Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Cafeneaua Sucevenilor (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/245027-cafeneaua-sucevenilor.html)

miler21 25-12-11 00:57

Re: Cafeneaua Sucevenilor

Sarbatori fericite tuturor !!!:peace::peace::peace:

danydaniel19 26-12-11 19:22

Sarbatori Fericite......:pistoles::peace:

SeRee 07-01-12 21:08

ce mai face lumea pe aici ? liniste si pace?

miler21 08-01-12 11:34

Plictiseala, asa ca dupa sarbatori :???:

miler21 08-01-12 11:37

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4792809)
A mai vazut cineva ce am vazut si eu in Falticeni? Doi politisti de la Rutiera sa "dirijeze" traficul la o trecere de pietoni din fata de la Billa (Falticeni).
De ce e nevoie de 2? Unul pe un sens si unul pe celalalt. Asa isi justifica ei leafa?
Daca ar trebui ca politistii din SV sa dirijeze traficul din Iasi cati s-ar duce in Podu' Ros?

Am vazut si eu zilele trecute :???: deci e ceva ce se inampla zilnic :D traim in Romania si asta spune tot....
BAFTA ALL !!!

SeRee 08-01-12 23:19

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4814471)
Plictiseala, asa ca dupa sarbatori :???:

ii clar ...au baut de revelion si nici pana acuma nu si au revenit :))

willie 30-01-12 14:42

sal...stie cnv unde se cromeaza, nicheleaza la noi in sv..?

miler21 30-01-12 17:11

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4855315)
sal...stie cnv unde se cromeaza, nicheleaza la noi in sv..?

Daca afli ceva din alta sursa, te rog posteaza si aici, ca si pe mine ma intereseaza :D

willie 31-01-12 12:06

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4855510)
Daca afli ceva din alta sursa, te rog posteaza si aici, ca si pe mine ma intereseaza :D

dap miler am tot interesul sa aflu ca latesc 2 jante si vreau sale fac toate 4 la"mosnegutz"...(vb lui kmk)...si am sa postez.dar cv nisip de sablat stiti pe undeva???
in afara de fabrica de sticla?

miler21 31-01-12 12:20

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4856903)
dap miler am tot interesul sa aflu ca latesc 2 jante si vreau sale fac toate 4 la"mosnegutz"...(vb lui kmk)...si am sa postez.dar cv nisip de sablat stiti pe undeva???
in afara de fabrica de sticla?

ms 8) imi pare rau dar nu stiu in alta parte....poate stie altcineva de aici sa zica 8)

willie 31-01-12 12:39

[QUOTE=miler21;4856917]ms 8) imi pare rau dar nu stiu in alta parte....poate stie altcineva de aici sa zica 8)[/QUOTE
am gasit peniste forumuri din afara un anume tipde spray nichelat, care are o aderenta fosrte buna(am incercat cu diverse fonduri)cel mai bun e negrul si mi-am cumparat tot de pe net 2 spray-uri (plasti spray vernice plastificante)un lac de plastifiere se da pe elementele nichelate(pt barile de pischine, scaunele de piscina )merge relativ bine am sa ma axez pe asta am sa atasez diseara niste poze sa vezi despre ce e vb si care e procedeul

willie 31-01-12 12:40

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4856917)
ms 8) imi pare rau dar nu stiu in alta parte....poate stie altcineva de aici sa zica 8)

am gasit peniste forumuri din afara un anume tipde spray nichelat, care are o aderenta fosrte buna(am incercat cu diverse fonduri)cel mai bun e negrul si mi-am cumparat tot de pe net 2 spray-uri (plasti spray vernice plastificante)un lac de plastifiere se da pe elementele nichelate(pt barile de pischine, scaunele de piscina )merge relativ bine am sa ma axez pe asta am sa atasez diseara niste poze sa vezi despre ce e vb si care e procedeul

miler21 31-01-12 14:25

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4856941)

Astept poze 8) oricum daca stie cineva in Suceava asa ceva sa scrie aici, ca sunt interesat pentru niste jante ;)

willie 31-01-12 21:23

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4857089)
Astept poze 8) oricum daca stie cineva in Suceava asa ceva sa scrie aici, ca sunt interesat pentru niste jante ;)

prima e tabla goala si a 2-a e data pe fond negru, dupa ce se usuca se poate sterge sa ii apara luciul scuze de poze dar is facute cu telu am sa fac cateva cu aparatul sa se vada mai bn(mentionez ca nu e la etapa finala)ai gasit cv miller?

miler21 01-02-12 16:22

pe negru iese mai bine....nu am gasit nimic, o sa vb maine cu cineva sa vad daca stie, ca pe forum vad ca nu stie nimeni nimic, sau nu vor sa spuna :D

willie 03-02-12 13:07

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4858967)
pe negru iese mai bine....nu am gasit nimic, o sa vb maine cu cineva sa vad daca stie, ca pe forum vad ca nu stie nimeni nimic, sau nu vor sa spuna :D

ai rezolvat cv miller?app spray-ul nu merge asa cum ar trebui daca tragi linie la cost/calitate=risipa...nu prea mere..trebuie sa mai gasim ceva...am mai intrebat si eu pe unu altu dar vad ca mai nimic..ast un rasp daca afli cv

miler21 03-02-12 16:02

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4862232)
ai rezolvat cv miller?app spray-ul nu merge asa cum ar trebui daca tragi linie la cost/calitate=risipa...nu prea mere..trebuie sa mai gasim ceva...am mai intrebat si eu pe unu altu dar vad ca mai nimic..ast un rasp daca afli cv

M-am interesat, dar nu am gasit nimic...o sa mai intreb in stanga si in dreapta poate stie cineva pana la urma :P nu cred ca nu este nicaieri in judet unde sa se
nicheleze/cromeze :)

willie 03-02-12 22:06

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4862490)
M-am interesat, dar nu am gasit nimic...o sa mai intreb in stanga si in dreapta poate stie cineva pana la urma :P nu cred ca nu este nicaieri in judet unde sa se
nicheleze/cromeze :)

poate nu stie lumea miller, vezi cat de multi dezvolta subiectul??:(noi2)...si chiar nu am mai auzit nici eu prin juru meu sa fie interesat de asta

...oare gasim??:)

KAmikazee2005 09-02-12 08:37

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4863090)
poate nu stie lumea miller, vezi cat de multi dezvolta subiectul??:(noi2)...si chiar nu am mai auzit nici eu prin juru meu sa fie interesat de asta

...oare gasim??:)

Fluturash in sv nush daca gasesti asa ceva... la iasi stiu ca era un tip care croma/nichela... ;))

miler21 09-02-12 09:01

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4872198)
Fluturash in sv nush daca gasesti asa ceva... la iasi stiu ca era un tip care croma/nichela... ;))

De Iasi stiu si eu Kamikaze :P si in Neamt cred ca este....in Suceava ma interesa pe mine....poate Willie merge la Iasi......in Auchan am vazut spray crom la vreo 20 de lei tubul.....acum nu stiu cat e de grozav :???:

willie 09-02-12 20:39

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4872216)
De Iasi stiu si eu Kamikaze :P si in Neamt cred ca este....in Suceava ma interesa pe mine....poate Willie merge la Iasi......in Auchan am vazut spray crom la vreo 20 de lei tubul.....acum nu stiu cat e de grozav :???:

kamikazee...ai vre-un tel de pe la iasi de pe la aia?sau nu stii sigur?app miller..las'p balta cu spray-ul ca am cumparat diferite genuri de genu...si de pe o scara de la 1 la 10 se situeaza undeva pe la 3-4(maxim)ca oglinda..deci sfatul meu e sa nu dai bani degeaba...eu am de facut 4 jante, am vorbit cu cineva..daca stiti era in suceava pe langa sere un centru de cromare/nichelare a tinut putin timp, am reusit sa dau de prop de acolo(patronul) si a zis ca imi fce el rost de ceva si imi spune si procedeul(cum se face baia ca atare)..is curios daca ma suna, miller daca am ceva si ies jantele te invit sa le vezi si poate incerci si u daca e sa gasim ai sa dai u o cafea..asa de dragul 4tuningului:))

willie 09-02-12 20:42

kamikaze astept un cilindru(pistonas)de ambreiaj de miata:D..ce faci nu scoti si "pitipoanca" in oras?eu zilele astea urmeaza sa ma apuc de "batranel" sau vrei sa iesim aman2 odata???

