niste jandarmi linga mine care ma ***eau la icre ca decit unul intra in masina si nu maimult (inca o data scuzele mele dar mai mult nu am putut face) .
Amavut probleme care au aparut si au trebuit rezolvate urgent ( alexe ai un wisky sa imi dai ) si acuma revenind la jandarmi pur si simplu nu ma intelegeam cu ei de nici un fel de nici o culoare .
Ptcei din bucuresti va multzumesc ca atzi venit si atzi participat la cursa va multumesc pt shoul oferit si nu in ultimul rind pt intelegerea de care atzi dat dovada .
vreau sa ne intelegeti si pe noi ca si noi suntem oameni si incercam sa facem cit mai bine ceea ce facem numai ca orce ai face intotdeauna apar micile probleme neprevazute.
Salutari la toata lumea si sper ca sa apreciatzi ceea ce am facut .

DJ-24-ALN 29-10-06 20:22

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 603329)
In sfarsit o cursa care se termina cu bine, dar se putea mult mai bine. Nu prea sa tinut cont la unele grupe de cp, dar asta e... A fost marfa si vreau sa ii felicit pe organizatori pentru initiati-va! Cam goala grupa A1 :D

Te inseli amarnic! S-au respectat grupele fara greseala! Da-mi un exemplu daca poti! Am stat numai la start si stiu masinile care cum s-au dat!

AR33COP 29-10-06 20:24

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 603575)
Nope.
EVO 9 ..........

asta am aflat deja.citi cai?evo 9?

Rambonika 29-10-06 20:29

Quote:

Evo, a luat grupa.

exact ... cupa si diploma lui sunt la mine pt cateva zile 8) :D :lol: din pacate nu a putut ramane si la premiere :cry:

alex_g 29-10-06 20:30

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 603556)
Ce modificari stii tu ca are ? Ia uimeste-ma pe pm sa nu facem offtopic ...asa se duce vorba aiurea !

Legat de cursa momentan nu comentez ! Publicul a fost mai rau ca in alte dati ! Sincer nu ma asteptam la asa mare turma de oi sa reaca prin santul ala ...tre sa fii un pic nebun sa faci chestia asta !

Multumim celor care au participat si celor care ne-au ajutat!

Frate trebuie sa facem cum am zis eu cu ulei ars in sant sau umplut cu apa si bagati cocodili asa poate stateau dracu toti unde trebuie!:twisted:

NightClubRacer 29-10-06 20:31

Quote:

Originally Posted by DJ-24-ALN (Post 603582)
Te inseli amarnic! S-au respectat grupele fara greseala! Da-mi un exemplu daca poti! Am stat numai la start si stiu masinile care cum s-au dat!

la grupa A(66-85 CP) a intrat un cielo dohc 16v de 86 cp, plus evacuare,filtru si nu se mai stie ce avea, de ce nu a fost trecut in B?

Rambonika 29-10-06 20:35

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 603589)
Frate trebuie sa facem cum am zis eu cu ulei ars in sant sau umplut cu apa si bagati cocodili asa poate stateau dracu toti unde trebuie!:twisted:

eu si carla ne-am saturat cat le-am zis sa treaca in spatele gardurilor sau pe partea pe care am stat eu sa stea pe iarba... dar sincer eforturile noastre erau inutile pt ca nu te puteai intelege cu ei ...

EVOLUTION8 29-10-06 20:39

2 Attachment(s)
Eu citeam paginile din spatesi apoi am observat.Sorry.
EVO 9 este varianta de europa:
EVO 9 GSR 1410 kg 280 bhp si 344 nm.
Masina are al doilea catalizator dat jos,deoarece primul nu poate fii dat jos ca este incadrat de 2 sonde lamda.
Si limitarea de plecare la 5000 de rpm scoasa.
Din pakate cuciucurile comandate nu au sosit Sambata si am fost nevoiti sa se dea cu cele de pe masina care au 21.000 de km. :))
DAr destul de mucite.E fun de-a latul cu EVO.
UIte iti pun poze cu cauciucile.....
Pleca slab cu astea.
DAr chiar si asa tot a fost bun tinanad cont ca a si plekat mai tarziu sa nu existe comentarii de genul: A furat startul !!
Cele din poze sunt pe spate.
Cele din fatza inca nu sunt la sarme :)))

crdi 29-10-06 20:50

toata lumea vrea cate ceva . de la a verea pana la a face mai este mult si an primul rand ai foarte mare nevoie de putina educatie , In mare parte puteau fi si libere dar daca la start nu s-au putut baga mashini din cauza publiclui ACR-ul si Jandarmi au hot sa nu mai dea drumu la cursa.
Data viitoare o sa face o cursa cu intrare de 200 300 mii si o sa fim siguri ca nu vin toti ciu***i la cursa .
MULTUMIM TUTUROR PARTICIPANTILOR CARE AU VENIT DIN AFARA PT INTELEGERE SI PARTICIPARE .

bogdan_kwx 29-10-06 20:55

Hai ca nu a fost asa rau! e adevarat ca au mai trecut oamenii peste pista dar in mare masura siguranta a fost ok.mie mi s-a parut una din cele mai bune.Stiti cum e romanul" se pricepe la toate" de asta comenteaza si spun in majoritate prostii. ei sunt oameni neinformati si spun o gramada de ineptii.dar tu trebuie sa la zimbesti "amabil " si sa le dai "satisfactie"ce e in capul tau tot acolo ramine iar citeva vorbe in vint sunt ...ca si vintul ...zboara.Cind am venit am vazut la Slatina sediul ACR, vopsit cu un galben .... darapanat cu o dacie veche in fata parcata si cu un aro 244 cu platforma , ce sa zic ...jalnic.DAR degeaba blamati ACR .Doamna NITA este o femeie extraordinara si eu tin sa o felicit aici public pentru aportul dinsei.Alte matusi poate stateau sa bea cafeaua sau sa tricoteze.Dinsa face un lucru extraordinar.Daca ACR ar face in fiecare judet de doua ori pe an chestie de genul asta va las pe voi sa socotiti cite curse ar fi.La noi masinile tunate sint extrem de putine si e normal ca lumea sa se imbulzeasca sa le vada si sa comenteze pe seama lor.Sa nu intelegeti ca eu tin in brate ACR-ul, nu ma intereseaza cine organizeaza dar cu cit sunt mai multi cei ce organizeaza va interveni selectia naturala , cei buni ramin si cei mai slabi se ambitioneaza sa devina si mai buni.Analizati pe indelete si trageti concluzia singuri. Iar cei care chibiteaza , au 16 ani sau putin mai mult si maninca M-uri pe piine ascultati ce va spun "NU EXISTA".Mentineti stacheta pasiunii voastre cit mai sus si sa speram ca va fi mai bine data viitoare.
Toate bune.
PS. Salutari prietenilor si cunoscutilor din Craiova

Gabi 29-10-06 21:03

Quote:

Originally Posted by bogdan_kwx (Post 603621)
...

Poate cel mai obiectiv comentariu de pana acum...

Felicitari pentru prestatie Bogdan!

All times are GMT +2. The time now is 13:13.

- Copyright 2026 4Tuning