![]() |
Re: Ce ai facut azi la masina?
Quote:
PS: aaaa pai dale in nas daca comenteaza :lol: ;) :x |
Quote:
|
fii rau :evil:
|
Quote:
badboy miam comandat o prelungire din fibra la 60 lei lipiciu (poxipol) o fo 9 lei o cutie de chit ii 13 lei si folia o fost 50 lei in total cam 130 lei . da precizez ca chituitu si lipit autocolantu mi leam facut eu aici ar mai intra manopera. |
Quote:
|
cu ce sa incep pfff in primul rand cer scuze baietilor8) ca nu am fost de ceva timp prezent dar ma omoara cu munca :sad: ce am facut la masina ? pai ieri am copt motorul la ml .... 2 pistoane + turbo adik :shock: adio ML :lol: la cealalta i-am terminat jantele ... vin imediat si pozele .... orice parere e bine venita ;)
|
2 Attachment(s)
si pozele de la lex..ca el nu stie sa le puna ca de obicei :))
|
stiu cum se pun ar nu mi se incarca :-P
|
le-ai vopsit tu??
|
eu le-am facut, de ce ????:-P
|
2 Attachment(s)
Quote:
niste poze inainte de infoliere cu badboy https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1305283105 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1305283105 |
2 Attachment(s)
folie iere by hutzzyy
|
Quote:
|
a iesit bine. felicitari. folia de unde a fost cumparata ? :D
|
Daca cumpar folie...cat ma costa montatu...iere
? Sau cine stie sa puna? |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ma ajutati si pe mn cu o idee. am achizitionat un set de jante pt masina da trebuiesc vopsite si nu stiu ce culoare eu ma gandit la alb lucios voi ce ziceti?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1306919645 |
Quote:
Quote:
|
care vrea autorizatie pe spate cu timbre tot 60 ron :D add:razwan_vip
ps. 220 ron foile pe spate cu tot cu foile pe fata si care vrea montaj sa imi spuna :D |
ba frate nu mai induceti oamenii in eroare !!!! folie pe fata nu exista LEGAL!!!!
normal ai voie 30% dar geamurile din fabrica sunt la 28%!!!!!( masurat la mine si la un logan) asa ca daca va puneti folie pe fatza mai devreme sau mai tarziu tot veti avea probleme!!! |
Quote:
|
ba exista certificat .atata timp cat este mie nu mi se pare ilegala :d ps: e o tenta foarte deschisa :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
ma cam uscat de bani si nu prea mai pot face investiti deci eu m-am gandit la cva mai usor de facut si mai eftin. cam asa cva : da asta is modificate de mn in fotoshop si nu ma prea pricep da ca idee https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1306937847 |
Vreau sa imi vopsesc rotile undeva ROG urg ... Cn stie. Sa merg si sa mi le faca pe loc :) eventual 4-5 ore :)
Bine si nu foarte scump :D |
Quote:
|
4/5 ore iere ... deja trebuie sa te gandesti cat de calitatica o sa fie si cat o sa tina :):shock:
|
liniste si pace? nu a mai facut nimeni nimik?:(
|
1 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1309685428 |
Quote:
|
Am un Logan, si azi am facut urmatoarele modificari, din plictiseala.
Mi-am pus si eu folie pe masina (Dark Black aka. 75%) pe geamurile din spate + luneta. Am colantat stalpii usilor (negru mat) a.i sa fac legatura de negru intre geamurile din spate, si cele din fata. Am imbracat sigla dacia, atat in fata, cat si in spate, in autocolant negru mat. Am dat jos logo-ul Logan si motorizarea. Mi-am cumparat pleoape , si trb doar sa le vopsesc acum... ______________________________ Vreau sa-mi pun folie pe triple, am gasit o folie cat de cat deschisa, dar ce vreau sa stiu acum: Daca ma opreste politia, cred ca mai mult ca sigur ca se vor lega de folia de pe triple, si daca se leaga, pot sa o dau jos pe loc si sa ma lase in pace?:) |
Quote:
apropo.. de curand mi le-am vopsit eu pe ale mele |
tu mai traiesti ? :)) , ca nici pe mess nu prea te-am mai vazut si nici prin oras
|
2 Attachment(s)
astazi am montat pragurile pe masina:D
|
9 Attachment(s)
Mi-am spalat un pic fetele la portiere. Nu am avut buna idee sa fac niste foto before asa ca am facut mai multe after..
Sper sa se observe diferentele. Am curatat-o cu manuta mea ca pe la spalatorii se face numai treaba ................... Prefer sa fac curateniile "generale" personal, pentru ca nu imi place cum le iese altora. |
1 Attachment(s)
Am montat asa cum trebuie sistemul audio, fiind reprezentat de:
|
5 Attachment(s)
dupa cum ziceam si mai sus...am terminat jantele
|
Quote:
|