Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Tg-jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/25414-tg-jiu.html)

ruver 26-07-07 02:51

Re: Tg-jiu

se pare ca se anunta din ce in ce mai multa lume pt intalnirea de pe 30, las ca-i bine cum am zis data trecuta "la prima 3 masina la a doua 30" :-P ar fi prea tare

cristea_rotitza 26-07-07 05:10

asa va vreau baieti,sa vdm cce iese,poate spargem si noi gheata,n vdm luni,si pana atunci tinem legatura pe forum.speram sa vina toti cei kr se anunta.

NightClubRacer 26-07-07 13:15

cristea sa faci poze :D

vyvydesign 26-07-07 17:57

vin si eu am,, o trusa de subwofere in portbagaj in rest no tunning ma pot inscrie?

Sasha_z 26-07-07 20:31

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1014167)
Audi in gand..Audi in suflet...Audi in garaj?:D

:hug::weee::weee:

@vyvyshor normal k te poti inscrie ;)

cristea_rotitza 27-07-07 03:05

Quote:

Originally Posted by vyvyshor_OLDSCHOOL (Post 1015602)
vin si eu am,, o trusa de subwofere in portbagaj in rest no tunning ma pot inscrie?

un principiu da:P da te vad k ajungi u

GJ 25 MGB 27-07-07 12:53

cristea .... am gasit pe forum (nu mai stiu exact pe unde ) zicea cineva k ai filmuletze pe youtube.... zi-mi si mie adresa , sa vad si eu :) sunt curios sa vad cum merge kadetu' :)

cristea_rotitza 27-07-07 22:11

vivishor a fost pus pe glume cand a postat,ink nu m-am dat cu kadett-ul pt a-l filma ink fac reglaje la motor si incrc sa mai scot cativa manji:)

GTXR 28-07-07 00:28

luni pe la ce ora ne vedem la agip?

GJ 25 MGB 28-07-07 01:18

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1017741)
luni pe la ce ora ne vedem la agip?

yo stiam de 19:00 .. parca asa atzi zis ...:-)

ruver 28-07-07 01:42

Quote:

Originally Posted by GJ 25 MGB (Post 1017783)
yo stiam de 19:00 .. parca asa atzi zis ...:-)

nu e 19:00 ci 20:00 ne vedem pe acolo ;) va mai tinem la curent in rest :D

SpeedR1_2004 28-07-07 10:21

Ba voi sunteti nebuni ori 19 ori 20 sa stie omu ca ma duc la 19 si stau 1 ora de pomana :)) la agip vad daca renteaza sa-mi fac benzinarie sau nu :D hotarati-va ca omu mai are si treaba io stiu de 19 :|

GTXR 28-07-07 13:07

la 20 e bine

ruver 28-07-07 20:21

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1005168)
LUNI 30.07.2007 INTALNIRE INTRE MEMBRI COMUNITATII DIN TG-JIU IN STATIA AGIP DIN TG-JIU LA ORA 20:00. SUNTETI ASTEPTATI CU TOTII

fratilor vedeti c scrie?????

ruver 29-07-07 04:52

hopa eu cautam orasul pe la prouneri :D dar se pare ca am intrat ;) ce pot sa spun numai vesti bune primim :joy: :joy: :dance: :joy: :joy:

cristea_rotitza 29-07-07 15:13

bine bine bine,ink un motiv in plus sa sarbatorim,orasl tg-jiu asa cum a spus si rouver a fost scos de la propuneri orase si acum vom incepe cu adevarat sa avem o comunitate a noastra de care a ne bucuram si pe care sa o ridicam sus ,alaturi de orasele mari.:):):)

blad 29-07-07 19:47

Tot orasul vine luni. vruuuuuuuummmmm

florin_cars 29-07-07 22:01

:peace: :peace:
FELICITARI :peace: :peace: :bunch: :woowoo: :joy:

a-ti reusit, am avut eu incredere...dk vrei se poate, o invatzaminte trasa de la o persoana de la voi din oras...nu voi uita niciodata, voi mi-ati demonstrat-o inca o data :oops: ;)

Sa va coxati/distrati frumos :-P

p.s. sper sa nu va suparati, v-am inaugurat eu primul topic..(bazar)

DolusD 29-07-07 22:07

salz ! hop si yo pe acilea ! in ce calitate a fost intalnirea ! comunitatea 4tuning sau un club anume ?????? 10x

SpeedR1_2004 29-07-07 23:28

gata maine tot orasu la ora 20 la agip :D unde intra atatea masini ? mai ales ca a mea ocupa 2 locuri :P hai ca maine seara bem si forjem :D nb ;)

GTXR 30-07-07 21:35

sa puneti poze ,ca eu nu am venit :( ,am fost la gilort si am febra si sunt racit ,imi pare rau

Sasha_z 30-07-07 21:39

nici eu nu m`am dus...is suparata...sufar :(:(:(:( sry....

NightClubRacer 30-07-07 22:01

felicitari pentru ca v-ati format comunitatea voastra!!! ;) si eu astept poze, ca n-am putut ajunge pe acolo...

GTXR 30-07-07 22:03

chiar veneam da deabea ma tin pe picioare ,la urmatoarea sper sa nu fie nici o treaba...sa pot ajunge

GJ 25 MGB 30-07-07 23:36

mdaa .. gata nu mai vin .. plm ... avetzi numa masini tari ... de draq caut eu cu Oltcitu' meu acolo nush =)) .. am crezut k mai vin si niste dacii da am vazut k nu au venit si am plecat :"> ... app , super tari PLP-urile :D ... bafta in continuare ;)

florin_cars 31-07-07 01:25

eh..si Oltenii(boxeri) pot fi tari, pasiunea conteaza..si dorinta de a "urca" :D
all u need is a turbine and your set :-P

stept poze sa vad cum v-ati manifestat, chefuit..
pai si u Sasha ce ai facut, cum de ai lipsit?? hmmm :oops:

Audi, audi...pauza :)

blad 31-07-07 01:38

5 Attachment(s)
Astea sunt cateva poze.. o sa pun si interviu si mai multe. oricum a fost misto pacat de organizator ca a plecat cand a venit politia te-au injurat toti buei !!!!

florin_cars 31-07-07 02:11

mai ce reporteritza aveti :D:D :oops:
a fujit cristea ?

vyvydesign 31-07-07 02:14

o sa il vezi la tv :)) pe antena 1 cum da un burn out super tare :) :X

vyvydesign 31-07-07 02:21

ASTEPTAM SI RESTUL POZELOR A IESIT CEVA SUPER ZIC EU :) FELICITARI TUTUROR PEnTRU PREZENTA SI VA MAI ASTEPTAM :D... CHIAR MULT MAI MULTI

cristea_rotitza 31-07-07 02:29

salutari la toata lumea in primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care au fost prezenti,fara voi nu se putea , abia astept sa vad mai multe si sa apara gramada de poze kr s-au facut.la cat mai multe intalniri.pt poze si filme creez un topic,in sectiunea tg-jiu.sunteti rugati sa postati acolo pozele s aici sa le comentam si sa discutam totul.

cristea_rotitza 31-07-07 02:44

Quote:

Originally Posted by GJ 25 MGB (Post 1022023)
mdaa .. gata nu mai vin .. plm ... avetzi numa masini tari ... de draq caut eu cu Oltcitu' meu acolo nush =)) .. am crezut k mai vin si niste dacii da am vazut k nu au venit si am plecat :"> ... app , super tari PLP-urile :D ... bafta in continuare ;)

nu trebuia sa pleci,cand m-am uitat d u nu mai erai,sa sti k au venit si dacii si niste tipe cu un iltcit, au fost destui,pacat ai plecat ai pierdut:(

NightClubRacer 31-07-07 02:50

ooo a fost ceva agitatie, dar ce cauta antena 1 acolo? :D

ruver 31-07-07 02:54

eee si ei pe la agitatie ;)

gj11gmy 31-07-07 03:57

Sa Le Fie Rusine La Toti Cei Care S Au Tirat Cand A Aparut Garda!!!!!!!
Si Culme Culmilor...........cei Care Se Bateau Cu Pumnii In Piept Cu O Jumatate De Ora-o Ora Inainte Sa Vina Militzia,ca Ei Fac,ei Organizeaza,etc,ei S Au Tirat Primii,iar Oamenii Care Sunt Deja Cunoscuti De Politie Pt Liniute Si Alte Treburi Ilegale Au Ramas Acolo.
Va Spun Sincer,ca Nu E Baietie,si Ca Probabil Or Sa Fie 2 Tabere:unii Care Fac Si Tac,si Altii Care Dau Doar Din Gura Ca Ce Frumos Ar Fi,daca Ar Fi.
In Fine,vom Trai Si Vom Vedea!!!!

ruver 31-07-07 11:58

Quote:

Originally Posted by gj11gmy (Post 1022307)
Sa Le Fie Rusine La Toti Cei Care S Au Tirat Cand A Aparut Garda!!!!!!!
Si Culme Culmilor...........cei Care Se Bateau Cu Pumnii In Piept Cu O Jumatate De Ora-o Ora Inainte Sa Vina Militzia,ca Ei Fac,ei Organizeaza,etc,ei S Au Tirat Primii,iar Oamenii Care Sunt Deja Cunoscuti De Politie Pt Liniute Si Alte Treburi Ilegale Au Ramas Acolo.
Va Spun Sincer,ca Nu E Baietie,si Ca Probabil Or Sa Fie 2 Tabere:unii Care Fac Si Tac,si Altii Care Dau Doar Din Gura Ca Ce Frumos Ar Fi,daca Ar Fi.
In Fine,vom Trai Si Vom Vedea!!!!

vali sa sti k atunci cand a aparut garda,vlad,plp,a zis spargerea si atunci au inceput sa plece,am plecat si noi si toata lumea s-a spart,nu au venit sa dea amenzi sau sa faca belele au venit sa dea spargerea pt k era ora 12 si deja era prea multa agitatie si s-au fact sesizari de catre cei din blocurile de peste drum de agip.noi am plecat atunci i in 20 minute ne-am intors sa vdm kr e treaba am vorbit cu cei din agip si la fel au zis si ei k garda a venit sa dea spargerea atata tot si am observat asta si prin faptulk in fata la vel pitar erau 2 masini de politie kr nu au avut treaba cu noi,nu ne-au oprit.oricu m una peste alta eu zic k a iesit super,asteptam poze si filmari.

cristea_rotitza 31-07-07 12:45

Quote:

Originally Posted by ruver (Post 1022609)
vali sa sti k atunci cand a aparut garda,vlad,plp,a zis spargerea si atunci au inceput sa plece,am plecat si noi si toata lumea s-a spart,nu au venit sa dea amenzi sau sa faca belele au venit sa dea spargerea pt k era ora 12 si deja era prea multa agitatie si s-au fact sesizari de catre cei din blocurile de peste drum de agip.noi am plecat atunci i in 20 minute ne-am intors sa vdm kr e treaba am vorbit cu cei din agip si la fel au zis si ei k garda a venit sa dea spargerea atata tot si am observat asta si prin faptulk in fata la vel pitar erau 2 masini de politie kr nu au avut treaba cu noi,nu ne-au oprit.oricu m una peste alta eu zic k a iesit super,asteptam poze si filmari.

ruver are dreptate si vlad las-o mai moale pt k stiu toti k a ta a fost prima masina kr a iesit d acolo,in fine nu mai conteaza ,de acum incolo ,ori toti ori nici unul.

GTXR 31-07-07 13:46

ba ce mie ciuda ca nu am putut venii,nici acuma nu mia trecut de temperatura...zice-ti ca a fost misto/

blad 31-07-07 14:01

Rotitza ti-am spus ca plec sa duc masina a neagra tu nu trebuia sa pleci !!! de ce ai plecaT in primu rand nu sunt eu organizatorul!!da ?? tu nu trebuia sa pleci ! avea TATAL MEU TREABA CU masina a neagra de aia am plecAT !! NU AM ZIS EU SPARGEREA azi am veni de la politie ca sunt pericolul orasului ca eu organizez liniutze ca dau liniutze etc! cate prosti am putut sa aud!!! deci nu mi-a venit sa cred ce am auzit!! PUNCT

blad 31-07-07 14:03

Deci te rog frumos ROTITZA nu o mai da la intorS! stii bine ca nu am zis asta! spargereA chiar tare faza ta cu asta..

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning