![]() |
Re: E36 318IS Slow Build
dane capu sus frate stiu prin ce treci...am trecut si eu prin asa ceva si stiu cum esti... fieru e fier..bine ca nu ai nimic !!!!!! Bafta si sa te vedem cat mai repede cu alta !
|
Quote:
|
E bine ca ai scapat tu si pasagerul.
Accidentul asta a aratat cat de buna a fost masina...;) |
Sa va dau o sugestie ! Eu pt 80 de lei/an in plus la asigurare , la orice dauna pe mine ma plateste rca meu si ei isi recupereaza banii de la cel vinovat ! Asta pe viitor sa fiti mai siguri de despagubire ! salutare
|
Mersi pt sfat,o sa tin cont pe viitor,faza e ca eu acum nu aveam asigurarea RCA valabila,fapt pt care mi-au fost retinute placutele de inmatriculare si talon si am primit o amenda in valoare de 1000 Ron !
|
Lucian,la ce firma e treaba asta?caci este un fel de casco in caz de accident cu vinovat prins;bine,sunt sigur ca e valabila doar in anumite conditii nu se baga ei la orice,dar oricum ai un ajutor in caz de ceva.
Am vazut printre "picaturile" de zapada masina,si inca e masina,tre s-o vad curatata sa vedem poate nu e asa irecuperabila,daca motorul a scapat teafar si lonjeronul nu e zdrente poate poate nu e RIP |
Quote:
|
Nu scrii nimic pe aici ? Nu spui la nimeni ca esti din nou in fortza ?:>:))
|
il dai de gol pe om:))....trebuia sa fie surpriza:))
|
Momentan nu dau nimic din casa ... mai asteptam ... pot sa zic doar ca o sa revin tot cu E36 care deja l-am achizitionat :)
|
Quote:
|
Quote:
Liniste am spus ma :lol::lol::lol::lol: ! |
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Pai ce sa mai zic...treaba sta cam asa : am achizitionat un 316i coupe cu 1000E care l-am tinut doar 4 zile dupa care l-am returnat,pt ca nu ieseau socotelile cu masina lovita nu puteam sa fac recarosare,ma complicam aiurea,mai bine pun banii "la saltea" si stau cuminte sa vad ce rezolv cu treaba cu accidentul si pe urma sper sa-mi iau alta
Asta e masina ... un 316i stock fara gram de rugina cat de cat ingrijita in afara de interior care era in ultimul hal :):):) Attachment 2362677 Attachment 2362678 Attachment 2362679 Attachment 2362680 Attachment 2362681 Attachment 2362682 Attachment 2362683 Attachment 2362684 |
Quote:
eu acolo am lasat-o.....:D |
Quote:
|
Masina arata superb (Mai ales k e vanos) , insa te va costa mult sa o inmatriculezi:???:
Cateva sugestii de la mn: - Bodykit ///M - Angel eyes (poate rosii:twisted:) http://carphotos.cardomain.com/ride_...0037_large.jpg - Vopsitorie :) (e36 pe albastru inchis vezi la fiecare coltz:|) Dupa aceste modificari restul vine de la sine Sa o detzii sanatos! Drumuri fara gropi si fara accidente :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu te supara masina arata OK dar numerele alea dupe ea ce vor sa fie ??? sa inlocuiasca numerele adevarate ca nu am PRINS IDEEA ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Rog un moderator sa inchida threadul,o sa cer sa il deschida,cand am sa revin cu altceva :) |
nu stiu daca facea sau nu 1000, dar masina aia chiar era buna pt o recarosare
a avut nr rosii de AG masina, alea s-au facut pt oras asa....actele erau drepte, intradevar la 700-750 E + inscrisa la BG , chiar se merita masina avand in vedere ca masina a trecut pe la niste colorati, chiar mergea f. bine, functiona tot pe ea, motorul....mai rar 1,6 sa mearga asa bine.....la tabla statea ff bine......avea decat un amortizor spate bulit si intradevar interiorul era jegos, dar se rezolva cu o spalare.... |
Quote:
L.e : mai sti ceva de ea,pe unde a ajuns?:) |
nu mai stiu nimic de ea......a plecat ea la vreo combinatie....cred ca s-a schimbat cu un audi "gogosar"alb pe BG....:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning