![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
Audi 80 B3 (butoias) fabricat in anul 1987 , motorizare 1.6 Diesel seria JK , ce produce 54 de cai(care nu mai stiu daca-s tot atatia) la un cuplu de 100nm . Ca dotari masina are trapa si cam atat . Cantareste 1050 kg . Jante de 15 aluminiu cu gume de 205/60/15 , folie pe geamuri , eleron ... momentan vreau sa-i repar "nimicurile" aparute pe timpul iernii .
|
si care sunt planurile voastre copii ? 8)
|
Andrei pt cei care inca nu ma cunosc
Opel vectra A,motor 1.8 cu 90 hp sper un (viitor turbo),momentan are galeria golita,un filtru sport de la K&N si toba sport de la YED la exterior un bogy kit complet tuning(bara fata ,bara spate,praguri,eleron) jante pe 17'' cu gume 225/40/17'' faruri tuning cu angel eyes neon + xenon de 6000k lampi spate tuning capota cu bad boy look pleoapa pe luneta grila de SFI la interior,ceasuri de bord cu plasma in 2 culori elemente imbracate in carbon toata instalatia de becuri din bord inlocuita de una noua pe leduri ceasuri suplimentare pe stalp pedale sport folie pe geamuri fata spate OMOLOGATA un sistem audio destul de placut.....potrivit pentru masaj masinaa are geamuri + trapa electrice aer conditionat(natural):D |
am uitat sa mentionez suspensia sport care ma termina prin oras!!
|
planuri...hmmm daca nu reusesc sa-mi schimb cu una de drift o fac pt expo:)
|
8 Attachment(s)
MY ex car - cel putin cu asta as putea sa ma mandresc putin, pt k e ceva mai unicat ;)
|
Quote:
|
Miercuri ora 19:30 parcare Palatul Culturii intrunirea de mijloc de saptamana
|
sper sa ajung de data asta:)
|
eu nu ajung in seara asta:sad:imi duc masina la vopsit,o saptamana sunt pieton
noaraoace baieti!! |
Quote:
|
gabi sa nu uiti sa imi tr un PM cu numele:lol:...sunt tare curios
|
Eu am uitat cum a ramas :)),ar trebui spus aici numele non-pm :)
|
Ar trebuii sa imi prezint masina.. Sunt posesorul unei honde crx din anul1994 motor vtec 125 cai aproximativ 1.000 kilograme.. Mai multe detalii gasiti aici+poze si alte modificari. Apasati pe linkul de la semnatura.
|
15 Attachment(s)
Pozele de aseara. Scuze nu am avut inspiratie si nu's mare grozavie :oops:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vad ca tot se voteaza la poll dar cei care dau PRO nu prea vin pe la intruniri.
|
Quote:
Duminica o sa fie lumina la 18.00 , poate si o raza de soare. Ma fac dirijor , aranjam masinile si o sa va placa ;) |
unde pot sa votez si eu?sa vad liste ex etc.......
sper sa gasesc pe cineva sa ma ia duminica sa ajung si eu, ca momentan nu am masina!! |
Quote:
|
Ce mai zic domnii ?
|
ma andrei (nsk) cand mai mergi la intalniri da-mi si mie un telefon ma, ca stii ca eu is pieton de ceva timp :(...
|
Quote:
|
Azi la cat ne vedem?
|
Sa mai anunt sau sa nu mai anunt...asta ii intrebarea :D Azi ora 18 la palat.
|
Asteptam pozele:)
|
53 Attachment(s)
pozele de astazi;)
Sper sa fie ceva de ales din ele:rolleyes2 |
bravo baieti spor la treba si sa faceti ceia ce stiti voi mai bine numai uniti veti fi de neinvins daca vreti ceva si aveti nelamuriri cu unele luiruri spuneti si va ajut ok
|
Deci numele clubului care s-a votat este: 4 ever United. Cine este pro si cine este contra ? Asteptam opinii .
|
No mah ,da-i ok numele clubului :-P
|
Quote:
|
Quote:
cu placere |
Quote:
|
Subiect nou. Ca sa vada lumea cat is de TAMPIT marti dimineata la ora 5:00 impreuna cu un prieten plec pe jos pana la Piatra Neamt . Sa vad cat ma tine gazu. Daca ajung bine daca nu nu. :D
|
Quote:
dar nu se stie ...... mersi de aprecieri vom vedea .... |
Urmaresc acest topic in umbra, si vad ca avanseaza frumos poate ca o sa va fac si eu o vizita la o intalnire sa va cunosc si sa vedem cam ce proiecte aveti in planingul de viitor ! Succes
|
Quote:
|
Pentru ultima data ma repet priviind acest aspect. Miercuri sau duminica in fuctie de timpul fiecaruia vreau sa stabilim o intrunire generala cu ABSOLUT TOTI MEMBRII CLUBULUI pentru a vota a II-a oara numele. Daca nici de data asta nu iese nimic care sa multumeasca pe toata lumea inseamna ca va ramane cel care s-a votat . Va rog sa va anuntati aici care zi va convine cel mai mult ca sa stiu pe care sa o anunt.
Alex Miercuri conduci intrunirea. Dupa cum v-am spus plec la piatra pe jos . |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning