Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   CANADA:Montreal/Quebec/Ontario/Toronto(and area)-tuning,show,curse (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/23790-canada-montreal-quebec-ontario-toronto-and-area-tuning-show-curse.html)

alex_g 03-08-07 02:29

Re: CANADA:Montreal/Quebec/Ontario/Toronto(and area)-tuning,show,curse

1 Attachment(s)
Pimp e prin Cuba cu afaceri si eu acum am iesit pe cautiune

:-) :

Batrana Doamna le da lectii astora mai tinerele.

CJ-01-WOB 03-08-07 02:35

wahahaha, te-ai bagat si tu cu fundu-n fata printre mesteri

cool r32
da si a ta e faina de cand i-ai pus papuci de gala

alex_g 03-08-07 06:24

S-a schimbat mult comportamentul si feelingul cu noile incaltari.

E primul skyline in care m-am urcat si am mers ca pasager .Era stock dar totusi era un skyline...s-a vandut cu doar 7500$ la un pustiulica:-) dupa ce a dat banii mi-a spus ca o duce la revopsit,ii pune alte jante si body kit:shock:

pimp_lex 03-08-07 19:42

chiar au reusit sa pacaleasca pe cineva sa cumpere terminatura aia de masina?? Tari afganii astia serios, vanzatori inascuti....de fapt e cunoscut ca daca stii sa vinzi, poti sa vinzi si papuci de plaja unui eschimos deci.....

iaodi.....nu-s in Cuba (as vrea io LOL....dar totusi deabea am fost in vacanta), n-am mai intrat pt ca inafara de ultimele zile, la un moment dat intram zilnic si nu era nimic.....sectiunea a fost cam moarte timp de vreo luna asa deci de aia nici eu n-am mai intrat. Nici n-am ajuns pe la showuri si alte evenimente legate de masini modificate chiar daca au fost multe (am tot tras de alex sa vina la MTL sa mergem dar n-a putut si atunci nic io n-am mers)

CJ-01-WOB 03-08-07 19:55

lol vad ca te conformezi dupa ceilalti
daca nu intra unu nu mai intrii nici tu
daca nu vine unu nu mai mergi nici tu
te-ai domnit de cand cu noua masina:D

alex_g 04-08-07 01:21

Totusi e un skyline,la banii astia iei un civic b18 sau o integra normala

pimp_lex 04-08-07 03:21

sau multe alte masini
ce daca e Skyline mai Alex? l-am vazut impreuna, masina aia e terminata. Ca sa ajunge decenta tre bagati minim 5000 in ea dar probabil mai mult.

BogdanNZ 04-08-07 04:59

Ce motor avea si ce denominare e modelul...GTS sau GTS-T?

alex_g 04-08-07 05:17

Era masina de drift,normal sa fie mai lovita.Nu vreau sa le iau apararea dar sa fim si realisti raportat la preturile pietei.Avea multe prb la estetica dar la pretul asta nu mai gasea nici unde.

Nu oricine ai avion particular,deci nu duce lipsa de $ noul proprietar care are numai 18 ani si mi-a spus ca o reface.

@BogdanNZ: mi se pare ca era cea mai slaba varianta turbo,255cp!?(asa stiu ca imi zisesera)poate s-a uitat pimp mai bine la ea ca eu nu am studiat-o deloc.

BogdanNZ 04-08-07 06:03

Probabil ca e GTS-T cu RB25DET...oricum cu potential.Ma gandeam ca pretul e chiar bun, desi nu stiu exact conversia $CA in $NZ dar tot pe-acolo trebuie sa fie.Pe la noi R32urile incep sa fie tot mai rare, iar un R33 GTS-25T in conditie buna e cam dublu fata de pretul platit de cel care ziceai.(asta considerand o paritate egala ca bani, desi $NZ cred ca e mai slab decat cel canadian)

pimp_lex 04-08-07 15:56

era GTS-T numai ca era ieftin pt ca vopseaua era dusa complet, avea rugina, era si putin lovita, masina fusese la drift serios in Japonia deci cine stie ce probleme avea la suspensie, directie si motor, scotea fum si suna ciudat, interiorul era vai si amar, avea nevoie de cauciucuri noi si , dupa cateva gropi canadiene, probabil si jante noi.....ma rog, era o epava.

Aici inca nu se vand R33-urile pt ca nu-s legale inca, dar un R32 in stare buna si in care sa ai incredere e 15 000$ si poate ajunge pana pe la 20-25 daca e si modificat si GTR.

Nu stiu preturile din NZ, dar aici e mult fata de celelalte masini de pe piata, fie ele americane sau chiar japoneze. Cat e in NZ de exemplu un Monaro din 2002 sa zicem?

Alex, sa stii ca s-au mai vandut si pe la Montreal GTS-uri pe la 7-8000 dar tot asa, terminate, deci nu a fost afacerea de pe lume.

alex_g 04-08-07 22:26

Era mai bun un Mustang nu? :-P

BogdanNZ 05-08-07 03:09

Quote:

Nu stiu preturile din NZ, dar aici e mult fata de celelalte masini de pe piata, fie ele americane sau chiar japoneze. Cat e in NZ de exemplu un Monaro din 2002 sa zicem?
In jur de $NZ32000! Foarte scump parerea mea...masina e tare nimic de zis...dar de banii aia imi iau R33 GTR in conditie buna.

pimp_lex 05-08-07 18:29

nu stiu paritatea dar pare scumput intradevar....la americani Monaro nou e pe la 30-35 K $

ALex - era o optiune, normal. Mustang GT din 99 in stare decenta vs Skyline (nici macar GTR) din 90 (sau 91) in stare tip Scrapyard la acelasi pret?

AlliedComposites 10-08-07 01:21

o sa tin minte de tine lex, si ceilalti din est cand mai fac un road trip pana prin ontario :) am facut deja drumul de 3 ori, si ma tot bate gandul la un drum pana pe coasta est, pe acolo prin new foundland si alea... mai sunt doi romani aici in alberta (la edmonton) care si ei au SRT4-uri, deci sunt sigur ca sunt multi entusiasti romani de masini si prin vest... e vreunu pe aici pe website?

in alta ordine de idei, vrea vreunu dintre voi piese din fibra de carbon? am inceput de ceva timp sa fac pentru neon/srt4, si acuma am inceput mai serios sa fac pt 240sx si A4, dar am facut piese pentru o gramada de marci, si fiindca majoritatea pieselor le trimit in state (cateva in europa la soldatii americani la bazele de prin germania), deci nu e o problema trimisul prin posta. dati-mi un email daca vreti :)

pimp_lex 10-08-07 02:47

parca venise la un moment dat un baiat din Edmonton dar in rest cam toti suntem din est, eu, alex si inca vreo 2 baietzi din Quebec , si restul din Ontario.

CJ-01-WOB 10-08-07 13:05

George - bloodfart
nu esti serios:rolleyes2
ti-am scris 2 emailuri pana acuma si nici un raspuns!

AlliedComposites 10-08-07 18:27

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1039616)
George - bloodfart
nu esti serios:rolleyes2
ti-am scris 2 emailuri pana acuma si nici un raspuns!

scuze, a fost doar pentru ca nu am avut timp... lucrez toata ziua, si intru asa cateva minute pe aici cand mai iau cate o pauza... imi pare rau... am train-uit un baiat saptamana asta, care de saptamana viitoare sper sa inceapa sa ma ajute part time, si daca se tine de treaba si totul merge bine, o sa pot in sfarshit sa ma mai extind, si sa pot sa raspund la lume atat de repede cat as dori... o sa-ti scriu cat de curand, scuze din nou, dar credeam ca te intereseaza asa mai mult informatii la general...

george

alex_g 10-08-07 20:41

bloodfart: prelungirea de sub bara fata pentru Accord 90-93 un pret informativ te rog.

alex_g 11-08-07 04:53

1 Attachment(s)
Pe 25 august acum as veni la MTL sa ma intalnesc cu pimp.Parca mai erau cativa baieti din MTL pe aici pe forum.Oricine e binevenit,scrieti aici.

Ce am facut noi data trecuta:https://www.youtube.com/watch?v=1K_UA9ZuuAk

AlliedComposites 12-08-07 03:30

Quote:

Originally Posted by alex_g (Post 1040224)
bloodfart: prelungirea de sub bara fata pentru Accord 90-93 un pret informativ te rog.

ai o poza cumva te rog? ai deja lip-ul si il vrei invelit in fibra de carbon, sau ai nevoie de un splitter (eleron?) nou?

nea' turbina 13-08-07 02:00

Hai salutare baieti, am fost f ocupat in ultimul timp, si Miercuri 15 Aug plec in Ro, cand ma intorc am sa ma ocup de schimbarea masinii, dau Passatul pt o masina un pic mai nervoasa (pastrez rotile ca se potrivesc :D ) da mai veche...

Oricum, as vrea sa ne vedem odata mai multi! Sper ca vom putea organiza ceva cat de curand.

Toate bune
Florin

dj05dpx 19-08-07 18:13

Pe 25 august ajung la MTL sa ma intalnesc cu pimp_lex,cine e interesat si poate/vrea este binevenit.

ps: sunt tot eu alex_g ,mi-am recapatat adevaratul user

CJ-01-WOB 19-08-07 21:01

Quote:

Originally Posted by dj05dpx (Post 1054473)

ps: sunt tot eu alex_g ,mi-am recapatat adevaratul user

Cu care ramai ? ca deja is ametit . O fii de la haineken ?:))

dj05dpx 19-08-07 22:58

@bloodfart: am tot cautat poze si nu am gasit:( cu prima ocazie iti dau mail
@wob: raman cu asta,pe cel vechi il poti sterge

CJ-01-WOB 19-08-07 23:20

N-am eu puterea sa sterg usere , plus de asta cu ala esti cunoscut printre noi . ;)

Bloodfart cand ai puti9n timp liber as vrea sa povestim ;)

pimp_lex 20-08-07 19:43

DECI

INTALNIRE LA MONTREAL IN WEEKENDUL VIITOR(24-26 august)!!! DPX vine de vineri pana duminica.

Ar fi frumos sa facem o intalnire mare Duminica la Napierville, daca vremea e ok. Daca nu, mai vb in timpul saptamanii sa facem altceva sambata sau duminica (un karting, o bila, vedem noi).
TOTI SUNTETI BINEVENITI!

Wob- te rog , daca cumva ai msns/ym-urile celor din Canada de e forum dar care dupa cum vezi intra f rar, contacteaza-i tu te rog si spunele de aceasta intalnire ca sa ni se alature, daca vor/au timp si/sau chef etc.

CJ-01-WOB 20-08-07 19:48

dani din pacate nu am decat ID-ul tau si a lui alex si un email a lui George Bloodfart.

poate daca dai un ''send email '' membrilor din canada vor observa si v-ao afla de intalnirea voastra .Va tin pumnii

///V8/// 26-08-07 10:20

am primit si eu mesaj si imi cer scuze ca nu pot veni pt ca am avut multa treaba weekendul asta

sorry!!!!!!!!!!

pimp_lex 27-08-07 18:12

pacat ca n-ai putut sa vii

A fost un weekend foarte misto. Am fost la Napierville de 2 ori, si vineri seara si duminica, vineri seara am fost si la discoteca.

De ambele dati a venit si ODh_Bmw pe care l-am cunoscut cu ocazia asta si care e un baiat foarte de treaba.

La napierville la curse am avut ce vedea dar din pacate am uitat de ambele dati aparatul foto acasa, duminca insa a facut Ovidiu niste poze cu celularul si sper sa le puna aici.
Duminica am asistat si la un concurs de drag si au fost prezente foarte multe masini rapide, intre 8.7 si 13 secunde majoritatea dintre care o singura japoneza, un Nissan S13 care a facut un best time de 10.4 la 139 mph!!! In rest americane muscle cars.
Au fost chiar si 3 dragstere de competitie, cel mai rapid facand 6.43 la 198 mph!!!

Ii mai las pe baietzi sa povesteasca ce masini mai erau, ce timpi samd.

dj05dpx 28-08-07 01:09

A fost frumos,ne-am distrat la curse si nu numai.Surpriza de vineri a fost un Cherokee SVT ce batea Corvette,masina avea plecari f bune urcand la fel de bine in viteza pana la capatul celor 400m.2 camionete de fermieri,una 2500hd si cealalalta o benzinara au facut show pe acolo,tipii venisera cu cauciucuri normale si cu toata familia la curse.Vineri dpdv al masinilor a fost mai slabut ca duminica,majoritatea scoteau 13,5-14s pe 400m.Duminica a fost ziua masinilor americane,majoritatea scotand intre 11-12s pe 400m.Cea mai puternica avea 1114cp:D

Nu prea am fost atent la timpi,studiam mai mult masinile.

///V8/// 28-08-07 01:14

oooffff!!!!!!!!! voi chiar vreti sa-mi faceti in ciuda ! n-am fost nici odata la curse si demult vroiam sa ma duc.........

AlliedComposites 28-08-07 22:18

Quote:

Originally Posted by dj05dpx (Post 1068202)
A fost frumos,ne-am distrat la curse si nu numai.Surpriza de vineri a fost un Cherokee SVT ce batea Corvette,masina avea plecari f bune urcand la fel de bine in viteza pana la capatul celor 400m.2 camionete de fermieri,una 2500hd si cealalalta o benzinara au facut show pe acolo,tipii venisera cu cauciucuri normale si cu toata familia la curse.Vineri dpdv al masinilor a fost mai slabut ca duminica,majoritatea scoteau 13,5-14s pe 400m.Duminica a fost ziua masinilor americane,majoritatea scotand intre 11-12s pe 400m.Cea mai puternica avea 1114cp:D

Nu prea am fost atent la timpi,studiam mai mult masinile.

Cherokee SVT? poate SRT8, ca SVT e la ford parca ;)

pimp_lex 28-08-07 22:49

da era un grand cherokee srt8 care a cam rupt vineri seara

dj05dpx 28-08-07 23:37

Asa e , SRT ca SVT era un Focus.Nu prea eram mare fan de americane insa acum au inceput sa-mi placa.

AlliedComposites 03-09-07 20:25

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 1069872)
da era un grand cherokee srt8 care a cam rupt vineri seara

sunt belea masinile alea... nu mai stiu exact, dar parca la altitudinea noastra aici in calgary scot cam 13.8-14.1, ceea ce e destul de fenomenal!

nu stiu daca stock poate sa bata noul Z06 ca alea cu sofer prost fac cam 12.6-13.5 aici, si alea cu soferi buni sunt la in jur de 12.1-12.4....

poate era un corvette un pic mai vechi, si ala cu SRT8 era modificat, dar oricum, masinile alea sunt foarte rapide...

bravo dodge ca au avut curajul sa bage versiuni SRT la mai toata gama lor de masini... nu ar mai trebui decat sa bage un minivan SRT8, ceva similar cu vechiurile van-uri turbo de pe vremuri si chiar ar fi de invidiat 8) :lol:

dj05dpx 04-09-07 06:31

La multi ani Dan(pimp)!

pimp_lex 04-09-07 20:35

mersi dpx-ule

Bloodfart - SRT-8-ul scotea constant intre 12.9-13.0. Nu stiu daca avea ceva modificari, dar revistele americane au scos 13.2-13.3 cu ele bone stock.
COrvette-ul era un C5 decapotabil,cel de 350 cp, si scotea high 13's pt ca spina enorm la inceput.
In rest in seara aia, de vineri cea mai rapida a fost un Camaro SS din 68-69 care a scos un best et de 12.64 insa nu era deloc cosntant, a scos si timpi de mid-13. Al doilea a fost Impreza WRX STI care a scos un best de 12.79 dar care iarasi nu era deloc constant, a scos chiar si 14.1 de vreo 2 ori.

CJ-01-WOB 04-09-07 21:00

Pimpy sa ne traiesti draga.
Sa fii sanatos si iti doresc cat mai multe succese pe plan automobilistic

La multi ani

AlliedComposites 04-09-07 21:04

[QUOTE=pimp_lex;1081477]mersi dpx-ule

Bloodfart - SRT-8-ul scotea constant intre 12.9-13.0. Nu stiu daca avea ceva modificari, dar revistele americane au scos 13.2-13.3 cu ele bone stock.[QUOTE]

mda, altitudinea ne-o trage rau de tot aici :cry:

Dar La Multi Ani si Bafta desi nu te cunosc :lol: ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning