Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

Al3xius 24-11-04 22:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
...caci daca a fost din vina ei, te poti astepta iar la o despartire din partea ei! :?

...sau nu! :) testat de je ! :wink:

DJ10BOD 25-11-04 00:00

dar daca n-o iubeste pe nici una??? k la varsta lui... nu m-as mira... Nici macar eu la 19 ani nu sunt in stare sa iubesc!... poate s-a impacat cu fosta din plictiseala... teribilismul asta adolescentin!!! :) Eu unu asa faceam la varsta lui... (de parca acum as face altfel... ?)

Eryka 25-11-04 00:25

ce mah... eu am 17 si acum un an am iubit pe cineva, deci la 16 ani am iubit! si iti spun sigur ca a fost iubire!!!

iubirea nu se vede... se simte! :wink:

n0namee 25-11-04 06:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
ce mah... eu am 17 si acum un an am iubit pe cineva, deci la 16 ani am iubit! si iti spun sigur ca a fost iubire!!!

iubirea nu se vede... se simte! :wink:

sa nu te superi pe mine ca te contrazic ... dar parerea mea este ca iubirea adevarata ... nu prea are cum sa treaca intr-un an! :roll:

CT-03-ART 25-11-04 08:33

bai deci cu fosta m-am despartzit din vina mea shi dupa nerepetate incercari m-am impacat cu ea... dar la aia cu care sunt nu prea tzin tzin mai mult la fosta problema mea este ca asta s-a atashat prea mult de mine shi nu vreau sa o fac sa sufere? azi o sa vad eu ce zic sa ma despart de ea... am nevoie de sfaturi... ajutor...

ffocus 25-11-04 10:09

eu zic sa fii cinstit cu ea...doare mai mult da trece mai repede :wink:

catalin rs4 25-11-04 13:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
bai deci cu fosta m-am despartzit din vina mea shi dupa nerepetate incercari m-am impacat cu ea... dar la aia cu care sunt nu prea tzin tzin mai mult la fosta problema mea este ca asta s-a atashat prea mult de mine shi nu vreau sa o fac sa sufere? azi o sa vad eu ce zic sa ma despart de ea... am nevoie de sfaturi... ajutor...

man ffocusul are dreptate..fi cinstiti cu ea..desi ii cam greu stiu :D dar tiam mai zis gandestete in primul rand la tine si dupa aia la restul tie sati fie..bine... :wink:

DJ10BOD 25-11-04 18:03

NUUUU!!! Sa nu fi cinstit cu ea... !!!! Vrajeste-o ceva mai bine... de ce sa sufere mai rau? lasa k-i trece si asa, k doar nu te iubea... Si in plus de ce sa te pui pe tine intr-o situatzie jenanta? (de ce sa-tzi faci rau tzie?)
Vrei sa-tzi dau un sfat??? (pm)

CT-03-ART 25-11-04 19:20

mersi pt sfat... :P

tng 25-11-04 19:51

Yo n-am prins \"iubirea\" adevarata ca era intr`un BWM si rula cu viteza mare asa ca.. :( :P :wink:

bobbyadr 25-11-04 19:52

Re:

Quote:

pai ia sa vedem in cazul tau ce e de facut...hmmm :?: da am gasit... :twisted: o sa-i explici si unea si alteia ca nu poti traii fara ele :twisted:

puteti sa o faceti in 3 :twisted:

asta daca nu cumva vrei ca una din ele sa sufere in urma despartirii,despartire greu de suportat,avand in vedere ca tu nu esti un baiat oarecare 8==>

:twisted:

DJ10BOD 25-11-04 21:52

tng... pacat! :)) poate data viitoare o s-o prinzi la stop... :))

tng 26-11-04 13:39

Aham.... :headfones :lemon: :joy:

Kitana 27-11-04 13:40

Re:

\"puteti sa o faceti in 3 :twisted:

asta daca nu cumva vrei ca una din ele sa sufere in urma despartirii,despartire greu de suportat,avand in vedere ca tu nu esti un baiat oarecare 8==>\"

mah tu sti ce`l invetzi tu akum sa faca sa alerge dupa 2 iepuri si sa nu prinda niciunu ... exact asa vine
nu sta cu amandoua ca pana la urma vor afla si o sa se supere amandoua si o sa rmai singur ca cucu ... :)) si nu cred ca itzi comvine... mai bine desparte`te de una dintre ele ... care vrei tu ... si lasa`tzi lor de reimpacare ... nu te certa cu ele ... sa nu mai vorbitzi sau alte chesti fi finutz cu una dintre ele cand te despartzi si spune`le adevaru` sau minte`le frumos ... ceva de genu` \" sti eu tzin mult la tine da as vrea sa facem o pauza ... akum sunt un pik cam ocupat si nu pot sa itzi acord prea mult timp asa ca ar fi mai bine sa luam o pauza.... asteapta ca te sun eu ,... iar daka fata aia tzine la tine ,... te asteapta si se mai impaca cu tine . a fost doar un sfat no offence

DJ10BOD 27-11-04 17:03

Ai uitat continuarea Kitana

te asteapta si se mai impaca cu tine la pastele cailor!!!
Daca ii zici de pauza s-a rupt tot... asta zau k mi se pare cea mai penala metoda de despartzire... Mai bine trimite-i ba un sms :)!! Ba pustiule, daca esti baiat frumos nici nu trebuie sa te impaci cu fostele!

Quote:

alerge dupa 2 iepuri si sa nu prinda niciunu
Pai el nu alearga dupa ftl alea... el le are deja!! Daca tu ai 2 bomboane... Ce preferi? sa arunci una din ele ca sa ramai cu o singura bomboana?

Quote:

ca pana la urma vor afla si o sa se supere amandoua si o sa rmai singur ca cucu ...
Nu neaparat! de ce trebuie sa afle una de cealalta? ...am dus eu 2 ft si erau amandoua din acelasi liceu (in care eram si eu la momentul respectiv), 2 sptm si dup-aia m-am desp d amandoua... Si ele n-au aflat...

PS: Kitana... sa nu te superi pe mine ca tot timpul carcotesc ceea ce scrii tu pe topicul asta, doar ca imi place mie cum scrii tu! (si n-o zic ironic) :P

bobbyadr 27-11-04 19:49

:paper:

g-spott 27-11-04 20:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ10BOD\"
... asta zau k mi se pare cea mai penala metoda de despartzire...

:lol: :lol: :lol: Hai ca bine ai zis`o ... hahahahah :D

Singurelu 27-11-04 22:37

wey Alex Drifter.....Mi`ai adus asta seara aminte de ....Alecs...parca mii dor de ea..parca..as vre.......sa fiu iara cu ea....cred ca am sa o sun...sa ma intalnesc!!!!

catalin rs4 28-11-04 02:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"

bobby ce mai ii nou?? :lol: :lol: :lol:

CT-03-ART 28-11-04 09:21

gata ma am ramas tot cu actuala ca pe fosta am invitat-o la mine nu a vrut sa... shi am bagat-o in p masii...

Eryka 28-11-04 11:42

bravo CT-03-ART !!! Fi rau... Musca!!! :twisted: muhahahhahaa!!!

DJ10BOD 28-11-04 15:57

CT-03-ART... si? ce tzi-a zis cand te-a refuzat? :):):)

CT-03-ART 28-11-04 15:59

a... ca nu vreau... de fapt nu pot... ca tre sa plek acasa... ca am de invatza...

LA CARE EU:

hai atunci dute sa invetzi... shi lasa-ma in p mea in pace!

bobbyadr 28-11-04 18:56

Re:

Quote:

a... ca nu vreau... de fapt nu pot... ca tre sa plek acasa... ca am de invatza...

LA CARE EU:

hai atunci dute sa invetzi... shi lasa-ma in p mea in pace!

cred ca ai exagerat un pic,nu trebuiesc facute chestii din astea....
eu zic ca neaparat trebuie s-o suni si sa-i ceri iertare :bunch:

bobbyadr 28-11-04 18:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
Quote:

Originally Posted by \"bobbyadr\"

bobby ce mai ii nou?? :lol: :lol: :lol:

nimic nou,dar sper sa apara :lol:

ps:bravo pt concursul de poze cu femei :wink:

DJ10BOD 28-11-04 22:34

ba CT-03-ART... fii si tu mai finut cu fetele, ce naiba! cum sa-i zici asa unei fete??? :)
De cat timp esti tu cu aia ba de vrei sa se f*ta cu tine asa din prima incercare?? Nu tzi-e rusine? Porcule! Asteapta si tu macar 2 sptm, si ia-o cu zaharelu' ca fetele sunt naive... minte-le ca le place! Vrajeste-le si nu are cum sa te refuze! Nu sari pe ea ca nesatulu! (ca la scuza care tzi-a bagat-o nu cred ca ai luat-o cu usurelu'...)

