![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tare interioru:D
|
tapiter bun in cluj este dupa podul de la ira... am inteles ce e printre cei mai buni din cluj, acolo vreau sa merg si eu sa imi faca plafonul... ca sa iti faci o idee cam cat de scump sau ieftin lucra iti dau un exemplu, stiu pe cineva care si-a facut toata prelata si tot tot la un cabrio si la costat 500E.
|
Quote:
|
ei se ocupe de tot si vopsit am inteles. poti merge sau sa trimiti pe cineva sa se intereseze.
|
Va iesi o masina foarte tare !!!!
Felicitari ricko pentru planuri si pentru achizitii !! Interiorul e cel de pe m3 de anglia nu ? Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
chiar o sa trimit sa vad ce si cum crysty.bobok - ms de urari , si da e de anglia , scaunul din dreapta are uzura mai mare , in rest e tzipla , |
Quote:
|
Abia acum am vazut ce interior vrei sa-ti tragi. Daca ajung pe un scaun d-ala nu ma mai scoti din masina :)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
saptamana asta iau si 2 tije reglabile pt lip\splitere ,:D, ceva in genul ....
|
Oh my gosh...interiorul e genial :shock:.Felicitari pentru achizitie, asteptam sa vina reglajul pentru splitere :D
|
Quote:
|
salut!interiorul recaro kre a fost p masina knd ai achizitionato...mai e vreo sansa sa fie p la tine si sa fie de vanzare?:))mss
|
Quote:
|
acum am vazut k ai schimbat masina intre timp...la cel d p cealalta masina ma refeream eu:)si cel galben e ok doar k m-am interesat si bancheta nu merge p sedan:(.dai cumva doar scaunele?
|
Quote:
|
adevarul asta e..nu merita descompletat.ms oricum;)bafta cu pisicuta
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
am acolo barile , pragurile , interiorul +multe altele , nu se mai poate intra in camera:D bine..scuzati calitatea pozelor sunt facute cu raftul 2 de la frigider , preferam sa postez poze calumea dar astea sunt calde , abia a sosit interiorul :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce faci cu interiorul pana la urma ? Vopsit sau alta piele?
|
6 Attachment(s)
Quote:
am gasit si pozele ...si pashii facuti ca sa ajunga asa |
Quote:
La retapitat te-ar costa mult mai mult si in putine locuri in Romania iti fac sa nu atarne pielea pe ele sa nu arate ca niste huse de scaune. Bafta si tine-ne la curent ce faci cu ele !!:) App stii cumva ce e solutia din sticla.... presupun ca a acoperit locurile unde e incretita pielea .... |
Quote:
P.S Scuffmaster ii zice ....atat stiu si eu , mai multe sper sa aflu in curand |
Quote:
inseamna ca mare filozofie nu e :)... dar tot iti recomand sa mergi la cineva sa faca procedeul asta ca e pacat sa pateasca ceva eu stiam ca se aplica ceva cu buretele pentru incretituri si mai apoi se vopseste.. |
Quote:
Cauta un DIY ceva si fal singur ;) |
Quote:
Cristy ...ai dreptate , dar nu am gasit nimic sau mai nimic din procedeu Scuffmaster ii zice la solutie ( vopsea) |
Se poate vopsi dar nu va tine o vesnicie . In Bucuresti e cineva care numai asa ceva face .
Vopsea am cautat eu pana am prostit si am gasit doar in Anglia ( iti dau link daca vrei si vezi produse , preturi si accesorii ) si pe E bay . Poti sa o cumperi exact cum e nuanta de BMW . Se poate vopsi cu burete sau pentru calitate se foloseste un aerograf f mic . Asa aveam si eu anul trecut o camera plina de piese :D Si acum am inceput sa adun iar ... |
Quote:
|
Quote:
++ ca si eu am inteles din mai multe parti ca nu va tine mult reconditionatul asta.... asa ca nush ce sa cred ca par foarte frumos facute si in pozele lui Ricko scaunele reconditionate |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning