![]() |
Re: Tg-jiu
se pare ca se anunta din ce in ce mai multa lume pt intalnirea de pe 30, las ca-i bine cum am zis data trecuta "la prima 3 masina la a doua 30" :-P ar fi prea tare
|
asa va vreau baieti,sa vdm cce iese,poate spargem si noi gheata,n vdm luni,si pana atunci tinem legatura pe forum.speram sa vina toti cei kr se anunta.
|
cristea sa faci poze :D
|
vin si eu am,, o trusa de subwofere in portbagaj in rest no tunning ma pot inscrie?
|
Quote:
@vyvyshor normal k te poti inscrie ;) |
Quote:
|
cristea .... am gasit pe forum (nu mai stiu exact pe unde ) zicea cineva k ai filmuletze pe youtube.... zi-mi si mie adresa , sa vad si eu :) sunt curios sa vad cum merge kadetu' :)
|
vivishor a fost pus pe glume cand a postat,ink nu m-am dat cu kadett-ul pt a-l filma ink fac reglaje la motor si incrc sa mai scot cativa manji:)
|
luni pe la ce ora ne vedem la agip?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ba voi sunteti nebuni ori 19 ori 20 sa stie omu ca ma duc la 19 si stau 1 ora de pomana :)) la agip vad daca renteaza sa-mi fac benzinarie sau nu :D hotarati-va ca omu mai are si treaba io stiu de 19 :|
|
la 20 e bine
|
Quote:
|
hopa eu cautam orasul pe la prouneri :D dar se pare ca am intrat ;) ce pot sa spun numai vesti bune primim :joy: :joy: :dance: :joy: :joy:
|
bine bine bine,ink un motiv in plus sa sarbatorim,orasl tg-jiu asa cum a spus si rouver a fost scos de la propuneri orase si acum vom incepe cu adevarat sa avem o comunitate a noastra de care a ne bucuram si pe care sa o ridicam sus ,alaturi de orasele mari.:):):)
|
Tot orasul vine luni. vruuuuuuuummmmm
|
:peace: :peace:
FELICITARI :peace: :peace: :bunch: :woowoo: :joy: a-ti reusit, am avut eu incredere...dk vrei se poate, o invatzaminte trasa de la o persoana de la voi din oras...nu voi uita niciodata, voi mi-ati demonstrat-o inca o data :oops: ;) Sa va coxati/distrati frumos :-P p.s. sper sa nu va suparati, v-am inaugurat eu primul topic..(bazar) |
salz ! hop si yo pe acilea ! in ce calitate a fost intalnirea ! comunitatea 4tuning sau un club anume ?????? 10x
|
gata maine tot orasu la ora 20 la agip :D unde intra atatea masini ? mai ales ca a mea ocupa 2 locuri :P hai ca maine seara bem si forjem :D nb ;)
|
sa puneti poze ,ca eu nu am venit :( ,am fost la gilort si am febra si sunt racit ,imi pare rau
|
nici eu nu m`am dus...is suparata...sufar :(:(:(:( sry....
|
felicitari pentru ca v-ati format comunitatea voastra!!! ;) si eu astept poze, ca n-am putut ajunge pe acolo...
|
chiar veneam da deabea ma tin pe picioare ,la urmatoarea sper sa nu fie nici o treaba...sa pot ajunge
|
mdaa .. gata nu mai vin .. plm ... avetzi numa masini tari ... de draq caut eu cu Oltcitu' meu acolo nush =)) .. am crezut k mai vin si niste dacii da am vazut k nu au venit si am plecat :"> ... app , super tari PLP-urile :D ... bafta in continuare ;)
|
eh..si Oltenii(boxeri) pot fi tari, pasiunea conteaza..si dorinta de a "urca" :D
all u need is a turbine and your set :-P stept poze sa vad cum v-ati manifestat, chefuit.. pai si u Sasha ce ai facut, cum de ai lipsit?? hmmm :oops: Audi, audi...pauza :) |
5 Attachment(s)
Astea sunt cateva poze.. o sa pun si interviu si mai multe. oricum a fost misto pacat de organizator ca a plecat cand a venit politia te-au injurat toti buei !!!!
|
mai ce reporteritza aveti :D:D :oops:
a fujit cristea ? |
o sa il vezi la tv :)) pe antena 1 cum da un burn out super tare :) :X
|
ASTEPTAM SI RESTUL POZELOR A IESIT CEVA SUPER ZIC EU :) FELICITARI TUTUROR PEnTRU PREZENTA SI VA MAI ASTEPTAM :D... CHIAR MULT MAI MULTI
|
salutari la toata lumea in primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care au fost prezenti,fara voi nu se putea , abia astept sa vad mai multe si sa apara gramada de poze kr s-au facut.la cat mai multe intalniri.pt poze si filme creez un topic,in sectiunea tg-jiu.sunteti rugati sa postati acolo pozele s aici sa le comentam si sa discutam totul.
|
Quote:
|
ooo a fost ceva agitatie, dar ce cauta antena 1 acolo? :D
|
eee si ei pe la agitatie ;)
|
Sa Le Fie Rusine La Toti Cei Care S Au Tirat Cand A Aparut Garda!!!!!!!
Si Culme Culmilor...........cei Care Se Bateau Cu Pumnii In Piept Cu O Jumatate De Ora-o Ora Inainte Sa Vina Militzia,ca Ei Fac,ei Organizeaza,etc,ei S Au Tirat Primii,iar Oamenii Care Sunt Deja Cunoscuti De Politie Pt Liniute Si Alte Treburi Ilegale Au Ramas Acolo. Va Spun Sincer,ca Nu E Baietie,si Ca Probabil Or Sa Fie 2 Tabere:unii Care Fac Si Tac,si Altii Care Dau Doar Din Gura Ca Ce Frumos Ar Fi,daca Ar Fi. In Fine,vom Trai Si Vom Vedea!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
ba ce mie ciuda ca nu am putut venii,nici acuma nu mia trecut de temperatura...zice-ti ca a fost misto/
|
Rotitza ti-am spus ca plec sa duc masina a neagra tu nu trebuia sa pleci !!! de ce ai plecaT in primu rand nu sunt eu organizatorul!!da ?? tu nu trebuia sa pleci ! avea TATAL MEU TREABA CU masina a neagra de aia am plecAT !! NU AM ZIS EU SPARGEREA azi am veni de la politie ca sunt pericolul orasului ca eu organizez liniutze ca dau liniutze etc! cate prosti am putut sa aud!!! deci nu mi-a venit sa cred ce am auzit!! PUNCT
|
Deci te rog frumos ROTITZA nu o mai da la intorS! stii bine ca nu am zis asta! spargereA chiar tare faza ta cu asta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning