Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

Bigu 11-06-07 00:17

Re: Accidente, tamponari, avarieri

se joaca telefonu fara fir......
sica se deplasa ca cetatzeanu pe bulevard, in fata la tribunal un logan taxi dala cu pizza la roti l-a acrosat....sarise 3 benzi taximetristu fara sa se asigure, loganu a ramas blocat in roata lu marius si l-a impins intr-un vectra care era parcat. nu a lovit nici un copac, marius e bine merci si sanatos, chiar cu moralu ridicat. poze sunt dar fara acceptul lui nu se posteaza

pjo_dorin 11-06-07 01:30

imi pare rau sa aud asta!

Syc@ 11-06-07 11:17

Se pot posta nui nici un secret.:lol:

Horatiu 11-06-07 13:33

nasol Sica ...bine ca esti tu intreg ca masina se repara.

Bigu 11-06-07 17:40

6 Attachment(s)
poze.........

dagosh88 12-06-07 00:13

Maaaama ti-ai facut si tu tuning a la basca?? :lol:

Lau_omega_bv 12-06-07 00:53

4 Attachment(s)
accident naspa pe podu din craiter acum o ora.......pozele sunt de o calitate super naspa....stiu....le-am facut cu telefonu si nu prea era lumina, dar se intelege ceva :))

MIRCAT 12-06-07 01:05

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 943657)
poze.........

poza "calda"

tuner 12-06-07 01:11

trec destul de des pe podu ala de la triaj presupun ca unu dintre ei nu a mai tinut banda :( urat rau

Syc@ naspa rau dar las ca tablele se indreapta

blondu_glf 2 12-06-07 03:08

ce v-am spus ca sunt doar zvonuri.......putin zgariata....este sic@???

mansound 12-06-07 08:40

Oricum vroia omu sa-si schimbe capota...
Un ciocan, un alt golf 2, un pic de timp si se rezolva...

alex_S 12-06-07 08:50

imi pare rau sa aud ce ai patit sic@ :sad: ...dar lasa k o sa se rezolve totul ;)

db_freak 12-06-07 18:38

cel mai naspa sa iti troznesti masina , mai fain e cand o gasesti lovita in fata blocului :(( si cel mai naspa cand esti singur pe drum si faci buff si nu stii de unde si ce ... cand iti revii asa umpic , vezi ca ai un copac peste tine ....
din pacate nu am poze (numai la asta nu imi statea gandu)

mansound 18-06-07 10:38

Sambata...dupa o zi infernala am reusit performanta sa troznesc Golfuletzul...
Destul de aiurea, avand in vedere ca aveam pana in 60km/h, pe aliniament inainte de Sinaia se gaseste un idiot sa se opreasca fara sa semnalizeze fara nimic in mijlocul strazii cu cate o banda de mers...in fine faptul e consumat...
O sa urmeze si poze...
P.S. idiotul ala nici macar nu avea vreo problema la masina decat o zgarietura pe spoiler...asta e

don_costelo 18-06-07 10:56

hahahahahahaah hahalero pai babbaaa bai zdrentelor frana e pedala aia intre ambreiaj si acceleratie hahahahahahaha bai zdrentelor .hai pa....
......hahahahhahahaha

Bigu 18-06-07 11:18

imi pare rau sa aud asta alex, sper ca nu e nimic grav... si plus de asta imi pare rau ca am deschis topicul acesta....numa necazuri apar pe el

MisuBV 18-06-07 11:23

si nu l-ai caftit bine pe ala; ala, merita numai pumni in cap.

tuner 18-06-07 11:24

ideea topicului era sa invatam din greselile altora dar observ ca se invata din greselile noastre oricum vorba unui "filozof" Tot raul spre bine

p.s. fiarele se repara

FreaK_Bv 18-06-07 13:48

Quote:

Originally Posted by mansound (Post 953644)
Sambata...dupa o zi infernala am reusit performanta sa troznesc Golfuletzul...
Destul de aiurea, avand in vedere ca aveam pana in 60km/h, pe aliniament inainte de Sinaia se gaseste un idiot sa se opreasca fara sa semnalizeze fara nimic in mijlocul strazii cu cate o banda de mers...in fine faptul e consumat...
O sa urmeze si poze...
P.S. idiotul ala nici macar nu avea vreo problema la masina decat o zgarietura pe spoiler...asta e

nasol frate....imi pare rau sicner....ca stiu cata munca ai depus la masina aia..mai ales la botu ei:((:(( ...plm...vad ca accidentele incep sa fie din ce in ce mai dese...si nu din vina noastra...ci din vina unor prosti..care isi iau permisele pe lapte si pe branza:(

mansound 18-06-07 14:23

Plm ce naiba sa facem tot mai multi idioti apar pe drumuri si nu avem nimic altceva de facut decat sa fim mai prudenti...
A fost si vina mea, dar in mult mai mica masura decat a idiotului.
Asta e ... faptul consumat...ma asteapta noi ore bune de munca si o carcade bani cheltuiti.

mansound 18-06-07 14:48

Quote:

Originally Posted by MisuBV (Post 953710)
si nu l-ai caftit bine pe ala; ala, merita numai pumni in cap.

Mah...sincer nu avea nici un rost...sincer in prima faza m-am vazut crapandu-i capul, dar mai apoi m-am calmat, pe de-o parte fiins si vina mea...
M-a intrebat omu dak sa mergem la politie, eu l-am intrebat dak are casco, a zis ca da si apoi i-am spus sa o rada acasa k sta degeaba.
Asta e...
Ma apuca plansu' knd ma uit la ea, dar vorba aia tot rau spre bine...se repara...oricum nu e nimic afectat din structura de rezistenta...doar plastice si capota si aripa.
sper k sapt asta sa o termin de reparat.

MIRCAT 18-06-07 17:10

Quote:

Originally Posted by mansound (Post 953999)
Mah...sincer nu avea nici un rost...sincer in prima faza m-am vazut crapandu-i capul, dar mai apoi m-am calmat, pe de-o parte fiins si vina mea...
M-a intrebat omu dak sa mergem la politie, eu l-am intrebat dak are casco, a zis ca da si apoi i-am spus sa o rada acasa k sta degeaba.
Asta e...
Ma apuca plansu' knd ma uit la ea, dar vorba aia tot rau spre bine...se repara...oricum nu e nimic afectat din structura de rezistenta...doar plastice si capota si aripa.
sper k sapt asta sa o termin de reparat.

pacat!mai ales pt farurile alea faine!plm!cum sa te mai feresti de prosti in ziua de azi?

Bigu 18-06-07 17:25

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 954275)
....cum sa te mai feresti de prosti in ziua de azi?

stai acasa!

mansound 19-06-07 10:34

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 954310)
stai acasa!

E si asta o varianta

MIRCAT 19-06-07 10:36

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 954310)
stai acasa!

mai bine ar sta ei!ar trebui sa iasa numa duminica dimineata pe strazi pana la pranz!dupa aia acasa cu ei!sa ne lase sa circulam linistiti!

blondu_glf 2 19-06-07 14:26

lasa mah ca imi iau eu bullbar si ma fac deschizator de drumuri:twisted: :twisted: :twisted:

sKyNeT 19-06-07 14:27

duminica a fost un accident pe grivitei, un bmw si un cielo. stie cineva ceva despre accident ? nu am avut aparatul sa fac poze :(

Bigu 20-06-07 08:28

1 Attachment(s)
ieri dupaamiaza, troleu 8 cred ca a vrut sa joace un carmagedon....a sarit bordura nou construita rau de tot pe saturn

MIRCAT 20-06-07 09:48

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 957183)
ieri dupaamiaza, troleu 8 cred ca a vrut sa joace un carmagedon....a sarit bordura nou construita rau de tot pe saturn

dupa ce ca sunt handicapati soferii astia de pe troleibuze ca ies din alveola dupa cum ii taie capu(fara sa se uite daca vine ceva;deh au prioritate baietii!) se mai leaga si de trotuare!bah la astia nu le mai ajunge strada!!!

alex_S 20-06-07 09:54

sunt niste oameni inconstienti.....yo merg cu 8 aproape zilnic.... tie si frica sa mai mergi cu ei , park ar transporta cartofi nu oamnei...

mansound 20-06-07 09:54

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 957243)
dupa ce ca sunt handicapati soferii astia de pe troleibuze ca ies din alveola dupa cum ii taie capu(fara sa se uite daca vine ceva;deh au prioritate baietii!) se mai leaga si de trotuare!bah la astia nu le mai ajunge strada!!!

Is destepti tare baietzii astia...deh...poate avea si el vreo treaba mai importanta decat sa se uite pe unde merge...mai stii...

blondu_glf 2 20-06-07 17:25

ai dreptate mirik dar eu intr-un fel ii compatimesc....la cata carne au in frigider si de cate ori si-au sters flegmele de pe parbriz(numa de la mine)....m-am gandit ca nu au solutie de parbriz si de aia nu ma vedeau....

tuner 21-06-07 16:48

azi la stiri un logan bv 69 rau albastru pe centura a iesit de pe carosabil si a luat foc la stiri au zis cica ca avea 170 km/h

Paul 21-06-07 16:57

bv 69 rau, logan verde inchis, are lukian. abia si`a luat carnet`u ... sper ca nu despre el e vorba :!:

tuner 21-06-07 17:13

posibil verde era arsa masina da am avut impresia ca era albastra

Horatiu 21-06-07 17:34

eu vazusem o poza...cu masina lui si stiu ca "rau" la numar da nu mai stiu dak 69...dak de el e vorba e foarte nasol...:(

alex_S 21-06-07 17:37

va spun yo totul...e Lukian_xxx de pe forum...:cry: :cry: ...un prieten foarte bun dealmeu....el este lovit la cap , iar cel din dreapta...are arsuri grave si a fost transportat cu elicopterul la Bucuresti....:cry:.... masina e verde metalizat inchis si nr de imatriculare este BV-69-RAU...

tuner 21-06-07 17:39

4 Attachment(s)
poze de la stiri pro tv la un post local nu mai stiu care erau mai detaliate inclusiv poza cu nr de la masina

Paul 21-06-07 18:10

Din cate am inteles se pare ca el era . sa speram ca scapa, e in spital acum.
Doamneee sa iasa cat mai repede ca sa-l pot strange de gat !

MIRCAT 21-06-07 19:41

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 959979)
Din cate am inteles se pare ca el era . sa speram ca scapa, e in spital acum.
Doamneee sa iasa cat mai repede ca sa-l pot strange de gat !

ce dracu a facut de a ajuns acolo?a fost curba sau ce s-a intamplat?

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning