![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Sarbatori fericite tuturor !!!:peace::peace::peace:
|
Sarbatori Fericite......:pistoles::peace:
|
ce mai face lumea pe aici ? liniste si pace?
|
Plictiseala, asa ca dupa sarbatori :???:
|
Quote:
BAFTA ALL !!! |
Quote:
|
sal...stie cnv unde se cromeaza, nicheleaza la noi in sv..?
|
Quote:
|
Quote:
dap miler am tot interesul sa aflu ca latesc 2 jante si vreau sale fac toate 4 la"mosnegutz"...(vb lui kmk)...si am sa postez.dar cv nisip de sablat stiti pe undeva??? in afara de fabrica de sticla? |
Quote:
|
[QUOTE=miler21;4856917]ms 8) imi pare rau dar nu stiu in alta parte....poate stie altcineva de aici sa zica 8)[/QUOTE
am gasit peniste forumuri din afara un anume tipde spray nichelat, care are o aderenta fosrte buna(am incercat cu diverse fonduri)cel mai bun e negrul si mi-am cumparat tot de pe net 2 spray-uri (plasti spray vernice plastificante)un lac de plastifiere se da pe elementele nichelate(pt barile de pischine, scaunele de piscina )merge relativ bine am sa ma axez pe asta am sa atasez diseara niste poze sa vezi despre ce e vb si care e procedeul |
Quote:
am gasit peniste forumuri din afara un anume tipde spray nichelat, care are o aderenta fosrte buna(am incercat cu diverse fonduri)cel mai bun e negrul si mi-am cumparat tot de pe net 2 spray-uri (plasti spray vernice plastificante)un lac de plastifiere se da pe elementele nichelate(pt barile de pischine, scaunele de piscina )merge relativ bine am sa ma axez pe asta am sa atasez diseara niste poze sa vezi despre ce e vb si care e procedeul |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
pe negru iese mai bine....nu am gasit nimic, o sa vb maine cu cineva sa vad daca stie, ca pe forum vad ca nu stie nimeni nimic, sau nu vor sa spuna :D
|
Quote:
|
Quote:
nicheleze/cromeze :) |
Quote:
...oare gasim??:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kamikazee...ai vre-un tel de pe la iasi de pe la aia?sau nu stii sigur?app miller..las'p balta cu spray-ul ca am cumparat diferite genuri de genu...si de pe o scara de la 1 la 10 se situeaza undeva pe la 3-4(maxim)ca oglinda..deci sfatul meu e sa nu dai bani degeaba...eu am de facut 4 jante, am vorbit cu cineva..daca stiti era in suceava pe langa sere un centru de cromare/nichelare a tinut putin timp, am reusit sa dau de prop de acolo(patronul) si a zis ca imi fce el rost de ceva si imi spune si procedeul(cum se face baia ca atare)..is curios daca ma suna, miller daca am ceva si ies jantele te invit sa le vezi si poate incerci si u daca e sa gasim ai sa dai u o cafea..asa de dragul 4tuningului:)) |
kamikaze astept un cilindru(pistonas)de ambreiaj de miata:D..ce faci nu scoti si "pitipoanca" in oras?eu zilele astea urmeaza sa ma apuc de "batranel" sau vrei sa iesim aman2 odata???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)) imi simti lipsa fluturash?? :)) :P astept si eu sa scot pitipoanca doar ca sa se mai dezghete oleaca :)) ca altfel n-am sanse sa o scot deloc din curte :D :)) ar fi interesanta o iesire undeva la niste poze intre piti si moshnegutu tau :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fluturash ce ii faci sa o intineresti? ;)) sau e secret?:
|
1 Attachment(s)
Singura problema e ca ar fi doar pe rosu, dar eu zic ca e super faina si asa 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
app langa capri e paznicu:)) e latra cand l-am luat de aolo, dormea sub batranel:)) |
Fluturash daca reusesc sa scot azi mazda din curte si o sa duc sa imi dau cilindru jos trec pe la tine si il iau si pe miller.
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|