miler21 10-02-12 14:18

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4873327)
kamikazee...ai vre-un tel de pe la iasi de pe la aia?sau nu stii sigur?app miller..las'p balta cu spray-ul ca am cumparat diferite genuri de genu...si de pe o scara de la 1 la 10 se situeaza undeva pe la 3-4(maxim)ca oglinda..deci sfatul meu e sa nu dai bani degeaba...eu am de facut 4 jante, am vorbit cu cineva..daca stiti era in suceava pe langa sere un centru de cromare/nichelare a tinut putin timp, am reusit sa dau de prop de acolo(patronul) si a zis ca imi fce el rost de ceva si imi spune si procedeul(cum se face baia ca atare)..is curios daca ma suna, miller daca am ceva si ies jantele te invit sa le vezi si poate incerci si u daca e sa gasim ai sa dai u o cafea..asa de dragul 4tuningului:))

ok man ;) pastram legatura 8)

willie 10-02-12 22:06

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4874351)
ok man ;) pastram legatura 8)

miller am gasit pe cineva care are asa ceva, l-am sunat azi mi-a spus cat costa, in mare care e procedeul...e undeva la 300E litrul, vinde si la cantitati mai mici, luni urmeaza sa ma italnesc cu el sa imi explice despre ce e vorba cum se lureaza(fonduri, primere, prize,ce pistol, cati bari in lucru), am sa cumpar vre-o 200gr pt jantele mele si pt o proba micuta.daca iese bine discutam si iti poti procura si u...de kamikazee stii cv:D?

miler21 11-02-12 09:33

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4875097)
miller am gasit pe cineva care are asa ceva, l-am sunat azi mi-a spus cat costa, in mare care e procedeul...e undeva la 300E litrul, vinde si la cantitati mai mici, luni urmeaza sa ma italnesc cu el sa imi explice despre ce e vorba cum se lureaza(fonduri, primere, prize,ce pistol, cati bari in lucru), am sa cumpar vre-o 200gr pt jantele mele si pt o proba micuta.daca iese bine discutam si iti poti procura si u...de kamikazee stii cv:D?

ok man ;) de kamikaze nu stie nimeni nimic :))))) e la munca cred 8) daca vrei iti dau numarul lui pe pm

willie 11-02-12 23:13

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4875483)
ok man ;) de kamikaze nu stie nimeni nimic :))))) e la munca cred 8) daca vrei iti dau numarul lui pe pm

lasa ca dau eu de el prin trafic..ca noi nu ne intalnim altfel..:D...miller da un add la ionut_matei23 mai vb acolo, mai facem schim de pareri, idei si app ai vazut ca e cam slaba "socializarea tehnica" in zona asta??ori nu vrea lumea sa dea de prin casa oricn stiee...

KAmikazee2005 12-02-12 10:22

:)) imi simti lipsa fluturash?? :)) :P astept si eu sa scot pitipoanca doar ca sa se mai dezghete oleaca :)) ca altfel n-am sanse sa o scot deloc din curte :D :)) ar fi interesanta o iesire undeva la niste poze intre piti si moshnegutu tau :))

miler21 12-02-12 10:59

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4876942)
:)) imi simti lipsa fluturash?? :)) :P astept si eu sa scot pitipoanca doar ca sa se mai dezghete oleaca :)) ca altfel n-am sanse sa o scot deloc din curte :D :)) ar fi interesanta o iesire undeva la niste poze intre piti si moshnegutu tau :))

Ar fi chiar super ideea 8)8)8) fotograf avem, mai trebuie un pic de soare :D

willie 13-02-12 00:06

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4877008)
Ar fi chiar super ideea 8)8)8) fotograf avem, mai trebuie un pic de soare :D

chiar suna bn..:D....maine seara ii dau motoru jos si incep despachetarea ca l-am "internat" pe batranel:)....idei pareri careva, ii trece cv prin cap sa vina cu o idee pt ast' atran?ce credeti ca i-ar sta bn..c nu..

miler21 13-02-12 22:50

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4878391)
chiar suna bn..:D....maine seara ii dau motoru jos si incep despachetarea ca l-am "internat" pe batranel:)....idei pareri careva, ii trece cv prin cap sa vina cu o idee pt ast' atran?ce credeti ca i-ar sta bn..c nu..

bafta la montare :D nu vrei o macheta de Capri ??? am vazut azi un Auchan una faina tare pe rosu, la vreo 50 de lei.....daca vrei pun o poza ca i-am facut :P

KAmikazee2005 14-02-12 07:09

fluturash ce ii faci sa o intineresti? ;)) sau e secret?:

miler21 14-02-12 08:44

1 Attachment(s)
Singura problema e ca ar fi doar pe rosu, dar eu zic ca e super faina si asa 8)

willie 14-02-12 11:39

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4880209)
Singura problema e ca ar fi doar pe rosu, dar eu zic ca e super faina si asa 8)

da kamikazee o intinereresc, remodelez putin, nu e secret cateva din punctele de pe lista ar fi: jante pline pe fata pe 14 iar pe spate 15 latite, retapitare, vopsire totala,inaltat spatele, umflaturi pe spate 4 faruri, siar mai fi multe, am sa incep sa pun si poze diseara, app miller pana acum am o colectie de 16 machetute metalice printre care bineinteles si ford capri dupa ce vopseszc fordu tre vopsita si machetutza:)) appkamikaze daca vrei esti invitat pe la misu..:D dau eu o cafea ca acolo prepar aman2 masinile, o sa fiesi omatza de drift la care sa scrie made by butterfly:)poate il iei si pe miller:) orice parere e binevenita:) asa ca adunati-va ideile si postatile aici

miler21 14-02-12 12:14

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4880450)
da kamikazee o intinereresc, remodelez putin, nu e secret cateva din punctele de pe lista ar fi: jante pline pe fata pe 14 iar pe spate 15 latite, retapitare, vopsire totala,inaltat spatele, umflaturi pe spate 4 faruri, siar mai fi multe, am sa incep sa pun si poze diseara, app miller pana acum am o colectie de 16 machetute metalice printre care bineinteles si ford capri dupa ce vopseszc fordu tre vopsita si machetutza:)) appkamikaze daca vrei esti invitat pe la misu..:D dau eu o cafea ca acolo prepar aman2 masinile, o sa fiesi omatza de drift la care sa scrie made by butterfly:)poate il iei si pe miller:) orice parere e binevenita:) asa ca adunati-va ideile si postatile aici

SA CURGA POZELE !!! Bafta la proiect willie 8)

willie 14-02-12 17:39

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4880506)
SA CURGA POZELE !!! Bafta la proiect willie 8)

mc miller, am ineput sa curat incet incet tabla si uitati ce am descoperit::D, este ceva treaba si timpul nu prea imi permite, am sa vin in fiecare seara cu cate cv poze, maine seara am sa stau mai mult pe ea sa mai avansez..
app langa capri e paznicu:)) e latra cand l-am luat de aolo, dormea sub batranel:))

KAmikazee2005 15-02-12 12:37

Fluturash daca reusesc sa scot azi mazda din curte si o sa duc sa imi dau cilindru jos trec pe la tine si il iau si pe miller.

willie 15-02-12 21:37

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4882090)
Fluturash daca reusesc sa scot azi mazda din curte si o sa duc sa imi dau cilindru jos trec pe la tine si il iau si pe miller.

da kamikazee va astept, cum am promis am sa vin in fiecare seara cu poze cu lucru la capri undeva mai inspate se vede si o parte din proiectul lui mishu matza4000v8 cu umflaturile si estitica by butterfly:D si batraneleul a intrat in sala de operatie(se vad taieturile) , ai scos masina kmk?

miler21 16-02-12 09:40

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4882927)
da kamikazee va astept, cum am promis am sa vin in fiecare seara cu poze cu lucru la capri undeva mai inspate se vede si o parte din proiectul lui mishu matza4000v8 cu umflaturile si estitica by butterfly:D si batraneleul a intrat in sala de operatie(se vad taieturile) , ai scos masina kmk?

Kamikaze s-a ratacit ieri cred :D kamikaze poate vii azi intre 2 livrari :P

willie 16-02-12 17:25

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 4883391)
Kamikaze s-a ratacit ieri cred :D kamikaze poate vii azi intre 2 livrari :P

nush daca s-a ratacit cred ca a ramas impotolit pe undeva:D, pun si pozele cu ce s-a intamplat astazi, dar mai putina actiune ca s-a lucrat la monster cat(matza):D, kamikazee mama o lingritza pt zapada??ai scos mazda?miler punem bani sa ii luam o cutie de sare:D?

miler21 16-02-12 19:01

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4883914)
nush daca s-a ratacit cred ca a ramas impotolit pe undeva:D, pun si pozele cu ce s-a intamplat astazi, dar mai putina actiune ca s-a lucrat la monster cat(matza):D, kamikazee mama o lingritza pt zapada??ai scos mazda?miler punem bani sa ii luam o cutie de sare:D?

Ii cumparam, numai sa o scoata odata din garaj :))

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning