![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
bine macar ca ti-ai dat seama ca se foloseste de tine
|
Quote:
|
....iti dai seama ca nu o fi asa inconstient!!!
|
pai sincer pe acasa nu am trecut de cand am inceput scoala....6 ian deci ar fi o luna. tocmai pe 17 feb mai dau pe-acasa si nu stau mult k trebe sa servesc 4t meeting-ul de la piatra...asa ca...trebe sa dau si de ea cand ajung acasa.
|
Quote:
|
..data viitoare te rog sa postezi si un dictionar on-line k,sunt p-aici,asa mai prosti k mine,si intelegem mai greu...:???:
|
trixi ... lasa-l ... ca la el pe tastatura nu s-a inventat virgula si punctul ...
|
Mustang auzi ceva knd o sa pun posturi k sa le intelegi tu atunci te anunt pana atunci veziti frate de treaba ta , k nu am zis nimik de tine k tu sa comentezi la adresa mea !!!!!!!!!!
|
frate ... daca ai scrie si tu relativ mai ... ordonat ...
ar putea intelege lumea ceea ce vrei sa comunici ... in plus ... stii tu zicala femeilor ca barbatii sunt niste misogini ? da...sunt pt ca ele dau numai de astia gen tine si mafiotul ala de 16 ani care zic ca toate sunt pe interes sau numai stiu eu ce ... cum generalizati voi ca toate sunt zdrente care alearga dupa bani, faima si masini, asa generalizeaza si ele ca toti suntem niste porci misogini ... acum puneti-va si voi intrebari despre comportamentul vostru inainte sa acuzati femeile ;) nu sunt avocatul lor, dar nici taran incat sa bag toate femeile intr-o galeata indiferent ca asta nu este nivelul lor ;) prefer sa apreciez persoana ... si da ... pentru femeie conteaza masina care o conduci ... indiferent ca te iubeste si ca tine la tine ... indiferent ca e pe interes ;) |
Quote:
|
desi isi iubeste partenerul, tot ar prefera ca el sa conduca un audi in loc de trabant. nu spun ca isi alege partenerul de viata dupa audi, spun ca e ceva acolo undeva in subconstient.
intr-o lume in care banul face legea si femeia e considerata un obiect, tot o prejudecata poate fi si asta: "n-a putut mai mult saraca". sau in cazul in care isi cauta partener de viata atunci se gandeste si la ce ar fi cel mai bine pentru ea si copilul ei. gresesc? |
corect!!!!
|
cargovroom ... mi-ai luat cuvintele dupa tastatura :D
|
exact cum banuiam. nici o fata n-a raspuns la ce am scris mai sus. femeile sunt f secretoase mai ales cand vine unu si-si da cu presupusul. daca asa este sau nu.....sigur nu vom afla asta de la o fata si sigur nu aici.
|
...domnu' daca asta t-i dorinta,eu iti raspund cu muuulta placere,k is cam deskisa d felul meu...
dupa cum am vazut eu,sunt mai multe cazuri ...de ex,daca femeia poate sa isi permita sa conteze p puterile ei...atunci o cam doare in 14 c masina conduce omul,k ea conduce exact c vrea ea... cazul 2:cind fata e mai rasarita,si nu e kiar urita...iara nu tre sa isi faca probleme,ptr k cu un pik d rabdare is gaseste ea barbatul p kre il poate iubi,si kre are si masina potrivita :-) cazul 3:fata e o leguma,adik e si proasta si urita.in cazul acesta se multumeste cu orice,ptr k singura sansa d supravieturie a ei este sa fie luata d nevasta,si sa aiba o viata mediocra..si in cazul ei,trabantul e kiar suuuper!!! cazul 4:aici intra toate kre nu se incardreaza in primele 3 !!!:D :D :D |
Haha Trixi da mai sunt si alte cazuri si bune si rele
Dak fata e frumoasa da proasta de da in gropi ?? Sau urata cu spume is desteapta k Einstein ?? |
...sincer ,dupa cite am observat aia frumoasa nu prea are sanse sa se "piarda" k unele kestii alea mai proaste stiu sa faca fara cea mai mica retinere...iar D-na Einstein,va deveni aia kre poate conta p puterile ei,si cu uratenia ei cu tot o sa aiba o viata d invidiat!!!!:D
alte idei????=)) |
Haha ok si dak esti si proasta si urata cu spume ???????/
Sau desteapta frumoasa si cu bani ( Asa cum va fi nevasta mea) LOOOOL ?? :D |
dak e proasta si urata cu spume intra la punctul 3
si dak e frumoasa cu bani intra la punctul 1 citeste mai sus ;) |
|
hehehe...e tare :D
p d alta parte,acum citeva zile am avut o discutie interesanta cu o prietena,si am priceput kestia si dintr-un alt punct d vedere... ptr k d o vreme buna sunt obisnuita sa am masina mea,sa ma descurc singura...si kiar si intr-o lume d barbati sa ma descurc destul d ok...nu prea mai caut k sa am un barbat p linga mine,kre sa-mi asigure biletul d intrare in lumea asta...in skimb,tre sa admit k,in cazul in kre as fi si eu k marea majoritate(adik in caz fericit sa aiba permis,si sa fie in stare sa mearga pana la piata si inapoi)probabil,k si eu mi-as dori k sa am un barbat kre conduce o masina kre intra in imaginea p kre o am eu despre barbatul viselor mele....si kiar are si viata,si comportamentul potrivit acestei imagini...;) |
frate 15 pagini de povesti.
conteaza, nu conteaza, ce conteaza? :D sincer nu-mi pasa de ce cred femeile despre mine ca am/n-am masina, cum e/ cum nu e. masina mi-o iau pe alte considerente. mai degraba e important sa fii sigur pe cine esti. ca daca tu ai un complex legat de asta, n-or sa te placa femeile din cauza asta. daca stii ca esti adevarat si te doare in pix de ce cred cei din jurul tau nu-ti trebuie nici o masina. e o vorba (a lui Henry Ford :D ) ceva de genul: daca tu crezi ca ceva conteaza, sau crezi ca nu conteaza, oricum ai dreptate :D si lucrurile nu au decat importanta pe care le-o dam noi insine. |
tare filmuletu de pe youtube =)))))
|
uite... stii knd conteaza masina? de fapt...knd realizezi pt cine conteaza si pt cine nu?
knd ramai fara ea ( the car i mean) si vezi cine mai iese cu tine si cine nu... si nu ma refer la curvele care nu mai ies cu tine, ci mai ales la curvele MASCULINE care se dau de beton ca sunt prietenii tai, si toate alea, si knd nu mai ai masina.... plm frate, am treaba, sunt obosit... kturi din astea... deci conteaza, pt toata lumea, fara exceptie... v-o spun din experienta, k au fost destule perioade knd am ramas temporar fara masina, si am vazut diferentele.... n-o mai dati de gard ca femeile astea este niste curve dom-le, si nu vrea fara masina.... categorizari se fac din partea oricui, fie el barbat sau femeie, k asta e... oamenii sunt materialisti si superficiali, te judeca dupa cxe ai, nu dupa ce poti.... ( oare o fi si pt k ce ai arata de multe ori ce poti? ) cine stie.... nu vreau sa fiu rau :) |
Quote:
|
aleks si dmn va dau dreptate chiar stiu personal un caz un prieten omu umbla si cu noi si cu inca un grup si omu knd avea bani mai mult o ardea cu aia knd era un pik mai strmatorat o ardea cu noi :| Nu asta e faza k noua nu ne e de bani k avem si noi kt ne trebuie da omu a ramas aproape lefter is aia se faceau k nu il cunosc si omu a vazut k daor noi i-am mai fost alaturi si omu pana la urma a pelakt afara si omu s-a intors iar cu bani si gata toti ii erau tovarasi iar :| Da omu intre tipm se desteptase si l-a dat lu aia cu flit pe fata :D deci cam asta ii situatia
|
eu raman destul de frecvent fara masina, pt ca imi place sa le schimb destul de des. prietenii mi-au fost aproape si fara masina, pe cand la agatat era mai greu fara :(
|
hmmmm....Conteaza pt. o femeie masina pe care o conduci? ..nu conteaza atata timp cat conduci bmw...
si mare dreptate la ce a zis useru aleks mai sus.... |
@noname! - o intrebare: dar daca nu conduci bmw si conduci un mertz ? inseamna ca pt femeie nu conteaza ? sau crezi ca o femeie se urca cu mult drag intr-o dacie caruia ii cade tabla dupa ea ?
|
Adevarat concluzie ai masina tare gagicile sar pe tine dak ai masina praf mai greu da cel mai bine sa vezi mai intai uc masian praf cine e cu tine si dupa cand vin toti la tine k ai masina tare sa le dai cu flit :)
|
Quote:
|
ms zib3r!:D ;)
..si aleks...d aceea avem prieteni adevarati,k sa nu ne mai doara cind constatam k lumea nu se skimba,si majoritatea oamenilor se dau p linga tine ptr k este mult prea importanta imaginea, p kre tu o reprezinti mai bine din start,decit ei din elan...;) |
Quote:
sincer, ma gandesc ca ai intales la ce am vrut sa ma refer, dar am ales bmw, ca am vazut ca ii foarte "apreciat" la ora actuale de persoanele de sex feminin p langa bmw ar mai fii si altele...cum ai zis si tu...mertu..si da ai dreptate..;) |
bla bla! credeti ca cele mai multe dintre femei fac diferenta intre mertz si bmw?
poate ca o fac, dar cu siguranta nu conteaza pentru nici una dintre ele... si stiti de ce? pentru ca au un alt sistem de categorisire: rabla-buna, romaneasca-straina, urata-frumoasa, nimic deosebit-lux, confort-disconfort, "IES IN EVIDENTA?"-"NU IES IN EVIDENTA"... +calitatile soferilor lor! marca nu conteaza! |
Quote:
Cu asta ai foarte mare dreptate!!! sunt de acord 100%. Asta am constatat dupa ce am condus multe tipuri, de la multe firme si da difetite preturi...Un singur lucru conteaza, sa iasa din comun!!! Sa nu fie ca restul, sa fie cu putin mai mult, si cu cat e mai ceva cu atat mai mult le place fetelor. De pilda, am mers cu noul BMW 5 la o pertecere...erau fete carora eram simpatic, catorva indiferent si multe care au vazut in mine "traieste pa spinarea parintilor" sau "din ciclul tata are bani", nu le eram simpatic. A doau oare am mers su un Seat Toledo de 10ani, stare buna tdi...(nu conteaza dar scriu) aproape to asa, numai ca pertea nesimpatica a trecut la indiferenta... Acu 2 zile am mers cu 1100 tot acolo(este drept ca are ceva muzica, toba si jenti ca lumea, dar totusi es dac), si vezi ciuda, aproape pentru toate eram simpatic...dic aia...ergument, iesit din comun. |
Bla bla nici unu nu aveti dreptate dak ai masina tunata adik masina sa arate decent 80% din fetele care le vezi pe strada sau oriunde toate se dau la tine k vai ce masina si deastea restu 20% sunt mai cu capu pe umeri gen Trixi kare se gandesc inainte sa vada si ele cum e omu si nu doar ai masina gaat sunt a ta ( Nu uita doar 2 fete din 10 fak chestia cu ganditu) :D
|
intr-o viata viitoare ma fac femeie, sa vad si eu cum e :))))
|
poti sa te faci si in viata asta :)))
|
Haha sa stii k are dreptate drifter cu bani de masina si tunning iti faci operatie si agati pe altu cu masina mia smechera decat iti luai tu :lol: :lol: :lol:
|
eu zic ca masina care o conduci conteaza destul de mult la femei, depinde si ce femeie, ca daca e o taranca daca ai o dacie cu semnu nike pe luneta e bine da pentru una mai stilata nu e asa potrivita, in schimb despre prieteni care profita de masina ta....il stiu pe unu care inainte sa-mi iau logan zicea ca el nu o sa se plimbe in viata lui cu loganu si dupa ce la-am luat a uitat ce a zis inainte
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning