![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
Sincer nu stau cu chirie , dar stiu ca e dificil. E ok la banii astia, un var de al mea din Pitesti a dat vreo 7 mil tot llumar tot 3 geamuri.
|
Salut sunt si yo interesat de pretul foliei pt laterale spate si luneta pt o Skoda Octavia 2:)????Multumesc
|
14 Attachment(s)
salut . cred ca blondu se referea la chiria pt garaj nu la cea pt locuinta .
pt octavia 2 pretul este de 400 ron geamurile spate ce ziceti de ceva poze? |
7 Attachment(s)
alte poze.........
|
frumoase LUCRARI si RECOMAND cu INCREDERE !! ;) :idea: :arrow:
|
azi mi-am facut si eu geamurile la la bmw-ul meu(e46) si pot sa va spun ca lucreaza foarte bine.... recomand cu cea mai mare incredere!! o sa pun si eu poze cu masina infoliata...
|
Salut,
Pentru un Civic Type-R cat ma costa luneta + laterale (fata-spate)??? Pe spate cea mai inchisa, iar pe fata ceva mai deschisa (50% sau 30%). |
cosmin si robert mersi mult .
daca este type-r modelul vechi pretul este de 550 ron toata masina , iar dacxa este modelul nou pretul este de 600 ron insa la cel nou este problema cu portiunea de jos a lunetei care e de plastic si nu se poate pune folie pe ea . diferenta de pret intre cel nou si cel vechi se justifica ca unul este in 2 usi si unul in 4 usi . |
Pai type-r-ul nou este tot in 3 usi.
Cu partea de jos a lunetei nu se poate rezolva nimic??? Chiar ar arata urat sa o las acolo fara. |
salut
un bmw seria 3 e46 4 usi toate geamurile fata/spate/luneta aceeasi culoare...cred ca 50%,nu stiu exact...cat ma costa? este mai dificil de pus acum,ca e frig afara? mersi |
pt bmw toate geamurile costa 600 ron . nu este nici o problema frigul de afara deoarece la noi in garaj se poate sta si in maneca scurta .
|
Quote:
|
si pe deasupra e si din partea casei
|
sefu.. dupa sarbatori te caut si eu... :D ;)
|
maestre, pe fatza cat ma costa? :-D
|
Quote:
este posibil sa te caut si eu in aceasta problema !! :idea: :arrow: |
am si eu o intrebare..pentru cine se peicepe. care este diferenta intre folie llumar si 3m???..
vreau folie pe o fabia dar vreau sa fie cu autorizatie si pe fata (am inteles ca 30% fata si spate 70%). oricum nu m-am lamurit care este procedura cu montatul foliilor. se merge la firma care monteaza apoi merg la RAR?..daca aia de la RAR nu sunt de acord, eu ce fac?..le dau jos??? |
1. diferenta intre llumar si 3m e k diferenta dintre sprite si 7up sau vodafone si orange :-P
2. pt spate, din cate stiu (si dupa cum scrie si pe al meu scump certificat RAR in a carui posesie am intrat prin amabilitatea stimabilului ahoe), xista autorizatie si pt 95% opacitate 3. n-ai niciun alt drum de facut dupa ce-ti montezi foliile autorizate... 'montatorul' iti da certificatul de care ziceam mai sus, iti trage si un timbru de originalitate pe gemulet, si gata :-D |
cat costa la un logan luneta shi 2 laterale?
|
mke te astept cu cea mai mare placere
paul ai pm andreiutza paul a facut o remarca foarte buna . nu am lucrat personal cu folia 3m sa imi pot spune parerea insa cea Llumar pot spune ca merita fiecare banut . dupa aplicarea foliei nu trebuie facut nici un drum . aplicatorul trebuie sa fie autorizat siiti va da autorizatia cu care te vei justifica de cate ori vei fi oprita chitzi pt logan pretul este de 400 ron tot spatele numai bine |
merci pentru raspuns...dupa sarbatori ne auzim...se face programare? si cam cat timp dureaza?...aaa, si ce-i mai important, cat ma costa?
pt fabia fata si spate + luneta 50% tot ahoe am luat nr de tel. |
pt un tico spatele si luneta , cat face ?
|
ahoe, bag niste poze noi cu bolidu "infoliat" si facem o oferta promotionala la geamurile fata? :D
|
La multi ani in noul an tuturor .
andreiutza pt fabia pretul este de 600 ron toata masina sau 400 ron decat spatele . se face o programare cu o zi inainte si dureaza undeva la 4 ore serban pt spatele la tico pretul este de 400 ron baga sefu niste poze ;) numai bine |
AHOE iti doresc LA MULTI ANI pentru 2008 si am 2 intrebari cat ar face folie pentru :
1. Cat ar face la un BMW seria 3 spatele ? 2. Cat ar face la un LEON spatele ? Mersi si bafta in continuare .... :rolleyes2 :idea: :arrow: |
La multi ani mare sef . Pt bmw seria 3 e 400 ron iar pt leon la fel . sa stii la la leonul cel noi nu se pot pune coltarii de pe spate pt ca sunt din plastic. te pup
|
1 Attachment(s)
ahoe fi atent cum incep sa creasca vanzarile acum :ciggy:
|
Quote:
la sa ca poate reusesti ... o sa ai de proba CUPRA sti TU care ce si cum (oricum la LEON stiu ca aia sunt din plastic NEGRU INCHIS parca ?? ):lol: :twisted: :idea: :arrow: si mercic de informatii !! Te pupa fratele tau Xel'Naga !! |
baieti de mare angajament.. calitate ***** :)
|
cosmin la cupra coltari sunt din plastic si au o nuanta undeva la 60 % (nu sunt negru inchis . te asteptam la o plimbare cu cupra .te pup
semit mersi mult de aprecieri numai bine |
Salut. Pentru un Ford Focus 2, luneta, geamuri spate, respectiv fata:shock:, care ar fi pretul? Si, ce tip de folie folositi:?:?
Multumesc. |
salut. pt ford focus toata masina costa 600 ron . 400 ron spatele si 200 fata .lucram numai cu folie Llumar
|
salut, pt volvo s40 model 2002 toata masina? fata-autorizata si spate 50-75%. si unde ai atelierul?
|
pt volvo s40 toata masina costa 600 ron. garajul il avem pe brancoveanu
|
salut cat ma costa doar montajul .. pe spate ... folie am eu ... doar montajul
|
Quote:
o sa va fac o vizita ca trebe sa imi fac o idee de CUPRA si FOLIE la fata locului !! te fac o cafea zilele astea !! te pupa fratele tau si bafta la FOLIAT !! ;):idea::arrow: |
am si eu o intrebare...ce se intampla cand dau drumu sa incalzesc luneta? se strica folia? asa am auzit si prefer sa intreb ...
|
nu se intampla absolut nimic daca se foloseste dezaburirea .
|
ahoe ... .. frate caut de o luna si ceva ... zi-mi si mie daca poti sa montezi o folie in urmatoarele conditii ... :
- am folia mea - masina Peugeot 406 - montat doar spatele ( luneta + laterale ) - doar manopera de montat ... - un pret te rog Da un pret.. te rog mult |
Salut. Am un Clio 3. Montaj fata + spate + luneta cat ma duce? Unde va gasesc ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning