![]() |
Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori
Quote:
|
Masuri luam dar pe rand si sa fie bine pentru toata lumea. Virusz a mai fost banat de mine dar isi tot face clone. Pe cat pot le sterg si clonele si toate anunturile lui. Cum am mai rugat si pe altii, in caz ca mai gasiti clone/thread`uri deschide/posturi ale tzeparilor care au fost discutati si vor fi discutati, cu DOVEZI va rog sa imi dati un pm cu link`urile nu sa va apucati sa ii faceti trafic pe thread, si rezolvam. Multumesc de intelegere.
jm3k3rd3mik nu inteleg de ce ai atitudinea asta continua fata de moderatori. Cel putin cu mine cat am avut controverse asupra anumitor thread`uri sau rugaminti nu cred ca nu s-a gasit un numitor comun si am ascultat parerile tuturor pana am actionat. Mi se pare aiurea sa plecam cu atitudinea ca "oricum nu o sa faca nimeni nimic". Doar prin simplu fapt ca stau sa iti dau un reply la "reclamatia" sus mentionata e dovada ca citim si incercam sa rezolvam pe toata lumea. |
Postez aici poate asa va fi bagata in seama urmatoarea propunere pentru anunturile cu piese auto de a fi obligatorie postarea de poze cu produsul respectiv .Asa cum se cere pret si telefon pentru contact sa fie obligatorii poze clare cu pordusele reale deoarece astfel se pot evita neplaceri (a se citi "tepe") ulterioare.In baza pozelor se pot da si feedback-urile negative sa nu se mai poata comenta aiurea.
|
+1 pentru treaba cu pozele clare. Multi fac niste poze din care nu prea poti sa distingi mare lucru si daca se ajunge la o neintelegere, se scoate ca e vina ta, ca doar el ti-a facut poze...
|
Quote:
|
Quote:
|
Recomand Ricko: om de cuvant si parolist! :-)
deasemenea recomand 21UKS...la fel, om de cuvant si parolist! |
.......deasemenea recomand 21UKS...la fel, om de cuvant si parolist!
e valabil si reciproc (la adresa lui ZEKY....ambalare ireprosabila a coletului, promptitudine in expediere, asta in conditiile in care a primit banii in avans;) |
sa te poarte sanatos UKS...:D
|
user neserios - iuly@no'Sme
- i-am trimis o sonda lambda si o toba sport pe care nu a avut bunu simt a le ridica pe motiv ca nu ajunge sa ridice coletu in primele 3-4 zile .. dupa nu le mai ridica ca i-a luat politia certificatu si n-are bani .. dupa ca le ridica dar sa faca bani .. a vandut masina nu le mai ridica ca nu are ce face cu ele .. dupa ce m-a plimbat atat am ajuns la buna intelegere ca nu le mai ridica dar plateste transportu in valoare de 80 lei ( tur-retur).. pe care nici in ziua de azi nu mi l-a platit pt ca a zis ca nu are atunci dar sa il mai las cateva zile ca mi-i pune in cont.. au trecut 2 -3 saptamani de cand ma amana ca imi pune bani .. vreo 2-3 saptamani am stat si cu coletu dupa el ca poate poate il ridica .. iar acum de aproape 1 saptamana nu mai raspunde p mess / telefon / mesaje / forum / facebook .. nimic .. am zis sa il las sa-l inteleg dar el nici macar nu are bunu simt de a raspunde sau a ma suna sa o lamurim sa-mi zica ca nu are .. din pacate pt mine este un user neserios |
Quote:
Seara buna !!! |
Quote:
|
Nu ca as avea eu vreo treaba in discutia asta da ma distreaza enorm mentalitatea asta de 2 bani care o aveti multi dintre voi.
"Lasa ba , tu trimite-mi acolo ca-ti dau eu banii cand am" "...nu-mi ceri tu mie socoteala pe banii mei" Pai prietene , n-ai bani , nu cumperi...e simplu. Din moment ce omu ti-a trimis un colet pe care nu l-ai platit e si normal sa-ti ceara socoteala pt eschivele tale.Nu intereseaza pe nimeni ca da masina peste tine , ai cerut un bun platesti pt el SAU anunti omu in cauza ca a dat masina peste tine intre timp. Toata lumea isi permite sa faca figuri pana o sa dati de unu mai paranoic care o sa rupa picioarele pt 50lei si atunci sunt curios daca o sa va invatati minte sau nu. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Rezultat AWB - Nr: 54767430 Data expedierii: 11,01,2012 Status-ul expeditiei: Retur la termen Confirmare de receptie: Data livrarii: Ora livrarii: Data virament: * P.S. INCA IMI VREAU BANI ! :-) |
nota 10 pt emu....multumesc mult inca o data pt ajutor...baiat de milioane...
|
recomand SKILLZU!
|
Recomand florineluspr !
|
Quote:
|
Recomand Florineluspr
User serios ,un baiat de bun simt care m-a ajutat bonus. |
un baiat de treaba florineluspr recomand
|
Recomand userii: alinursM30 si burnout_bmw . paul_cj,,,v12
|
Recomand sineta ... daca mai era nevoie :-)
|
Recomand FlorineluSPR
|
PERIANU MIHAI 0724240382 TARGOVISTE , ma suna de cateva ori sa-i trimit o bara fata de e30, imi da adresa, ii trimit bara si dupa cateva zile imi da mesaj ca nu a avut timp sa o ridice dar ca se duce a doua zi, a doua zi il sun si imi spune ca nu a avut timp ca se duce maine, bineinteles ca nu a ridicat bara si acum are telefonul inchis. Deci atentie TEPAR. Am vazut ca mai are si alte topicuri deschise in care scrie ca doreste sa cumpere anumite piese deci atentie mare la el.
|
florineluspr un baiat de nota 10,care ma ajutat mult cu bmwu meu e36, il recomand si pt voi
|
Recomand userul trusca! Rabdare, informatii, comunicativ. :wave:
|
Recomand trusca
|
Recomand TEO_VL , Zeky ,CatalinM6
Toti baieti de nota 10+ |
Recomand jimgod ,colegutu_2005
|
Recomand EmyM6 si CatalinM6!
Raport calitate pret foarte bun. |
Recomand cu incredere florineluspr, om de nota 10+, il am in lista mea de prieteni buni si de incredere :D
|
Deasemenea si eu recomand Ene Andrei. Baiat super ok, a trimis coletul la timp si totul a decurs ok, in conditiile unui schimb pe schimb.
|
RECOMAND FLORINELUSPR!!!!!
|
Recomand Jimgod si Motzu
|
recomand jimgod!
|
TEO_VL ,Gogu, Zeky ,CatalinM6,Narcis RZT
|
Recomand din tot sufletul userul burnout_bmw, un baiat de nota 10+, numai piese de calitate, f multa seriozitate si detaliere, mie unul mi-a salvat ursul de multe ori cand am avut nevoie de ceva care sa stiu ca nu cumpar de 2 ori...;)
Cu asa vanzatori ca el tot sa lucrezi:idea: Succes in continuare Adi si multumesc pentru tot:-) |
FARAOUK84 ....NU RECOMAND !!!!!!!!!!
AM VB CU EL PT JANTE AM STABILIT DE COMUN ACORD PRETUL ....AM VRUT SA II DAU BANI AVANS, DE ASEMENEA AM VRUT SA MA SI DUC SEARA DUPA ELE....APOI TOPICUL DE VANZARE SA TRANSFORMAT INTR-O LICITATIE. CINE OFEREA MAI MULT, ALA LE PRIMEA....... OM FARA CUVANT, UN GUNOI....SI ANALFABET !!! NU A MAI RASPUNS LA TELEFON DELOC. https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ta-urgent.html |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning