![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
se joaca telefonu fara fir......
sica se deplasa ca cetatzeanu pe bulevard, in fata la tribunal un logan taxi dala cu pizza la roti l-a acrosat....sarise 3 benzi taximetristu fara sa se asigure, loganu a ramas blocat in roata lu marius si l-a impins intr-un vectra care era parcat. nu a lovit nici un copac, marius e bine merci si sanatos, chiar cu moralu ridicat. poze sunt dar fara acceptul lui nu se posteaza |
imi pare rau sa aud asta!
|
Se pot posta nui nici un secret.:lol:
|
nasol Sica ...bine ca esti tu intreg ca masina se repara.
|
6 Attachment(s)
poze.........
|
Maaaama ti-ai facut si tu tuning a la basca?? :lol:
|
4 Attachment(s)
accident naspa pe podu din craiter acum o ora.......pozele sunt de o calitate super naspa....stiu....le-am facut cu telefonu si nu prea era lumina, dar se intelege ceva :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
trec destul de des pe podu ala de la triaj presupun ca unu dintre ei nu a mai tinut banda :( urat rau
Syc@ naspa rau dar las ca tablele se indreapta |
ce v-am spus ca sunt doar zvonuri.......putin zgariata....este sic@???
|
Oricum vroia omu sa-si schimbe capota...
Un ciocan, un alt golf 2, un pic de timp si se rezolva... |
imi pare rau sa aud ce ai patit sic@ :sad: ...dar lasa k o sa se rezolve totul ;)
|
cel mai naspa sa iti troznesti masina , mai fain e cand o gasesti lovita in fata blocului :(( si cel mai naspa cand esti singur pe drum si faci buff si nu stii de unde si ce ... cand iti revii asa umpic , vezi ca ai un copac peste tine ....
din pacate nu am poze (numai la asta nu imi statea gandu) |
Sambata...dupa o zi infernala am reusit performanta sa troznesc Golfuletzul...
Destul de aiurea, avand in vedere ca aveam pana in 60km/h, pe aliniament inainte de Sinaia se gaseste un idiot sa se opreasca fara sa semnalizeze fara nimic in mijlocul strazii cu cate o banda de mers...in fine faptul e consumat... O sa urmeze si poze... P.S. idiotul ala nici macar nu avea vreo problema la masina decat o zgarietura pe spoiler...asta e |
hahahahahahaah hahalero pai babbaaa bai zdrentelor frana e pedala aia intre ambreiaj si acceleratie hahahahahahaha bai zdrentelor .hai pa....
......hahahahhahahaha |
imi pare rau sa aud asta alex, sper ca nu e nimic grav... si plus de asta imi pare rau ca am deschis topicul acesta....numa necazuri apar pe el
|
si nu l-ai caftit bine pe ala; ala, merita numai pumni in cap.
|
ideea topicului era sa invatam din greselile altora dar observ ca se invata din greselile noastre oricum vorba unui "filozof" Tot raul spre bine
p.s. fiarele se repara |
Quote:
|
Plm ce naiba sa facem tot mai multi idioti apar pe drumuri si nu avem nimic altceva de facut decat sa fim mai prudenti...
A fost si vina mea, dar in mult mai mica masura decat a idiotului. Asta e ... faptul consumat...ma asteapta noi ore bune de munca si o carcade bani cheltuiti. |
Quote:
M-a intrebat omu dak sa mergem la politie, eu l-am intrebat dak are casco, a zis ca da si apoi i-am spus sa o rada acasa k sta degeaba. Asta e... Ma apuca plansu' knd ma uit la ea, dar vorba aia tot rau spre bine...se repara...oricum nu e nimic afectat din structura de rezistenta...doar plastice si capota si aripa. sper k sapt asta sa o termin de reparat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa mah ca imi iau eu bullbar si ma fac deschizator de drumuri:twisted: :twisted: :twisted:
|
duminica a fost un accident pe grivitei, un bmw si un cielo. stie cineva ceva despre accident ? nu am avut aparatul sa fac poze :(
|
1 Attachment(s)
ieri dupaamiaza, troleu 8 cred ca a vrut sa joace un carmagedon....a sarit bordura nou construita rau de tot pe saturn
|
Quote:
|
sunt niste oameni inconstienti.....yo merg cu 8 aproape zilnic.... tie si frica sa mai mergi cu ei , park ar transporta cartofi nu oamnei...
|
Quote:
|
ai dreptate mirik dar eu intr-un fel ii compatimesc....la cata carne au in frigider si de cate ori si-au sters flegmele de pe parbriz(numa de la mine)....m-am gandit ca nu au solutie de parbriz si de aia nu ma vedeau....
|
azi la stiri un logan bv 69 rau albastru pe centura a iesit de pe carosabil si a luat foc la stiri au zis cica ca avea 170 km/h
|
bv 69 rau, logan verde inchis, are lukian. abia si`a luat carnet`u ... sper ca nu despre el e vorba :!:
|
posibil verde era arsa masina da am avut impresia ca era albastra
|
eu vazusem o poza...cu masina lui si stiu ca "rau" la numar da nu mai stiu dak 69...dak de el e vorba e foarte nasol...:(
|
va spun yo totul...e Lukian_xxx de pe forum...:cry: :cry: ...un prieten foarte bun dealmeu....el este lovit la cap , iar cel din dreapta...are arsuri grave si a fost transportat cu elicopterul la Bucuresti....:cry:.... masina e verde metalizat inchis si nr de imatriculare este BV-69-RAU...
|
4 Attachment(s)
poze de la stiri pro tv la un post local nu mai stiu care erau mai detaliate inclusiv poza cu nr de la masina
|
Din cate am inteles se pare ca el era . sa speram ca scapa, e in spital acum.
Doamneee sa iasa cat mai repede ca sa-l pot strange de gat ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning