![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
downloadeaza jocul full de pe torrent .. eu de acolo l`am luat ;) |
Quote:
|
Quote:
informatii publice, oferite de google. :lol: |
Quote:
Spookie - ti`am dat add acuma ..am si eu o problema .. am castigat R o C ( Race of Champions )... buun am trecut linia de finish primul .. si dupa ce s`a intamplat asta .. mi`a iesit din joc .. care poate fi problema? sa fie de la masinile/modurile adaugate si alte tampenii ? ( motoare,kituri,etc) |
ceva vorbe pt voi:
1. ramaneti ontopic 2. cand cineva vrea ceva, sa ceara prin PM, si sa i se raspunda prin PM 3. andrei nu te mai criza, si sterge posturile care nu sunt in regula daca consideri ca este nevoie.. prin warez intelegem linkuri sau fisiere uploadate pe forum... nu? |
Doar pt ca s-a discutat despre torent(nu inseamna ca s-a facut trafic de warez) deci useri acestui thread, nu au comis nici o egalitate, intradevar cerintele ar fi bine sa fie facute pe PM, si Andrei... comportamentul tau, nu denot deloc, comportamentul unui moderator, te-as ruga, sa iti revizuiesti limbajul.
Scuze pt offtopic.... Si pt on topic, am inteles, din surse mai mult sau mai putin credibile, ca se lucreaza la o alta versiune de SLRR, in care se poate juca si online :D |
mie mi se pare prastie jocu..l-am avut si eu...grafica de *** si masina se conduce foarte nasol...
|
Daca zici tu... si esti convins... te credem :|
|
Brian scoate addonurile ( masini, jante, etc) si o sa iti mearga mi sa intamplat si mie
|
jocul s tare merita jucat in momente de plictiseala
|
Imi spune si mie careva , cu ce masina merge terminat jocul cel mai bine sau ce combinatie de piese trebuie folosita ? Eu nu am reusit sa scot decat ~ 620 de cai din "golf" si ~920 din muscle car "MC Gt/Gtle" . Astept parerile voastre !
|
Nimeni nu ma ajuta si pe mine , mi-am bagat update-ul 2.30 care este ultimul din cate am inteles , am ajuns cu masina la 1600 de cai dar e cam aiurea cu handling-ul si cu bug-urile .
|
eu mi-am luat versiunea veche Street Legal ( nu redline) si se misca mult mai bine ca redline..am downloadat 4 patchuri si se misca foarte bine..se aude foarte bine...control mai bun al masinii.
|
Si eu joc srr si imi place la nebunie eu am jocul full o versiune mai noua doar cu niste mici modificari la scripturi si la manevrabilitate si sunt interesat unde asi putea gasi pach-uri pt jocul acesta cu masini piese de tuning si etc. Poate ma ajutati cu un link ceva :D
|
cand iti cumperi sasiu si faci masina imi spune ca nu am canistra ce trebe sa fac (de unde sa cumpar piesa)??
|
imi puteti spune si mie pe ce apas ca sa intre codul begformoney pt bani ??
scriu codu si nu merge. Multumesc |
apesi pe butonul fine tunes
de langa ciocan este o cheie ala este butonul de fine tunes si dai pe el si apoi scrii codul , dupa ce termini de scris dai din nou pe cheie |
Multumesc mult
|
Spunetimi si mie ca am si eu v 2.1.4 si daca bag peste joc care e v2.2.1 nu merege ce fac ?????????????????????????????????????????????????? ??????????
|
pai trebe sa le bagi pe rand
V2.1.5-V2.1.6-v2.1.8....... si asa mai departe pana la v2.3.0 toate versiunile le gasesti pe forum |
fratilor kum bag coduri si moduri ??
|
iesi odata prin sageata din dreapta ..intrii inapoi scrii --- BEG FOR MONEY ----
si apesi pe surubelnita dpa care bani tai vor creste ....nu mai stiu cu cat ca nam mai jucat..... sau daca nuh scrii --- LET ME ROC ---- apesi iar surubelnita si sari direct in roc chiar daca nu indeplinesti cerintele cerute .... apropo ca sa se inteleaga bine .... codurile le scrii asa simplu ...nu in vreo fereastra ...le scrii ca la GTA |
fratilor eu am joku da nu imi merg modurile ... imi tre updates ?? :D
|
maa eu am il al updatat si nu imi merg masinile doar jantele si anvelopele :???:
|
care poate sa ma ajute si pe mine....sa-mi explice de unde fac rost de joc......va roggggggggggggggggggggggggggggg ca am cititi la primele pagini dar nu inteleg nik
|
sal ....eu am reusit sa termin jocu sa iau acel prime dlh 500 ca premiu...da e trompeta....cea mai tare masina e camioneta haulers super duty 500...eu am 3 gh la procesor 1,5 gb ram...si video de 256 ..si de vede super bine..da se misca oleak cam greu....da asta cu toate optiunile de la video la maxim/high...am o caruta de addonuri...masini placute de frana..multe....gasity tot ce vrety la adresa ger-tech.com...va facety cont si decarcaty....il joc de 1 an si nu ma plictisesc de el....
|
Plsss puneti si voi versiunea 2.3.0 k nu am reusit sa o iau dupa nici un site dat de voi...ba nu mere sa ma inregistrez ba imi da eroare la download
|
Sall.Am si eu o mik problema
am bagat versiunea 2.2.1 si imi da o eroare.la juc fara pach nu imi da nici o eroare . PS: de unde pot lua pachu 2.3.0 k pe ger-tech ala nu merge contu... plss |
Sall.Am si eu o mik problema
am bagat versiunea 2.2.1 si imi da o eroare.la juc fara pach nu imi da nici o eroare . PS: de unde pot lua pachu 2.3.0 k pe ger-tech ala nu merge contu... plss |
Quote:
|
poi fiecare patch are un ,,read me'' unde ity zice unde sa le pui..eu asa am gasit la toate
|
ms...am gasit. Daca mai aveti piese noi puneti-le aici...asa o sa fac si eu
|
10 Attachment(s)
tre sa aveti patch slrr_2_0_0-to-2_2_1 pt totate alea
|
http://ger-tech.net/ ity faci un cont ca dureaza 2 minute...si descarci deacolo tot ce vrei...e super siteul.am luat multe si se simt in joc modificarile...
|
Mi-am facut cont dar nu merge sa iei mai nimic...cand sa iau ceva imi zice The page cannot be found....pana la urma am reusit sa iau o singura chestie. Ms oricum
|
mai incearca.. nu stiu de ce face asa ..eu azi am luat ceva si a mers sa vad toate...eu trebuie sa descarc din nou toate modificarile ca mi-am formatat hard-ul si am sa mai pun si eu piese si alte alea...
|
mda...am incercat sa mai descarc si nici mie nu mi-a mai mers...o fi intrat vreun hacker prin el sau simplu nu mai sunt fisierele.. deci trebuie gasit un alt site pt jocul asta :(((
|
haideti fratilor ati mai gasit ceva nou pt jocu asta???
|
salut...mi-am scos si eu jocul,e misto din pacate condtrlu e cam naspa,probabil un volan ar rezolva multe...eu as vrea sa joc cu calibra,am vazut pe utube k este...dar nu gasesc masina ...care o are va rog sa puneti arhiva aici k sa mi-o pun si eu...multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning