![]() |
Re: Golf mk3 - SNS
vorbeste ma frumos ca esti pe un forum public!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ca sa nu ma injure lumea ca fac offtopic, bag o poza. Uite ce zice stickeru' , o fi pe bune ? Attachment 2404105 |
Foarte bine arata masinuta!! Felicitari!!
|
frumoasa masina...felicitari
|
Stickerul ala e ceva necesar, si eu vreau sa imi pun, ca mi-au zis vreo doi ca am avut mare noroc ca am gasit asa masina in germania, si ca o facut-o faina neamtu, iar eu am ramas poker face :lol: Bafta
|
Este esential sa stie si englza ca altfel e degeaba si tot faina a facut-o neamtzu' :))
|
Sa isi ia cu ei un dictionar sau sa mearga la scoala :)) scz de off
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Poze noi (de la SMAEB 2012) ;) Attachment 2409667 Attachment 2409668 Attachment 2409669 Attachment 2409670 Attachment 2409671 |
frumos..a iesit bine de tot
bafta incontinuare volfistule :joy: |
Volf Volf :X:X ...
Glav rau....;) |
Te invidiez...poate in Iunie o vedem la Romexpo ;).
|
Cat de bine o prinde culoarea si botu ala de vento... pfff mai ca mi-as pune bot de vento si eu pe lupo:)) (glumesc desigur)
|
Am vazut azi masina si arata foarte foarte foarte BINE! tin sa te felicit.
Ca si sfat desi ti-am zis ca nu-mi postez masina din punctu asta de vedere ... al parerilor/sfaturilor o sa fiu putin ipocrit... I-ar sta bine Volfului cu bari pentru portbagaj ori direct portbagaj deasupra, desi multa lume nu haleste chestia asta , mie unu imi place mult si nu se stie niciodata cand ai nevoie daca ne referim putin si la practicabilitate. Bafta cu 3u si ne mai vedem! |
...intr-adevar masina e miez :twisted: dar totusi, jantele trebuiesc alta culoare, nu alb ca nu e de raliu :lol:
imi place maxim volful, voi ma faceti pana la urma s-o fac si p`a mea volf variant :lol: |
Fain, fain. Mie imi place cum da si cu jantele albe, e un contrast reusit.
off, Goshy, eu unu nu stiu daca as renunta la hella twin pentru bot de vento, dar avand in vedere ca e combi, cred ca ai fi printre singurii. Bafta :) |
3 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri baieti !
@4cilinderlove: ma batea gandul sa imi pun portbagaj pentru bicle, dar tinde spre stilul american mai mult... nu se stie niciodata @goshy: nu cred ca vor ramane jantele astea forever Ce am mai facut azi (piele + cusatura albastra) : Attachment 2423949 Attachment 2423950 Attachment 2423951 |
Arata foarte bine!
O vedem in weekend la Cora Pantelimon ? |
Pacat ca nu ai fost si ieri seara la Bricostore , chiar vroiam sa o admir de mai aproape si sa ne cunoastem :P .
Poate ne vedem la Cora daca reusesc sa ajung :D . |
Quote:
|
Chiar superb exemplar! Felicitari!
|
2 Attachment(s)
Quote:
work in progress Attachment 2460930 Attachment 2460931 @gekvr6: sa nu ma injuri ca nu sunt BBS. dar mi-a placut modelu' |
Ce ai omule si daca nu sunt BBS ce :))))
Sunt superbe jantele si se vor vedea bestial pe masina ..... Spor la treaba in continuare :lol::lol::lol: |
Quote:
|
foarte misto jantele, ce dimensiuni au ?
|
Nice Rims !! Sa le invarti cu placere :D
|
Foarte frumoase noile jante.O sa dea beton pe Volful albastru.O sa fie un contrast frumos.:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Attachment 2463458 |
Mi-am luat si eu ceva jante tot 7 j si m-am gandit sa pun 175 50 15 pe fata si 195 45 15 spate, initial am zis ca pe fata vreau 165 50 cu 15 si 175 50 spate. Dar am zis ca sa nu o fac bicicleta si am ales a prima varianta
|
Mi-am schimbat planurile initiale legate de cauciucuri si am ales sa merg pe 175/55 15 pe fata (stretch), cam asa arata:
http://i46.servimg.com/u/f46/14/76/51/30/img00214.jpg http://i46.servimg.com/u/f46/14/76/51/30/img00215.jpg |
Se vad frumos dar parca ar merge un 195/45 sau 50 .... daca vrei am doua V-uri 195/50/r15 bune bune ...
Bafta |
miezul jantelor il lasi auriu sau il faci in culoarea masinii ?
|
Frumos arata strech-ul, si jantele sunt buchet. Ce capacele le pui in mijloc? Bafta :)
|
SUPERBE rau.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Poze de azi, desi jantele sunt pe masina de ceva timp, nu am avut timp sa le fac poze. |
Frumos! scurt si la subiect :D felicitari
|
Da jos stickerbombul ,ca masina asta s-a maturizat.
|
E ce trebuie!
|
Da foarte bine combinatie de culori albastru/auriu.Trebuie doar putin coborata.Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning