Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320- (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/255504-e36-reinviere-ag-92-top-bmw-320-a.html)

Marian_nebunu 16-07-11 09:01

Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4467397)
GATA AM TOATE ACTELEEEEEEEEE :X:X:X :peace::peace::peace::peace:

Aseara dupa ce am fost informat de prietenul meu Radu ca poate merge prima data "legal" cu toate actele m-am intalnit cu el...am lasat masina mea parcata undeva in zona unde locuieste el si am plecat cu Topu !!!
am mers cu masina 1 statie de tramvai ,ma uitam in interior (avand in vedere ca el a transferat tot de pe cealalta pe actuala masina ma asteaptam sa gasesc ceva in interior sa nu mearga ) si nu am gasit absolut nimic insa cand ma uit la ceasurile de bord apa era peste jumate !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Oprim noi undeva la Toporasi cu avariile puse ridica omu capota si desface putin capacul de la radiator ...eu ii zic (LASA-L ASA SA SCOATA PRESIUNEA)...AM STAT mai bine de 5 minute si ne uitam cum clocoteste :lol: :lol: :lol: :D....la un moment dat,Radu al meu ia atitudine (Eu ii spuneam ba las-o ma in p....mea nu umbla ,ai rabdare,la care el (pune mana invarte de capac si POOOOOOOOC :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: nici una din fantanile de la Piata Unirii nu arunca apa asa in sus cum a aruncat TOPu aseara :lol::lol::lol::lol: cand al meu Radu imi spune (Sa moara mama m-am oparit :( :( :( :( pe fata )
Cand ma uit la el partea stanga era rosu...obrazul pleoapa,putin tampla,era rosu pe gat,si pe mana dreapta :( :(....
am bagat apa in radiator si am plecat la treaba noastra...noi aveam de gand sa ajungem la Carol insa...am ajuns pe la Farmacie...si de aici incepe caterinca :D !!!
Vreau si eu un unguent ,o crema ceva ne spune farmacista aia nuj ce unguent..ii spune Radu (ok,vreau... pleaca femeia 3 pasi in spate sa aduca unguentul si o intreaba el...Da cat costa ?:) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...la care farmacista raspunde (38 DE rONI) =)))))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Radu (Altceva mai ieftin nu aveti sa imi dati ?? )...Farmacista (Ba da avem un spray Oximed,dar cu acela nu va puteti da pe fata in zona ochiului ) Radu (Ok il iau cat costa ??? ) Farmacista (24 de roni)...Radu (Nu mai iau nimic am plecat la curse )

=)))))))))))
:lol::lol::lol: am muriiiiiiiiiiit de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))))))))))))))

Cand sa ne suim in masina ii suna lui telefonul (MAMA) INCEPE OMU TIPA LA TELEFON (NU AM MAMA NIMIC DOAR M-AM OPARIT PUTIN,pe Mana si putin p gat ) =)))

am mers la el acasa sa il dea mama lui cu crema...l-a bandajat pe mana coboara omu =)))

:lol: :lol: :lol: am ajuns la Carol....am vb cu ceva baietii :lol: :D !!!unde chiar am ras de unul din ei....a venit la Radu (Salut a cui e masina ? ) Radu (A mea este....) dupa vorba multa il intreb eu pe om (Banuiesc pe stai p forum nu ?? ) la care el (Da stau ! )
Il intreb dar pe Marian Nebunu il stii ??? EL(Daaaa il stiu asa din vedere ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
am muriiiiiiiiiiiiiiit :lol: :lol: EU (Pai cu el vorbesti :lol: :lol: :lol: :lol: )
dupa care am plecat sa luam 2 fete incepe Radu cu Topu in lat desi omu pe spate era la sarme nu avea nici nu stres :lol: :lol: :lol: :lol: =)))) am incercat sa il stapanesc cat am putut insa il si intelegeam pe cealalta parte (ca asa faceam si eu cand scoteam masina dupa ce reparam la ea ,o rupeam ) pi2dele in masina tipau =)))) panicate amandoua =))
una din ele facea ("MAMA CUM SE AUDE MOTORU LA MASINA ASTA") =)))
:lol: :lol: :lol: :lol: A FOST DISTRACTIV....ASTEPTAM ACUM SA REZOLVE MICILE PROBLEME PE CARE LE MAI ARE...SA II PUNA UN GRUP 4.10 (Ai vazut ce a facut Melcu aseara ) si sa scoata niste motoare 2.0 VANOS pe interval ;) dar pana atunci va trebuii un alt kit de ambreiaj ca masina a luat 4 burnuri luuuungi in 2 ore :lol: :lol: :lol: !!!!

am atasat o poza cu tine Radule de la farmacie =)))))))))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bmw_motorsport 16-07-11 09:12

din ciclul marrrean si aventurile lui.....capitolul X:lol::lol:

motzu 16-07-11 09:24

=)))))))))))))))))))))))))...............ai de plm :)))))))))
asta da caterinca.....la ce plm sa iti mai trebuiasca unguent cand o dai cu pisica in lat nu?:))))))))))))))))))))))))

radu_bmwe36 16-07-11 09:38

=))( de ce nu zici ma si de pasarica din farmacie?=)))))):)):):lol::lol:

radu_bmwe36 16-07-11 09:45

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4468117)
=)))))))))))))))))))))))))...............ai de plm :)))))))))
asta da caterinca.....la ce plm sa iti mai trebuiasca unguent cand o dai cu pisica in lat nu?:))))))))))))))))))))))))

pai mai trebuie ceva fratele meu?:)))))

DaNn.ZyX 16-07-11 11:03

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4468070)
Aseara dupa ce am fost informat de prietenul meu Radu ca poate merge prima data "legal" cu toate actele m-am intalnit cu el...am lasat masina mea parcata undeva in zona unde locuieste el si am plecat cu Topu !!!
am mers cu masina 1 statie de tramvai ,ma uitam in interior (avand in vedere ca el a transferat tot de pe cealalta pe actuala masina ma asteaptam sa gasesc ceva in interior sa nu mearga ) si nu am gasit absolut nimic insa cand ma uit la ceasurile de bord apa era peste jumate !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Oprim noi undeva la Toporasi cu avariile puse ridica omu capota si desface putin capacul de la radiator ...eu ii zic (LASA-L ASA SA SCOATA PRESIUNEA)...AM STAT mai bine de 5 minute si ne uitam cum clocoteste :lol: :lol: :lol: :D....la un moment dat,Radu al meu ia atitudine (Eu ii spuneam ba las-o ma in p....mea nu umbla ,ai rabdare,la care el (pune mana invarte de capac si POOOOOOOOC :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: nici una din fantanile de la Piata Unirii nu arunca apa asa in sus cum a aruncat TOPu aseara :lol::lol::lol::lol: cand al meu Radu imi spune (Sa moara mama m-am oparit :( :( :( :( pe fata )
Cand ma uit la el partea stanga era rosu...obrazul pleoapa,putin tampla,era rosu pe gat,si pe mana dreapta :( :(....
am bagat apa in radiator si am plecat la treaba noastra...noi aveam de gand sa ajungem la Carol insa...am ajuns pe la Farmacie...si de aici incepe caterinca :D !!!
Vreau si eu un unguent ,o crema ceva ne spune farmacista aia nuj ce unguent..ii spune Radu (ok,vreau... pleaca femeia 3 pasi in spate sa aduca unguentul si o intreaba el...Da cat costa ?:) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...la care farmacista raspunde (38 DE rONI) =)))))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Radu (Altceva mai ieftin nu aveti sa imi dati ?? )...Farmacista (Ba da avem un spray Oximed,dar cu acela nu va puteti da pe fata in zona ochiului ) Radu (Ok il iau cat costa ??? ) Farmacista (24 de roni)...Radu (Nu mai iau nimic am plecat la curse )

=)))))))))))
:lol::lol::lol: am muriiiiiiiiiiit de ras :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))))))))))))))

Cand sa ne suim in masina ii suna lui telefonul (MAMA) INCEPE OMU TIPA LA TELEFON (NU AM MAMA NIMIC DOAR M-AM OPARIT PUTIN,pe Mana si putin p gat ) =)))

am mers la el acasa sa il dea mama lui cu crema...l-a bandajat pe mana coboara omu =)))

:lol: :lol: :lol: am ajuns la Carol....am vb cu ceva baietii :lol: :D !!!unde chiar am ras de unul din ei....a venit la Radu (Salut a cui e masina ? ) Radu (A mea este....) dupa vorba multa il intreb eu pe om (Banuiesc pe stai p forum nu ?? ) la care el (Da stau ! )
Il intreb dar pe Marian Nebunu il stii ??? EL(Daaaa il stiu asa din vedere ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
am muriiiiiiiiiiiiiiit :lol: :lol: EU (Pai cu el vorbesti :lol: :lol: :lol: :lol: )
dupa care am plecat sa luam 2 fete incepe Radu cu Topu in lat desi omu pe spate era la sarme nu avea nici nu stres :lol: :lol: :lol: :lol: =)))) am incercat sa il stapanesc cat am putut insa il si intelegeam pe cealalta parte (ca asa faceam si eu cand scoteam masina dupa ce reparam la ea ,o rupeam ) pi2dele in masina tipau =)))) panicate amandoua =))
una din ele facea ("MAMA CUM SE AUDE MOTORU LA MASINA ASTA") =)))
:lol: :lol: :lol: :lol: A FOST DISTRACTIV....ASTEPTAM ACUM SA REZOLVE MICILE PROBLEME PE CARE LE MAI ARE...SA II PUNA UN GRUP 4.10 (Ai vazut ce a facut Melcu aseara ) si sa scoata niste motoare 2.0 VANOS pe interval ;) dar pana atunci va trebuii un alt kit de ambreiaj ca masina a luat 4 burnuri luuuungi in 2 ore :lol: :lol: :lol: !!!!

am atasat o poza cu tine Radule de la farmacie =)))))))))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vezi daca nu l-ai intampinat cu 2-3 perechi de palme,acum isi da singur :)):)):)):))):))))

CaZu 16-07-11 11:18

Pe unde umbla Marean pe acolo se alege prafu .. e bine ca si a mai gasit un fratior :lol: pe Radu 8)

radu_bmwe36 16-07-11 11:27

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 4468245)
Pe unde umbla Marean pe acolo se alege prafu .. e bine ca si a mai gasit un fratior :lol: pe Radu 8)

fratiori eram de mult:)))) :lol::lol::lol:

Marian_nebunu 17-07-11 09:55

Dumnezeu sa-i Ierte :)))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai cu pozele alea ca abia le astept :))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

radu_bmwe36 17-07-11 12:51

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4469753)
Dumnezeu sa-i Ierte :)))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai cu pozele alea ca abia le astept :))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

IERI I-AM FACUT "TIUNING" LA MASINA =))))))))

ba o sa le pun:)))) da sa mi le dea petre pana atunci pune-o tu paia:)))))))

Marian_nebunu 17-07-11 12:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4470038)
IERI AM TUNAT MASINAAAAAA:))))))))O sa PUN POZEE!!!!!!!!!!

ba o sa le pun:)))) da sa mi le dea petre pana atunci pune-o tu paia:)))))))

Bianca Dragusanu si Daniela Crudu Prezentare Tiuning :)))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce am mai ras si ieri =))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a inviat masina aia neagra cu borbrocuri :lol: :lol:

jakal 17-07-11 13:25

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4470050)
Bianca Dragusanu si Daniela Crudu Prezentare Tiuning :)))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce am mai ras si ieri =))))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a inviat masina aia neagra cu borbrocuri :lol: :lol:

harzavar gazu de panarame.......:lol::lol:

radu_bmwe36 17-07-11 20:05

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4470151)
harzavar gazu de panarame.......:lol::lol:

stai vere cuminte ca te punem la mijloc pe capota:lol::lol::lol:

iti facem o vizita cat de curand :lol::lol: NE PREMESTI ?

jakal 18-07-11 08:31

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4470804)
stai vere cuminte ca te punem la mijloc pe capota:lol::lol::lol:

iti facem o vizita cat de curand :lol::lol: NE PREMESTI ?

da vere...dar saptamana asta sint mai mult pe la munca....
sper sa imi aprobe concediu in august ca luna asta mi-au dat-o sus....:-)

radu_bmwe36 18-07-11 18:47

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4471600)
da vere...dar saptamana asta sint mai mult pe la munca....
sper sa imi aprobe concediu in august ca luna asta mi-au dat-o sus....:-)

ai grija ca in august ti-o da JOS =))))))

B-70-KKL 20-07-11 20:53

raduleeee u care esti mah biancaa???
k ai calcaiele negru mat
sh eu in ziua aia am venit dusat aranjat sh am ajuns descult
plin de ulei aksa :))) =))))) panarama mare pe ferentari akolo =))) la glina la noi

B-70-KKL 20-07-11 20:57

dah draqului nu ai pus poza aia cu tuuning mioritic:)) =))))
cu pachetul IEM BOWER+)))
dumnezeu sa ii ierte pe mikymouse =)))

ee doar o viatza ai sh o gaura un fund asa k ai bmw :)) :D

radu_bmwe36 20-07-11 21:55

Quote:

Originally Posted by B-70-KKL (Post 4477534)
dah draqului nu ai pus poza aia cu tuuning mioritic:)) =))))
cu pachetul IEM BOWER+)))
dumnezeu sa ii ierte pe mikymouse =)))

ee doar o viatza ai sh o gaura un fund asa k ai bmw :)) :D

:)) pai daca petre o suge in chec si nu mi le trimite:))))

B-70-KKL 21-07-11 15:03

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4477640)
:)) pai daca petre o suge in chec si nu mi le trimite:))))

sa fie de rasu lu chioara de la magazin

gbrheaton 22-07-11 08:25

baaaaa numai prostii faceti =)))))))))))))))))))))))))))))))))

radu_bmwe36 24-07-11 11:38

4 Attachment(s)
Las pozele sa vorbeasca............. ::lol::lol::lol::lol: :shock::shock:

neagk 24-07-11 11:40

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4483875)

=)))) Asta lipsea la masina . :lol:

ozn_yakuza 24-07-11 11:52

ma sa moara gibilan voi nu sunteti normali la cap .........

cred ca dracul de marean :twisted: a fost cu ideea ca doar lui ii putea trece prin cap asa ceva..............

CIRCUL GLOBUS CU TOT CU zebre ,cai ,lei si pisici turbate

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:

APROPO VEZI CA TURBO SE SCRIE CU DOI DE ,, BO '':lol:

razZvanelSpeed4U 24-07-11 11:57

sunteti dilai rau ma =))))))))))))))))))))))))))

DaNn.ZyX 24-07-11 12:33

Quote:

Toate ca toate,dar cu Mickey Mouse ce a-ti avut vere?:lol::lol::lol::lol:

MIHAI_NEBUNU 24-07-11 12:46

Quote:

asta cu 325 turbo e baza zau asa

Marian_nebunu 24-07-11 12:52

Radule esti fortza bo$$ :)))))))

:lol: :lol: :lol: :lol: =)))))))))))))))))))))))

Dumnezeu sa-i ierte e cel mai tare :))))

si a mai fost tare o faza...

Vinerea asta am fost cu "baietii" prin diverse locatii...dupa cateva "actiuni" :D...unui tovaras comun ii se strica grupul :)))

La care Radu se duce la el si ii spune : "MELCULE DESCHIDE FRATE CAPOTA CA TI-L REPAR EU"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eram pe jooooooos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

radu_bmwe36 24-07-11 13:16

:lol::lol::lol:

asta a fost caterinca dinaintea schimbariii majore care o va suporta masina...:peace:

restu e cancan ! :paper:

Marian_nebunu 24-07-11 14:24

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4484082)
:lol::lol::lol:

asta a fost caterinca dinaintea schimbariii majore care o va suporta masina...:peace:

restu e cancan ! :paper:

abia astept sa pui grupul ala de ti-am zis eu :D

ozn_yakuza 24-07-11 22:50

si unde pune grupul...acolo in partea stanga la far?sub carcasa de la filtru :lol::lol::lol: ????????????????

radu_bmwe36 25-07-11 06:32

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4485130)
si unde pune grupul...acolo in partea stanga la far?sub carcasa de la filtru :lol::lol::lol: ????????????????

In bidonasu de la apa:))))))

NebooNu 27-07-11 22:02

un nebun...
nu
doi nebuni....
:))

gbrheaton 27-07-11 22:05

nebunu de radu face cat 2 :))

radu_bmwe36 27-07-11 22:07

azi i-am schimbat alternatoru, i-am pus pompa de benzina noua si ma sui in el sa ma duc la benzinarie...bag benzina incep si ii dau :shock::shock::shock: MASINA IESE PE LAT GRAV si tragea la fel de grav ..simteam din ce in ce mai tare miros de benzina...uitand ca n-am prins colierele la furtune... la pompa:)))) cu bancheta scoasa incepe si sare benzina pe mine=)))))) sarea benzina din furtune mai ceva ca fantana arteziana de la unirii:))))))....incep si ii dau 1 - 2 - 3 -4 ...-5 incep rad ma simteam din ce in ce in ce mai bine nu ma mai saturam de el:))) m-a apucat damblaua si incep si fac slalomuri:)) undeva la semafor la palatu copiilor ii tai fata lu un mos cu taxiu si in spate avea o gagica buna rau de tot=)))) deschide asta geamu langa mine si ma intreaba" TE SIMTI BINE MA DE CE AI FACUT?" la care-i zic=))) DA BRE MA SIMT MAXIM:peace: ....si sa vezi ca ma simt mai BINE :)) iau bmw'u pe burn sa ma vada fata asta =)))))))) SI IA-L PE BURNNN SI DAI FUM SA NU SE MAI VADA NIMIC IN SPATE =)))))))))))))) a inceput aia sa rada a inceput si mosu :)))):peace::peace::peace:pe urma ia-l pe vacaresti ...tot vacarestiu era al meu :| ....slalom printre toti la viteza ma simteam atat de bine incat radeam ca prostu singur in masina=))):)))):)) dar senzatia e UNICA :)) ajung la semafor la mine in cartier si raman fara benzina....in spate garda de la rutiera cu girofare puse...=)))nino nino ...unde p...a mea sa ma duc da-te jos si impinge-o =))) =)))))

B-70-KKL 27-07-11 22:13

tareeeeeeeeeeeeeeee asta varuleee
turboooooooooooooo:-P

B-70-KKL 27-07-11 22:16

Quote:

Originally Posted by B-70-KKL (Post 4492035)
tareeeeeeeeeeeeeeee asta varuleee
turboooooooooooooo:-P

eu nu mai zic de curatenia mea din instalatia electrica si nu mai mergea nici un geam =))

dony ddc 27-07-11 22:25

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4492018)
azi i-am schimbat alternatoru, i-am pus pompa de benzina noua si ma sui in el sa ma duc la benzinarie...bag benzina incep si ii dau :shock::shock::shock: MASINA IESE PE LAT GRAV si tragea la fel de grav ..simteam din ce in ce mai tare miros de benzina...uitand ca n-am prins colierele la furtune... la pompa:)))) cu bancheta scoasa incepe si sare benzina pe mine=)))))) sarea benzina din furtune mai ceva ca fantana arteziana de la unirii:))))))....incep si ii dau 1 - 2 - 3 -4 ...-5 incep rad ma simteam din ce in ce in ce mai bine nu ma mai saturam de el:))) m-a apucat damblaua si incep si fac slalomuri:)) undeva la semafor la palatu copiilor ii tai fata lu un mos cu taxiu si in spate avea o gagica buna rau de tot=)))) deschide asta geamu langa mine si ma intreaba" TE SIMTI BINE MA DE CE AI FACUT?" la care-i zic=))) DA BRE MA SIMT MAXIM:peace: ....si sa vezi ca ma simt mai BINE :)) iau bmw'u pe burn sa ma vada fata asta =)))))))) SI IA-L PE BURNNN SI DAI FUM SA NU SE MAI VADA NIMIC IN SPATE =)))))))))))))) a inceput aia sa rada a inceput si mosu :)))):peace::peace::peace:pe urma ia-l pe vacaresti ...tot vacarestiu era al meu :| ....slalom printre toti la viteza ma simteam atat de bine incat radeam ca prostu singur in masina=))):)))):)) dar senzatia e UNICA :)) ajung la semafor la mine in cartier si raman fara benzina....in spate garda de la rutiera cu girofare puse...=)))nino nino ...unde p...a mea sa ma duc da-te jos si impinge-o =))) =)))))

Ce zi............:lol::lol::lol:

SiLoTh 27-07-11 23:05

ce consum ai scos?:))))

neagk 27-07-11 23:14

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4492135)

Cine se mai uita la consum cand il mananca talpa?:dance:

Marian_nebunu 28-07-11 06:30

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 4492135)

iti spun eu....ce consum pt ca acel motor a fost la mine pe masina inainte sa ajunga la Radu !!!

CU 50 DE RONI MERGEAM CEL MAI MULT 50KM !!! (SEMI SPORT - TOT ASA CAND MA MAI APUCAU DAMBLALELE)
CAND II DADEAM COX...IN JUR DE 30-35 DE KM RUPEAM 9 LITRI :))

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:40.

- Copyright 2026 4Tuning