Toto - BOD 15-12-04 22:39

Gata ma!? nu mai aveti sentimente??
nimeni... nimeni...

EvLSant0S 16-12-04 06:53

:D avem avem :D ;)

CT-03-ART 16-12-04 07:54

avem ma dar nu akum oricum eu cred ca ma las la mana fetelor ca daka vreau sa pun mana pe ele... se intzelege altceva... asa ca a puna ele mana pe mine...

Toto - BOD 17-12-04 22:47

Quote:

avem avem
Pai si le tineti pentru voi? egoistilor!!! :):)

Quote:

avem ma dar nu akum oricum eu cred ca ma las la mana fetelor ca daka vreau sa pun mana pe ele... se intzelege altceva... asa ca a puna ele mana pe mine...
Nu prea inteleg eu ce vrei sa zici? dar daca astepti sa PUNA MANA!! asteapta tu mult si bine! ca daca nu incepi tu! ea nicigand! :)

EvLSant0S 17-12-04 23:08

si ce vrei mane sa zic ? suntem astia care vb serios pe aici , un sfat alea alea :d , si se baga cate un prost sa zica ca asta forum de masini , DAR ASTA E COMUNITATEA 4tuning , i rest my case , anyway .... :D luv... really sweet feelin` ;)

aicad 18-12-04 02:40

sentimentele unora fatza de altii sunt foarte mult influnetzate de atitudinea persoanelor in cauza, fie si in gluma... unul dintre cele mai importante sentimente este respectul... oare cati dintre cei/CELE de aici stiu ce inseamna lucrul asta?

Spot 14-01-05 23:32

1 Attachment(s)
uite o kestie kre sper sa va placa.....sunti sigur ca o sa va atinga pe toti.....bine poate nu kiar pe toti....da pe marea majoritate da :)

Anami 15-01-05 07:49

foarte frumos... n'am cuvinte... misto rau! are atata dreptate!

Toto - BOD 15-01-05 23:06

NICEEEE!!!

wherever u go , whatever u do , i will be right here waiting for u ....ma chinuie talentu si io ma zbat ca dementu !!!!!!

Singurelu 16-01-05 00:13

Bah....iara voi...iara mo palit dragostea,pt alta acuma.
Are 20 de ani acus,e capricorn,studenta anu I la Drept...Moooaaamaaaaaaaa :oops: deja mi`e rau numai cand ma gandesc la ea.Ce dracu sa`i mai fac si la asta,ca m`am saturat!

Singurelu 16-01-05 00:15

Bah....iara voi...iara mo palit dragostea,pt alta acuma.
Are 20 de ani acus,e capricorn,studenta anu I la Drept...Moooaaamaaaaaaaa :oops: deja mi`e rau numai cand ma gandesc la ea.Ce dracu sa`i mai fac si la asta,ca m`am saturat!

EvLSant0S 16-01-05 00:22

nu tzi se pare ca te indragostesti cam repede ?

Speedy5 16-01-05 11:26

bah fratzilor , eu cred ca v-am gasit leacul : sunati-l pe Mircea Radu si va rezolva el pe toti.
Hai ca glumeam.Pe toti nu prea poate. De unde draq' sa va dea atatea M5 , Ferrari , o blonda buna , etc. ? :P

Anami 16-01-05 12:47

hehehe speedy5... daca durerea ar trece cu un m5.. ferrari.. ar fi ceva... Sa zicem ca le ai si pe astea...esti in culmea fericirii... dar nu ai vrea sa iti imparti fericirea cu ea/el? Si sa vezi ca nu e langa tine? atunci cand ai nevoie?
Si intradevar sunt oameni pt. care o masina e mult mai importanta decat cineva care ii iubeste... si le pasa de ei...

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning