![]() |
Re: Statusuri de Messenger
1 Attachment(s)
un idle :D
|
Quote:
Un tratament, ceva...?:crazy: |
1 Attachment(s)
unu mai slab...observati folosirea corecta a sintagmei ''idle''...care se citeste ''aidal''....si desigur bordul de dacie hipercompresata dusa la extrem...si fetele...va place avataru meu??:-> e pufooooos:P
|
Quote:
are si acum dar sa vad poate il intrece pe precedentul :D |
si de pe ce Dacia vine bordul ala daca nu sunt prea off-topic
|
supernova?
|
cred ca de pe o nova...cu care sustine ca a ajuns la 180 la ora :roll:/:)
|
1 Attachment(s)
another one ... omg :D
:arrow: |
Quote:
|
Aaaaa... mai sunt si care folosesc un program pt yahoo, si te pacaleste... setezi tu cat sa apara idle...
|
asa e .....am avut shi eu programu ala....shi knd eram la calc tot IDLE aparea ....parca HyperIM ...asta il foloseam eu ...
|
Un amic de al meu care e mai fortos :D "Vand tricou cu muschi!!!"
PS: Am incercat sa dau BUZZ!!! intru-un mass si apoi mi sau deschis 89 de ferestre instantaneu ....:lol: :lol: :lol: |
"Nu mas.turbati" (fara punct ;) )
|
2 Attachment(s)
inca un idle si un status :D
|
1 Attachment(s)
si un status "savant" :-)
|
sau ... "din punct de vedere ontologic, gnoza mi se pare un non-sens , dar tautologic vorbind , paradoxul transcendentei ma arunca in abisul dezabuzarii" de asta ce zici ? :D :D :D
|
sa luam o gura de apa rece si sa ne calmam... :P
|
lol...cineva din lista mea a facut criza :lol:
"SUNT UN CRETIN LOOK AT ME CE PROST SUNT...BOULE...NU SUNT AICI DAR ASTA NU INSEAMNA K NU SUNT UN IDIOT!!! DOBITOC FRATE IMEBCIL RAU...si nu...nu se joaca nimeni cu statusu meu...CRETINOID HANDICAPAT CE SUNT...ARUNCATI BA CU PIETRE TU-VA-N GURA PE TOTI!!!!" |
hahahaha pe asta cre ca-l sterg din lista...
"BAH IMI BAG P**A-N VIATA SI TOATE ALEA....MUIE MA CA URC PE BLOC SI SAR PE PRIMU GABOR CARE-L VAD...SI P**A VA MAI RASPUNDE BA BULANGIILOR" |
1 Attachment(s)
am si eu un idle e cam micutz da merge :arrow:
|
way kre imi da si mie prog ala cu idle ke foarte tare :)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aste e unul dintre ele:
|
1 Attachment(s)
. . . . . . . . . |
vreau sa va multumesc tuturor care mi´ati trimis mass´uri pe parcursul anilor trecuti. Datorita bunatatii voastre am trecut prin urmatoarele: 1. Am citit de 170 de ori ca, contul meu de yahoo va fi sters. 2. Am cam 30000de ani plini de ghinion in fata mea si am murit deja de 671 de ori pt ca nu am dat toate mass-urile mai departe. 3. Mi-am sacrificat o mare parte din economii pt micutul Ionut care saracul de el e de 3 ani tot nou nascut si in spital in stare critica. 4. Telefonul meu gratuit Nokia nu a ajuns la mine niciodata si nici televizoarele si miile de dolari nu isi fac simtita prezenta.5.Mama mea cica ar fi trebuit sa moara de vreo 543 de ori da e teafara si vie.6.Mi-am facut curat in lista uneori.CHIAR VA MULUMESC _|_ massari
|
sunt cu furculita pe bloc , astept sa ma curentez
|
1 Attachment(s)
.......IDLE.......
|
1 Attachment(s)
Sper ca nu se supara pe mine, dar ... ! =))
:!: Aviz minoriilor ... ! |
1 Attachment(s)
...
/........ |
Quote:
|
Quote:
|
o cascada de rime...asta e statusu' meu : :arrow: "NU MA COMPLIC SA MA IMPLIC SA MERG LA PICNIC DOAR PT UN MIC, MAI BINE IL INCHID IN PLIC SI-L TRIMIT FARA SA-L DEDIC LA BAIETZII DE PE STREET CARE FOLOSESC DES PWLA IN LOC DE LIP STICK SI FAC UN MIC CIRC DAND PE MSG. CLICK!"
|
2 Attachment(s)
si de la mine 2 ;)
|
sex is the most fun u can have without laughin'
|
-automobil: a 4 wheel vehicle that runs up hills and down pedestrians
-Adult: A person that has stopped growing at both ends but not in the middle. -I'd like to meet the person who invented sex, and see what he's working on now -You can get more with a kind word and a gun than you can with a kind word. -Often it is fatal to live too long. -All those who believe in psychokinesis raise my hand. |
"Frumoase statusuri!!!:):)
|
nu e status dar e tare ''nu adauga id-ul xxx_3x in lista. e un virus, si daca il accepti, iti va strica softul aragazului, si va deteriora si masinile de spalat ale tuturor din lista ta :))''
P.S. Propun sa se schimbe numele topicului in Yahoo Messenger... ca sa putem pune si avatare... massuri tari... etc ;) |
1 Attachment(s)
lumea mai merge p la shooping :arrow:
chiar nu i inteleg de loc p astia :?: :!: |
faine statusuri.. punem si ceva avatare ...?:)
|
la un cretin din lista mea ... "basina ... caut mirositor"
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning