![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
niste poze ar fii binevenite...si eventual sa ne spui planuri de viitor...
cam atat...place masina aia...:P bv |
felie! tu nu esti nene tipu ala care a venit la nicu radoi de ia facut oltcitul ala gri care lai cumparat de curand? imi place toba d p kdetul lui! chiar mia prezentato :)
:twisted: |
1 Attachment(s)
exact ala este!
|
poza facuta ieri pe autostrada...
|
ce fel de cutie are masina? nu e f16 ca a lu bobby_gti, nu?
|
Cutia are acelasi cod din cate mi-a zis el adica f16, dar din spusele lui e lunga rau....de fapt am mers si eu cu el si am observat asta. Lasa ca e buna la consum si pe autostrada :P.
|
e lunga toata, sau doar treapta 5 ?
|
1 Attachment(s)
Mai va amintiti masina asta?Am vazut-o asta seara in fata la Hilton.A terminat-o.E super tare,dar din pacate nu am putut sa o fotografiez k eram in trecere.
|
este cutie de diesel....
|
;) tare faza...hm...dar la accelerare cum e?
sunt scurte rapoartele1,2,3? |
scuze k mam bagat aici in sectiunea voastra de masini din pitesti...dar am o intreabare urgenta...
unde se fac in pitesti tobele(borla),dak puteti sami ziceti strada si cam cat mar costa o evacuare dubla pe un cielo...pls help me....k vreau sami fac evacuare dubla... |
str se numeste depozitelor.
nu stiu numarul,dar e imediat dupa benzinaria pertom, sau nush c e acolo. oricum, benzinaria de p dreapta. de costat...io nu stiu...vb cu oamenii de acolo. |
Strada unde se afla Pilot se numeste str. Serelor.Tu dak vii de la sibiu prin valcea la intrarea in bascov tii drumul drept nu te lasi in dreapta.(mergi pe centura orasului)
|
2 Attachment(s)
Deci este vb de Pilot cumn a spus si Donnyro si eu am facute tobele la piulot pe masina mea lea facut fostul proprietar si am inteles ca ar fi fost in juru a 10 sau 12 milioane 4 tobe borla defapt 2 cu 2
|
rapoartele sunt toate lungi....iti dai seama ...daca....in a 5-a la 3500 are aproape 180...
|
ms de informatii...dupa ce fac tobele postez aici la pitesti cum arata :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
e de vanzare...
si e nissan 200sx |
in ce fel e...
|
Quote:
|
si apropo e 300zx....:))....nu 200sx...
|
frate ce e aia lamborghini gallardo ?:)) asta da tuning;)
|
Super marfa masinuta... :)... Este parcata in fata la HILTON mai mereu ;)...
|
Salut!
Vreau sa va spun k eu stau in Craiovei si am vazut adeseori masinuta aia... dar nu prea imi "starneste fiori"! Daca te uiti de aproape - iti cam piere entuziasmul. Finisajele sunt ... in fine - era loc de mai bine! Credeti-ma, nu sunt carcotash, dar la munca investita si, desigur, banii aferenti, ma asteptam la o calitate superioara. Totodata, pur si simplu, masina mi se pare foarte "dezgolita" (n-am gasit alt termen) - adik e prea mult galbel "la vedere", fara nimic "bling"! Oricum, aceasta e parerea mea, poate proprietarul prefera simplitatea pura... |
masina aia are prea multa fibra iar finisajele lasa de dorit, farurile sunt din pexiglas foarte prost etansate se face condens in ele. nu e nici murcielago sau ce vrea ea sa para nici 300zx. in fine fiecare cu gusturile lui insa pretul de 12500euro mi se pare exagerat
|
sl500-le ala argintiu e a lu` benone lazar....e singurul..adica era...ca l-a vandut de vreun an....era marfa marfa masinuta..stateai in ea ca in ferrari.....stergeai cu pantalonii pe jos...nu cred ca e cea mai comoda pozitie...in fine.....:D
|
INtradevar aia galbena este un Nissan 300 zx din 91 cu kit de lamborghini sau asta a incercat este a patronului barului Hilton masina are motor de 3000 turbo si cam atata in rest na oricum pretzul este urias pentru o masina care are 16 ani
|
4 Attachment(s)
o noua dacie din pitesti. va aparea cat de curand pe strazi.
ce parere aveti? nu am putut sa ii fac poze sa se vada mai calumea. |
dar d c trebuia mentionat??
|
E frumusica dacia asta.Vad k are niste spoilere mai deosebite{nu modelul pe care il intalnesti pe mai toate drumurile}.
|
4 Attachment(s)
un golf III din arges!
ce parere aveti de el? |
Marfa rau!... Sa nu imi spui ca este masina fetei din imagine care are revista 4tuning in mana!.... :)
|
ara bine rau !!
zii si de motor...ca sunt curios...ma astapt sa nu fie prea rau...:P |
Quote:
|
parca am vazut-o de vanzare pe 4tuning acum o saptamana sau 2....
|
6 Attachment(s)
noi masinute aparute in Pitesti
|
Quote:
|
Ce masina vrea sa fie cea cabrio?
|
Marfa jucariile :D
|
ce cabrio nu stiu nici eu ce masina este ce sti este ca are motor de RENAULT masina se afla la TITANIC in garaj ,da poti descifra ce marca este uitate pe una din poze ,pe capota fata are urma de la emblema
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning