![]() |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
Nu uita ca nu este Integra JDM. Este practic un GS-R. Deci s-ar putea sa fie un pic mai strans. Dar tot pe Integra as pune banii si nu, nu are leagatura cu pasiunea pt Honda. :)
Apropo de admiratori Honda.......cum se face ca cei prezenti pe acest forum din NZ sunt fani Honda? 3 din 3....... Cum de a-ti ajuns asa...Florin...Bogdan.... |
:)), eu docamdata sunt fan honda :D, dupa ce imi iau alta masina o sa fiu fan de alta marca :P. asa a fost sa fie sa se italneasca 3 fani de Honda :)))))
|
Nu mai avusem honda inainte de 'lude...dar stiam ca in general Hondele sunt cele mai sportive dintre japoneze, iar la raportul calitate/pret pe care l-am platit acum 2 ani jumate'...nu gaseam coupe mai bun.Ulterior am mai fost si cu alte honde si intotdeauna sunetul turelor inalte (chiar si fara vtec) mi-a pus un zambet pe buze.Dar per total masina a fost folosita ca daily driver...deci factorii mai importanti au fost fiabilitate, consum etc. dar si cu destule resurse de putere si sharp-steering care sa mai imi dea adrenalina cand am chef sa apas pedala pana jos.Si chiar daca si alte masini au tot ce am scris mai sus...parca nu e la fel...am condus mai recent un Skyline din 2000 chiar daca sedan...ma asteptam la mult mai mult...m-a dezamagit(prea bine etansata:lol:...prea putin zgomot la ture inalte :lol:...steering neutru)...am condus Legacy AWD...mi-a placut stabilitatea incredibila din viraje dar e prea grea si ciudata...din nou lipsea ceva...
Adevarul este ca imi stiu masina atat de bine ca nu ma voi desparti de ea nici dupa ce voi achizitiona o sportiva superioara.Are anumite chestii pe care multe masini mai tari sau mai noi nu au, are caracter...iar faptul ca acest caracter unic e dat si de micile mods facute de mine nu ma va lasa sa ma despart de ea prea curand... |
eu sambata am condus in rx7 :X, si de cand mam uracat in el mia placut, nu am mers prea mult cu el si nici cu viteza mare :P, doar intr-o parcare de 100m cel mult :P dar am vazut diferenta sub 3000 ture, dupa 3mii se duca ca un ferrari :X, se tureaza altfel, mijto :P. si am condus si o silvia =)) a fost mijto ca tremura schimbatorul ca un vibrator :P (scuzati expresia) park era bagat in priza :|. tot la rx raman. :), urmatoarea masina as dori un rx7 dar din pacate costa cam mult :(. si as vrea sa-l incerc prin oras :D sa vad cum merge :P. poate la anu, am cautat si skyline dar nu era :( era doar acel skyline nou ( ca un nissan primera nou, masina de familie ). eu doream un r33 sau r34 :D
|
Quote:
Duminica dimineata ora 8.30 in bucatarie dupa multe beri si o sticla de whisky se discutau diferentele dintre masinile noastre :D ...am ajuns la concluzia ca in starea lor actuala sunt perfect egale si ca diferenta va depinde numai de soferi...si asta ca sa nu ne certam :D Nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla dupa ce ne dam...va fi scoatere mare de ochi :-P :rolleyes2 P.S. scuze ca v-am poluat thredu...tinti-o tot asa si ne bucurati ochii cu pozele voastre ;) |
Quote:
|
ne-am culcat la 10 dimineata .. in povesti despre masini ..dupa o noapte de party .. My Bday that is ;)
|
Quote:
|
Quote:
o bere :D si s-au facut vreo 5beri si ora 10 :oops: |
Hahahahaha! La noi bautul tine numai cateva ore pt ca noi cica: "Hai sa bem!", ne punem in cerc si bem shoturi intr-un ritm alert. Deci noi nu apucam ora 3.
|
Quote:
Asa eram si eu acum cativa ani, nu prindeam ora 12 la chef :oops: Dar acum mi-am schimbat mottou, bem incet, sigur si mult :rolleyes2 |
Asa e cum spui... incepe deja sa se stinga obiceiul. Semne de maturizare?
|
La Yula ?
0 ! ! :lol: :lol: |
Quote:
|
Interesat cineva? florin....Bogdan....hai baieti o punem pe picioare? LOL
http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Mo...htm?key=427681 |
O vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mihai punem 1000 fiecare si o luam?!?!Vb foarte serios! I superba si galbenaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! |
Arata bine batranica, si e modelul 74 masina de colectie nu alta 8)
Ma face sa rad cand o vad cu volan pe dreapta :lol: Nu mai stati pe ganduri baieti...luati-ooooo |
Farq! Stiu ca ar fi misto.... dar dupa o luna m-as plictisi. Si apoi mai stai inca 2 luni cu ea pana o vinzi. M-as duce numai sa o vad si poate ma mai gandesc. Am sa i-o arat lu fratimiu diseara....sa vedem cum se uta la mine....LOL.
|
Deja am vise ude cu ea...jenti pe 15, suspensie lasata, debadged & shaved, fara bari, si un muffler pe diagonala, folii pe geamuri, si poate un 13B rotary sub capota :lol: :lol: :lol:.
Desi nu ar merita asa soarta...daca as lua-o as baga-o in garaj si as da-o cadou la copiii mei...ar deveni un fel de family heirloom... |
srry, mi-am formata calculatorul si nu am mai intrat pe forum :P.
nu merge link-ul de pe trademe, dar din cate am citit trebuie sa fie vre-o dacie haha. galben mai inchis, verde sau maro ? am vazut si eu una odata pe trademe dar nu mai stiu culoarea haha |
Galben inchis. Are viteza inscrisa pana la 200km/h (lololololol).
Am vazut si una verde inchis pe autostrada. I-am facut o poza cu telefonul dar eram cam departe ca imi era frica sa nu se rupa in doua....era suie rau de tot. Insa cea mai misto a fost Renault 10 in fata la facultate.....SUPER!!!! Jenti pe 14" care in stilul masinii,foarte joasa, prize de aer mai mari pt motor, nu avea bara nici fata nici spate! Absolut super. Ma grabeam si nu am facut poza. |
http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Mo...htm?key=643959
vreau sa iau asta! Cam cat crezi ca merge? Are Motor Type-S (220cai), ambreaj, frane noi. 197km. Manuala. Am condus-o azi....pare misto insa nu stiu dc dar nu se simnte asa rapida. Nu stiu...poate ca ma asteptam eu la mai mult. |
Esti tu obisnuit cu civicuri si CRX-uri care-s mai usoare...dar e doar impresia...daca scoate 13.2 e serios de rapida...in schimb as avea ceva dubii in legatura cu mods facute...plus ca ma indoiesc ca asta asa cum e trece woful (fara pile) daca zice tipu ca freaca cu evacuarea pe jos...plus ca mai trebe investit in cams din cate am inteles...
Daca nu trece de 4000 eu zic sa o iei...masina de 13s mai ieftina nu exista(daca tot ce zice tipu e adevarat si ai grija ca e inscris in Oct 2007 si nu are numai un trade facut)... Let me know daca iei o decizie...daca o iei iesim la photoshoot cu ele :lol: |
ooooo o sa avem toti 3 prelude daca isi ia si Mihai :P.
app, mergeti la meeting ? :( |
Da o iau! Am vorbit cu el si maine platesc avansul, dupa care o duce la WOF si sa vedem poate reusesc sa iau si headunitul.
Am comandat deja (tot de la el) si cam gears reglabile ($115). Cand e meetul? Ca mai am de lucru la ea. Evacuarea e buna. Nu e chiar asa de zgomotoasa dar are si silencer deci e bine. Nu am atins cu ea nicaieri dar sa fiu afurisit nu vezi nici pe dracu in spate. Si nu are eleron. Oricum cred ca pe asta o pastrez si fac si un thread la sectia Honda....asa ca vorbim maine. |
Congrats :D...acuma-i chiar funny...toti trei de pe forum cu 'lude...are evacuare ca si a mea :lol:(si cam acolo se opresc asemanarile avand in vedere ca sigur e cu vreo 2 sec mai rapida pe 400m)...cat despre vazutu in spate nu esti primul care zice asta...oricum la cat de bine trage banuiesc ca nu ai de ce sa te uiti in spate :lol:...oricum te obisnuiesti tu si cu asta...
|
felicitari ! f tare masina!
asteptam un proper spec & pics |
Da! Sigur va avea tread.
In 2-3 zile inca o surpriza....LOL...sper!!! |
maine este intalnirea :(
http://nzhondas.com/phpBB2/auckland-...-vtu73283.html mergeti ? Date: Tuesday 16th October 2007 Time: 7pm Location: Mitre 10 Mega Wairau Car park(Shown in the Pic below) |
Nu vin. Zi infernala maine. Aparent cea din Noiembrie va fi la plaja intr-un weekend.....gratar yummmm.
Si pe 11 mergem la NIMM in Taupo. Daca sunteti interesati...... facem coloana. MESAJ PT CEI CARE NU SUNT IN NZ!!!!! DA.....LA NIMM VOR FI SI ALTE MASINI INAFARA DE HONDA!!!!! Asta ca v-ati cam saturat de ele. |
debea astept intalnirea din noiembri :X, ce e la NIMM ?
|
honda meating a fost in seara asta =)), eu am crezut ca e maine :| srry
|
Quote:
|
Quote:
|
S-a facut! Sambata masina este in revizie+refacere.... si depinde daca rezolv tot....putem iesi. Vorbim in weekend.
Pana la urma cealalta sta pe bara ca inca este la inmatriculare. Franele schimbate si asteptam confirmarea actelor. Deci probabil ca maine este si ea gata. |
8 Attachment(s)
Vara asta se poarta negru si argintiu 8) :D
|
Merci mult Bogdan.
Saracu on cred ca a doua oara nu se mai urca in masina cu mine... extrem de jenanta gafa! |
Ce tot vb acolo?!...De-abia o ai de cateva zile...ti-am spus ca te vei obisnui cu cutia pana la urma...
Mie oricum mi se pare ca trage bine...o sa fiu tare curios dupa ce o mai pui la punct putin daca se va apropia intradevar de cifra aia magica de 13.2...let's hope so! Mai vb pe ym... |
Dupa ce am plecat am exersat un pic prin Alfriston (drumurile alea de sosea). Dropuri intr-a 2 pana 3-a si un pic cu ambreajul. Nu omor cum am tras de ea cu tine dar pana in 7000rpm. Problema e ca atunci cand incerc sa fiu mai grijuliu cu cutia cand schimb la turatii mari ratez vitezele.
Aseara m-am enervat ca am vazut un Type-S care avea alt throttle body (sau parea ca este altul decat al meu din cauza umbrelor) si m-am dus repede la masina in mijlocul noptii cu lanterna sa vad diferenta si mai sa il sun pe ala la 12 noaptea sa ii fac urat ca e h22a standard. Dupa care am cautat alte 2-3 poze si am gasit. M-am linistit. LOL. |
ce frumos ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning