![]() |
Re: Manuale reparatii VOLKSWAGEN
buna! caut un manual de reparatii golf 4 variant ,2003 si schema elactrica. poate ma ajuta cineva ....multumesc
|
Buna ...Unde as putea gasi totusi manualul tehnic ptr passat 2006 ,1.9TDI 105 CP....Rog pe cei care il au sa imi dea un mesaj la adresa de email [email protected] multumesc mult.
|
salutare
ma puteti ajuta si pe mine cu un manual dau o schita la partea electrica la un golf 4 1.8 turbo cod AUM am fost nevoit sa dau motoru jos ma refer la mufe si prosti din astea |
salutare
ma puteti ajuta si pe mine cu o schita la partea electrica ma reper la mufe siprosti din astea am fost nevoit sa dau motoru jos si nu prea mai stiu cum vin si sunt o gramada golf 4 1.8 turbo 150 cp cod AUM |
|
am nevoie si eu de schema cutiei de viteze sau de manualul de raparatii la un golf 4 1.6 16V AUS Confortline 2001 imi trebuie urgent schema cutiei de viteze.
|
Buna ziua! Va rog, am si eu nevoie de un manual de reparatii pentru POLO 1,9 SDI! Multumesc anticipat, pentru ajutor!
|
un manual golf 2 in limba romana are cineva?
|
Quote:
Mai ai manualul de reparatii pentru VW, ma intereseaza pt. Passat B5. Astept raspunsul tau. Adresa mea de mail este [email protected] |
sal. stie cineva daca pot sa-mi repar undeva filtrul de particule la un vw.pasat.
|
Am si eu nevoie va rog frumos de manualul (certea tehnica) pentru VW Passat (modelul nou). Adresa mea de email este [email protected]
Multumesc anticipat! |
vreau si eu o schema electrica pentru pasat b5 va multumesc
si vreau niste idei pentru niste difuzoare de 8 ohmi puse pe un cas de 4 si au si iesiri pentru medii si inalte
|
Salutare am vazut ca manuale pentru golf 1 nu sunt dar ceva pentru cutia de vieteza gasesc?multumesc anticipat
|
ma poate ajuta cineva cu pinout de la ecu ?( ma intereseaza culorile si unde vin acele culori (la ce sonde si etc)
ECOTRONIC Pierburb 7.18167.62 893 907 383 B mersi |
1 Attachment(s)
imi poate spune cineva unde vin firele din poza (instalatie de 1.6) ? (unde duc ele) in afara de faptu ca se mufeaza cu alta mufa... mersi
|
Astea cred ca is de la becurile de jos din usi de la G4...
|
Quote:
va rog raspundetimi si la intrebarea de la postu #215 mersi |
cine ma poate ajuta si pe mine ,imi trebuie si mie manual golf 3 1.6 / 75CP motor tip ABU
|
Salutare, asa avea si eu nevoie de manualul de g3, 1.6 abu. multumesc anticipat
|
un manual pt un T5 din 2006?
ms frumos |
Salut, va pot face rost de aproape orice manual de reparatii pentru orice masina, original, Haynes.
|
Quote:
Daca poti iti las si adresa de mail: [email protected] Mersi |
multumiri celui care ma poate ajuta si pe mine.am schimbat tot chitul de la alternator si tot chitaie ca si cum ar fi cureaua,are cineva idee de ce tot chitaie?face si mai rau cind iau volan max stg,drp.
|
Quote:
|
Are cineva manualul din link(http://shop.xmeditor.ro/?p=79) in format electronic? [email protected]m...merci mult
|
Da, il am eu.
|
Salut tuturor am si eu nevoie de un manual sau o schema electrica pentru un transporter t2 diesel , va multumesc anticipat
|
condens in masina
SAlut am un passat 2004 berlina odata cu venirea anotimpului racoros
a inceput sa apara condens in masina si nu stiu de unde poate iar asta se intampla cand trec pe auto numai vad nimic in exterior vreau sa mentionez ca aerul conditionat nu merge se pare ca am pierdut freonul ....am fost la un service mia puso pe tester si mi sa spus ca masina este diagnostica cu cod de v71 air flow flap motor ...am incercat si in alta parte la alt tester si nu a mai aparut aceasi eroare .......... cineva are idee de ce se produce condens in masina multumesc |
in general condens nu se face decat daca esti pe recirculare sau daca e caloriferul fisurat dar in cazul asta ar trebui sa scada nivelul lichidului in vasul de expansiune si ar trebui sa ai un miros dulce in masina.am si eu nevoie de ceva informatii despre instalatia electrica de golf 2 va rog k mi-a mancat ficatii sunt si p mess cu acelasi id daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat.....sau daca e cineva din ploiesti lasati un nr de tel
|
daca are cineva un manual de reparatie la partea electrica la un golf3 1.9td 55kw dati un buzz la madoxx_2008
:sad: |
Daca ma poate ajuta cineva cu un manual de reparatii pt. un Golf 4 TDI (1999) motor ALH. ( http://www.haynes.com/products/productID/224 ) ym: [email protected]
|
schita instalatiei electrice a motorului 1.8 16V kr ma poate ajuta cineva??
|
Sal.,
Ma intereseaza si pe mine manual de reparatii pentru Puntea spate independenta de VW Passat 3C/B6 . Am un var cu o problema la ungiul de cadere de pe dreapta ce nu poate fi reglat si vreau sa vad in acest manual care este piesa ce trebe schimbata ca sa pot sa reglez acel unghi (mentionez ca nu are brate indoite sau strambe) cel putin eu nu am vazut . Multumesc. |
Quote:
|
AM NEVOIE URGENTA DE MANUAL DE REPARATIE PASSAT 91 MOTOR 9A.MS
|
sal vreau si eu manual de reparatii pt passat 3c 140cp daca poate sa ma ajute cineva.....
|
sal baieti vreau si eu dak aveti manual pt golf 3 1.9 tdi 110cp AFN nu stiu sincer poate s-a mai postat dar nu am acut timp sa caut :D srry ms
|
si cum putem face sa vb .....sau cit costa daca il ai de vinzare
|
salutare ceva despre vw polo 6n2 din 2001 motor 1.0 mpi cod auc daca aveti ceva. respect
|
am cam citit postul asta sper ca nu am sarit vreo pagina...nu am gasit un manual de reparatii pentru Golf2 an 1989.Ma poate ajuta cineva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning