Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

RIcKO 27-04-11 22:11

re: E36 - DARTH VADER

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4286596)
da tot n-ai spus cat te-a ajuns interiorul...:)

mult :D

Maniak22 27-04-11 23:28

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4286606)
mult :D

Da mah..... da imediat altfel suna cand spui vadere :):):D:D:D

RIcKO 27-04-11 23:32

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4286851)
Da mah..... da imediat altfel suna cand spui vadere :):):D:D:D

sincer , nu prea vroiam neaparat sa iau Vadere dar am vazut interiorul ala maro si am zis neaparat trebuie sa am si io asa ceva , si m-am pus pe cautat , am zis ca il iau ca daca nu il iau acum nu il mai iau veci

motzu 27-04-11 23:34

foarte tare interioru:D

bogdan.t 27-04-11 23:54

tapiter bun in cluj este dupa podul de la ira... am inteles ce e printre cei mai buni din cluj, acolo vreau sa merg si eu sa imi faca plafonul... ca sa iti faci o idee cam cat de scump sau ieftin lucra iti dau un exemplu, stiu pe cineva care si-a facut toata prelata si tot tot la un cabrio si la costat 500E.

RIcKO 27-04-11 23:59

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4286901)
tapiter bun in cluj este dupa podul de la ira... am inteles ce e printre cei mai buni din cluj, acolo vreau sa merg si eu sa imi faca plafonul... ca sa iti faci o idee cam cat de scump sau ieftin lucra iti dau un exemplu, stiu pe cineva care si-a facut toata prelata si tot tot la un cabrio si la costat 500E.

nu e chiar asa mult , ma intereseaza sa fie piele piele , inca o chestie zic eu ok ( din ce am vazut pe net cei drept ) vopsit ...stie cineva ceva ?

bogdan.t 28-04-11 00:01

ei se ocupe de tot si vopsit am inteles. poti merge sau sa trimiti pe cineva sa se intereseze.

crysty.bobok 28-04-11 00:04

Va iesi o masina foarte tare !!!!

Felicitari ricko pentru planuri si pentru achizitii !!

Interiorul e cel de pe m3 de anglia nu ?

Bafta !

Maniak22 28-04-11 00:05

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4286904)
nu e chiar asa mult , ma intereseaza sa fie piele piele , inca o chestie zic eu ok ( din ce am vazut pe net cei drept ) vopsit ...stie cineva ceva ?

daca nu gresesc..... in poze pare ca a mai fost vopsita pielea de pe vaderele tale sau ma insel ?

RIcKO 28-04-11 00:08

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4286906)
ei se ocupe de tot si vopsit am inteles. poti merge sau sa trimiti pe cineva sa se intereseze.

chiar o sa trimit sa vad ce si cum

crysty.bobok - ms de urari , si da e de anglia , scaunul din dreapta are uzura mai mare , in rest e tzipla ,

RIcKO 28-04-11 21:43

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4286911)
daca nu gresesc..... in poze pare ca a mai fost vopsita pielea de pe vaderele tale sau ma insel ?

asa cred si eu Maniak oricum nu prea conteaza pt ca sunt hotarat si nu vor ramane asa

Nosfer 29-04-11 02:08

Abia acum am vazut ce interior vrei sa-ti tragi. Daca ajung pe un scaun d-ala nu ma mai scoti din masina :)))

RIcKO 29-04-11 19:43

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 4289466)
Abia acum am vazut ce interior vrei sa-ti tragi. Daca ajung pe un scaun d-ala nu ma mai scoti din masina :)))

l-am tras deja :D, doar mai trebuie restaurat si restilizat :P

RIcKO 01-05-11 15:55

1 Attachment(s)
saptamana asta iau si 2 tije reglabile pt lip\splitere ,:D, ceva in genul ....

alex.jdm 01-05-11 16:06

Oh my gosh...interiorul e genial :shock:.Felicitari pentru achizitie, asteptam sa vina reglajul pentru splitere :D

RIcKO 01-05-11 16:15

Quote:

Originally Posted by alex.jdm (Post 4294424)
Oh my gosh...interiorul e genial :shock:.Felicitari pentru achizitie, asteptam sa vina reglajul pentru splitere :D

ms , astept si eu sa vina :D

bogdanktf 01-05-11 22:33

salut!interiorul recaro kre a fost p masina knd ai achizitionato...mai e vreo sansa sa fie p la tine si sa fie de vanzare?:))mss

RIcKO 01-05-11 22:37

Quote:

Originally Posted by bogdanktf (Post 4295310)
salut!interiorul recaro kre a fost p masina knd ai achizitionato...mai e vreo sansa sa fie p la tine si sa fie de vanzare?:))mss

sal nu este recaro cel galben si da e la vanzare 150 euro fix , daca te referi la bmw gri din prima pagina nu mai e aceasi masina ,

bogdanktf 01-05-11 23:05

acum am vazut k ai schimbat masina intre timp...la cel d p cealalta masina ma refeream eu:)si cel galben e ok doar k m-am interesat si bancheta nu merge p sedan:(.dai cumva doar scaunele?

RIcKO 01-05-11 23:07

Quote:

Originally Posted by bogdanktf (Post 4295418)
acum am vazut k ai schimbat masina intre timp...la cel d p cealalta masina ma refeream eu:)si cel galben e ok doar k m-am interesat si bancheta nu merge p sedan:(.dai cumva doar scaunele?

nu pot sa il descompletez , dupa raman eu cu bancheta si nu am ce face cu ea ,

bogdanktf 01-05-11 23:11

adevarul asta e..nu merita descompletat.ms oricum;)bafta cu pisicuta

RIcKO 01-05-11 23:18

Quote:

Originally Posted by bogdanktf (Post 4295433)
adevarul asta e..nu merita descompletat.ms oricum;)bafta cu pisicuta

ms , spor cu interiorul

RIcKO 02-05-11 19:59

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4295442)
ms , spor cu interiorul

ati mai vazut camera M pack?..:D:D:D:D

am acolo barile , pragurile , interiorul +multe altele , nu se mai poate intra in camera:D

bine..scuzati calitatea pozelor sunt facute cu raftul 2 de la frigider , preferam sa postez poze calumea dar astea sunt calde , abia a sosit interiorul :D:D:D

VladM 02-05-11 20:09

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4297711)

am acolo barile , pragurile , interiorul +multe altele , nu se mai poate intra in camera:D

bine..scuzati calitatea pozelor sunt facute cu raftul 2 de la frigider , preferam sa postez poze calumea dar astea sunt calde , abia a sosit interiorul :D:D:D

Sa moara fata mea,tu furi acolo in Spania ma ? Esti la portofele ?:)) Adu-mi si mie ceva ca sunt Ibize pe acolo pe toate strazile :-"

RIcKO 02-05-11 20:11

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4297756)
Sa moara fata mea,tu furi acolo in Spania ma ? Esti la portofele ?:)) Adu-mi si mie ceva ca sunt Ibize pe acolo pe toate strazile :-"

asta a fost buna sa mor io , nu frate , imi rup gauaza pe shtrase , :D , nu ma, trag in plm pe shantier

Pishcotzzika 02-05-11 20:14

Quote:

auzi baiatu.....ia mai da umpic din cur la "striptis"....si fa bani de o camera sa pot poza cu trebe camera M pack...=))

RIcKO 02-05-11 20:15

Quote:

Originally Posted by Pishcotzzika (Post 4297770)
auzi baiatu.....ia mai da umpic din cur la "striptis"....si fa bani de o camera sa pot poza cu trebe camera M pack...=))

:D:D:D:D:D:D:D

Maniak22 02-05-11 20:34

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4297761)
asta a fost buna sa mor io , nu frate , imi rup gauaza pe shtrase , :D , nu ma, trag in plm pe shantier

Aha :paper:

Maniak22 02-05-11 22:23

Ce faci cu interiorul pana la urma ? Vopsit sau alta piele?

RIcKO 02-05-11 22:30

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298214)
Ce faci cu interiorul pana la urma ? Vopsit sau alta piele?

ma, pielea nu e tocita, rupta sau mai stiu eu ce , are doar vopseaua putin rarita in special pe scaunul din dreapta , in rest e impecabil , inca nu stiu sigur ce voi face , trebuie sa merg la un magazin ce se ocupa cu chestii dinastea sa vad ce zic si aia , sincer l-as vopsi pt ca pielea originala +cusaturile originale sunt ce trebuie , am vazut pe stanceworcks , mai exact interiorul ce l-am postat eu cu ceva timp in urma , a fost vopsit , o sa caut pozele si o sa le postez , arata intr-o stare mai grava ca al meu si ai vazut cum a iesit , daca o sa mi se spuna ca trebuie retapitat o sa il retapitez cu piele naturala , daca se poate vopsii si mai bine ...vedem

am gasit si pozele ...si pashii facuti ca sa ajunga asa

Maniak22 02-05-11 22:36

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298235)
ma, pielea nu e tocita, rupta sau mai stiu eu ce , are doar vopseaua putin rarita in special pe scaunul din dreapta , in rest e impecabil , inca nu stiu sigur ce voi face , trebuie sa merg la un magazin ce se ocupa cu chestii dinastea sa vad ce zic si aia , sincer l-as vopsi pt ca pielea originala +cusaturile originale sunt ce trebuie , am vazut pe stanceworcks , mai exact interiorul ce l-am postat eu cu ceva timp in urma , a fost vopsit , o sa caut pozele si o sa le postez , arata intr-o stare mai grava ca al meu si ai vazut cum a iesit , daca o sa mi se spuna ca trebuie retapitat o sa il retapitez cu piele naturala , daca se poate vopsii si mai bine ...vedem

Am vazut si eu multe interioare refacute/retapitate etc.... si sincer iti zic daca gasesti pe cineva care se pricepe bine sa il repare in zona cu vopseaua rarita merita sa faci asta ca in multe cazuri nici nu se mai vede diferenta.
La retapitat te-ar costa mult mai mult si in putine locuri in Romania iti fac sa nu atarne pielea pe ele sa nu arate ca niste huse de scaune.
Bafta si tine-ne la curent ce faci cu ele !!:)

App stii cumva ce e solutia din sticla.... presupun ca a acoperit locurile unde e incretita pielea ....

RIcKO 02-05-11 22:39

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298252)
Am vazut si eu multe interioare refacute/retapitate etc.... si sincer iti zic daca gasesti pe cineva care se pricepe bine sa il repare in zona cu vopseaua rarita merita sa faci asta ca in multe cazuri nici nu se mai vede diferenta.
La retapitat te-ar costa mult mai mult si in putine locuri in Romania iti fac sa nu atarne pielea pe ele sa arate ca niste huse de scaune.
Bafta si tine-ne la curent ce faci cu ele !!:)

de aceea as opta pt vopsit , sa fi sigur ca o sa va tin la curent , vezi ca am pus ceva poze mai sus cu interiorul de care vorbeam , apropo , e facut home made , am aflat si numele vopselei cu care a fost facut , mai ramane sa caut poate gasesc sa iau si eu , daca nu eventual sa comand pe net , nu stiu inca foarte multe date dar sper sa fie treaba buna, eu unul nu ma risc sa il vopsesc acasa ca mi frica sa nu il dau dracului , prefer sa dau un ban si sa il faca cineva calumea

P.S Scuffmaster ii zice ....atat stiu si eu , mai multe sper sa aflu in curand

Maniak22 02-05-11 22:42

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298263)
de aceea as opta pt vopsit , sa fi sigur ca o sa va tin la curent , vezi ca am pus ceva poze mai sus cu interiorul de care vorbeam , apropo , e facut home made , am aflat si numele vopselei cu care a fost facut , mai ramane sa caut poate gasesc sa iau si eu , daca nu eventual sa comand pe net , nu stiu inca foarte multe date dar sper sa fie treaba buna, eu unul nu ma risc sa il vopsesc acasa ca mi frica sa nu il dau dracului , prefer sa dau un ban si sa il faca cineva calumea

si solutia din sticla e vopseaua??numele vopselei? inseamna ca cel ce il reconditioneaza ia pur si simplu vopseaua care o doreste si frumos cu un burete o aplica....
inseamna ca mare filozofie nu e :)... dar tot iti recomand sa mergi la cineva sa faca procedeul asta ca e pacat sa pateasca ceva

eu stiam ca se aplica ceva cu buretele pentru incretituri si mai apoi se vopseste..

crysty.bobok 02-05-11 22:43

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4298263)

P.S Scuffmaster ii zice ....atat stiu si eu , mai multe sper sa aflu in curand

Nimeni nu o sa il faca mai bine ca tine !!!!

Cauta un DIY ceva si fal singur ;)

RIcKO 02-05-11 22:46

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298270)
si solutia din sticla e vopseaua??numele vopselei? inseamna ca cel ce il reconditioneaza ia pur si simplu vopseaua care o doreste si frumos cu un burete o aplica....
inseamna ca mare filozofie nu e :)... dar tot iti recomand sa mergi la cineva sa faca procedeul asta ca e pacat sa pateasca ceva

eu stiam ca se aplica ceva cu buretele pentru incretituri si mai apoi se vopseste..

din ce am inteles si eu din stanga si din dreapta , se aplica o baza ( care banuiesc ca astupa din incretituri ) se vede si in poza 2 si se mai vede ca e data cu bburetele , si mai apoi culoarea , dar nu stiu cate straturi + ca mi se pare ca e data cu ceva pistol pt ca pe margine uite ziarele sunt gazate , sau cel putin asa mi se pare

Cristy ...ai dreptate , dar nu am gasit nimic sau mai nimic din procedeu

Scuffmaster ii zice la solutie ( vopsea)

SAX1987 02-05-11 22:47

Se poate vopsi dar nu va tine o vesnicie . In Bucuresti e cineva care numai asa ceva face .

Vopsea am cautat eu pana am prostit si am gasit doar in Anglia ( iti dau link daca vrei si vezi produse , preturi si accesorii ) si pe E bay . Poti sa o cumperi exact cum e nuanta de BMW .

Se poate vopsi cu burete sau pentru calitate se foloseste un aerograf f mic .
Asa aveam si eu anul trecut o camera plina de piese :D Si acum am inceput sa adun iar ...

Maniak22 02-05-11 22:49

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4298272)
Nimeni nu o sa il faca mai bine ca tine !!!!

Cauta un DIY ceva si fal singur ;)

Si daca nu il faci singur... stai geana pe cel care til face si ce produse foloseste ca sunt in aceeasi situatie ca tine cu niste recaro:)

Maniak22 02-05-11 22:51

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298290)
Se poate vopsi dar nu va tine o vesnicie . In Bucuresti e cineva care numai asa ceva face .

Vopsea am cautat eu pana am prostit si am gasit doar in Anglia ( iti dau link daca vrei si vezi produse , preturi si accesorii ) si pe E bay . Poti sa o cumperi exact cum e nuanta de BMW .

Se poate vopsi cu burete sau pentru calitate se foloseste un aerograf f mic .
Asa aveam si eu anul trecut o camera plina de piese :D Si acum am inceput sa adun iar ...

Da-mi si mie pls niste linkuri pe pm daca nu aici:)

++ ca si eu am inteles din mai multe parti ca nu va tine mult reconditionatul asta.... asa ca nush ce sa cred ca par foarte frumos facute si in pozele lui Ricko scaunele reconditionate

RIcKO 02-05-11 22:52

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4298290)

Vopsea am cautat eu pana am prostit si am gasit doar in Anglia ( iti dau link daca vrei) si pe E bay . Poti sa o cumperi exact cum e nuanta de BMW .

ok lasa-mi sa vad despre ce e vorba , chestia asta , adica interiorul asta e facut in anglia , propietarul ori nu vrea sa i-mi raspunda ori nu a vazut mesajul meu ,

DaNn.ZyX 02-05-11 22:56

Quote:

Pai nu mai ai ma loc,mai da si la saraci ma..."sarac ma numesc":cry::cry::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning